آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای اصلی

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین ساده

ته چین ساده: برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی...

  • ۵۰۰,۱۳۰ بازدید
  • 3.8
    (1100)
  • ۴۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل : نخود خیس خورده را داخل میکسر بریزید و پیاز خرد شده ، سیر ، جعفری خرد شده ، پودر زیره ، تخم گشنیز و ...

  • ۲۴۳,۲۴۶ بازدید
  • 3.8
    (536)
  • ۱۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ مجلسی را میتوانید در مراسم های مختلف سرو کنید. در ایام عید نوروز معمولا مهمانی های زیادی بر پا میشوند و از این رو دنبال غذاهای مجلسی مثل زرشک پلو با مرغ هستیم.

  • ۲۸۵,۷۳۶ بازدید
  • 3.7
    (417)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه استانبولی

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود. یکی از مزیت های این غذا این است که شما می توانید در اغلب مهمانی های خود از این غذا استفاده کنید.  معمولاً استانبولی پلو به همراه سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای تهیه استانبولی یا […]

  • ۶۳۰,۷۴۲ بازدید
  • 3.6
    (891)
  • ۷۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد فصل

سالاد فصل کاهو و کلم و هویج : برای تهیه سالاد فصل کاهو را بشویید و خرد کنید ، کلم برگ ها را بشویید و به صورت نوارهای باریکی برش بزنید و ...

  • ۱۰۲,۰۱۹ بازدید
  • 3.8
    (114)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد الویه ساده

سالاد الویه : برای تهیه سالاد الویه ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ...

  • ۵۳۳,۲۷۷ بازدید
  • 3.6
    (949)
  • ۴۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی

خوراک لوبیا چیتی: لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته...

  • ۶۸۰,۲۸۷ بازدید
  • 3.7
    (867)
  • ۱۰۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه فاهیتا گوشت

همانطور که از اسم فاهیتا گوشت پیداست ماده اصلی تشکیل دهنده این غذای مکزیکی گوشت هستش. طعم و مزه این غذا خیلی عالیه. این غذا رو هم مثل تاکو مکزیکی معمولا با نون پیتا یا ترتیلا سرو می کنند، اما اگه از این نون ها در دسترستون نبود می تونید با نون باگت اون رو […]

  • ۶,۴۰۹ بازدید
  • 4.3
    (7)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

لوه کباب

لوه کباب یک غذای مازندرانیه که خیلی لذیذ و خوش طعمه. این غذا با استفاده از گوشت گوسفند و پیاز فراوان تهیه میشه و همین ترکیب راز خوشمزگی بینهایتش به حساب میاد. در بعضی مناطق استان به این کباب شِلِبَره هم گفته میشه و بر خلاف اسمش داخل تابه یا قابلمه آماده میشه. طرز تهیه […]

  • ۹,۰۸۰ بازدید
  • 3.8
    (12)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

قنبر پلو شیرازی

 قنبر پلو یک غذای قدیمی شیراز است که در کل استان فارس نیز آن را می پزند. توی این غذا از گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار و زعفران استفاده میشه که هم طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و هم ظاهر اون را بسیار خوش آب و رنگ می […]

  • ۸,۲۸۰ بازدید
  • 5
    (8)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

گشنیز پلو

از اونجایی که سبزی گشنیز خیلی معطره، گشنیز پلو یکی از غذاهای خوش عطر و طعم به حساب میاد. به نظر میاد این پلو هم مثل کینوا مکزیکی یا تاکو یه غذا از کشور مکزیکه، مردم این کشور پلوی گشنیز رو به همراه لوبیای سیاه در شب های سال نو می پزند و اعتقاد دارند […]

  • ۶,۶۰۰ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۲ دیدگاه

حدیث حیدری

کوفته ترکیه ای استانبولی

انواع مختلف کوفته در میان مردم ایران و جهان وجود داره، مخصوصا اگر بحث کشور ترکیه  در میان باشه این غذا جایگاه خاصی داره. بعد از آموزش غذاهای ترکیه ای مثل نخود پلو یا مانتی قصد داریم طرز تهیه کوفته ترکیه ای استانبولی رو هم آموزش بدیم. همانطور که  از نام این غذا پیداست این […]

  • ۴,۹۹۷ بازدید
  • 3.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی بدون گوشت

قورمه سبزی جزو غذاهای ملی و محبوب ایرانی است که گوشت جزو مواد اصلی آن محسوب می‌شود. گاهی برخی افراد به دلایل پزشکی از خوردن گوشت منع می‌شوند و فکر می‌کنند به همین دلیل باید خوردن خورشت‌های خوشمزه‌ای مانند قورمه سبزی را کنار بگذارند. اما نخوردن گوشت به معنی محرومیت از خوردن غذاهایی مانند قورمه […]

  • ۸,۱۳۳ بازدید
  • 4.1
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته دیگ زعفرانی

ته‌دیگ جزو خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین بخش‌ها در سفره‌های ایرانی‌ست و حتی گاهی کار به کشمش بر سر آن نیز می‌رسد. درباره تاریخچه ته‌دیگ و نحوه ورود آن به سفره ایرانی روایت‌های مختلفی وجود دارد. براساس یکی از این روایت‌ها در دوره ناصرالدین شاه خدمه مطبخ دربار با بقای‌مانده غذاها، شکم خود را سیر می‌کردند. روزی […]

  • ۶,۷۴۹ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی

برای بسیاری از ما پیش آمده غذایی را در رستوران خورده‌ایم و مزه آن زیر زبان‌مان مانده است؛ در این مواقع برای همه ما این سوال پیش می‌آید که ترفندهای پخت این غذا در رستوران چیست. در این مطلب می‌خواهیم روش تهیه قورمه سبزی رستورانی را آموزش دهیم و ببینیم رستوران‌ها چه می‌کنند که قورمه […]

  • ۷,۰۸۲ بازدید
  • 4.4
    (8)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه واویشکا گوشت

واویشکا به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متفاوت مانند گوشت چرخ‌کره، گوشت مرغ و دل و جگر پخته می‌شود. حتی این غذا را می‌توان به صورت گیاهی تهیه کرد و قارچ را جایگزین گوشت کرد. ما اینجا قصد داریم طرز واویشکا گوشت چرخ‌کرده را آموزش دهیم که رایج‌ترین نوع این خوراک خوشمزه‌ست. سیب‌زمینی، پیاز، […]

  • ۶,۴۷۶ بازدید
  • 4.6
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه کدو

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آشپزی ایرانی، تنوع در غذاها و روش‌های درست کردن آن‌هاست. به همین دلیل غذایی مانند خورشت قیمه را می‌شود با انواع مختلف مواد اولیه و به سبک‌های مختلف پخت. برای مثال اگر می‌خواهید یک خورشت قیمه سالم‌تر بدون سیب‌زمینی یا بادمجان سرخ‌کرده حاوی روغن فراوان درست کنید، می‌توانید قیمه کدو را […]

  • ۴,۴۷۹ بازدید
  • 4
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه گوشت چرخ کرده

خورشت قیمه جزو غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران پروپاقرصی دارد. به دلیل محبوبیت خورشت قیمه، آن را در بسیاری از مهمانی‌ها و دورهمی‌ها می‌پزند. بعضی‌ها ممکن است عاشق خورشت قیمه باشند اما به دلیل طولانی بودن مراحل پختش از خیرش بگذرند. ما برای این افراد یک پیشنهاد عالی داریم؛ قیمه با گوشت […]

  • ۴,۱۲۶ بازدید
  • 3.8
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه زرشک

خورشت قیمه، یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی است که زینت‌بخش سفره‌های ما ایرانی‌ها در بیشتر مهمانی‌هاست. این خورشت خوشمزه به روش‌های مختلف پخته می‌شود و از مواد اولیه متنوعی نیز در آن استفاده می‌شود. قیمه نثار، قیمه بادمجان، قیمه سیب‌زمینی، قیمه زرشک و قیمه کدو از انواع مختلف خورشت قیمه هستند که توسط […]

  • ۴,۷۶۸ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی تبریزی

قورمه سبزی یکی از خورشت‌های اصیل و محبوب ایرانی است که قومیت‌های مختلف کشورمان آن را به روش‌های مختلف درست می‌کنند. اهالی تبریز هم نوع خاصی از این غذای اصیل را طبخ می‌کنند که به قورمه سبزی تبریزی شهرت دارد. از آن جایی که آشپزی کدبانوهای تبریزی حرف ندارد، خورشت قورمه سبزی آن‌ها هم طعم […]

  • ۶,۷۰۲ بازدید
  • 4.2
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی

امروزه، رژیم غذایی گیاهخواری به یکی از رژیم‌های غذایی محبوب و نسبتا پرطرفدار تبدیل شده است؛ افراد به دلایل مختلف مانند پاسداری از محیط زیست به این رژیم غذایی روی می‌آورند. عده‌ای فکر می‌کنند در صورت روی آوردن به گیاهخواری گزینه‌های انتخابی آن‌ها در بین انواع غذاهای سنتی محدود می‌شود و نمی‌توانند بسیاری از خورشت‌های […]

  • ۳,۲۱۴ بازدید
  • 3
    (3)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی

سرزمین گسترده و چنداقلیم ایران سرشار از تنوع و تفاوت در همه چیز است از معماری گرفته تا غذا. این تنوع حتی شامل غذاهای ملی مانند قورمه سبزی نیز می‌شود و مردم هر استانی آن را به شیوه‌ای متفاوت درست می‌کنند. یکی از منتفاوت‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع خورشت قورمه سبزی توسط اهالی خطه گیلان پخته […]

  • ۳,۹۴۰ بازدید
  • 3.3
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی نذری

قورمه سبزی، یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که قدمتی طولانی دارد. درباره خاستگاه و محل پیدایش این خورشت خوشمزه نظرات گوناگونی وجود دارد؛ برخی محل پیدایش این غذا را استان آذربایجان می‌دانند. برخی نیز اعتقاد دارند این غذا منشا تهرانی دارد. به هر حال، منشا پیدایش خورشت قورمه سبزی هر استانی که […]

  • ۳,۵۴۹ بازدید
  • 2.8
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه گیلانی

خورشت قیمه، یکی از خورشت‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و به دلیل محبوبیتش، پای ثابت سفره ایرانی‌ها در عزا و عروسی‌ است. هر کدام از قومیت‌ها و ساکنان استان‌های مختلف کشورمان نیز آن را به روش‌های مختلف درست می‌کنند. البته همه انواع خورشت قیمه که در استان‌های مختلف پخته می‌شوند، از نظر عطر و […]

  • ۵,۳۴۷ بازدید
  • 3.6
    (5)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نجفی

خوردن غذاهای نذری مثل خورشت قیمه نذری با طعم و عطر خاصی که دارند همیشه لذت‌بخش است. البته بیشتر مواقع طرز تهیه غذاهای نذری تفاوت زیادی با روش پخت غذاهای معمول ندارد اما مزه آن‌ها چیز دیگری است. یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای نذری که احتمالا آن را تا به حال نخورده‌اید، خورشت قیمه نجفی یا […]

  • ۴,۶۷۷ بازدید
  • 3.3
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

طرز تهیه کفتا کباب

کفتا کباب یا کباب کفتا یه نوع غذای گوشتیه که مردم کشورهای مراکش و لبنان درست می کنند. مردم همه کشورها علاوه بر غذاهای محلی و خاص کشور خودشون دوست دارند غذاهای ملل مختلف رو امتحان کنند، هر چه این غذاها به ذائقه شان نزدیک تر باشه؛ بیشتر مورد پسندشون قرار می گیره. ایرانی ها […]

  • ۶,۳۸۲ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

طرز تهیه قاتق بنه

قاتق بنه یا آب بنه یه غذای ساده و در عین حال مقویه که در استان های کرمان و خراسان جنوبی پخته میشه. بنه یا همون پسته کوهی محصول درخت ون هست که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کنه.بنه در مناطق مختلف یه اسم های متنوعی شناخته میشه، مثلا در غرب کشور […]

  • ۱۰,۷۰۱ بازدید
  • 4.7
    (16)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

طرز تهیه نان زعفرانی

 13 دسامبر در تقویم سوئد به عنوان یک جشن ملی به ثبت رسیده. مردم این کشور در این روز نان زعفرانی درست می کنند و نزدیک شدن کریسمس، جشنواره نور و روز سنت لوسیا رو جشن می گیرند. سنت لوسیا یه قدیس ایتالیاییه که در گذشته به کاتولیک های فراری کمک می رسونده. در  روز […]

  • ۵,۴۴۲ بازدید
  • 3.4
    (14)
  • ۰ دیدگاه