آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: ماکارونی، پاستا و لازانیا

طرز تهیه جامبو شلز

 جامبو شلز نوعی پاستای صدفی شکم پر است که نسبت به پاستاهای معمولی خیلی بزرگتر است. بهتر است بدانید که علت بزرگی این نوع پاستا این است که می توان  آن را با مایه پاستا پر نمود.  همچنین در تهیه جامبو شلز شکم‌ پر می توان از گوشت چرخ‌ کرده و پنیر پیتزا هم  استفاده […]

  • ۱۱۹,۶۲۹ بازدید
  • 4
    (81)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

کمتر کسی پیدا می شود که عاشق پاستا آلفردو نباشد. در رابطه با تاریخچه پاستا آلفردو بهتر است بدانید که یک غذای ایتالیایی است و به روش های مختلفی تهیه می شود. نکته ی جالب توجهی که در رابطه با این غذا وجود دارد این است که سس های آن نیز به روش های مختلفی […]

  • ۷۷,۴۶۷ بازدید
  • 3.9
    (70)
  • ۴ دیدگاه

طرز تهیه لازانیا گوشت

لازانیا یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین غذاهای بین المللی می باشد. ریشه و اصالت این غذا به ایتالیا باز می گردد. اما در تمام کشورها از جمله ایران، لازانیا طرفداران بی شماری دارد.  لازانیا را می توان نوعی پاستا چند لایه هم دانست. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای لذیذ شامل؛ ورقه […]

  • ۵۰۹,۴۸۱ بازدید
  • 3.7
    (706)
  • ۳۶ دیدگاه

طرز تهیه لازانیا بدون فر

لازانیا بدون فر یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که کوچیک و بزرگ عاشقش هستن. همون  طور که قبلا طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده رو آموزش دادیم و خیلی دوستش داشتین، امروز می خوایم یه نوع لازانیای خوشمزه و آسون رو آموزش بدیم. این روش با روش هایی که قبلا در طرز تهیه انواع […]

  • ۳۳,۹۳۵ بازدید
  • 3.9
    (48)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه پاستا پستو

پاستا پستو یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده تهیه کنید. سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در طرز تهیه سس پستو دیده اید که این سس با برگ های ریحان، دانه های کاج، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر پارمزان تهیه میشود. اما در اینجا به جای […]

  • ۶۳,۳۰۰ بازدید
  • 3.9
    (32)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پاستا آلفردو

تهیه پاستا آلفردو سه مرحله اصلی دارد: 1- آماده کردن سس آلفردو؛ 2- پخت مرغ (البته میتوانید از مرغ بریان آماده استفاده کنید) ؛ 3- پخت پاستا. اگر از مرغ آماده استفاده کنید تهیه پاستا آلفردو زمان زیادی نیاز ندارد.

  • ۱۳۸,۱۹۱ بازدید
  • 4.1
    (81)
  • ۱۴ دیدگاه

طرز تهیه ماکارونی با کوفته مرغ

برای یک وعده غذای جدید و خوشمزه میتوانید سراغ ماکارونی با کوفته مرغ بروید. این غذا با استفاده از مایه ماکارونی آماده خیلی راحت و آسان تهیه میشود. برای طعم بهتر به کوفته مرغ، پنیر ریکوتا و سبزی خشک اضافه شده است.

  • ۹,۸۰۱ بازدید
  • 3.7
    (20)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه پاستای آلفردوی گل کلم

سس آلفردو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سس‌های پاستا در جهان است که در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما این سس طبیعتاً چربی زیادی دارد چون با خامه تهیه می‌شود. پاستای آلفردوی گل کلم با سسی تهیه می‌شود که مانند آلفردو سفید، غلیظ و خوش طعم است اما چربی و کالری خیلی خیلی کمتری دارد. این سس از مخلوط سیر و پیاز داغ، گل کلم و شیر تهیه می‌شود.

  • ۸,۷۱۴ بازدید
  • 3.6
    (15)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه کیک ماکارونی و پنیر

کیک ماکارونی پنیر ایده جالبی است که می‌توان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط می‌شوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته می‌شوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را تعیین می‌کند نوع پنیر است.

  • ۲۲,۴۰۰ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه ماکارونی بادمجان

ماکارونی بادمجان یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای گیاهی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید. فقط باید بادمجان خرد شده را خرد کنید و همراه با سیر، گوجه و زیتون نگینی شده تفت بدهید. تا همین جا سس ماکارونی شما آماده است.

  • ۲۴,۷۵۷ بازدید
  • 3.9
    (21)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پاستا پنه پنیری

پاستا پنه پنیری بدون استفاده از هیچ گوشتی تهیه می‌شود. سس این پاستا با استفاده از پنیر بلوچیز (پنیری فرانسوی با رگه‌های آبی)، شیر و کمی کره تهیه می‌شود. دو ماده دیگری که هم طعم پاستا پنه پنیری را بسیار لذتبخش تر می‌کنند و هم خاصیت آن را بیشتر می‌کنند، مغز گردو و برگ اسفناج هستند

  • ۱۴,۴۶۵ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه لازانیا با پاستا فرمی

لازانیا از غذاهای ایتالیایی است که در بین مردم همه ملل محبوبیت پیدا کرده است. لازانیا با پاستا فرمی هم از این قضیه مستثنا نیست چون همان طعم و رنگ را دارد. تنها تفاوت آن این است که برای تهیه لازانیا با پاستا فرمی دیگر نیازی به پاستاهای ورقه‌ای نیست.

  • ۲۸,۳۸۹ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پاستای لینگوئینی مرغ و ژامبون

لینگوئینی نوعی از پاستاست که شکل آن مانند پاستا فتوچینی است اما کمی باریک‌تر است. البته برای تهیه این غذای خوشمزه می‌توانید از ماکارونی رشته‌ای معمولی هم استفاده کنید. سس این پاستا در چند مرحله تهیه می‌شود. در مرحله اول ژامبون سرخ می‌شود، بعد از آن مرغ و بعد هم بروکلی با شیر و پنیر پخته می‌شود.

  • ۱۷,۱۹۳ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۱ دیدگاه

طرز تهیه پاستای مرغ و قارچ دو نفره

پاستای مرغ و قارچ دو نفره به سرعت و به راحتی تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. سرخ شدن قارچ و مرغ در مخلوط کره و اسفناج به پاستا طعم بسیار خوبی می دهد و در پایان پنیر خامه ای طعم فوق العاده این غذا را تکمیل می کند.

  • ۲۷,۷۳۰ بازدید
  • 4.3
    (42)
  • ۰ دیدگاه
ماکارونی، پاستا و لازانیا:

آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع ماکارونی با سویا،پخت ماکارونی،ماکارونی با گوشت چرخ کرده،ماکارونی خوشمزه،ماکارونی با قارچ،ماکارونی با مرغ،خواص ماکارونی،ماکارونی بدون گوشت،سس لازانیا،لازانیا بدون فر،سس بشامل لازانیا،لازانیا لقمه ای،طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده،طرز تهیه لازانیا روی گاز،طرز تهیه لازانیا رولی،لازانیا در قابلمه،پاستا مرغ،پاستا پنه،پاستا با سس سفید،فیلم پاستا،پاستا با گوشت چرخ کرده،طرز تهیه پاستا،پاستا چیست،پاستا آلفردو       

×

مواد اولیه