آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای اصلی

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد شیرازی

سالاد شیرازی : برای تهیه سالاد شیرازی ابتدا خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز و ...

  • ۱۷۳,۳۲۹ بازدید
  • 3.7
    (131)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی شکم پر : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ...

  • ۱۵۹,۵۳۰ بازدید
  • 3.9
    (253)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه: پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید ...

  • ۱۴۵,۸۴۴ بازدید
  • 3.6
    (104)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوپ جو قرمز

لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود.

  • ۲۲۱,۲۵۴ بازدید
  • 3.7
    (157)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کتلت ساده

کتلت از جمله غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت […]

  • ۲۵۰,۹۲۴ بازدید
  • 3.6
    (154)
  • ۸ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه خورشت بادمجان

خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. طرز تهیه خورشت بادمجان یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیر می باشد.  شما می توانید این غذا را در طول هفته چندین بار تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه برای طرز […]

  • ۱۱۱,۶۴۳ بازدید
  • 3.8
    (94)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ شیر

سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمان هایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.  سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد.در این دستور از جو پرک استفاده […]

  • ۲۱۱,۷۷۹ بازدید
  • 3.6
    (172)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...

  • ۲۵۷,۲۰۳ بازدید
  • 3.6
    (601)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شنیسل مرغ

ابتدا باید فیله های مرغ را بشوئید و خوب بکوبید تا نازک شوند، سپس فیله ها را در آرد، تخم مرغ و سپس پودر نان بغلتانید...

  • ۱۷۴,۳۴۳ بازدید
  • 4
    (83)
  • ۲۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

هویج پلو با مرغ : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید ، هویج های رنده شده و کره را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نرم شود سپس رب گوجه فرنگی و ...

  • ۳۷,۲۳۰ بازدید
  • 4.2
    (53)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی

 قلیه ماهی گل سرسبد غذاهای جنوبی است. این غذای لذیذ با ماهی، سبزیجات معطر، تمبرهندی، پیاز و سیر درست می‌شود و می‌توانید آن را براساس دستور زیر به راحتی درست کنید. برای پخت قلیه ماهی می‌توانید از انواع ماهی‌ها استفاده کنید، اما بهتر است از ماهی‌های جنوبی استفاده کنید؛ ماهی‌های جنوبی بافت منسجم و یکدستی […]

  • ۲۲۵,۸۰۵ بازدید
  • 3.6
    (279)
  • ۱۹ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کباب چنجه

 کباب چنجه یک غذای فوق العاده برای مهمانی ها، عروسی ها و روز هایی است که همراه خانواده و دوستان به دامان طبیعت رفته اید. فقط کافیست مواد این کباب را از روز قبل آماده کنید تا گوشت طعم بگیرد. و یا میتوانید گوشت فیله را با مرغ کباب کنید و کباب بختیاری و یا […]

  • ۵۲,۳۲۸ بازدید
  • 3.6
    (37)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ با گوجه کبابی و. برنج : برای تهیه کباب برگ گوشت را بشویید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود ...

  • ۱۰۴,۹۲۲ بازدید
  • 3.8
    (116)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سمبوسه گوشت

طریقه پیچیدن سمبوسه با لواش چندان سخت نیست اما باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا سمبوسه ای ظریف داشته باشید، با کمی تمرین و حوصله به خرج دادن مطمین باشید از...

  • ۵۱۳,۴۳۱ بازدید
  • 3.7
    (655)
  • ۴۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آبگوشت دیزی

طرز تهیه دیزی و آبگوشت : نخود و لوبيا را از شب قبل در اب خيس كنيد و گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا و پياز در ظرف مناسبي بريزيد ...

  • ۴۹۳,۹۹۹ بازدید
  • 3.7
    (576)
  • ۵۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

پیتزا مخلوط : آب و شکر و زرده های تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و پس از حل شدن شکر بیکینگ پودر یا خمیر مایه را اضافه نمائید و 10 دقیقه صبر کنید تا 2 برابر شود ...

  • ۱۱۰,۳۰۸ بازدید
  • 4.3
    (185)
  • ۳۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه عدسی

عدسی از جمله سوپ و آش های ایرانی بسیار مقوی است و که به راحتی هم تهیه میشود. در ضمن از بهترین غذاهایی است که میتوانید در روزهای تعطیل به عنوان صبحانه تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. علاوه بر این عدسی را به عنوان شام سبک و مقوی هم میتوانید […]

  • ۲۵۸,۲۴۷ بازدید
  • 3.7
    (204)
  • ۲۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی عالی : کلم برگ های قرمز و سفید را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و ...

  • ۳۳۲,۱۴۸ بازدید
  • 3.6
    (390)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی : گوشت چرخ کرده 1 کیلو ، لپه 1 پیمانه ، برنج 1 پیمانه ، پیاز 1 عدد ، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری ...

  • ۳۱۶,۷۵۳ بازدید
  • 3.7
    (853)
  • ۷۵ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه آب دوغ خیار

مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..

  • ۶۷,۲۲۸ بازدید
  • 3.8
    (57)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

املت جزو آن دسته از غذاهایی می باشد که بسیار ساده و دوست داشتنی است. این غذا در بین ما ایرانی ها از محبوبیت بسیاری برخوردار است. بد نیست بدانید که این غذا را می توان به عنوان یک صبحانه و یا یک شام دلپذیر میل نمود. همچنین این غذا بسیار ساده و راحت آماده […]

  • ۲۵,۶۱۹ بازدید
  • 4.5
    (24)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب زعفرانی عالی و خوشمزه : پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید ، سینه های مرغ را از به صورت نوارهای پهنی برش بزنید ...

  • ۳۴۱,۸۳۳ بازدید
  • 3.6
    (398)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب تابه ای

پس برای 300 گرم گوشت یک پیاز متوسط بردارید و ترجیحاً بعد از رنده کردن آب پیاز را جدا کنید. اما بعد از تهیه مخلوط گوشت نوبت به سس کباب تابه ای میرسد. البته سس ضروری نیست و بعضی ها کباب تابه ای را بدون سس (مثلاً همراه با گوجه و فلفل سرخ شده) هم سرو میکنند.

  • ۲۵۰,۱۳۲ بازدید
  • 3.6
    (210)
  • ۱۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

در بیشتر شهرهای ایران سبزی پلو با ماهی را به عنوان غذای عید میشناسند و سعی میکنند برای عید نوروز ماهی درست کنند. کوکو سبزی هم میتواند کنار این ترکیب قرار بگیرد.

  • ۲۰۰,۷۷۵ بازدید
  • 3.4
    (524288)
  • ۷ دیدگاه