طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص
پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ...
- ۷۲۸,۳۶۲ بازدید
- ۹۹ دیدگاه
پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ...
سالاد شیرازی : برای تهیه سالاد شیرازی ابتدا خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز و ...
طرز تهیه سالاد اندونزی عالی : کلم برگ های قرمز و سفید را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و ...
کوفته تبریزی : گوشت چرخ کرده 1 کیلو ، لپه 1 پیمانه ، برنج 1 پیمانه ، پیاز 1 عدد ، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری ...
ماکارونی ایرانی : برای تهیه ماکارونی دمی ایرانی داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ...
کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو حرف نداره. برای نوروز میتونید کوکو سبزی رو به تنهایی یا کنار سبزی پلو درست کنید حالا چه با ماهی و چه بی ماهی. انتخاب با شما با سلیقه هاست.
کشک بادمجان : بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید سپس نمک بزنید و 10 - 20 دقیقه کناری بگذارید ...
آش رشته یکی از محبوب ترین آش های ایرانی می باشد. این آش جزو غذاهای سنتی ایران محسوب میشه که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد. در فصل پاییز و زمستان، لذت خوردن یک کاسه آش رشته داغ را نمی توان با چیز دیگری […]
طرز تهیه پن کیک ساده صبحانه: آرد و بیکینگ پودر و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید ...
سالاد الویه : برای تهیه سالاد الویه ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ...
گیپور خوراکی یکی از خاص ترین تزیینات کیک هاست که به سادگی درست میشه. تقریبا همه ی قنادی ها و شیرینی پزهای حرفه ای از شکل های مختلف گیپور خوراکی برای تزیین دور کیک استفاده می کنن. گیپورهای خوراکی رنگی روی فوندانت جلوه ی بسیار زیبایی دارن و میشه برای تزیین کیک های مراسم و […]
طرز تهیه آش دندونی کودک : برای تهیه آش دندونی ابتدا گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ...
اسنک قارچ و پنیر : پیاز خرد شده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و ...
هنر آشپزی کدبانوهای شیرازی زبانزد خاص و عام است و غذاهای مخصوص شیراز نیز محبوبیت زیادی در همه مناطق کشورمان دارد. ما قبلا در ایران کوک طرز تهیه قنبرپلو، کوفته سبزی و خوراک دوپیازه را آموزش دادهایم که غذاهای محلی معروف شیرازی هستند. اینجا قصد داریم طرز تهیه آش سبزی شیراز را به شما یاد […]
کباب ترش، یکی از غذاهای محلی معروف و پرطرفدار خطه شمال کشورمان است که طعمی متفاوت و خاص در مقایسه با کبابهای مرسوم ایرانی دارد. این کباب خوشمزه، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذاییشان و طعمهای جدید هستند. در تهیه کباب ترش مانند اغلب غذاهای شمالی از رب انار، […]
ته چین مرغ : برنج را با تخم مرغ ها ، ماست چکیده ، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف روغن خوب مخلوط کنید ...
لوبیاپلو، از جمله پلوهای مخلوط خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. لوبیاپلو به شیوههای مختلفی با گوشتهای متفاوتی تهیه میشود. برخی لوبیا پلو را با گوشت خورشتی درست میکنند و بعضی از گوشت چرخکرده برای درست کردنش استفاده میکنند. در اینجا قصد داریم طرز تهیه لوبیاپلو با گوشت چرخکرده را آموزش دهیم […]
از آنجا که ماده اصلی حَلیم، گندم سبوسدار است آن را جزو غذاهای مقوی به حساب می آورند خوب می دانیم و بارها شنیده ایم که خوردن هر نوع سبوس...