آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای اصلی

طرز تهیه سوپ جو قرمز

لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود.

  • ۲۲۱,۳۰۵ بازدید
  • 3.7
    (159)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه کتلت ساده

کتلت از جمله غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت […]

  • ۲۵۰,۹۸۹ بازدید
  • 3.6
    (154)
  • ۸ دیدگاه

طرز تهیه خورشت بادمجان

خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. طرز تهیه خورشت بادمجان یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیر می باشد.  شما می توانید این غذا را در طول هفته چندین بار تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه برای طرز […]

  • ۱۱۱,۶۹۸ بازدید
  • 3.8
    (94)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمان هایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.  سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد.در این دستور از جو پرک استفاده […]

  • ۲۱۱,۸۵۴ بازدید
  • 3.6
    (174)
  • ۲۱ دیدگاه

طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی

 قلیه ماهی گل سرسبد غذاهای جنوبی است. این غذای لذیذ با ماهی، سبزیجات معطر، تمبرهندی، پیاز و سیر درست می‌شود و می‌توانید آن را براساس دستور زیر به راحتی درست کنید. برای پخت قلیه ماهی می‌توانید از انواع ماهی‌ها استفاده کنید، اما بهتر است از ماهی‌های جنوبی استفاده کنید؛ ماهی‌های جنوبی بافت منسجم و یکدستی […]

  • ۲۲۵,۸۷۲ بازدید
  • 3.6
    (279)
  • ۱۹ دیدگاه

طرز تهیه کباب چنجه

 کباب چنجه یک غذای فوق العاده برای مهمانی ها، عروسی ها و روز هایی است که همراه خانواده و دوستان به دامان طبیعت رفته اید. فقط کافیست مواد این کباب را از روز قبل آماده کنید تا گوشت طعم بگیرد. و یا میتوانید گوشت فیله را با مرغ کباب کنید و کباب بختیاری و یا […]

  • ۵۲,۳۷۰ بازدید
  • 3.6
    (37)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ با گوجه کبابی و. برنج : برای تهیه کباب برگ گوشت را بشویید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود ...

  • ۱۰۴,۹۶۸ بازدید
  • 3.8
    (116)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه سمبوسه گوشت

طریقه پیچیدن سمبوسه با لواش چندان سخت نیست اما باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا سمبوسه ای ظریف داشته باشید، با کمی تمرین و حوصله به خرج دادن مطمین باشید از...

  • ۵۱۳,۴۹۶ بازدید
  • 3.7
    (655)
  • ۴۸ دیدگاه

طرز تهیه عدسی

عدسی از جمله سوپ و آش های ایرانی بسیار مقوی است و که به راحتی هم تهیه میشود. در ضمن از بهترین غذاهایی است که میتوانید در روزهای تعطیل به عنوان صبحانه تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. علاوه بر این عدسی را به عنوان شام سبک و مقوی هم میتوانید […]

  • ۲۵۸,۳۱۳ بازدید
  • 3.7
    (204)
  • ۲۶ دیدگاه

طرز تهیه آب دوغ خیار

مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..

  • ۶۷,۲۶۴ بازدید
  • 3.8
    (57)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

املت جزو آن دسته از غذاهایی می باشد که بسیار ساده و دوست داشتنی است. این غذا در بین ما ایرانی ها از محبوبیت بسیاری برخوردار است. بد نیست بدانید که این غذا را می توان به عنوان یک صبحانه و یا یک شام دلپذیر میل نمود. همچنین این غذا بسیار ساده و راحت آماده […]

  • ۲۵,۶۹۳ بازدید
  • 4.5
    (24)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کباب تابه ای

پس برای 300 گرم گوشت یک پیاز متوسط بردارید و ترجیحاً بعد از رنده کردن آب پیاز را جدا کنید. اما بعد از تهیه مخلوط گوشت نوبت به سس کباب تابه ای میرسد. البته سس ضروری نیست و بعضی ها کباب تابه ای را بدون سس (مثلاً همراه با گوجه و فلفل سرخ شده) هم سرو میکنند.

  • ۲۵۰,۲۰۰ بازدید
  • 3.6
    (211)
  • ۱۶ دیدگاه
×

مواد اولیه