آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: نان و خمیر

صبا

طرز تهیه نان اردک

 نان اردک، اگرده یا بورساق یکی از انواع نون های محلی است که در شهرهای مختلف ایران به روش های مختلف درست می شود. نان اردک که از نان های شیرینی محسوب می شود، در استان مرکزی بیشتر قبل از عید نوروز درست می شود. مردم شهر همدان هم نان اردک رو در ماه مبارک […]

  • ۶۶,۵۶۹ بازدید
  • 3.8
    (59)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اشترودل

اشترودل هات داگ : برای تهیه اشترودل هات داگ ابتدا مخمر و شکر را مخلوط کنید سپس شیر گرم را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود ...

  • ۵۸,۹۵۱ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۱۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

پیتزا مخلوط : آب و شکر و زرده های تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و پس از حل شدن شکر بیکینگ پودر یا خمیر مایه را اضافه نمائید و 10 دقیقه صبر کنید تا 2 برابر شود ...

  • ۱۱۰,۲۶۴ بازدید
  • 4.3
    (184)
  • ۳۶ دیدگاه

حدیث حیدری

طرز تهیه نان زعفرانی

 13 دسامبر در تقویم سوئد به عنوان یک جشن ملی به ثبت رسیده. مردم این کشور در این روز نان زعفرانی درست می کنند و نزدیک شدن کریسمس، جشنواره نور و روز سنت لوسیا رو جشن می گیرند. سنت لوسیا یه قدیس ایتالیاییه که در گذشته به کاتولیک های فراری کمک می رسونده. در  روز […]

  • ۵,۵۴۶ بازدید
  • 3.4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

نان کندو

نان کندو یکی از نان های خیلی خوشمزه و محبوب عربی هستش که با مغزهای متنوعی درست میشه . شکل این نون شبیه کندو زنبور عسله و خیلی ظاهر خوبی داره. توی رسپی این نون از کره و تخم مرغ استفاده نشده از این رو ماندگاری زیادی داره. توی مغز این نون از هر چیزی […]

  • ۵,۳۲۳ بازدید
  • 4.4
    (9)
  • ۰ دیدگاه

صبا

نان کوکه

نان کوکه یکی از انواع نان‌ محلی و سنتی ایرانیه که طعم فوق العاده ای داره. با وجود این که نان محلی کوکه در هر یک از شهرهای ایران به روشی خاص تهیه میشه، اما بعضی از مواد اولیه ی اون مثل زردچوبه جزء جدا نشدنی این نان خوشمزه اس که طعم اون رو بی […]

  • ۲۰,۰۳۷ بازدید
  • 4.3
    (26)
  • ۵ دیدگاه

حدیث حیدری

نان ستاره ای

اگه دوست دارید توی خونه یک نون خوشمزه با بافتی لطیف و نرم درست کنید، پیشنهاد میکنم نان ستاره ای رو امتحان کنید. میشه به این نون طعم های متنوعی داد. اما مزه اش با نوتلا یا شکلات صبحانه عالی میشه. وقتی بوی نون تازه توی آشپزخونه می پیچه، دل همه افراد خونه ضعف میره. […]

  • ۷,۱۰۰ بازدید
  • 4.4
    (8)
  • ۱ دیدگاه

حدیث حیدری

آرد سوخاری

آرد سوخاری از جمله چیزهایی هست که باید توی هر آشپزخونه ای وجود داشته باشه. اصلا به نظر من خونه بدون این آرد یه چیزیش کمه.! می پرسید چرا؟!! خب معلومه اگه یه مرتبه هوس کنید قارچ سوخاری بخورید و آردش رو نداشته باشید چیکار میشه کرد؟! اگه فرزندتون دلش میگو یا مرغ سوخاری بخواد […]

  • ۶,۰۰۹ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان شیر ژاپنی

نان شیر ژاپنی از نان های پرطرفدار در کشور ژاپن است. این نان شیرین و خوشمزه دارای بافت نرم و پفکی می باشد.

  • ۱۰,۱۹۴ بازدید
  • 4.5
    (17)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه نان پیده مخصوص رمضان

ماه رمضان برای مسلمان های سراسر دنیا ماه خاصیه. یکی از مهمترین نکته هایی که روزه دارها باید تو این ایام بهش توجه کنن، غذاها و به طور کلی خوراکی هاییه که تو افطار و یا سحر می خورن. باید مواد غذایی مقوی رو برای افطار یا سحری انتخاب کرد. غذاهایی که بتونن در طول […]

  • ۱۰,۰۸۲ بازدید
  • 4.1
    (18)
  • ۶ دیدگاه

صبا

طرز تهیه نان پرتزل

ایران یکی از کشورهاییه که بیش از ۱۰۰ نوع نون سنتی و فانتزی داره. به جرات میشه گفت که هر شهری تو ایران نون سنتی مخصوص به خودش رو با مواد اولیه و روشی خاص درست میکنه. از شمال ایران، شهر گیلان با انواع نان سنتی مثل نان کشتا گرفته تا نان های فوق العاده […]

  • ۷,۸۷۵ بازدید
  • 4.5
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

نان سنگک خانگی

نان سنگک خانگی به همراه کنجد علاوه بر سالم بودن یه منبع غنی از انواع ویتامین ها، کلسیم، پروتئین و آهن هست. حالا اگه این نان سنگک خانگی را با آرد سبوس دار درست کنین، فیبر و سبوس موجود در اون به هضم موثرتر غذا و بهبود یبوست هم کمک می کنه. در این مطلب […]

  • ۲۱,۵۲۲ بازدید
  • 4.3
    (36)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه نان فطیر محلی

تعداد نان های محلی و سنتی در شهرهای مختلف کشور ما کم نیست. هر شهر و استان نان محلی مخصوص به خودش رو داره که با مواد اولیه خاص و متفاوتی درست میشه. از نان کشتای گیلان تا نان خرمایی کرمانشاه همگی طرفدارهای خیلی زیادی دارن و به عنوان صبحانه یا عصرانه همراه با چای […]

  • ۴۳,۹۴۷ بازدید
  • 4.2
    (35)
  • ۳ دیدگاه

صبا

طرز تهیه نان بربری خانگی

انواع نان سنتی در کشور ما وجود داره. بعضی از اون ها مخصوص شهرهای مختلف ایران هستن. مثل نان کشتا که در شهر گیلان درست میشه و یا نان خرمایی در جنوب ایران که همه طرفدارهای زیادی دارن. به طور معمول هم ما نان های زیادی داریم از سنگک و لواش گرفته تا تافتون که […]

  • ۲۷,۶۰۷ بازدید
  • 4
    (44)
  • ۴ دیدگاه

سپیده

نان لواش خانگی

نان یکی از مواد غذایی اصلی در سفره های ایرانی هست و دارای تنوع بسیار زیادی هم هست مثل نان سنگک، نان بربری، نان تافتون و نان های مدرن و متفاوتی مث نان باگت، نان فوکاچیا، نان هندی، نان لیمویی و غیره. در این مطلب من می خوام طرز تهیه نان لواش خانگی رو بهتون […]

  • ۱۲,۵۰۴ بازدید
  • 4.5
    (13)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه نان کشتا گیلان

خوردن نان سنتی داغ به همراه پنیر یا تخم مرغ بسیار لذت بخشه. خیلی از شهرهای مختلف ایران نان سنتی مخصوص خودشون رو دارن که هر کدوم طعم ویژه ای داره. از معروف ترین و محبوب ترین نان های سنتی ما ایرانی ها نان فطیر یا توتکه که بیشتر تو اراک درست میشه. نان های […]

  • ۳۸,۸۷۹ بازدید
  • 3.9
    (60)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان فوکاچیا

میپرسید فوکاچیا چیست؟ نان فوکاچیا نوعی نان ایتالیایی است که بافتی شبیه به خمیر پیتزا داره. مثل نان بربری ضخیم هست. فوکاچیا رویه ی تردی داره ولی بافت داخلش نرم و پفکیه. این نان سبک و خوشمزه رو میتونید کنار غذاهای مختلف، انواع سوپ یا هوموس سرو کنید. حتی میتونید اون رو از وسط برش […]

  • ۱۹,۵۲۰ بازدید
  • 3.8
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان هندی

همون طور که میدونید هند کشور بزرگی است که از نظر فرهنگی بیشترین تنوع رو در جهان داره. در هند قومیت ها، فرهنگ ها و دین های مختلف در کنار هم زندگی میکنن. شک نکنید که غذاهای هندی هم همین قدر تنوع دارن. امروز میخوام نان هندی یا پاراتا رو به شما عزیزان معرفی کنم. […]

  • ۱۹,۹۹۵ بازدید
  • 3.1
    (17)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه نان گاتا

اگه دنبال یه میان وعده یا صبحانه مقوی و سالم میگردین یکی از بهترین انتخاب ها مخصوصا برای بچه ها نان گاتا هست. خب اگه براتون سوال بشه که نان گاتا چیست یا چطوری تهیه میشه، کاملا طبیعی ایه. چون این نان یه مدل نان ارمنی هست. برای همین ممکنه براتون یکم جدید باشه. شاید […]

  • ۱۱,۵۸۲ بازدید
  • 4.5
    (15)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه نان سیمیت

شاید دوست داشته باشین بدونین که نان سیمیت ترکیه چیست؟ اگر بخوام به طور خلاصه بگم که سیمیت چیست باید اول از همه توجه تون رو به عکس هاش جلب کنم. همون طور که توی عکس ها میبینید یه نوع نان ترد حلقه ای شکل و کنجدی هست که بیشتر در ترکیه تهیه میشه. البته […]

  • ۴۸,۵۵۱ بازدید
  • 4.2
    (43)
  • ۲ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه نان کماج

اگر دوست دارید نان کمج مغز داشته باشد مقداری پودر شکر، دارچین و شکر را محلوط کنید و وسط خمیر قرار دهید....

  • ۵۱,۵۲۴ بازدید
  • 3.6
    (45)
  • ۳ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه نان قندی

از وقتی یادم میاد پخت نان و مراحل عمل آوردن خمیر و حتی خرید انواع نان و دیدن تنور و دستگاه های پخت نان برای من هیجان انگیز بوده تا جایی که  خوردن هیچ چیز به اندازه نان خانگی و تازه برای من لذت بخش نیست. البته عشقی که به پخت نان دارم به سال […]

  • ۴۰,۱۳۲ بازدید
  • 4
    (43)
  • ۱ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه نان گردویی دو رنگ

نان گردویی روش های مختلف اما تقریبا مشابهی برای تهیه کردن دارد. ممکن است در تهیه نان گردویی مازندران اول مخمر را فعال کنند یا در تهیه نان گردویی روسی کمی میزان یا نوع مواد متفاوت باشد. شما میتوانید نان گردویی ساده با ظاهری گرد تهیه کنید یا خمیر نان را با طرح های گوناگون […]

  • ۸,۸۹۱ بازدید
  • 4.5
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه نان پنجیک

کرم بانز (cream buns) از آنجایی که بدون جوش شیرین و بهبود دهنده تهیه می شود نانی است سالم که در صورت تهیه شدنش در خانه می تواند یکی از خوردنی های مفید وعده های غذایی باشد بنابراین در این نوشته تصمیم داریم شما را با روش تهیه نان پنجشکی...

  • ۱۰,۴۸۳ بازدید
  • 4.3
    (19)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پیراشکی مرغ

انواع پیراشکی یک میان وعده، صبحانه، شام یا فینگرفودی عالی برای همه موقعیت ها هستند. پیراشکی مرغ هم یکی از آن هاست که هم میتواند برای زنگ تفریح بچه ها در مدرسه یک میان وعده عالی باشد. و هم میتواند در مهمانی ها به عنوان یک فینگرفود خوش طعم و شیک برای پذیرایی حاضر شود. […]

  • ۴۴,۰۳۲ بازدید
  • 3.8
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا آلفردو

این پیتزای لذیذ و خوشمزه از نظر طعم شباهت زیادی به پاستا آلفردو دارد چون در آن از سینه مرغ پخته شده و سس آلفردو استفاده می شود. برای راحتی کار بهتر است از قبل سس آلفردو و خمیر پیتزا را آماده کنید. به این ترتیب تهیه پیتزا آلفردو خیلی خیلی راحت انجام میشود و کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد.

  • ۴۹,۷۰۷ بازدید
  • 4
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان کوهی مازندران

نان کوهی نوعی نان نسبتاً شیرین و مغزدار آملی است. این نان از خمیر ساده ای تهیه میشود که درست کردنش کار چندان سختی نیست. داخل خمیر هم مخلوطی از گردو، شکر و هل قرار میگیرد که هم فوق العاده مقوی است و هم طعم و عطری عالی به نان کوهی میدهد.

  • ۴۴,۱۶۶ بازدید
  • 4.2
    (34)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان شکلاتی

نان شکلاتی داغ و تازه می‌تواند همراه با شیر صبحانه‌ای لذیذ باشد یا در کنار چای یا قهوه به عنوان عصرانه‌ای لذت بخش سرو شود. خمیر این نان خیلی راحت و آسان تهیه می‌شود و نیاز به ورز دادن خیلی زیاد یا ساعت‌ها صبر کردن ندارد.

  • ۵۱,۸۲۴ بازدید
  • 4.4
    (50)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان باگت

نان فرانسوی معمولاً رویش خشک است وبافت داخلی نرمی دارد. اما اگر از کسانی هستید که دوست دارید روی نان شما هم نرم باشد و بتوانید به راحتی با آن ساندویچ تهیه کنید این نان فرانسوی مناسب شماست.

  • ۶۲,۱۶۱ بازدید
  • 4.1
    (45)
  • ۰ دیدگاه
نان و خمیر:

آموزش آشپزی ایران کوک: تاریخچه نان،انواع نان ایرانی،انواع نان صبحانه،انواع نان فانتزی،نام انواع نان،مراحل تهیه نان از ابتدا تا انتها،پخت نان،خواص نان، خمیر یوفکا،خمیر یوفکا،خمیر پیتزا،خمیر پیتزا،خمیر فوندانت،خمیر فوندانت،خمیر مایه،خمیر مایه،خمیر پیراشکی،خمیر پیراشکی،خمیر بنیه،خمیر بنیه،خمیر جادویی،خمیر جادویی،خمير پيتزا ايتاليايي،خمير پيتزا،خمير پيتزا با شير،خمير پيتزا فوري،خمير پيتزا پيراشكى،خمير پيتزا آماده،خمير پيتزا تهيه،خمير پيتزا با ماست،خمير پيتزا مخلوط 18،خمير پيتزا قيفي،خمیر پیتزا شف طیبه،خمیر پیتزا بدون مخمر،خمیر پیتزا فوری،خمیر پیتزا بدون خمیر مایه،خمیر پیتزا ایتالیایی،خمیر پیتزا با شیر،خمیر پیتزا خانگی،خمیر پیتزا با بکینگ پودر،خمیر پیتزا آشپزخانه کوچک من،خمیر پیتزا به انگلیسی،خمیر پیتزا کارگاه آشپزسازی،خمیر پیتزا خانم گل آور،خمیر پیتزا اموزش،تهیه خمیر پیتزا در منزل،بهترین خمیر پیتزا،انواع خمیر پیتزا،پودر خمیر پیتزا،طرز تهیه خمیر پیتزا فوری