طرز تهیه سوپ جو قرمز
لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود.
- ۲۲۱,۱۹۲ بازدید
- ۲ دیدگاه
لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود.
سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمان هایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید. سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد.در این دستور از جو پرک استفاده […]
آش رشته یکی از محبوب ترین آش های ایرانی می باشد. این آش جزو غذاهای سنتی ایران محسوب میشه که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد. در فصل پاییز و زمستان، لذت خوردن یک کاسه آش رشته داغ را نمی توان با چیز دیگری […]
سوپ ها یکی از معروف ترین و در عین حال پر طرفدارترین پیش غذاها هستن که به روش های مختلف تهیه میشن. تنوع این پیش غذای لذیذ بسیار زیاده و میشه دستور پخت انواع سوپ رو تو کشورهای مختلف دید و یاد گرفت. از سوپ جو با شیر گرفته تا سوپ برش روسی که همه […]
مردم کهکیلویه و بویر احمد به رسم دیرینه و رسومات به جا مانده از نسل های گذشته، با بارش اولین باران، آماده پخت آش خوشمزه شله ماشکی می شوند. این آش مخصوص فصل سرد زمستانه. در این استان به دلیل وجود عشایر و طایفه های مختلف، رسم و رسومات جالبی دارند. با وجود این آیین […]
یکی از غذاهای خوشمزه ای که می تونید برای خود و بقیه اعضای خانواده درست کنید و ازش لذت ببرید آش بلغوره. این آش خیلی مقوی و مخصوصا برای وعده افطاری ماه رمضان خیلی مناسبه. داخل این غذا هم می توان از گوشت استفاده کرد و هم میتوان بدون گوشت آن را درست کرد. بلغور […]
انواع سوپ به روش های مختلف با مواد اولیه متفاوت درست میشه که هر کدوم عطر و طعم مخصوص به خودش رو داره. بعضی سوپ ها با خامه و شیر به شکل سوپ سفید درست میشن و بعضی دیگه مثل سوپ گوجه فرنگی با گوجه فرنگی تازه و رب. معمولا سوپ رو با مرغ درست […]
یکی از پر خاصیت ترین گوشت ها گوشت بلدرچینه. خواص گوشت بلدرچین آن قدر زیاده که مصرف اون برای همه مخصوصا سالمندان، افراد بیمار و کودکان به شدت توصیه میشه. بچه ها از بعد از ۸ ماهگی می تونن این غذای مقوی رو به شکل های مختلف بخورن. گوشت بلدرچین سرشار از روی و پروتئینه […]
اگر شما هم مثل من از طرفداران پر و پاقرص سوپ و آش هستید، قطعاً انواع مختلف آش مثل آش اسفناج، آش عدس، آش شلغم، آش کشک، آش رشته و غیره را امتحان کردید و از خوردن آن ها به خصوص در هوای سرد زمستان و سفره افطار، در کنار عزیزان خود لذت بردید. حالا […]
آش عباسعلي یه آش خوشمزه و محلی ایرانیه که برای بدن هم خیلی مفیده. شاید دوست داشته باشین بدونین که آش عباسعلی مال کجاست . خب در واقع این آش مثل آش ترخینه و آش ترخینه و ماش، یه نوع آش محلی کرمانشاه هست. برای همین هم به اسم آش کرمانشاهی معروف شده. محتویات آش […]
آش اسفناج برای سرما خوردگی بسیار مناسب است. اگر آش سرما خوردگی درست می کنید می توان سیر و پیاز را سرخ نکرد و آن ها را به صورت درسته در قابلمه انداخت و پس از پخت خارج کرد و یا ...
اگه دنبال یه سوپ گرم و خوشمزه برای روزهای سرد و برفی می گردین، دقیقا جای درستی اومدین. ما این جا قراره در مورد طرز تهیه بهترین سوپ تره فرنگی صحبت کنیم. این سوپ، یه سوپ خیلی ساده، به صرفه و عالیه که زود آماده میشه. خواص و فواید خیلی زیادی داره و خوبیش اینه […]
طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی یکی از محبوب ترین دستورهای آشپزی به حساب میاد. می پرسید چرا؟ خب معلومه. چون این قدر تنوع و البته طعم فوق العاده ای داره که هیچ کس نمیتونه از اون صرف نظر کنه. سوپ ها معمولا ممکنه به عنوان شام یا پیش غذا سرو بشن. اما سوپ جو […]
پس از تفت دادن شلغم و سیب زمینی آب را به آن اضافه کنید تا سبزیجات به خوبی بپزد و آب سوپ شلغم تا حدودی کشیده شود....
آش عدس یه آش خوشمزه و بسیار مقویه که هم برای زمستونا که سرما میخورین و هم برای افطاری های ماه رمضان یه گزینه ی مناسبه. در ماه رمضان باید غذاهای سالم و البته مفید مصرف کنین تا سرحال بمونین؛ پس این آش رو حتما توی لیست غذاهاتون قرار بدین. چون به خاطر وجود عدس، […]
آش شلغم یکی از انواع آش های ایرانی و بسیار پر خاصیت می باشد. در فصل زمستان که بازار شلغم و لبو حسابی گرم است، این آش می تواند تنوعی برای خوردن شلغم و بهره بردن از خواص بی نظیر آن باشد. شلغم سرشار از ویتامین C بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. […]
سوپ کدو حلوایی از سوپ های مقوی و خوش رنگی است که در فصول سرد سال که کدو حلوایی در بازار موجود است؛ بسیار پر طرفدار می باشد. به خصوص در فصل پاییز میتوانید با تهیه کردن این سوپ رنگ نارنجی طبیعت را به خانه هایتان بیاورید. کدو حلوایی که بافت نرم و لطیفی دارد […]
فصل پاییز است و چیزی تا شب یلدا هم نمانده. در این هوای سرد هیچ چیزی به اندازه سوپ نمیچسبد. سوپ انار را در منوی شام شب یلدا فراموش نکنید. دانه های انار دوست همیشگی شما در تزیین غذاهای شب یلدا هستند.
سوپ کرم مرغ یک سوپ مرغ بسیار ساده و کلاسیک است. که در آن از مرغ پخته شده، آب مرغ، شیر و سبزیجات خرد شده استفاده میشود. طعم ملایم آویشن یکی از مهمترین و جذابترین بخشهای سوپ کرم مرغ است که نباید فراموش شود.
سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است که در روزهای سرد سال بسیار می چسبد. این سوپ در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا...
سوپ نخود مدیترانه ای شام یا پیش غذایی بسیار مقوی و خوشمزه برای فصل پاییز و زمستان است. این سوپ طرز پختی بسیار آسان دارد، بسیار رژیمی و سالم...
سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و عطر دلپذیری که دارد انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ ...
طرز تهیه سوپ برش روسی: چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت...
سوپ پیاز یکی از سوپ های معروف و همچنین محبوب در تمام دنیا می باشد. این سوپ کلاسیک فرانسوی ، جزو غذاهای بین المللی محسوب می شود. در تمام رستوران ها این سوپ خوشمزه را سرو می کنند. می دانید که پیاز خواص شگفت انگیزی دارد. و پایه اصلی تمام غذاهاست. اما در این غذا […]
سوپ پیازچه و قارچ: بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس کنید. قارچ ها را بشوئید و آبکشی کنید و آنها را به صورت دو الی سه سانتی خرد کنید ...
آش کشک مخصوص ماه رمضان: گوشت را تکه تکه کنید و همراه نخود، لوبیا و پیاز در زودپز بریزید و بگذارید تا با 3 لیوان آب بپزد ...
آش قلیه: حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید همراه با تقریبا 1 لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و ...
ابتدا برنج را از قبل در آب بدون نمک خیس کنید تا کاملا له شود. برنج را آبکشی کنید و آن را در قابلمه مورد نظرتان بریزید ...
برگ های اسفناج را کاملا پاک کرده و ساقه های اضافی را جدا کنید. آب نمک رقیق را بجوشانید و ...
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر: کلم بروکلی را تا تقریبا 20 دقیقه در آب مرغ بپزید ...
آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع آش ، انواع آبگوشت ، آش رشته ، آش دوغ ، آش جو ، آش ماست ، انواع سوپ ، سوپ جو ، سوپ قارچ ، سوپ مرغ ، سبزی آش ،آش،آش رشته،آش دوغ،آش شلغم،آش جو،اش رشته فرنگی،اش کشک،انواع اش،اش رشته،اش گوجه،انواع پیش غذا،اش دوغ،پخت اش اسان،پخت اش،اش انار،انواع اش خوشمزه،آموزش پخت آش گوجه،آموزش پخت آش شلغم،آموزش پخت آش دوغ،آموزش پخت آش ماست،آموزش پخت آش جو،آموزش پخت آش سبزی،آموزش پخت آش سبزی شیرازی،آموزش پخت آش ترخینه،آموزش پخت آش رشته،آموزش پخت آش کشک