آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای گیاهی و گیاه خواری

صبا

کوکو سویا

انواع کوکو و کتلت از غذاهایی نونی ساده ای هستن که میشه اون ها رو به روش های مختلف آماده کرد. از کوکوهای ساده مثل کوکو سیب زمینی گرفته تا کوکوهایی که شاید کمتر اسم اون ها رو شنیده باشید، مثل کوکو باقالی. کوکو سویا یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین انواع کوکو […]

  • ۴۸,۱۳۴ بازدید
  • 4
    (60)
  • ۶ دیدگاه

سپیده

همبرگر گیاهی

در این مطلب می خوام طرز تهیه همبرگر گیاهی رو بهتون آموزش بدم. همبرگر گیاهی از تنوع زیادی برخورداره و با انواع حبوبات و گیاهان می تونین اون رو درست کنین. این همبرگر از جمله انواع همبرگر با مواد غیر گوشتی هست که یه گزینه مناسب برای گیاهخواران و وگان ها محسوب میشه. این همبرگر […]

  • ۵۸,۰۵۵ بازدید
  • 4.4
    (76)
  • ۴ دیدگاه

صبا

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان بدون گوشت

چند سالیه تمایل به غذاهایی که توشون از گوشت و مرغ استفاده نمیشه خیلی زیاد شده. همه دنبال طرز تهیه غذاهای گیاهی بدون گوشت و مرغ هستن. لازمه بگیم که بر خلاف تصور خیلی ها، تنوع غذاهای گیاهی اصلا کم نیست. این غذاها که خیلی سالمن و اغلب مورد استقبال گیاه خوارها و وگان ها […]

  • ۲۶,۶۲۴ بازدید
  • 4.1
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاکورا سبزیجات

پاکورا غذای هندی خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. پاکورا سبزیجات از جذاب ترین و محبوب ترین آنهاست. همان طور که میدانید هندی ها اغلب به غذاهای گیاهی علاقه زیادی دارند. به همین خاطر هم اگر دنبال غذاهای گیاهی هستید، در بین غذاهای هندی میتوانید گزینه های جذاب و متنوعی پیدا کنید. در اینجا […]

  • ۳۶,۴۰۶ بازدید
  • 4.5
    (51)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیراشکی اسفناج

انواع پیراشکی همیشه برای من جذاب بودن. حالا چه پیتزا پیراشکی باشه چه پیراشکی گوشت یا مرغ. اما گاهی دلمون میخواد پیراشکی سبک تری داشته باشیم. مثلاً به عنوان یه شام ساده یا میان وعده. پیراشکی اسفناج به نظرم در این مواقع مناسب تر هست. ترکیب اسفناج و پنیر خیلی جذابه. حتی به عنوان صبحانه […]

  • ۳۳,۲۴۵ بازدید
  • 4
    (33)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فلافل لپه

فلافل از غذاهای آسون و سریعه که تقریبا همه اون رو دوست دارن. فلافل لپه یکی از انواع فلافله که مخصوص منطقه میانمار و برمه است. این غذای ادویه دار و ترد، می تونه به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی با سس مورد علاقه تون سرو بشه. فلافل لپه برای گیاه خواران که […]

  • ۴۱,۲۲۹ بازدید
  • 4
    (43)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه گوجه بادمجان

فلفل دلمه همخوانی بسیاری با خورش گوجه بادمجان دارد پس اگر مایل بودید، 1/2 پیمانه فلفل دلمه خرد شده به خوراک بادمجان اضافه کنید....

  • ۲۰۴,۲۷۱ بازدید
  • 3.5
    (193)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه خورش گل کلم

با توجه به فواید بسیار این گیاه خوشمزه در این نوشته سعی داریم شما را با روش تهیه خورش گل کلم خوشمزه و با کالری پایین آشنا کنیم که ...

  • ۳۳,۵۵۴ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

3 نوع سس اسپاگتی بدون گوشت

برای تهیه این سس اسپاگتی بدون گوشت نیاز است فلفل دلمه را کبابی کنید. برای تهیه فلفل کبابی، فلفل را از وسط نصف کنید و مواد میانی آن را خارج کنید....

  • ۴۹,۸۸۴ بازدید
  • 4.3
    (43)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو با گل کلم و بروکلی

پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویه‌های متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید می‌توانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید.

  • ۳۰,۵۹۳ بازدید
  • 3.8
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فلافل باقالی

فلافل باقالی خیلی ساده است و شبیه به فلافل معمولی است با این تفاوت که علاوه بر نخود از باقالی یا باقلا هم در تهیه آن استفاده می‌شود. نخود باید قبل از مصرف برای فلافل خوب خیس بخورد.

  • ۱۹,۵۱۵ بازدید
  • 4.4
    (18)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

ناگت سبزیجات

اگر دنبال تنوع هستید، می‌خواهید برای سلامتی بیشتر از سبزیجات استفاده کنید یا اصلاً گیاهخوار هستید ناگت سبزیجات کاملاً مناسب شماست.

  • ۱۶۲,۴۴۴ بازدید
  • 3.9
    (182)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه بلغور

یکی از انواع دلمه برگ مو که بیشتر در کشور ترکیه رواج دارد دلمه بلغور است که با بلغور گندم و سبزیجات تهیه می‌شود. این دلمه برگ مو خیلی ساده و آسان تهیه می‌شود و فوق‌العاده هم خوشمزه است.

  • ۲۷,۲۲۸ بازدید
  • 4.2
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پای اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا

پای اسفناج و پنیر غذایی گیاهی و هیجان انگیز است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی نیز پیدا می‌کند و همه را مجذوب خود می‌نماید. برای تهیه پای اسفناج تنها احتیاج به اسفناج، پنیر فتا و پنیر خامه‌ای (یا ریکوتا) دارید. بقیه مواد، موادی هستند که به طور معمول در خانه پیدا می‌شوند. اسفناج با پیاز و سیر تفت داده می‌شوند. سپس با پنیر و تخم‌مرغ مخلوط می‌شوند. به همین راحتی مایه داخل پای اسفناج آماده می‌شود.

  • ۲۲,۴۵۹ بازدید
  • 3.1
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای

سوپ نخود مدیترانه ای شام یا پیش غذایی بسیار مقوی و خوشمزه برای فصل پاییز و زمستان است. این سوپ طرز پختی بسیار آسان دارد، بسیار رژیمی و سالم...

  • ۵۷,۰۹۰ بازدید
  • 4
    (105)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

بادمجان سوخاری

برای تهیه بادمجون سوخاری خوشمزه از انواع ادویه می توان استفاده کرد که به ذایقه شما بستگی دارد....

  • ۳۶,۴۹۷ بازدید
  • 3.8
    (90)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه گل کلم کبابی

گل کلم کبابی پیش غذا یا میان وعده ای بسیار سالم و خوشمزه است که براحتی و در کمترین زمان می توانید در منزل تهیه کنید. این گل کلم ها را ...

  • ۴۳,۹۰۸ بازدید
  • 3.9
    (105)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو سبزیجات هندی

طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری امتحان کنید. این غذای کاملا گیاهی و پرمزه در مدت زمان کمی آماده می شود و به دلیل ...

  • ۸۵,۶۷۸ بازدید
  • 4
    (180)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر: فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید...

  • ۸۸,۳۸۷ بازدید
  • 3.9
    (200)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس

یک قابلمه ی آب و نمک را به جوش بیاورید. بروکلی ها را قطعه قطعه کنید و نخود فرنگی ها را در صورت تمایل نصف کنید. بروکلی را به قابلمه بیفزایید ...

  • ۳۵,۲۲۵ بازدید
  • 3.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی

سالاد اسفناج مکزیکی، یه ترکیب فوق العاده لذیذ از اسفناج و آووکادوست. شما با خوردن این سالاد، چربی های سالم، پروتئین و فیبر زیادی را دریافت می کنید. فیبر موجود در حبوبات و ذرت، کمک می کند شما ساعت های بیشتری را بعد از خوردن این سالاد احساس سیری کنید.

  • ۲۳,۳۸۰ بازدید
  • 4.7
    (15)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری : گل کلم را بشویید و به تکه های درشت خرد کنید ، داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ...

  • ۳۸,۴۸۷ بازدید
  • 3.6
    (27)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد سیب زمینی و شوید

سالاد سیب زمینی و شوید : برای تهیه سالاد سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و ریز خرد کنید سپس ذرت و خیارشور ...

  • ۱۰۵,۱۴۸ بازدید
  • 3.9
    (76)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد فصل

سالاد فصل کاهو و کلم و هویج : برای تهیه سالاد فصل کاهو را بشویید و خرد کنید ، کلم برگ ها را بشویید و به صورت نوارهای باریکی برش بزنید و ...

  • ۱۰۱,۹۹۴ بازدید
  • 3.8
    (114)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هوموس

طرز تهیه هوموس نخود و سیر : برای تهیه هوموس ابتدا بوته های سیر را 1 ساعت داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب شوند ، بوته های سیر را از ...

  • ۲۸۷,۳۲۶ بازدید
  • 3.4
    (307)
  • ۲۱ دیدگاه
غذاهای گیاهی و گیاه خواری:

آموزش اشپزی ایران کوک: غذاهاي گياهي و گياه خواري ،غذاهاي گياهي و گياه خواريف،غذاهاي گياهي و گياه خواري بوخارست،غذاهاي گياهي و گياه خواري بوخارست،غذاهاي گياهي و گياه خوارين،غذاهاي گياهي و گياه خوارين،غذاهاي گياهي و گياه خواريزمي،غذاهاي گياهي و گياه خواريزمي،غذاهای گیاهی برای گیاهخواران