آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: سس و چاشنی و ادویه

صبا

سس براق

خیلی از سس ها برای سالاد و بسیاری از اون ها به عنوان چاشنی برای غذا درست میشن. اما دسته ی دیگه ای از سس ها هستن که طعم شیرین دارن و برای کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرن. این سس ها اغلب با شکلات یا طعم دهنده های میوه ای درست میشن […]

  • ۳۲,۶۸۹ بازدید
  • 4
    (37)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

پیاز کاراملی

پیاز کاراملی را می تونید با هر نوع پیازی درست کنید، اما پیاز های زرد و سفید بهتر از پیاز بنفش کاراملی می شوند. پیاز بنفش به خاطر رنگ زیباش برای توی سالاد بهتره، ولی این حرف به این معنی نیست که نتونید از پیاز بنفش برای تهیه پیاز کاراملی استفاده کنید. انجام این کار […]

  • ۷,۹۷۴ بازدید
  • 4.1
    (8)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

ادویه زعتر

ادویه زعتر مخلوطی از چند ادویه و گیاه خشکه که آسیاب می شن. ترکیبات این ادویه تو کشورهای مختلف با هم فرق دارن، اما اصلی ترین ادویه اش گیاه زعتر یا آویشن کوهیه. زعتر یه گیاه بومی کشور فلسطینه که به صورت خودرو رشد می کنه. می تونین از ادویه زعتر برای چاشنی انواع سالاد […]

  • ۱۱,۴۱۱ بازدید
  • 3.1
    (15)
  • ۰ دیدگاه

صبا

گرد غوره

غوره (انگور نرسیده یا کال) یکی از مقوی ترین میوه هاس که خواص بسیار زیادی برای بدن داره. غوره در خیلی از غذاها مخصوصا خورش ها از جمله خورش بادمجون استفاده میشه طعم اون ها رو خوشمزه می کنه. حتی یه خورش سنتی ایرانی به اسم غوره مسما وجود داره که این میوه ی پر […]

  • ۱۹,۴۲۵ بازدید
  • 2.9
    (13)
  • ۰ دیدگاه

صبا

سس خردل خانگی

سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که در همه ی کشورها محبوبیت زیادی دارن. هر کدوم از سس ها طعم مخصوص به خودشون رو دارن و با مواد غذایی خاصی سرو میشن. خیلی از سس ها تند و خیلی های دیگه شیرین هستن. سس ها با توجه به مواد غذایی مختلف، […]

  • ۸,۸۶۳ بازدید
  • 4
    (10)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه سس پنیر

سس ها چاشنی های فوق العاده ای هستن که بسته به طعم و مواد اولیه شون انواع مختلف و تنوع خیلی زیادی دارن. مثلا بعضی از سس ها مخصوص ساندویچه و بعضی دیگه مخصوص سالاد. بعضی از سس ها رقیقه و بعضی دیگه غلیظ. خلاصه میشه گفت بیش از ۱۰۰۰ نوع سس تو دنیا وجود […]

  • ۹,۳۹۳ بازدید
  • 4.2
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

رب نارنج

رب نارنج یه چاشنی بسیار خوش عطر و خوش طعم مخصوص کباب ترش و ماهی و یه طعم دهنده حرفه ای برای سایر غذا ها با مرغ و ماهی هست. در این مطلب می خوام طرز تهیه این رب اعجاب انگیز رو بهتون آموزش بدم که خیلی سریع و راحت بتونین در خونه درست کنین. […]

  • ۱۰,۹۳۳ بازدید
  • 4.4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

سیر داغ

اگه شما دوستان عزیز ایران کوک مث من از طرفدارای پر و پا قرص انواع آش و سوپ مث آش ساک، آش اسفناج، آش عدس، آش شلغم و آش رشته باشین، حتماً به مخلفات روی آش یعنی سیر داغ، پیاز داغ و نعنا هم علاقه دارین. در این مطلب می خوام طرز تهیه یه سیر […]

  • ۵۶,۷۶۴ بازدید
  • 3.5
    (39)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه پودر پیاز خانگی

تا به حال به این فکر کردین که رمز خوشمزه شدن غذای رستوران ها چیه. امروز قصد داریم یکی از رمز و رازهای آشپزی حرفه ای رو بهتون یاد بدیم. حتما می دونید که ادویه ها نقش مهمی تو طعم غذا دارن. آشپزهای حرفه ای همیشه سعی می کنن از ادویه های تازه برای درست […]

  • ۴۴,۵۷۰ بازدید
  • 4
    (53)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

ماست یونانی

ماست یونانی فقط یه ماست معمولی نیست که کنار غذاتون میل کنین بلکه یه وعده غذایی کامل محسوب میشه. ماست یونانی سرشار از پروبیوتیک ها، کلسیم و ویتامین B12 هست و به جذب پتاسیم و کاهش کالری و کربوهیدرات هم کمک می کنه پس یه پیشنهاد عالی برای کسایی هست که رژیم غذایی دارن. علاوه […]

  • ۶,۳۹۹ بازدید
  • 3.5
    (13)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه سس هلندی

هزاران هزار سس تو دنیا وجود داره که هر کدوم با مواد اولیه مختلف درست میشن. بعضی سس ها مخصوص سالاد هستن و بعضی دیگه با گوشت و مرغ و ماهی سرو میشن. یه سری غذاها هم هستن که سس جزء جدایی ناپذیر از اون هاست. مثل پاستا که با سس های مختلف از جمله […]

  • ۴,۱۰۱ بازدید
  • 4
    (7)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پنیر ریکوتا

پنیر ریکوتا چیست ؟ پنیر ریکوتا از کجا بخرم ؟ اصلا کاربردش چیه؟ این ها سوالاتی هستن که برای اکثر کسانی که مثل من عاشق آشپزی و همین طور عاشق پنیر هستن پیش میاد. بذارین از اول ماجرا شروع کنیم! پنیر ریکوتا چیه ؟ خب باید بگم که یه پنیر خیلی خوشمزه با چربی کم […]

  • ۶,۷۳۴ بازدید
  • 4.4
    (19)
  • ۱ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه سس پیتزا

سس پیتزا چیست؟ این سوالیه که ذهن هر کسی که عاشق پيتزا و مخلفاتش باشه رو به خودش مشغول می کنه. تا حالا ناراحت بودین که چرا پیتزایی که تهیه می کنین مثل بیرون نمیشه؟ خب این سس، همون سس پیتزا رستورانی هست که همه جا توی رستوران ها استفاده میشه. یعنی راهی هست که […]

  • ۹,۳۲۰ بازدید
  • 3.9
    (18)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

خب نوبتی هم که باشه، امروز نوبت می رسه به آموزش تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه! اگه شما هم مثل من عاشق کش اومدن و طعم بی نظیر پنیر روی انواع غذاها باشین، صد در صد این مطلب براتون جذابه. چون قراره هم تفریح کنیم و هم یه پنیر پیتزا خانگی ساده و آسون تهیه […]

  • ۱۳,۷۷۶ بازدید
  • 4.5
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس کچاپ خانگی

گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی هست که من بیشتر از همه بهش علاقه دارم. یعنی به هر شکلی که شده دوست دارم گوجه توی غذام باشه. حالا چه خام باشه، چه پخته، پوره، رب یا سس گوجه یا همون سس کچاپ. بعضی غذاها هم مثل پیتزا و همبرگر هستن که از بچگی عادت کردیم با […]

  • ۲۷,۵۴۴ بازدید
  • 4.4
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سرکه سیب

خب حالا در ادامه مطلب روش تهیه سرکه سیب خانگی رو مرحله به مرحله آموزش می دم که امیدوارم از درست کردنش لذت ببرید. و لازم به ذکره که با این چاشنی می تونید انواع ...

  • ۲۳۹,۵۷۰ بازدید
  • 3.5
    (433)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه رب گوجه خانگی

دلایل زیادی برای تهیه رب گوجه توی خونه وجود داره. اولیش اینه که رب خانگی خوش رنگ، غلیظ و خوش طعم هست. مثل رب بازاری شل نیست و مزه قوطی حلبی نمیده. در ضمن هیچ ماده افزودنی نداره، بنابراین از سلامتش مطمئن هستید. خلاصه این که هر غذایی باهاش درست کنید عالی میشه. حالا چه […]

  • ۸۹,۱۱۶ بازدید
  • 3.9
    (102)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سرکه انگور

از جمله مهمترین خواص سرکه انگور به خصوص سرکه طبیعی و خونگی خاصیت چربی سوزی است که علاوه بر از بین بردن چربی های غیر مفید و اشباع شده بدن می تونه..

  • ۷۶,۵۱۰ بازدید
  • 3.2
    (157)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه سس انبه

انبه از میوه های آلویی، گرمسیری و اصالتا هندی است که خواص و فواید جالبی دارد و با آن انواع دسر، کیک و حتی غذا میتوان طبخ کرد. اما این بار از سس انبه میخواهیم صحبت کنیم. شاید برای برخی سوال باشد که سس انبه چیست؟ یک نوع سس مخصوص غذا ها و ساندویچ های گرم […]

  • ۴۷,۵۵۷ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دیپ پیاز فرانسوی

یکی دیگر از گزینه های ممکن دیپ پیاز فرانسوی است که خیلی راحت با چند ماده ساده تهیه میشود و طعم خیلی خوبی دارد. دیپ پیاز را میتوان با انواع چیپس و حتی با نان خشک یا سبزیجات خرد شده مثل خیار، هویج یا کلم بروکلی سرو کرد.

  • ۱۳,۲۵۰ بازدید
  • 4.3
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دیپ پنیر فتا

دیپ پنیر فتا همراه با تنقلات مختلفی مثل نان برشته، چیپس سیب زمینی و چیپس سبزیجات (مثل چیپس کدو سبز) یا سبزیجات سوخاری (مثل سوخاری گل کلم) فوق‌العاده خوشمزه است و می‌تواند یک عصرانه یا میان وعده عالی برای همه باشد.

  • ۱۹,۹۵۷ بازدید
  • 3.8
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دیپ پیاز

دیپ پیاز یک سس غلیظ عالی است که همراه با چیپس سیب زمینی یا ذرت یا نان خشک سرو می‌شود. در اینجا یک دستور عالی و نسبتاً آسان برای تهیه دیپ پیاز داریم. چیزی که این دیپ پیاز را عالی می‌کند مقدار پیاز داغ و تره زیاد در آن است.

  • ۱۶,۱۸۳ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه استیک خانگی

ادویه استیکی که در اینجا معرفی میکنیم ترکیبی است که معمولاً به نام ادویه مونترئال شناخته می‌شود و یکی از معروف ترین و رایج‌ترین انواع ادویه استیک است.

  • ۲۱,۸۵۸ بازدید
  • 3.7
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس گوجه با قارچ

سس قارچ انواع مختلفی دارد اما سسی که اینجا می‌خواهیم طرز تهیه‌اش را شرح دهیم نوعی سس پاستای ایتالیایی است. این سس همراه با انواع پاستا و پولنتا که نوعی غذای ایتالیایی است عالی می‌شود.

  • ۱۲,۷۹۱ بازدید
  • 4.1
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس گوجه و ریحان

سس گوجه و ریحان در واقع نوعی مایه ماکارونی بدون گوشت است. این سس گوجه بسیار ساده و خوشمزه است و در تهیه آن فقط از گوجه فرنگی، برگ ریحان، پیاز، روغن و ادویه استفاده می‌شود.

  • ۱۱,۸۴۶ بازدید
  • 4.1
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ریحان قالبی

ریحان قالبی، از مخلوط ریحان تازه خرد شده با مقداری روغن زیتون تهیه می‌شود. سپس مخلوط ریحان و روغن فریز می‌شوند. روغن زیتون مانع از پلاسیدن، سیاه شدن و پژمردن برگ ریحان می‌شود و به این ترتیب می‌توانید ریحان را تا ماه‌ها نگه دارید و دیگر مجبور نیستید هیچ ریحانی را دور بریزید.

  • ۸,۲۳۲ بازدید
  • 4.1
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس چیلی شیرین تایلندی

سس چیلی شیرین تایلندی از آن دست سس‌هایی است که علاقه‌مندان به طعم تند و شیرین را جذب خود می‌کند. این سس را می‌توانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از آن لذت ببرید.

  • ۵۰,۵۱۵ بازدید
  • 3.7
    (40)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنیر کاتیج

پنیر خانگی که در اینجا آموزش داده می‌شود همانcottage cheese است که از دلمه بستن شیر تهیه می‌شود. پس از دلمه بستن شیر داخل یک پارچه کتان تحت فشار قرار می‌گیرد تا پنیر خانگی شکل داده شود.

  • ۳۷,۶۳۵ بازدید
  • 3.9
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ گریل با سس قارچ

مرغ گریل شده با سس باربیکیو لیمو یکی از بهترین گزینه های آشپزی برای مهمانی های روزهای جمعه است. اگر به دنبال یک طعم جدی و متفائت برای مصرف به همراه مرغ های گریل شده هستید حتما این سس را امتحان کنید.

  • ۱۸,۹۱۱ بازدید
  • 4
    (15)
  • ۰ دیدگاه
سس و چاشنی و ادویه:

آموزش اشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع سس سالاد،طرز تهیه سس قرمز،گیاه سس،سس تند،طرز تهیه سس سالاد با ماست،طرز تهیه سس سالاد کاهو،طرز تهیه سس فرانسوی