پوره سیبزمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف، استیک و رست بیف سرو میشود، اما پوره سیبزمینی کامچوره را میتوانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. این پوره سیبزمینی به دلیل داشتن تخممرغ دارای پروتئین است. استفاده از شیر، کره و ماست نیز این غذا را سرشار از کلسیم میکند. سیبزمینی نیز دارای […]
سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که با مواد اولیه ی مختلف و به روش های گوناگون درست میشن. تنوع خیلی زیاد سس ها باعث شده که برای هر پیش غذا، غذا و دسر از سس مخصوصی استفاده میشه. سس ها فقط محدود به غذاها و سالادها نیستن و میشه اون […]
سوپ نخود مدیترانه ای شام یا پیش غذایی بسیار مقوی و خوشمزه برای فصل پاییز و زمستان است. این سوپ طرز پختی بسیار آسان دارد، بسیار رژیمی و سالم...
طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز: لوبیا قرمز و نخود را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در زودپز بپزید تا خوب پخته شوند...
پوره معمولا مخلوطی از سبزیجات، حبوبات و غلات است که مواد اولیه آن بعد از پخته شدن، با استفاده از گوشتکوب یا مخلوط کن میکس میشوند. انواع پوره بسیار مغذی هستند و به دلیل هضم راحت برای کودکان و سالمندان مناسب هستند. شما در خانه با مواد اولیه در دسترس میتوانید انواع پورههای خوشمزه و […]