طرز تهیه سرکه سیب
خب حالا در ادامه مطلب روش تهیه سرکه سیب خانگی رو مرحله به مرحله آموزش می دم که امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید. و لازم به ذکره که با این چاشنی می تونید انواع ...
- ۲۳۹,۶۵۱ بازدید
- ۱ دیدگاه
خب حالا در ادامه مطلب روش تهیه سرکه سیب خانگی رو مرحله به مرحله آموزش می دم که امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید. و لازم به ذکره که با این چاشنی می تونید انواع ...
ماست یونانی فقط یک ماست معمولی نیست که به همراه غذایتان میل می کنید . بلکه به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود. بهتر است بدانید که ماست یونانی سرشار از پروبیوتیک ها، کلسیم و ویتامین ب 12 می باشد. توصیه می شود کسانی که به دنبال یک رژیم غذایی مناسب هستند این ماست […]
سس لازانیا: آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ...
خیلی از سس ها برای سالاد و بسیاری از اون ها به عنوان چاشنی برای غذا درست میشن. اما دسته ی دیگه ای از سس ها هستن که طعم شیرین دارن و برای کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرن. این سس ها اغلب با شکلات یا طعم دهنده های میوه ای درست میشن […]
پیاز کاراملی را می تونید با هر نوع پیازی درست کنید، اما پیاز های زرد و سفید بهتر از پیاز بنفش کاراملی می شوند. پیاز بنفش به خاطر رنگ زیباش برای توی سالاد بهتره، ولی این حرف به این معنی نیست که نتونید از پیاز بنفش برای تهیه پیاز کاراملی استفاده کنید. انجام این کار […]
ادویه زعتر مخلوطی از چند ادویه و گیاه خشکه که آسیاب می شن. ترکیبات این ادویه تو کشورهای مختلف با هم فرق دارن، اما اصلی ترین ادویه اش گیاه زعتر یا آویشن کوهیه. زعتر یه گیاه بومی کشور فلسطینه که به صورت خودرو رشد می کنه. می تونین از ادویه زعتر برای چاشنی انواع سالاد […]
غوره (انگور نرسیده یا کال) یکی از مقوی ترین میوه هاس که خواص بسیار زیادی برای بدن داره. غوره در خیلی از غذاها مخصوصا خورش ها از جمله خورش بادمجون استفاده میشه طعم اون ها رو خوشمزه می کنه. حتی یه خورش سنتی ایرانی به اسم غوره مسما وجود داره که این میوه ی پر […]
سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که در همه ی کشورها محبوبیت زیادی دارن. هر کدوم از سس ها طعم مخصوص به خودشون رو دارن و با مواد غذایی خاصی سرو میشن. خیلی از سس ها تند و خیلی های دیگه شیرین هستن. سس ها با توجه به مواد غذایی مختلف، […]
سس ها چاشنی های فوق العاده ای هستن که بسته به طعم و مواد اولیه شون انواع مختلف و تنوع خیلی زیادی دارن. مثلا بعضی از سس ها مخصوص ساندویچه و بعضی دیگه مخصوص سالاد. بعضی از سس ها رقیقه و بعضی دیگه غلیظ. خلاصه میشه گفت بیش از ۱۰۰۰ نوع سس تو دنیا وجود […]
رب نارنج یه چاشنی بسیار خوش عطر و خوش طعم مخصوص کباب ترش و ماهی و یه طعم دهنده حرفه ای برای سایر غذا ها با مرغ و ماهی هست. در این مطلب می خوام طرز تهیه این رب اعجاب انگیز رو بهتون آموزش بدم که خیلی سریع و راحت بتونین در خونه درست کنین. […]
اگه شما دوستان عزیز ایران کوک مث من از طرفدارای پر و پا قرص انواع آش و سوپ مث آش ساک، آش اسفناج، آش عدس، آش شلغم و آش رشته باشین، حتماً به مخلفات روی آش یعنی سیر داغ، پیاز داغ و نعنا هم علاقه دارین. در این مطلب می خوام طرز تهیه یه سیر […]
تا به حال به این فکر کردین که رمز خوشمزه شدن غذای رستوران ها چیه. امروز قصد داریم یکی از رمز و رازهای آشپزی حرفه ای رو بهتون یاد بدیم. حتما می دونید که ادویه ها نقش مهمی تو طعم غذا دارن. آشپزهای حرفه ای همیشه سعی می کنن از ادویه های تازه برای درست […]
پنیر ریکوتا چیست ؟ پنیر ریکوتا از کجا بخرم ؟ اصلا کاربردش چیه؟ این ها سوالاتی هستن که برای اکثر کسانی که مثل من عاشق آشپزی و همین طور عاشق پنیر هستن پیش میاد. بذارین از اول ماجرا شروع کنیم! پنیر ریکوتا چیه ؟ خب باید بگم که یه پنیر خیلی خوشمزه با چربی کم […]
خب نوبتی هم که باشه، امروز نوبت می رسه به آموزش تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه! اگه شما هم مثل من عاشق کش اومدن و طعم بی نظیر پنیر روی انواع غذاها باشین، صد در صد این مطلب براتون جذابه. چون قراره هم تفریح کنیم و هم یه پنیر پیتزا خانگی ساده و آسون تهیه […]
گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی هست که من بیشتر از همه بهش علاقه دارم. یعنی به هر شکلی که شده دوست دارم گوجه توی غذام باشه. حالا چه خام باشه، چه پخته، پوره، رب یا سس گوجه یا همون سس کچاپ. بعضی غذاها هم مثل پیتزا و همبرگر هستن که از بچگی عادت کردیم با […]
دلایل زیادی برای تهیه رب گوجه توی خونه وجود داره. اولیش اینه که رب خانگی خوش رنگ، غلیظ و خوش طعم هست. مثل رب بازاری شل نیست و مزه قوطی حلبی نمیده. در ضمن هیچ ماده افزودنی نداره، بنابراین از سلامتش مطمئن هستید. خلاصه این که هر غذایی باهاش درست کنید عالی میشه. حالا چه […]
از جمله مهمترین خواص سرکه انگور به خصوص سرکه طبیعی و خونگی خاصیت چربی سوزی است که علاوه بر از بین بردن چربی های غیر مفید و اشباع شده بدن می تونه..
لیمو را قاچ بزنید و آب آن را بگیرید. تمام مواد دیگر را در آب لیمو بریزید و ...
انبه از میوه های آلویی، گرمسیری و اصالتا هندی است که خواص و فواید جالبی دارد و با آن انواع دسر، کیک و حتی غذا میتوان طبخ کرد. اما این بار از سس انبه میخواهیم صحبت کنیم. شاید برای برخی سوال باشد که سس انبه چیست؟ یک نوع سس مخصوص غذا ها و ساندویچ های گرم […]
دیپ پیاز یک سس غلیظ عالی است که همراه با چیپس سیب زمینی یا ذرت یا نان خشک سرو میشود. در اینجا یک دستور عالی و نسبتاً آسان برای تهیه دیپ پیاز داریم. چیزی که این دیپ پیاز را عالی میکند مقدار پیاز داغ و تره زیاد در آن است.
سس قارچ انواع مختلفی دارد اما سسی که اینجا میخواهیم طرز تهیهاش را شرح دهیم نوعی سس پاستای ایتالیایی است. این سس همراه با انواع پاستا و پولنتا که نوعی غذای ایتالیایی است عالی میشود.
سس چیلی شیرین تایلندی از آن دست سسهایی است که علاقهمندان به طعم تند و شیرین را جذب خود میکند. این سس را میتوانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از آن لذت ببرید.
پنیر خانگی که در اینجا آموزش داده میشود همانcottage cheese است که از دلمه بستن شیر تهیه میشود. پس از دلمه بستن شیر داخل یک پارچه کتان تحت فشار قرار میگیرد تا پنیر خانگی شکل داده شود.
مرغ گریل شده با سس باربیکیو لیمو یکی از بهترین گزینه های آشپزی برای مهمانی های روزهای جمعه است. اگر به دنبال یک طعم جدی و متفائت برای مصرف به همراه مرغ های گریل شده هستید حتما این سس را امتحان کنید.
پودر چیلی یکی از ادویه های پرطرفدار و پرکاربرد است که از ترکیب فلفل چیلی و چند ادویه دیگر تهیه می شود. پودر چیلی یکی از ترکیبات اصلی غذاهای مکزیکی...
پودر سیر خانگی: پودر سیر سوای خواص فوق العاده ای که دارد جزو طعم دهنده های عالی در تهیه انواع غذاست. این ادویه با عطر و طعم خوبی...
ادویه کاجون: این ادویه خوش طعم در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر میکند ...
سس پستوی کلم بروکلی: کلم بروکلی و برگ های ریحان را در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. سپس میوه درخت کاج یا گردو خرد شده را اضافه و ...
در طبخ بسیاری از غذاهای چینی از سس هویسین استفاده می شود همچنین برای باربیکیو کردن انواع گوشتها و کبابها این سس یکی از بهترین انتخابهای طرفداران طعم های خاص است ...
در یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه و با کره کمی سرخ کنید ...
آموزش اشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع سس سالاد،طرز تهیه سس قرمز،گیاه سس،سس تند،طرز تهیه سس سالاد با ماست،طرز تهیه سس سالاد کاهو،طرز تهیه سس فرانسوی