آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: مخصوص مهمانی

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد الویه ساده

سالاد الویه : برای تهیه سالاد الویه ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ...

  • ۵۳۳,۲۱۳ بازدید
  • 3.6
    (949)
  • ۴۴ دیدگاه

صبا

گیپور خوراکی

گیپور خوراکی یکی از خاص ترین تزیینات کیک هاست که به سادگی درست میشه. تقریبا همه ی قنادی ها و شیرینی پزهای حرفه ای از شکل های مختلف گیپور خوراکی برای تزیین دور کیک استفاده می کنن. گیپورهای خوراکی رنگی روی فوندانت جلوه ی بسیار زیبایی دارن و میشه برای تزیین کیک های مراسم و […]

  • ۱۳,۷۶۸ بازدید
  • 3.4
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش دندونی

طرز تهیه آش دندونی کودک : برای تهیه آش دندونی ابتدا گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ...

  • ۲۶۴,۵۳۰ بازدید
  • 3.6
    (372)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی عالی : کلم برگ های قرمز و سفید را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و ...

  • ۳۳۱,۹۲۵ بازدید
  • 3.6
    (388)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر

اسنک قارچ و پنیر : پیاز خرد شده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و ...

  • ۱۰۶,۹۸۶ بازدید
  • 4
    (104)
  • ۱۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد شیرازی

سالاد شیرازی : برای تهیه سالاد شیرازی ابتدا خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز و ...

  • ۱۷۳,۰۷۵ بازدید
  • 3.7
    (131)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش سبزی

هنر آشپزی کدبانوهای شیرازی زبانزد خاص و عام است و غذاهای مخصوص شیراز نیز محبوبیت زیادی در همه مناطق کشورمان دارد. ما قبلا در ایران کوک طرز تهیه قنبرپلو، کوفته سبزی و خوراک دوپیازه را آموزش داده‌ایم که غذاهای محلی معروف شیرازی هستند. اینجا قصد داریم طرز تهیه آش سبزی شیراز را به شما یاد […]

  • ۲۴۱,۰۸۶ بازدید
  • 3.7
    (243)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

آش رشته یکی از محبوب ترین آش های ایرانی می باشد. این آش جزو غذاهای سنتی ایران محسوب میشه که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد. در فصل پاییز و زمستان، لذت خوردن یک کاسه آش رشته داغ را نمی توان با چیز دیگری […]

  • ۴۷۴,۵۲۵ بازدید
  • 3.7
    (641)
  • ۵۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب ترش ( گیلان )

کباب ترش، یکی از غذاهای محلی معروف و پرطرفدار خطه شمال کشورمان است که طعمی متفاوت و خاص در مقایسه با کباب‌های مرسوم ایرانی دارد. این کباب خوشمزه، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی‌شان و طعم‌های جدید هستند. در تهیه کباب ترش مانند اغلب غذاهای شمالی از رب انار، […]

  • ۱۵۱,۱۲۵ بازدید
  • 3.9
    (142)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ : برنج را با تخم مرغ ها ، ماست چکیده ، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف روغن خوب مخلوط کنید ...

  • ۷۳۱,۵۶۳ بازدید
  • 3.6
    (1336)
  • ۳۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوکو سبزی

کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو حرف نداره. برای نوروز میتونید کوکو سبزی رو به تنهایی یا کنار سبزی پلو درست کنید حالا چه با ماهی و چه بی ماهی. انتخاب با شما با سلیقه هاست.

  • ۲۷۵,۵۸۹ بازدید
  • 3.6
    (322)
  • ۱۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیاپلو، از جمله پلوهای مخلوط خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. لوبیاپلو به شیوه‌های مختلفی با گوشت‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برخی لوبیا پلو را با گوشت خورشتی درست می‌کنند و بعضی از گوشت چرخ‌کرده برای درست کردنش استفاده می‌کنند. در اینجا قصد داریم طرز تهیه لوبیاپلو با گوشت چرخ‌کرده را آموزش دهیم […]

  • ۲۲۱,۴۴۰ بازدید
  • 3.7
    (134)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی : گوشت چرخ کرده 1 کیلو ، لپه 1 پیمانه ، برنج 1 پیمانه ، پیاز 1 عدد ، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری ...

  • ۳۱۶,۵۴۸ بازدید
  • 3.7
    (853)
  • ۷۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلیم گندم

از آنجا که ماده اصلی حَلیم، گندم سبوسدار است آن را جزو غذاهای مقوی به حساب می آورند خوب می دانیم و بارها شنیده ایم که خوردن هر نوع سبوس...

  • ۴۲۶,۸۵۶ بازدید
  • 3.5
    (678)
  • ۸۵ دیدگاه