آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پوره

صبا

طرز تهیه پوره توت فرنگی

سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که با مواد اولیه ی مختلف و به روش های گوناگون درست میشن. تنوع خیلی زیاد سس ها باعث شده که برای هر پیش غذا، غذا و دسر از سس مخصوصی استفاده میشه. سس ها فقط محدود به غذاها و سالادها نیستن و میشه اون […]

  • ۶,۸۱۹ بازدید
  • 3.3
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای

سوپ نخود مدیترانه ای شام یا پیش غذایی بسیار مقوی و خوشمزه برای فصل پاییز و زمستان است. این سوپ طرز پختی بسیار آسان دارد، بسیار رژیمی و سالم...

  • ۵۷,۱۴۶ بازدید
  • 4
    (105)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پوره سیب زمینی کامچوری (هند)

غذاهای هندی در کشور ما به خاطر طعم تند و ادویه‌های زیادشان معروف هستند. البته یکی دیگر از ویژگی‌های مهم غذاهای هندی در کنار طعم تند استفاده از انواع سبزیجات، مغزها، حبوبات و دانه‌ها در آن‌هاست؛ استفاده از این مواد اولیه متنوع باعث شده است غذاهای هندی جزو مقوی‌ترین و سالم‌ترین‌ خوراک‌ها باشند. اینجا قصد […]

  • ۳۵,۹۳۲ بازدید
  • 3.3
    (4)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

پوره برنج و سبزیجات

پوره معمولا مخلوطی از سبزیجات، حبوبات و غلات است که مواد اولیه آن بعد از پخته شدن، با استفاده از گوشت‌کوب یا مخلوط‌ کن میکس می‌شوند. انواع پوره بسیار مغذی هستند و به دلیل هضم راحت برای کودکان و سالمندان مناسب هستند. شما در خانه با مواد اولیه در دسترس می‌توانید انواع پوره‌های خوشمزه و […]

  • ۳۶,۲۶۶ بازدید
  • 4
    (43)
  • ۸ دیدگاه