آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای اصلی

شیرین

طرز تهیه آش عدس

آش عدس یک آش خوشمزه و مقوی است که هم برای دوران سرماخوردگی به خصوص در زمستان و هم برای افطاری‌های ماه رمضان گزینه‌ی مناسبی است. این آش به‌خاطر وجود عدس، گشنیز، جعفری، پیاز و سیر، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی، آهن و کلسیم بدنتان را همه‌جوره تامین می‌کند و همزمان فیبر لازم را (مخصوصا […]

  • ۷۶,۰۹۰ بازدید
  • 3.8
    (58)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه رست بیف

 امروز در ایران کوک قصد داریم یک غذای جذاب دیگر که با گوشت گوساله درست می‌شود را به شما یاد بدهیم. این غذای معروف رست بیف است که با که با روش‌های مختلف درست می‌شود. بعضی‌ها از پنیرهای مختلف مثل پنیر گودا یا پنیر پیتزا در پخت آن استفاده می‌کنند. رست بیف را می‌توان به […]

  • ۵۵,۴۲۱ بازدید
  • 4
    (25)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه نان اردک

 نان اردک، اگرده یا بورساق یکی از انواع نون های محلی است که در شهرهای مختلف ایران به روش های مختلف درست می شود. نان اردک که از نان های شیرینی محسوب می شود، در استان مرکزی بیشتر قبل از عید نوروز درست می شود. مردم شهر همدان هم نان اردک رو در ماه مبارک […]

  • ۶۶,۵۹۹ بازدید
  • 3.8
    (59)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش ماست

آش ماست یکی از انواع آش‌های سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به آش دوغ دارد و در شهرهای مختلف ایران از جمله زنجان، تبریز، خراسان و شیراز به روش‌های متنوعی درست می‌شود. آش ماست فقط مخصوص ایرانی‌ها نیست و در کشورهای دیگر مثل افغانستان و ترکیه نیز آش ماست را به روش مخصوص خودشان […]

  • ۸۷,۱۸۳ بازدید
  • 3.7
    (74)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بیف استراگانف

بيف استروگانف ( روسیه ) : برای تهیه بيف استروگانف پیازهای خلالی شده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت را به اندازه های کوچک و نازک خرد کنید و ...

  • ۳۴۱,۶۲۳ بازدید
  • 3.7
    (382)
  • ۲۶ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کله گنجشکی

کله گنجشکي یا سر گنجشکی یه خوراک خوشمزه و محبوبه که خیلی راحت تهیه می شود. شاید دوست داشته باشید بدانید که کله گنجشکی غذای کجاست. این خوراک مقوی و خوش طعم رو بیشتر به عنوان غذای محلی تهران می شناسند اما با کمی تغییر در دستور تهیه، کله گنجشکی شیرازی، کله گنجشکي جنوبی و […]

  • ۱۳۲,۹۱۹ بازدید
  • 3.5
    (116)
  • ۳ دیدگاه

صبا

خوراک بامیه

خوراک بامیه یکی دیگه از غذاهای خوشمزه ایه که می تونید با بامیه درست کنید. از اون جا که طرز تهیه خوراک بامیه تا حدودی سلیقه ایه و میشه مواد اولیه ی اون رو به دلخواه کم و زیاد کرد، ما ۳ روش از رایج ترین دستورهای پخت خوراک بامیه رو بهتون معرفی می کنیم: […]

  • ۳۰,۱۰۴ بازدید
  • 4.1
    (24)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هوموس

طرز تهیه هوموس نخود و سیر : برای تهیه هوموس ابتدا بوته های سیر را 1 ساعت داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب شوند ، بوته های سیر را از ...

  • ۲۸۷,۴۹۶ بازدید
  • 3.4
    (307)
  • ۲۱ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه برنج ایرانی

پخت برنج ایرانی به خصوص برنج کته برای بعضی افراد ممکن است کمی مشکل باشد. اما باید گفت داشتن دقت و حوصله کافی مهمترین نکته در پخت یک برنج ...

  • ۱۷۰,۱۵۰ بازدید
  • 3.6
    (174)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بورک گوشت

بورک گوشت چرخ کرده یکی از رایج ترین روش های تهیه بورک ترکی می باشد. در دستور طبخ بورک گوشت ترکیه می توانید به دلخواه هر نوع پنیری را به کار ببرید و بورک گوشت و پنیر خوشمزه ای را تهیه کنید.  در این دستور قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ترکی را […]

  • ۲۶۷,۳۷۸ بازدید
  • 3.6
    (353)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نخود پلو

نخود پلو یا نوهوتلو پیلاو یکی از غذاهای سنتی ترکیه است. این پلو خیلی ساده تهیه میشود. این پلو خیلی ساده با برنج، کره و نخود پخته تهیه میشود. البته نخودپلو بیشتر با مرغ ریش ریش سرو میشود

  • ۷۰,۵۵۴ بازدید
  • 4.1
    (72)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه دوکبوکی کره ای

دوکبوکی، یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی کره‌ای است که به تازگی مورد استقبال کشورهای دیگر، قرار گرفته است. مواد اصلی تهیه‌ی دوکبوکی، کیک برنج به اسم تئوک یا همان رایس‌کیک، کیک ماهی و فلفل کره‌ای هستند. دوکبوکی را می‌توانید با سوسیس، سیب‌زمینی و یا پنیر موزارلا درست کنید و در کنار آن نودل یا سیب‌زمینی […]

  • ۸۲,۹۳۹ بازدید
  • 4.5
    (76)
  • ۱۴ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه ماهی کیلکا

ماهی کیلکا یکی از ماهی‌های کوچکی است که از دریای خزر صید می‌شود، این ماهی خوراکی است و می‌توان آن را به صورت سوخاری، کبابی و با برنج سرو کرد. ماهی کیلکا با وجود جثه‌ی کوچکی که دارد، سرشار از کلسیم و ویتامین‌های B  و A و همین‌طور فسفر است و جدای از خاصیت‌، طعم […]

  • ۱۱۰,۲۵۲ بازدید
  • 3.6
    (76)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ مجلسی ربی

در این دستور قصد آموز ش مرغ ربی آلوچه ای را داریم که در بین انواع مرغ های ربی بسیار پر طرفدار است که به راحتی می توان آن را تهیه کرد و در میهمانی ها سرو کرد. خوراک ..

  • ۲۲۶,۲۴۲ بازدید
  • 4
    (209)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اشترودل

اشترودل هات داگ : برای تهیه اشترودل هات داگ ابتدا مخمر و شکر را مخلوط کنید سپس شیر گرم را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود ...

  • ۵۸,۹۷۸ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۱۷ دیدگاه

صبا

طرز تهیه واویشکا مرغ

خوراک واویشکا را می توان یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین غذاها دانست که در زمانی محدود می توان  یک غذای مقوی پخت و از خوردن آن نیز لذت برد. مواد اولیه طرز تهیه واویشکا مجلسی بسیار ساده و در دسترس می باشند و به همین دلیل طرفداران بی شماری دارد.  همچنین بهتر است بدانید که […]

  • ۸۱,۸۹۰ بازدید
  • 4
    (94)
  • ۵ دیدگاه

صبا

طرز تهیه دمی گوجه

دمی گوجه یکی از خوشمزه ترین انواع غذاهای پلویی ایرانی می باشد که به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده می شود. بد نیست بدانید که به علت طعم متفاوت این غذا بسیار پرطرفدار است. همچنین شما می توانید برای مجلسی تر کردن این غذا گوشت یا مرغ هم به آن اضافه […]

  • ۲۴,۹۲۷ بازدید
  • 4
    (39)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پوره سیب زمینی

پوره سیب‌زمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف، استیک و رست بیف سرو می‌شود، اما پوره سیب‌‌زمینی کامچوره را می‌توانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. این پوره سیب‌‌زمینی به دلیل داشتن تخم‌مرغ دارای پروتئین است. استفاده از شیر، کره و ماست نیز این غذا را سرشار از کلسیم می‌کند. سیب‌زمینی نیز دارای […]

  • ۳۶,۰۹۸ بازدید
  • 3.3
    (4)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کله جوش

کله جوش یا کال جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. بسیاری از محلی ها به آن کل جوش نیز می گویند. کله جوش اصل با کشک، گردو و نعنا تهیه می شود. این غذای خوشمزه را همراه با انواع نان و به صورت تیلیت میل می کنند. ماده اصلی تشکیل دهنده آن کشک است. […]

  • ۲۶۲,۵۵۸ بازدید
  • 3.6
    (211)
  • ۱۸ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کیمچی کره ای

 کیمچی از غذاهای سنتی و ملی کره‌ی جنوبی محسوب می‌شود که با سبزیجات مختلف و ادویه های گوناگون درست می‌شود و مثل غذاهای هندی عطر و طعم خاص خودشان را دارند. طرز تهیه کیمچی خیلی خیلی آسان است و به همین دلیل به جرات می‌توان گفت هر جا حرف از غذای کره‌ای باشد، نام کیمچی […]

  • ۴۶,۹۷۱ بازدید
  • 4
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت باقلا قاتق

باقالا قاتق خورش محلی شمالی رو همه میشناسند. اگه میخواین برای نوروز غذای شمالی درست کنید این گزینه عالی رو از دست ندید.

  • ۱۶۶,۷۵۹ بازدید
  • 3.7
    (411)
  • ۳۷ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه دمپختک

دمپختک از محبوب ترین غذاهای سنتی ایرانی می باشد که در اکثر نقاط کشور به‌ شیوه های  جالبی تهیه می‌شود. جالب است بدانید که  این غذا بسیار ساده و سریع پخته می شود و شباهت زیادی به استانبولی دارد. همچنین برای هر فصلی از سال مناسب خوردن است و نیز به همین جهت بیشتر مردم […]

  • ۴۲,۷۲۱ بازدید
  • 3.7
    (21)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کورن داگ سیب زمینی

کورن داگ سیب زمینی سرخکرده فوق‌العاده خوشمزه است و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب است، به ویژه موقع تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی! کورن داگ سیب زمینی سرخکرده خیلی شبیه به کورن داگ معمولی است و تقریباً به همان سادگی تهیه می‌شود.

  • ۳۰,۵۳۷ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

اگر دوست دارید آش دوغ با گوشت قلقلی تهیه کنید، 200 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده و آب گرفته شده همراه نمک و فلفل مخلوط کنید و توپ های ریز و...

  • ۱۷۰,۵۲۰ بازدید
  • 3.9
    (176)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب شیشلیک

برای تهیه یک کباب شیشلیک عالی و لذیذ لازم است که از گوشت تازه استفاده کنید. کباب شیشلیک از گوشت دنده بره یا راسته گوسفندی و گوساله تهیه می شود.

  • ۱۷۳,۶۸۱ بازدید
  • 4
    (113)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب با گوشت : پیاز و سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت های خورشتی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید ...

  • ۱۷۵,۴۳۶ بازدید
  • 3.9
    (156)
  • ۱۳ دیدگاه