آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای اصلی

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوکو سبزی

کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو حرف نداره. برای نوروز میتونید کوکو سبزی رو به تنهایی یا کنار سبزی پلو درست کنید حالا چه با ماهی و چه بی ماهی. انتخاب با شما با سلیقه هاست.

  • ۲۷۵,۷۸۱ بازدید
  • 3.6
    (322)
  • ۲۱ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با مرغ

خورشت قورمه سبزی با مرغ برای عید نوروز و چهارشنبه سوری فراموش نشود. عزیزانی که نمیتوانند گوشت قرمز میل کنند یا علاقه ای به طعم آن ندارند میتوانند به راحتی برای شام عید نوروز قورمه سبزی با مرغ نوش جان کنند.

  • ۱۰۰,۶۶۹ بازدید
  • 3.8
    (159)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه اوتمیل

اوتمیل برای وعده صبحانه بسیار مناسب است و برای داشتن صبحانه رژیمی و مغذی اوتمیل را از شب قبل آماده کنید و روز بعد میل کنید....

  • ۴۵,۳۹۰ بازدید
  • 4.2
    (31)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی = سيب زميني ها را تميز بشوئيد و آب پز كنيد سپس پوست انها را بگيريد و ريز رنده کنید ، در يك كاسه مناسب سيب زميني ها را بريزيد و با نمک و فلفل ...

  • ۳۷۱,۷۴۹ بازدید
  • 3.5
    (579)
  • ۴۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص

طرز تهیه مرغ سوخاری مخصوص عالی : پیاز را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و سبزی های معطر ، ماست ، نمک و فلفل را اضافه کنید سپس تکه های مرغ را داخل سس قرار دهید و ...

  • ۶,۱۶۹ بازدید
  • 3.7
    (186)
  • ۱۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

لوبیا پلو جزو غذاهای سنتی و اصیل ما ایرانی ها است که به روش های مختلفی تهیه می شود. امروز می خواهیم یک روش جدید برای درست کردن لوبیا پلو رو به شما یاد بدهیم که با مرغ درست می شود. درست کردن این غذا خیلی آسان و خیلی سریع است. در بسیاری از شهرهای […]

  • ۹۷,۷۷۵ بازدید
  • 3.8
    (125)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش رشته

آش رشته یکی از محبوب ترین آش های ایرانی می باشد. این آش جزو غذاهای سنتی ایران محسوب میشه که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد. در فصل پاییز و زمستان، لذت خوردن یک کاسه آش رشته داغ را نمی توان با چیز دیگری […]

  • ۴۷۴,۷۴۳ بازدید
  • 3.7
    (642)
  • ۵۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل شمال ایران می باشد. ترکیب بادمجان کبابی، سیر، گوجه و تخم مرغ. در گیلان مرسوم است که میرزا قاسمی را همراه با کته شمالی سرو می کنند. پس می توان میرزا قاسمی را همراه با نان تازه و یا برنج کته آماده و نوش جان کرد. شاید شما در […]

  • ۲۸۰,۹۸۳ بازدید
  • 3.8
    (351)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین ساده

ته چین ساده: برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی...

  • ۵۰۰,۳۴۸ بازدید
  • 3.8
    (1111)
  • ۴۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل : نخود خیس خورده را داخل میکسر بریزید و پیاز خرد شده ، سیر ، جعفری خرد شده ، پودر زیره ، تخم گشنیز و ...

  • ۲۴۳,۴۱۲ بازدید
  • 3.8
    (536)
  • ۱۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ مجلسی را میتوانید در مراسم های مختلف سرو کنید. در ایام عید نوروز معمولا مهمانی های زیادی بر پا میشوند و از این رو دنبال غذاهای مجلسی مثل زرشک پلو با مرغ هستیم.

  • ۲۸۵,۹۱۵ بازدید
  • 3.7
    (418)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه استانبولی

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود. یکی از مزیت های این غذا این است که شما می توانید در اغلب مهمانی های خود از این غذا استفاده کنید.  معمولاً استانبولی پلو به همراه سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای تهیه استانبولی یا […]

  • ۶۳۰,۸۹۰ بازدید
  • 3.6
    (891)
  • ۷۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد فصل

سالاد فصل کاهو و کلم و هویج : برای تهیه سالاد فصل کاهو را بشویید و خرد کنید ، کلم برگ ها را بشویید و به صورت نوارهای باریکی برش بزنید و ...

  • ۱۰۲,۱۴۹ بازدید
  • 3.8
    (115)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد الویه ساده

سالاد الویه : برای تهیه سالاد الویه ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ...

  • ۵۳۳,۴۲۰ بازدید
  • 3.6
    (949)
  • ۴۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی

خوراک لوبیا چیتی: لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته...

  • ۶۸۰,۴۲۷ بازدید
  • 3.7
    (867)
  • ۱۰۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه فاهیتا گوشت

همانطور که از اسم فاهیتا گوشت پیداست ماده اصلی تشکیل دهنده این غذای مکزیکی گوشت هستش. طعم و مزه این غذا خیلی عالیه. این غذا رو هم مثل تاکو مکزیکی معمولا با نون پیتا یا ترتیلا سرو می کنند، اما اگه از این نون ها در دسترستون نبود می تونید با نون باگت اون رو […]

  • ۶,۵۴۵ بازدید
  • 4.3
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لوه کباب

لوه کباب یک غذای مازندرانیه که خیلی لذیذ و خوش طعمه. این غذا با استفاده از گوشت گوسفند و پیاز فراوان تهیه میشه و همین ترکیب راز خوشمزگی بینهایتش به حساب میاد. در بعضی مناطق استان به این کباب شِلِبَره هم گفته میشه و بر خلاف اسمش داخل تابه یا قابلمه آماده میشه. طرز تهیه […]

  • ۹,۲۱۹ بازدید
  • 3.8
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قنبر پلو شیرازی

 قنبر پلو یک غذای قدیمی شیراز است که در کل استان فارس نیز آن را می پزند. توی این غذا از گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار و زعفران استفاده میشه که هم طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و هم ظاهر اون را بسیار خوش آب و رنگ می […]

  • ۸,۴۱۸ بازدید
  • 5
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

گشنیز پلو

از اونجایی که سبزی گشنیز خیلی معطره، گشنیز پلو یکی از غذاهای خوش عطر و طعم به حساب میاد. به نظر میاد این پلو هم مثل کینوا مکزیکی یا تاکو یه غذا از کشور مکزیکه، مردم این کشور پلوی گشنیز رو به همراه لوبیای سیاه در شب های سال نو می پزند و اعتقاد دارند […]

  • ۶,۷۵۲ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوفته ترکیه ای استانبولی

انواع مختلف کوفته در میان مردم ایران و جهان وجود داره، مخصوصا اگر بحث کشور ترکیه  در میان باشه این غذا جایگاه خاصی داره. بعد از آموزش غذاهای ترکیه ای مثل نخود پلو یا مانتی قصد داریم طرز تهیه کوفته ترکیه ای استانبولی رو هم آموزش بدیم. همانطور که  از نام این غذا پیداست این […]

  • ۵,۱۴۶ بازدید
  • 3.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی بدون گوشت

قورمه سبزی جزو غذاهای ملی و محبوب ایرانی است که گوشت جزو مواد اصلی آن محسوب می‌شود. گاهی برخی افراد به دلایل پزشکی از خوردن گوشت منع می‌شوند و فکر می‌کنند به همین دلیل باید خوردن خورشت‌های خوشمزه‌ای مانند قورمه سبزی را کنار بگذارند. اما نخوردن گوشت به معنی محرومیت از خوردن غذاهایی مانند قورمه […]

  • ۸,۲۷۳ بازدید
  • 4.1
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته دیگ زعفرانی

ته‌دیگ جزو خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین بخش‌ها در سفره‌های ایرانی‌ست و حتی گاهی کار به کشمش بر سر آن نیز می‌رسد. درباره تاریخچه ته‌دیگ و نحوه ورود آن به سفره ایرانی روایت‌های مختلفی وجود دارد. براساس یکی از این روایت‌ها در دوره ناصرالدین شاه خدمه مطبخ دربار با بقای‌مانده غذاها، شکم خود را سیر می‌کردند. روزی […]

  • ۶,۸۷۷ بازدید
  • 4.6
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی

برای بسیاری از ما پیش آمده غذایی را در رستوران خورده‌ایم و مزه آن زیر زبان‌مان مانده است؛ در این مواقع برای همه ما این سوال پیش می‌آید که ترفندهای پخت این غذا در رستوران چیست. در این مطلب می‌خواهیم روش تهیه قورمه سبزی رستورانی را آموزش دهیم و ببینیم رستوران‌ها چه می‌کنند که قورمه […]

  • ۷,۱۹۰ بازدید
  • 4.4
    (8)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه واویشکا گوشت

واویشکا به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متفاوت مانند گوشت چرخ‌کره، گوشت مرغ و دل و جگر پخته می‌شود. حتی این غذا را می‌توان به صورت گیاهی تهیه کرد و قارچ را جایگزین گوشت کرد. ما اینجا قصد داریم طرز واویشکا گوشت چرخ‌کرده را آموزش دهیم که رایج‌ترین نوع این خوراک خوشمزه‌ست. سیب‌زمینی، پیاز، […]

  • ۶,۶۱۳ بازدید
  • 4.6
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه کدو

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آشپزی ایرانی، تنوع در غذاها و روش‌های درست کردن آن‌هاست. به همین دلیل غذایی مانند خورشت قیمه را می‌شود با انواع مختلف مواد اولیه و به سبک‌های مختلف پخت. برای مثال اگر می‌خواهید یک خورشت قیمه سالم‌تر بدون سیب‌زمینی یا بادمجان سرخ‌کرده حاوی روغن فراوان درست کنید، می‌توانید قیمه کدو را […]

  • ۴,۶۱۸ بازدید
  • 4
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه گوشت چرخ کرده

خورشت قیمه جزو غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران پروپاقرصی دارد. به دلیل محبوبیت خورشت قیمه، آن را در بسیاری از مهمانی‌ها و دورهمی‌ها می‌پزند. بعضی‌ها ممکن است عاشق خورشت قیمه باشند اما به دلیل طولانی بودن مراحل پختش از خیرش بگذرند. ما برای این افراد یک پیشنهاد عالی داریم؛ قیمه با گوشت […]

  • ۴,۲۸۰ بازدید
  • 3.8
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه زرشک

خورشت قیمه، یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی است که زینت‌بخش سفره‌های ما ایرانی‌ها در بیشتر مهمانی‌هاست. این خورشت خوشمزه به روش‌های مختلف پخته می‌شود و از مواد اولیه متنوعی نیز در آن استفاده می‌شود. قیمه نثار، قیمه بادمجان، قیمه سیب‌زمینی، قیمه زرشک و قیمه کدو از انواع مختلف خورشت قیمه هستند که توسط […]

  • ۴,۹۵۸ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه