آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای اصلی

شیرین

طرز تهیه ماهی کیلکا

ماهی کیلکا یکی از ماهی‌های کوچکی است که از دریای خزر صید می‌شود، این ماهی خوراکی است و می‌توان آن را به صورت سوخاری، کبابی و با برنج سرو کرد. ماهی کیلکا با وجود جثه‌ی کوچکی که دارد، سرشار از کلسیم و ویتامین‌های B  و A و همین‌طور فسفر است و جدای از خاصیت‌، طعم […]

  • ۱۱۰,۱۸۱ بازدید
  • 3.6
    (76)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ مجلسی ربی

در این دستور قصد آموز ش مرغ ربی آلوچه ای را داریم که در بین انواع مرغ های ربی بسیار پر طرفدار است که به راحتی می توان آن را تهیه کرد و در میهمانی ها سرو کرد. خوراک ..

  • ۲۲۶,۱۸۱ بازدید
  • 4
    (209)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اشترودل

اشترودل هات داگ : برای تهیه اشترودل هات داگ ابتدا مخمر و شکر را مخلوط کنید سپس شیر گرم را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود ...

  • ۵۸,۹۲۰ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۱۷ دیدگاه

صبا

طرز تهیه واویشکا مرغ

خوراک واویشکا را می توان یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین غذاها دانست که در زمانی محدود می توان  یک غذای مقوی پخت و از خوردن آن نیز لذت برد. مواد اولیه طرز تهیه واویشکا مجلسی بسیار ساده و در دسترس می باشند و به همین دلیل طرفداران بی شماری دارد.  همچنین بهتر است بدانید که […]

  • ۸۱,۸۳۱ بازدید
  • 4
    (94)
  • ۳ دیدگاه

صبا

طرز تهیه دمی گوجه

دمی گوجه یکی از خوشمزه ترین انواع غذاهای پلویی ایرانی می باشد که به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده می شود. بد نیست بدانید که به علت طعم متفاوت این غذا بسیار پرطرفدار است. همچنین شما می توانید برای مجلسی تر کردن این غذا گوشت یا مرغ هم به آن اضافه […]

  • ۲۴,۸۶۴ بازدید
  • 4
    (39)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پوره سیب زمینی

پوره سیب‌زمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف، استیک و رست بیف سرو می‌شود، اما پوره سیب‌‌زمینی کامچوره را می‌توانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. این پوره سیب‌‌زمینی به دلیل داشتن تخم‌مرغ دارای پروتئین است. استفاده از شیر، کره و ماست نیز این غذا را سرشار از کلسیم می‌کند. سیب‌زمینی نیز دارای […]

  • ۳۶,۰۲۴ بازدید
  • 3.3
    (4)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کله جوش

کله جوش یا کال جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. بسیاری از محلی ها به آن کل جوش نیز می گویند. کله جوش اصل با کشک، گردو و نعنا تهیه می شود. این غذای خوشمزه را همراه با انواع نان و به صورت تیلیت میل می کنند. ماده اصلی تشکیل دهنده آن کشک است. […]

  • ۲۶۲,۴۹۰ بازدید
  • 3.6
    (211)
  • ۱۸ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کیمچی کره ای

 کیمچی از غذاهای سنتی و ملی کره‌ی جنوبی محسوب می‌شود که با سبزیجات مختلف و ادویه های گوناگون درست می‌شود و مثل غذاهای هندی عطر و طعم خاص خودشان را دارند. طرز تهیه کیمچی خیلی خیلی آسان است و به همین دلیل به جرات می‌توان گفت هر جا حرف از غذای کره‌ای باشد، نام کیمچی […]

  • ۴۶,۹۲۲ بازدید
  • 4
    (40)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت باقلا قاتق

باقالا قاتق خورش محلی شمالی رو همه میشناسند. اگه میخواین برای نوروز غذای شمالی درست کنید این گزینه عالی رو از دست ندید.

  • ۱۶۶,۶۹۴ بازدید
  • 3.7
    (411)
  • ۳۳ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه دمپختک

دمپختک از محبوب ترین غذاهای سنتی ایرانی می باشد که در اکثر نقاط کشور به‌ شیوه های  جالبی تهیه می‌شود. جالب است بدانید که  این غذا بسیار ساده و سریع پخته می شود و شباهت زیادی به استانبولی دارد. همچنین برای هر فصلی از سال مناسب خوردن است و نیز به همین جهت بیشتر مردم […]

  • ۴۲,۶۶۷ بازدید
  • 3.7
    (21)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کورن داگ سیب زمینی

کورن داگ سیب زمینی سرخکرده فوق‌العاده خوشمزه است و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب است، به ویژه موقع تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی! کورن داگ سیب زمینی سرخکرده خیلی شبیه به کورن داگ معمولی است و تقریباً به همان سادگی تهیه می‌شود.

  • ۳۰,۴۷۶ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

اگر دوست دارید آش دوغ با گوشت قلقلی تهیه کنید، 200 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده و آب گرفته شده همراه نمک و فلفل مخلوط کنید و توپ های ریز و...

  • ۱۷۰,۴۵۰ بازدید
  • 3.9
    (176)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب شیشلیک

برای تهیه یک کباب شیشلیک عالی و لذیذ لازم است که از گوشت تازه استفاده کنید. کباب شیشلیک از گوشت دنده بره یا راسته گوسفندی و گوساله تهیه می شود.

  • ۱۷۳,۶۳۱ بازدید
  • 4
    (113)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب با گوشت : پیاز و سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت های خورشتی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید ...

  • ۱۷۵,۳۶۱ بازدید
  • 3.9
    (156)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد شیرازی

سالاد شیرازی : برای تهیه سالاد شیرازی ابتدا خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز و ...

  • ۱۷۳,۲۶۷ بازدید
  • 3.7
    (131)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی شکم پر : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ...

  • ۱۵۹,۴۸۰ بازدید
  • 3.9
    (253)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه: پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید ...

  • ۱۴۵,۷۸۱ بازدید
  • 3.6
    (104)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوپ جو قرمز

لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود.

  • ۲۲۱,۱۹۶ بازدید
  • 3.7
    (157)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کتلت ساده

کتلت از جمله غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت […]

  • ۲۵۰,۸۴۳ بازدید
  • 3.6
    (153)
  • ۸ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه خورشت بادمجان

خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. طرز تهیه خورشت بادمجان یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیر می باشد.  شما می توانید این غذا را در طول هفته چندین بار تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه برای طرز […]

  • ۱۱۱,۵۹۵ بازدید
  • 3.8
    (93)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ شیر

سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمان هایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.  سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد.در این دستور از جو پرک استفاده […]

  • ۲۱۱,۷۲۰ بازدید
  • 3.6
    (172)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...

  • ۲۵۷,۱۳۹ بازدید
  • 3.6
    (601)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شنیسل مرغ

ابتدا باید فیله های مرغ را بشوئید و خوب بکوبید تا نازک شوند، سپس فیله ها را در آرد، تخم مرغ و سپس پودر نان بغلتانید...

  • ۱۷۴,۲۹۵ بازدید
  • 4
    (83)
  • ۲۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

هویج پلو با مرغ : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید ، هویج های رنده شده و کره را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نرم شود سپس رب گوجه فرنگی و ...

  • ۳۷,۱۷۹ بازدید
  • 4.2
    (53)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی

 قلیه ماهی گل سرسبد غذاهای جنوبی است. این غذای لذیذ با ماهی، سبزیجات معطر، تمبرهندی، پیاز و سیر درست می‌شود و می‌توانید آن را براساس دستور زیر به راحتی درست کنید. برای پخت قلیه ماهی می‌توانید از انواع ماهی‌ها استفاده کنید، اما بهتر است از ماهی‌های جنوبی استفاده کنید؛ ماهی‌های جنوبی بافت منسجم و یکدستی […]

  • ۲۲۵,۷۴۳ بازدید
  • 3.6
    (279)
  • ۱۹ دیدگاه