آش کشک
آش کشک مخصوص ماه رمضان: گوشت را تکه تکه کنید و همراه نخود، لوبیا و پیاز در زودپز بریزید و بگذارید تا با 3 لیوان آب بپزد ...
- ۴۷,۲۷۶ بازدید
- ۳ دیدگاه
آش کشک مخصوص ماه رمضان: گوشت را تکه تکه کنید و همراه نخود، لوبیا و پیاز در زودپز بریزید و بگذارید تا با 3 لیوان آب بپزد ...
آش قلیه: حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید همراه با تقریبا 1 لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و ...
سوپ سبزیجات ایتالیایی: یک قابلمه بردارید و آبگوشت را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد ...
قابلمه نچسبی را حاضر کنید و آرد را باکره در آن کمی سرخ کنید .آبگوشت را کم کم داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا آرد در آبگوشت...
بخش سفت و سبز تره فرنگی را ببرید و دور بریزید، سپس بخش های سبز کمرنگ و سفید را به شکل حلقه های بسیار نازک خرد کنید ...
ابتدا برنج را از قبل در آب بدون نمک خیس کنید تا کاملا له شود. برنج را آبکشی کنید و آن را در قابلمه مورد نظرتان بریزید ...
برگ های اسفناج را کاملا پاک کرده و ساقه های اضافی را جدا کنید. آب نمک رقیق را بجوشانید و ...
مرغ ریش ریش شده را به همراه نصف کره در قابلمه ای تفت دهید و سپس مرغها را بیرون بیاورید و ...
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر: کلم بروکلی را تا تقریبا 20 دقیقه در آب مرغ بپزید ...
طرز تهیه آش ترخینه و ماش : ماش را از 2 ساعت قبل خیس دهید سپس پیاز داغ ، ماش ، ترخینه و سبزی های خرد شده ...
طرز تهیه سوپ جو و ماش خوشمزه : جو و ماش را بشویید و همراه با برنج نیم دانه داخل قابلمه ای بریزید و ...
سوپ قارچ و مرغ خامه ای : پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...
طرز تهیه آش دندونی کودک : برای تهیه آش دندونی ابتدا گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ...
طرز تهیه سوپ پای مرغ و سبزیجات : داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پاهای مرغ تمیز شده را به آب جوش اضافه کنید و ...
سوپ مرغ و برنج خامه ای : برنج ، سینه مرغ خرد شده ، سیر ، مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمه ای بریزید و ...
سوپ ذرت و سیب زمینی : کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس رازیانه را اضافه کنید و ...
طرز تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای : داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس تره فرنگی یا پیازچه خرد شده را اضافه کنید و ...
انواع آش جزو متنوعترین پیشغذاهای ما ایرانیها هستند که به روشهای مختلف تهیه میشوند؛ همگی این پیشغذاها نیز از آش رشته معروف تا آش دوغ و سایر آشهای محلی، طعم خاص و بینظیری دارند. آش ماست یکی از انواع آشهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به آش دوغ دارد و در شهرهای مختلف ایران […]
آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی می باشد که خوردن آن در تمام فصول سال به خصوص روزهای سرد زمستان، دلچسب خواهد بود. آش شله قلمکار از انواع آش ایرانی، ترکیب متنوع و منحصر به فردی دارد. بر خلاف آش رشته سنتی که حبوبات و سبزی از اجزای اصلی آن هستند، ماده اصلی و متفاوت […]
طرز تهیه آش گندم و جو : ندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید ، سبزی آش را تمیز کنید و بشویید سپس با چاقو ساطوری کنید و ...
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست : روغن را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شوند ...
طرز تهیه سوپ سیب و کلم بروکلی : کلم بروکلی را بشویید سپس گل های کلم را با دست جدا کنید و ساقه های آن را خرد نمایید ...
سوپ قارچ ، یکی از سوپ های ساده اما لذیذ و بسیار پر طرفدار در تمام کشورهای دنیا می باشد. این غذای خوشمزه که ترکیب فوق العاده ای از قارچ و خامه است، یک غذای بین المللی محسوب می شود. که به عنوان پیش غذایی محبوب در تمام رستوران ها سرو می شود. در دستور […]
خوردن یک کاسه سوپ در روزهای سرد زمستانی حسابی میچسبد و البته بدنمان را نیز در برابر بیماریها مقاوم میکند. یکی از بهترین سوپها برای فصول سرد که بدن را نیز تقویت میکند، سوپ گوجهفرنگی است. طعم سوپ گوجهفرنگی شبیه پتاژ گوجهفرنگی است که قبلا طرز تهیه آن را در ایران کوک آموزش دادهایم. مواد […]
پتاژ لبو : برای تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید لوبیا سفید را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ...
حلیم مرغ : برای تهیه حلیم مرغ بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم ...
سوپ قارچ و هویج با سس شیر : داخل قابلمه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و هویج رنده شده را داخل قابلمه بریزید ...
پتاژ، نوعی سوپ غلیظ و مغذی است و با وجود اسم عجیب و غریب، پیشغذایی ساده با طرز تهیه آسان است. پتاژ در قرنهای پیشین به دلیل سادگی و مقوی بودن، پای ثابتِ میز غذای روستاییان اروپایی بوده است. البته طعم و مزه فوقالعاده پتاژ باعث شده بود که این پیشغذا در سفره طبقه مرفه […]
سوپها، انتخابی عالی برای افرادی هستند که به دنبال غذاهای مقوی و کمکالری هستند. از طرف دیگر بیشتر سوپها بدون گوشت و با سبزیجات متنوع درست میشوند و به همین دلیل غذاهایی مناسب برای دوستداران غذاهای گیاهی هستند. اگر جزو دوستداران سوپهای گیاهی یا طرفدار غذاهای سالم و کمکالری هستید، پیشنهاد میکنیم حتما سوپ لوبیا […]
آش خیار چمبر، یکی از آشهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که در مناطق مختلف استان مرکزی پخته میشود. آش خیار چمبر شباهت زیادی با آش گندم دارد با این تفاوت که در این آش از خیار چمبر استفاده میشود. این آش جذاب را میتوانید در فصل خیار چمبر درست کنید و از طعم و […]
آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع آش ، انواع آبگوشت ، آش رشته ، آش دوغ ، آش جو ، آش ماست ، انواع سوپ ، سوپ جو ، سوپ قارچ ، سوپ مرغ ، سبزی آش ،آش،آش رشته،آش دوغ،آش شلغم،آش جو،اش رشته فرنگی،اش کشک،انواع اش،اش رشته،اش گوجه،انواع پیش غذا،اش دوغ،پخت اش اسان،پخت اش،اش انار،انواع اش خوشمزه،آموزش پخت آش گوجه،آموزش پخت آش شلغم،آموزش پخت آش دوغ،آموزش پخت آش ماست،آموزش پخت آش جو،آموزش پخت آش سبزی،آموزش پخت آش سبزی شیرازی،آموزش پخت آش ترخینه،آموزش پخت آش رشته،آموزش پخت آش کشک