آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: کیک و شیرینی

صبا

طرز تهیه لواشک سیب

لواشک سیب سرشار از ویتامین های مختلف از جمله ویتامین A و B و سایر مواد معدنی مثل پتاسیم و کلسیم است. علاوه بر این کالری بسیار پایینی دارد و به همین دلیل میشود آن را به عنوان یک میان وعده برای رژیم لاغری استفاده کرد. جالب است بدانید که حتی پوست سیب هم خواص […]

  • ۲۹,۱۷۹ بازدید
  • 4.3
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلوای آرد برنج

حلوای آرد برنج علاوه بر طعم و عطر فوق‌العاده، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. آرد برنج، یکی از آردهای مغذی با ارزش غذایی بالاست و املاح معدنی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین ب6، آهن، منیزیم، پروتئین، فسفر، مس و روی دارد. همچنین این آرد مقداری زیادی فیبر دارد که با پایین آوردن کلسترول و قند […]

  • ۲۷۳,۲۹۲ بازدید
  • 3.4
    (415)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله میوه ای

ژله میوه ای یا ژله ویترینی یکی از جذاب ترین و شیک ترین دسرهای شب یلداست که تهیه اش هم خیلی ساده است. در ضمن تقریبا از هر میوه ای میتوانید برای تهیه اش استفاده کنید.

  • ۱۷۹,۴۴۸ بازدید
  • 3.6
    (253)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک یزدی

کیک یزدی یکی از خوشمزه ترین کیک های سنتی ایرانی می باشد. دستور اصلی این کیک محبوب و خوش طعم به شهر باستانی یزد تعلق دارد. در این مطلب دستور پخت کیک یزدی خانگی با رعایت نکات طلایی برای هرچه خوشمزه تر شدن آن را برای شما آماده کرده ایم. که بی شک با تهیه […]

  • ۷۰۱,۶۱۸ بازدید
  • 3.6
    (1335)
  • ۱۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شکلات خانگی

اما سوال این‌جاست که چرا باید شکلات خانگی را امتحان کنید؟ مشخص‌ شده است که تمایل زیاد خانم‌ها به شکلات دلایل بیولوژیک دارد، چرا که این خوراکی منیزیم بدن را تقویت می‌کند و باعث آزادسازی دوپامین و سروتونین می‌شود. این هورمون‌ها شادی‌آفرین هستند و به بهبود خواب و خلق و خو کمک می‌کنند. شاید فکر […]

  • ۱۳۵,۷۷۴ بازدید
  • 3.8
    (152)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه وافل

طرز تهیه وافل: دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید...

  • ۲۳۶,۲۹۴ بازدید
  • 3.8
    (190)
  • ۱۱ دیدگاه

الهام

طرز تهیه باقلوا شعریه عربی

باقلوا شعریه یا همان حلوا شعریه یک نوع دسر و باقلوا عربی می باشد. که با رشته مخصوص شعیریه که یک نوع رشته پاکستانی می باشد تهیه می شود. به همین خاطر به آن باقلوا رشته ای هم گفته میشود. این رشته که به آن رشته عربی هم گفته می شود در برندهای متفاوت در […]

  • ۱۶۵,۰۰۵ بازدید
  • 3.8
    (132)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله سفید

ژله سفید یکی از انواع دسرهایی است که می‌توانید برای زینت بخشیدن به سفره های خودتان از آن استفاده کنید. ژله‌ها از پرطرفدارترین دسرها می باشند و معمولا تعداد افراد کمی هستند که این دسر را دوست نداشته باشند. ترکیب ژله های رنگی و سفید واقعا فوق العاده هستند، اما این به این معنا نیست […]

  • ۴۲,۵۰۱ بازدید
  • 4.2
    (31)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه راحت الحلقوم

اگه به دنبال شیرینی‌های راحت و باب دندان هستید، قطعا باید راحت الحلقوم را در لیست خودتان قرار بدهید. راحت‌الحلقوم بر پایه‌ی شکر و ژل نشاسته تولید می‌شود، این شیرینی خوشمزه کنار یک استکان چای می‌تواند برای عصرانه یا افطاری ماه رمضان خیلی عالی باشد و طعمی ماندگار بسازد.  ما قبلا طرز تهیه باسلوق را […]

  • ۶۲,۱۹۸ بازدید
  • 4.5
    (81)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کنافه ترکی خوشمزه

کنافه شیرینی بسیار خوشمزه ای است که در مناطق اطراف ایران از جمله ترکیه، لبنان و فلسطین رواج دارد. کنافه از جمله شیرینی‌هایی است که مثل زولبیا و بامیه شربت دارد. گاهی از پنیر خامه ای، پنیر موزورلا یا انواع دیگر پنیر،گاهی از پودینگی شبیه به فرنی و گاهی از هر دو استفاده میشود. در […]

  • ۷۴,۷۳۳ بازدید
  • 3.6
    (46)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مایه اولیه مسقطی زعفرانی را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه یکدست و فرنی شکلی حاصل شود....

  • ۳۲۷,۱۷۵ بازدید
  • 3.6
    (544)
  • ۲۶ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه کیک یخچالی

کیک یخچالی اصولا پایه ای از بیسکویت دارد و باقی مواد کاملا اختیاری است و هرکس با توجه به ذایقه اش می تواند نوعی از آن را در کمترین زمان تهیه کند...

  • ۱۳۵,۹۵۷ بازدید
  • 3.8
    (167)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه باسلوق

باسلوق ساده : نشاسته را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید و خوب به هم بزنید سپس از یک صافی رد کنید تا مواد صاف و یکدست شوند ...

  • ۴۹۶,۵۴۲ بازدید
  • 3.6
    (588)
  • ۴۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک‌ها یا کیک‌های فنجانی، شیرینی‌های خوشمزه و جذابی هستند با ظاهر زیبا و هوس‌انگیز. انواع کاپ کیک برای پذیرایی از مهمان‌ها در اغلب جشن‌ها و مراسم‌ها مناسب هستند و طرز تهیه آسانی نیز دارند. کاپ کیک‌های شکلاتی جزو خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع کاپ کیک هستند که به شکل ساده یا مغزدار تهیه می‌شوند و […]

  • ۲۶۰,۰۵۲ بازدید
  • 3.6
    (234)
  • ۴۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شربت تخم شربتی

شربت تخم شربتی آبلیمویی و زعفرانی : تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید و 10 دقیقه کناری بگذارید ...

  • ۱۵۱,۸۲۵ بازدید
  • 3.9
    (204)
  • ۵ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه شیرینی گردویی

خوب می دانیم شیرینی گردویی جزو شیزینی های پرکالری است چرا که علاوه بر شکر، روغن و ... حاوی مقدار زیادی گردو است و هر فنجان گردو حاوی 650 کیلو ...

  • ۶۸,۶۴۸ بازدید
  • 3.5
    (65)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کروسان شکلاتی

کروسان یک نان شیرینی هلالی شکل اتریشی است که امکان سرو آن با انواع شکلات، میوه، و یا حتی ژامبون و پنیر وجود دارد. در این دستور ما شما را به صورت پله به پله در تهیه یک کروسان شکلاتی خوشمزه همراهی خواهیم کرد.

  • ۲۵۸,۷۷۸ بازدید
  • 3.8
    (270)
  • ۴۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شکلاتی خیس

برای تهیه کیک شکلاتی خیس کافی است یک کیک کاکائویی ساده درست کنید و بعد آن را با لایه های زیادی از کرم کاکائو بپوشانید. البته یک روش دیگر هم وجود دارد که در آتن به جای کرم کاکائو از گاناش شکلاتی استفاده میشود.

  • ۴۳۲,۵۹۳ بازدید
  • 3.9
    (642)
  • ۱۰۵ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

شیرینی نخودچی برای همه ی مردم ما یادآور سال نو و عید نوروز است و همه را به یاد خاطرات خوش می اندازد. پس ما در ایران کوک تصمیم گرفته ایم در این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی را به شما عزیزان همراه آموزش دهیم. یک نکته ی جالب درمورد این شیرینی این است […]

  • ۱۵۷,۷۸۵ بازدید
  • 3.8
    (254)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شله زرد

شله زرد : برنج را شب قبل با 1ليوان گلاب و 1 لیتر آب بگذاريد خيس بخورد ، حدود 10 ليوان آب را بگذاريد جوش بيايد سپس برنج را به ان اضافه كرده و هم بزنيد تا بجوشد ...

  • ۳۱۶,۳۵۶ بازدید
  • 3.6
    (585)
  • ۳۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلوا

حلوا تیره : ارد را دو بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید ، حلوا را انقدر تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند و سبک شود ...

  • ۱,۰۴۶,۰۲۹ بازدید
  • 3.6
    (1425)
  • ۱۵۷ دیدگاه