آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای گیاهی و گیاه خواری

طرز تهیه هوموس

طرز تهیه هوموس نخود و سیر : برای تهیه هوموس ابتدا بوته های سیر را 1 ساعت داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب شوند ، بوته های سیر را از ...

  • ۲۸۷,۵۵۴ بازدید
  • 3.4
    (308)
  • ۲۱ دیدگاه

طرز تهیه کوکو سویا

انواع کوکو و کتلت از غذاهایی نونی ساده ای هستن که میشه اون ها رو به روش های مختلف آماده کرد. از کوکوهای ساده مثل کوکو سیب زمینی گرفته تا کوکوهایی که شاید کمتر اسم اون ها رو شنیده باشید، مثل کوکو باقالی. کوکو سویا یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین انواع کوکو […]

  • ۴۸,۳۹۰ بازدید
  • 4
    (61)
  • ۶ دیدگاه

طرز تهیه همبرگر گیاهی

در این مطلب می خوام طرز تهیه همبرگر گیاهی رو بهتون آموزش بدم. همبرگر گیاهی از تنوع زیادی برخورداره و با انواع حبوبات و گیاهان می تونین اون رو درست کنین. این همبرگر از جمله انواع همبرگر با مواد غیر گوشتی هست که یه گزینه مناسب برای گیاهخواران و وگان ها محسوب میشه. این همبرگر […]

  • ۵۸,۲۸۷ بازدید
  • 4.4
    (77)
  • ۴ دیدگاه

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان بدون گوشت

چند سالیه تمایل به غذاهایی که توشون از گوشت و مرغ استفاده نمیشه خیلی زیاد شده. همه دنبال طرز تهیه غذاهای گیاهی بدون گوشت و مرغ هستن. لازمه بگیم که بر خلاف تصور خیلی ها، تنوع غذاهای گیاهی اصلا کم نیست. این غذاها که خیلی سالمن و اغلب مورد استقبال گیاه خوارها و وگان ها […]

  • ۲۶,۸۱۳ بازدید
  • 4.1
    (36)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پاکورا سبزیجات

پاکورا غذای هندی خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. پاکورا سبزیجات از جذاب ترین و محبوب ترین آنهاست. همان طور که میدانید هندی ها اغلب به غذاهای گیاهی علاقه زیادی دارند. به همین خاطر هم اگر دنبال غذاهای گیاهی هستید، در بین غذاهای هندی میتوانید گزینه های جذاب و متنوعی پیدا کنید. در اینجا […]

  • ۳۶,۷۰۱ بازدید
  • 4.5
    (51)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پیراشکی اسفناج

انواع پیراشکی همیشه برای من جذاب بودن. حالا چه پیتزا پیراشکی باشه چه پیراشکی گوشت یا مرغ. اما گاهی دلمون میخواد پیراشکی سبک تری داشته باشیم. مثلاً به عنوان یه شام ساده یا میان وعده. پیراشکی اسفناج به نظرم در این مواقع مناسب تر هست. ترکیب اسفناج و پنیر خیلی جذابه. حتی به عنوان صبحانه […]

  • ۳۳,۴۷۱ بازدید
  • 4
    (33)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه فلافل لپه

فلافل از غذاهای آسون و سریعه که تقریبا همه اون رو دوست دارن. فلافل لپه یکی از انواع فلافله که مخصوص منطقه میانمار و برمه است. این غذای ادویه دار و ترد، می تونه به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی با سس مورد علاقه تون سرو بشه. فلافل لپه برای گیاه خواران که […]

  • ۴۱,۴۴۷ بازدید
  • 4
    (43)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه خورش گل کلم

با توجه به فواید بسیار این گیاه خوشمزه در این نوشته سعی داریم شما را با روش تهیه خورش گل کلم خوشمزه و با کالری پایین آشنا کنیم که ...

  • ۳۳,۷۸۸ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پلو با گل کلم و بروکلی

پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویه‌های متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید می‌توانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید.

  • ۳۰,۷۷۵ بازدید
  • 3.8
    (22)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه فلافل باقالی

فلافل باقالی خیلی ساده است و شبیه به فلافل معمولی است با این تفاوت که علاوه بر نخود از باقالی یا باقلا هم در تهیه آن استفاده می‌شود. نخود باید قبل از مصرف برای فلافل خوب خیس بخورد.

  • ۱۹,۷۳۹ بازدید
  • 4.4
    (18)
  • ۱ دیدگاه

طرز تهیه دلمه بلغور

یکی از انواع دلمه برگ مو که بیشتر در کشور ترکیه رواج دارد دلمه بلغور است که با بلغور گندم و سبزیجات تهیه می‌شود. این دلمه برگ مو خیلی ساده و آسان تهیه می‌شود و فوق‌العاده هم خوشمزه است.

  • ۲۷,۴۲۳ بازدید
  • 4.2
    (20)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پای اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا

پای اسفناج و پنیر غذایی گیاهی و هیجان انگیز است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی نیز پیدا می‌کند و همه را مجذوب خود می‌نماید. برای تهیه پای اسفناج تنها احتیاج به اسفناج، پنیر فتا و پنیر خامه‌ای (یا ریکوتا) دارید. بقیه مواد، موادی هستند که به طور معمول در خانه پیدا می‌شوند. اسفناج با پیاز و سیر تفت داده می‌شوند. سپس با پنیر و تخم‌مرغ مخلوط می‌شوند. به همین راحتی مایه داخل پای اسفناج آماده می‌شود.

  • ۲۲,۶۴۴ بازدید
  • 3.1
    (20)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی

سالاد اسفناج مکزیکی، یه ترکیب فوق العاده لذیذ از اسفناج و آووکادوست. شما با خوردن این سالاد، چربی های سالم، پروتئین و فیبر زیادی را دریافت می کنید. فیبر موجود در حبوبات و ذرت، کمک می کند شما ساعت های بیشتری را بعد از خوردن این سالاد احساس سیری کنید.

  • ۲۳,۵۸۵ بازدید
  • 4.7
    (15)
  • ۱ دیدگاه
غذاهای گیاهی و گیاه خواری:

آموزش اشپزی ایران کوک: غذاهاي گياهي و گياه خواري ،غذاهاي گياهي و گياه خواريف،غذاهاي گياهي و گياه خواري بوخارست،غذاهاي گياهي و گياه خواري بوخارست،غذاهاي گياهي و گياه خوارين،غذاهاي گياهي و گياه خوارين،غذاهاي گياهي و گياه خواريزمي،غذاهاي گياهي و گياه خواريزمي،غذاهای گیاهی برای گیاهخواران

×

مواد اولیه