طرز تهیه برنج ایرانی
پخت برنج ایرانی به خصوص برنج کته برای بعضی افراد ممکن است کمی مشکل باشد. اما باید گفت داشتن دقت و حوصله کافی مهمترین نکته در پخت یک برنج ...
- ۱۷۰,۰۹۲ بازدید
- ۸ دیدگاه
پخت برنج ایرانی به خصوص برنج کته برای بعضی افراد ممکن است کمی مشکل باشد. اما باید گفت داشتن دقت و حوصله کافی مهمترین نکته در پخت یک برنج ...
بورک گوشت چرخ کرده یکی از رایج ترین روش های تهیه بورک ترکی می باشد. در دستور طبخ بورک گوشت ترکیه می توانید به دلخواه هر نوع پنیری را به کار ببرید و بورک گوشت و پنیر خوشمزه ای را تهیه کنید. در این دستور قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ترکی را […]
نخود پلو یا نوهوتلو پیلاو یکی از غذاهای سنتی ترکیه است. این پلو خیلی ساده تهیه میشود. این پلو خیلی ساده با برنج، کره و نخود پخته تهیه میشود. البته نخودپلو بیشتر با مرغ ریش ریش سرو میشود
دوکبوکی، یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی کرهای است که به تازگی مورد استقبال کشورهای دیگر، قرار گرفته است. مواد اصلی تهیهی دوکبوکی، کیک برنج به اسم تئوک یا همان رایسکیک، کیک ماهی و فلفل کرهای هستند. دوکبوکی را میتوانید با سوسیس، سیبزمینی و یا پنیر موزارلا درست کنید و در کنار آن نودل یا سیبزمینی […]
ماهی کیلکا یکی از ماهیهای کوچکی است که از دریای خزر صید میشود، این ماهی خوراکی است و میتوان آن را به صورت سوخاری، کبابی و با برنج سرو کرد. ماهی کیلکا با وجود جثهی کوچکی که دارد، سرشار از کلسیم و ویتامینهای B و A و همینطور فسفر است و جدای از خاصیت، طعم […]
در این دستور قصد آموز ش مرغ ربی آلوچه ای را داریم که در بین انواع مرغ های ربی بسیار پر طرفدار است که به راحتی می توان آن را تهیه کرد و در میهمانی ها سرو کرد. خوراک ..
اشترودل هات داگ : برای تهیه اشترودل هات داگ ابتدا مخمر و شکر را مخلوط کنید سپس شیر گرم را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود ...
خوراک واویشکا را می توان یکی از سادهترین و سریعترین غذاها دانست که در زمانی محدود می توان یک غذای مقوی پخت و از خوردن آن نیز لذت برد. مواد اولیه طرز تهیه واویشکا مجلسی بسیار ساده و در دسترس می باشند و به همین دلیل طرفداران بی شماری دارد. همچنین بهتر است بدانید که […]
دمی گوجه یکی از خوشمزه ترین انواع غذاهای پلویی ایرانی می باشد که به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده می شود. بد نیست بدانید که به علت طعم متفاوت این غذا بسیار پرطرفدار است. همچنین شما می توانید برای مجلسی تر کردن این غذا گوشت یا مرغ هم به آن اضافه […]
پوره سیبزمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف، استیک و رست بیف سرو میشود، اما پوره سیبزمینی کامچوره را میتوانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. این پوره سیبزمینی به دلیل داشتن تخممرغ دارای پروتئین است. استفاده از شیر، کره و ماست نیز این غذا را سرشار از کلسیم میکند. سیبزمینی نیز دارای […]
کلم پلو شیرازی : کلم ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و 1 لیوان آب بپزید تا نرم شوند ...
کله جوش یا کال جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. بسیاری از محلی ها به آن کل جوش نیز می گویند. کله جوش اصل با کشک، گردو و نعنا تهیه می شود. این غذای خوشمزه را همراه با انواع نان و به صورت تیلیت میل می کنند. ماده اصلی تشکیل دهنده آن کشک است. […]
کیمچی از غذاهای سنتی و ملی کرهی جنوبی محسوب میشود که با سبزیجات مختلف و ادویه های گوناگون درست میشود و مثل غذاهای هندی عطر و طعم خاص خودشان را دارند. طرز تهیه کیمچی خیلی خیلی آسان است و به همین دلیل به جرات میتوان گفت هر جا حرف از غذای کرهای باشد، نام کیمچی […]
طرز تهیه کباب بختیاری سنتی : فیله های مرغ و گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و ...
باقالا قاتق خورش محلی شمالی رو همه میشناسند. اگه میخواین برای نوروز غذای شمالی درست کنید این گزینه عالی رو از دست ندید.
دمپختک از محبوب ترین غذاهای سنتی ایرانی می باشد که در اکثر نقاط کشور به شیوه های جالبی تهیه میشود. جالب است بدانید که این غذا بسیار ساده و سریع پخته می شود و شباهت زیادی به استانبولی دارد. همچنین برای هر فصلی از سال مناسب خوردن است و نیز به همین جهت بیشتر مردم […]
کورن داگ سیب زمینی سرخکرده فوقالعاده خوشمزه است و برای مهمانیها و دورهمیهای دوستانه بسیار مناسب است، به ویژه موقع تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی! کورن داگ سیب زمینی سرخکرده خیلی شبیه به کورن داگ معمولی است و تقریباً به همان سادگی تهیه میشود.
اگر دوست دارید آش دوغ با گوشت قلقلی تهیه کنید، 200 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده و آب گرفته شده همراه نمک و فلفل مخلوط کنید و توپ های ریز و...
برای تهیه یک کباب شیشلیک عالی و لذیذ لازم است که از گوشت تازه استفاده کنید. کباب شیشلیک از گوشت دنده بره یا راسته گوسفندی و گوساله تهیه می شود.
تاس کباب با گوشت : پیاز و سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت های خورشتی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید ...
سالاد شیرازی : برای تهیه سالاد شیرازی ابتدا خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز و ...
پیراشکی سیب زمینی شکم پر : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ...
طرز تهیه اشکنه: پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید ...
لازم است جو چند ساعت خیس خورده و جداگانه پخته شود. بعد از این مرحله تهیه سوپ جو هم مثل سوپ های دیگر به راحتی انجام میشود. راز لعاب انداختن سوپ جو در این است که مقداری رشته سوپ اضافه شود.
کتلت از جمله غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت […]
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز و سیر را خرد کنید و ...
خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. طرز تهیه خورشت بادمجان یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیر می باشد. شما می توانید این غذا را در طول هفته چندین بار تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه برای طرز […]
سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمان هایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید. سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد.در این دستور از جو پرک استفاده […]
طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...
ابتدا باید فیله های مرغ را بشوئید و خوب بکوبید تا نازک شوند، سپس فیله ها را در آرد، تخم مرغ و سپس پودر نان بغلتانید...