طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر: کلم بروکلی را تا تقریبا 20 دقیقه در آب مرغ بپزید ...
- ۲۵,۵۴۴ بازدید
- ۰ دیدگاه
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر: کلم بروکلی را تا تقریبا 20 دقیقه در آب مرغ بپزید ...
طرز تهیه آش ترخینه و ماش : ماش را از 2 ساعت قبل خیس دهید سپس پیاز داغ ، ماش ، ترخینه و سبزی های خرد شده ...
طرز تهیه سوپ جو و ماش خوشمزه : جو و ماش را بشویید و همراه با برنج نیم دانه داخل قابلمه ای بریزید و ...
سوپ قارچ و مرغ خامه ای : پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...
طرز تهیه آش دندونی کودک : برای تهیه آش دندونی ابتدا گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ...
طرز تهیه سوپ پای مرغ و سبزیجات : داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پاهای مرغ تمیز شده را به آب جوش اضافه کنید و ...
طرز تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای : داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس تره فرنگی یا پیازچه خرد شده را اضافه کنید و ...
آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی می باشد که خوردن آن در تمام فصول سال به خصوص روزهای سرد زمستان، دلچسب خواهد بود. آش شله قلمکار از انواع آش ایرانی، ترکیب متنوع و منحصر به فردی دارد. بر خلاف آش رشته سنتی که حبوبات و سبزی از اجزای اصلی آن هستند، ماده اصلی و متفاوت […]
طرز تهیه آش گندم و جو : ندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید ، سبزی آش را تمیز کنید و بشویید سپس با چاقو ساطوری کنید و ...
طرز تهیه سوپ سیب و کلم بروکلی : کلم بروکلی را بشویید سپس گل های کلم را با دست جدا کنید و ساقه های آن را خرد نمایید ...
سوپ قارچ ، یکی از سوپ های ساده اما لذیذ و بسیار پر طرفدار در تمام کشورهای دنیا می باشد. این غذای خوشمزه که ترکیب فوق العاده ای از قارچ و خامه است، یک غذای بین المللی محسوب می شود. که به عنوان پیش غذایی محبوب در تمام رستوران ها سرو می شود. در دستور […]
خوردن یک کاسه سوپ در روزهای سرد زمستانی حسابی میچسبد و البته بدنمان را نیز در برابر بیماریها مقاوم میکند. یکی از بهترین سوپها برای فصول سرد که بدن را نیز تقویت میکند، سوپ گوجهفرنگی است. طعم سوپ گوجهفرنگی شبیه پتاژ گوجهفرنگی است که قبلا طرز تهیه آن را در ایران کوک آموزش دادهایم. مواد […]
حلیم مرغ : برای تهیه حلیم مرغ بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم ...
سوپ قارچ و هویج با سس شیر : داخل قابلمه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و هویج رنده شده را داخل قابلمه بریزید ...
پتاژ، نوعی سوپ غلیظ و مغذی است و با وجود اسم عجیب و غریب، پیشغذایی ساده با طرز تهیه آسان است. پتاژ در قرنهای پیشین به دلیل سادگی و مقوی بودن، پای ثابتِ میز غذای روستاییان اروپایی بوده است. البته طعم و مزه فوقالعاده پتاژ باعث شده بود که این پیشغذا در سفره طبقه مرفه […]
سوپها، انتخابی عالی برای افرادی هستند که به دنبال غذاهای مقوی و کمکالری هستند. از طرف دیگر بیشتر سوپها بدون گوشت و با سبزیجات متنوع درست میشوند و به همین دلیل غذاهایی مناسب برای دوستداران غذاهای گیاهی هستند. اگر جزو دوستداران سوپهای گیاهی یا طرفدار غذاهای سالم و کمکالری هستید، پیشنهاد میکنیم حتما سوپ لوبیا […]
آش خیار چمبر، یکی از آشهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که در مناطق مختلف استان مرکزی پخته میشود. آش خیار چمبر شباهت زیادی با آش گندم دارد با این تفاوت که در این آش از خیار چمبر استفاده میشود. این آش جذاب را میتوانید در فصل خیار چمبر درست کنید و از طعم و […]
سوپها در روزهای سرد سال که سرماخورده و مریض هستید، غذایی مقوی و عالی هستند. همچنین آنها، انتخابی مناسب برای سرو به عنوان پیشغذا در مهمانیها و جشنها هستند. از طرف دیگر در رژیمهای لاغری نیز میتوانید سوپ را به عنوانی غذایی مقوی و کمکالری میل کنید. سوپ ورمیشل، یکی از انواع سوپهای خوشمزه و […]
دال عدس نوعی عدس با دانههای ریز هست که رنگش نارنجی متمایل به قرمز است و گاهی به آن عدس قرمز نیز گفته میشود. دانههای قرمز و ریز دال عدس منبعی غنی از مواد مغذی هستند و خواص زیادی برای سلامتی دارند. متاسفانه با وجود خواص و طعم فوقالعاده دال عدس، استفاده زیادی از آن […]
پتاژها در آشپزی بینالمللی شامل انواعی مختلفی از سوپهای غلیظ هستند و در تهیه آنها از مواد اولیهای مانند آرد، سبوس، خامه، زرده تخممرغ و پوره حبوبات استفاده میشود. امروز در ایران کوک طرز تهیه پتاژ برنج را آموزش می دهیم که آرد برنج، شیر و خامه از جمله مواد مواد اولیه آن هستند. از […]
هنر آشپزی کدبانوهای شیرازی زبانزد خاص و عام است و غذاهای مخصوص شیراز نیز محبوبیت زیادی در همه مناطق کشورمان دارد. ما قبلا در ایران کوک طرز تهیه قنبرپلو، کوفته سبزی و خوراک دوپیازه را آموزش دادهایم که غذاهای محلی معروف شیرازی هستند. اینجا قصد داریم طرز تهیه آش سبزی شیراز را به شما یاد […]
سوپ، پیشغذایی ساده و دلچسب است که روزهای سرد ما را گرم میکند. البته تنوع در مواد اولیه و روشهای پخت این پیشغذا آنقدر زیاد است، هرکسی با هر سلیقه و ذائقهای میتواند سوپ مورد علاقهاش را پیدا کند. ما در این نوشته طرز پخت نوعی سوپ سیبزمینی را به شما آموزش خواهیم داد که […]
همه ما در روزهایی که سرماخورده و مریض هستیم، احساس میکنیم به یک معجون انرژیزا نیاز داریم تا با خوردن آن دوباره به زندگی برگردیم. سوپ مرغ و سبزیجات، همان معجونی است که هنگام بیماری به آن نیاز داریم. سوپ مرغ و سبزیجات ما بدون روغن پخته میشود بنابراین کاملا سالم و رژیمی است. این […]
طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه : جو را بهمراه 4 لیوان اب درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید ...
در روزهای سرد هیچ چیز دلچسبتر از خوردن یک کاسه آش داغ در کنار خانواده نیست. یکی از آشهای خوشمزه ایرانی که مخصوص فصول سرد سال است، آش گندم است. آش گندم ساده شباهت زیادی به آش بلغور گندم دارد و با سبزی، حبوبات، گندم و کشک درست میشود. با وجود اینکه در تهیه این […]
سوپ جو و قارچ، سوپی غلیظ و دلچسب است و قارچ، جو، هویج، شیر، مرغ و خامه از جمله مواد اولیه اصلی آن هستند. این سوپ خوشمزه و جذاب را میتوانید به عنوان پیشغذا در مهمانیها سرو کنید. همچنین از آن جایی که این سوپ مقوی و غذایی کامل است، میتوانید آن را به عنوان […]
سوپها پیشغذاهایی جذاب و متنوع هستند که میتوان آنها را به عنوان شامی سبک سرو کرد. البته انواع سوپ در کنار مزه خوب و دلچسبشان، برای بدن نیز مفید هستند؛ به ویژه سوپها در ایام ضعف و بیماری بدنمان را تقویت میکنند و به غلبه بر بیماریها کمک میکنند. سوپ سیر، یکی از انواع سوپهای […]
اگر به دنبال غذایی خوشمزه و مقوی برای شامتان هستید که راحت و بیدردسر نیز آماده شود، ما یک پیشنهاد عالی داریم. سوپ سبزیجات، پیشغذایی مغذی و جذاب است و میتوانید در یک چشم بهم زدن، آن را آماده کنید. برای درست کردن این سوپ به مقداری رشته سوپ، آب مرغ، گوجهفرنگی، ذرت، هویج، سیبزمینی، […]
آش انار یکی از انواع آش های سنتی ایرانی بوده که به دلیل داشتن انار این میوه خوش رنگ و پر خاصیت و یکی از نمادهای یلدایی، انتخاب مناسبی برای مراسم و جشن باستانی شب چله می باشد. شما می توانید آش انار خوشمزه را برای عصرونه شب یلدا آماده کرده و از مهمان های خود با این آش لذیذ ویژه پذیرایی کنید.
امروز که تصمیم گرفتم دستور آش جو رو برای دوستان عزیزم بنویسم همون حس و حال خوشآیند رو دارم البته با هزاران افسوس که دیگه نه مامان بزرگی هست ...
آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع آش ، انواع آبگوشت ، آش رشته ، آش دوغ ، آش جو ، آش ماست ، انواع سوپ ، سوپ جو ، سوپ قارچ ، سوپ مرغ ، سبزی آش ،آش،آش رشته،آش دوغ،آش شلغم،آش جو،اش رشته فرنگی،اش کشک،انواع اش،اش رشته،اش گوجه،انواع پیش غذا،اش دوغ،پخت اش اسان،پخت اش،اش انار،انواع اش خوشمزه،آموزش پخت آش گوجه،آموزش پخت آش شلغم،آموزش پخت آش دوغ،آموزش پخت آش ماست،آموزش پخت آش جو،آموزش پخت آش سبزی،آموزش پخت آش سبزی شیرازی،آموزش پخت آش ترخینه،آموزش پخت آش رشته،آموزش پخت آش کشک