طرز تهیه سمبوسه گوشت
طریقه پیچیدن سمبوسه با لواش چندان سخت نیست اما باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا سمبوسه ای ظریف داشته باشید، با کمی تمرین و حوصله به خرج دادن مطمین باشید از...
- ۵۱۳,۳۲۰ بازدید
- ۴۴ دیدگاه
طریقه پیچیدن سمبوسه با لواش چندان سخت نیست اما باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا سمبوسه ای ظریف داشته باشید، با کمی تمرین و حوصله به خرج دادن مطمین باشید از...
کوفته تبریزی : گوشت چرخ کرده 1 کیلو ، لپه 1 پیمانه ، برنج 1 پیمانه ، پیاز 1 عدد ، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری ...
مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..
میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل شمال ایران می باشد. ترکیب بادمجان کبابی، سیر، گوجه و تخم مرغ. در گیلان مرسوم است که میرزا قاسمی را همراه با کته شمالی سرو می کنند. پس می توان میرزا قاسمی را همراه با نان تازه و یا برنج کته آماده و نوش جان کرد. شاید شما در […]
لوه کباب یک غذای مازندرانیه که خیلی لذیذ و خوش طعمه. این غذا با استفاده از گوشت گوسفند و پیاز فراوان تهیه میشه و همین ترکیب راز خوشمزگی بینهایتش به حساب میاد. در بعضی مناطق استان به این کباب شِلِبَره هم گفته میشه و بر خلاف اسمش داخل تابه یا قابلمه آماده میشه. طرز تهیه […]
قنبر پلو یک غذای قدیمی شیراز است که در کل استان فارس نیز آن را می پزند. توی این غذا از گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار و زعفران استفاده میشه که هم طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و هم ظاهر اون را بسیار خوش آب و رنگ می […]
قاتق بنه یا آب بنه یه غذای ساده و در عین حال مقویه که در استان های کرمان و خراسان جنوبی پخته میشه. بنه یا همون پسته کوهی محصول درخت ون هست که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کنه.بنه در مناطق مختلف یه اسم های متنوعی شناخته میشه، مثلا در غرب کشور […]
اسم دمی لخلاخ از کلمه عربی لخلخه گرفته شده است. لخلخه به معنی بوی خوش و انصافا هم که این غذای جنوبی بوی خوش و مطبوعی داره. برای درست کردن این دمی عربی به ماهی نیاز دارید، بومی های بوشهر معمولا این غذا رو با ماهی میدم یا شیر تهیه می کنند اما میشه اون […]
مگشت پلو یه غذای اصیل جنوبیه که می تونید با استفاده از تن ماهی تهیه کنید و لذت خوردنش رو ببرید. این غذا در اصل با استفاده از ماهی قباد درست میشه اما از اونجایی که این ماهی در دسترس همه نیست به جاش میشه از تن ماهی استفاده کرد که هم خوشمزه است و […]
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانیه که عطر و بو و طعم فوق العاده ای داره. کمتر کسی پیدا میشه که عاشق این غذای فوق العاده نباشه. جالبه بدونید که این غذای خوشمزه در هر شهر ایران به روش متفاوتی درست میشه. امروز قصد داریم طرز تهیه ی قورمه سبزی تهرانی رو بهتون آموزش بدیم. […]
غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران جای خودشون رو توی سفره های اکثر ایرانی ها باز کردن. به همین علت قصد داریم یه خورشت محلی گیلان به اسم تره اسفناج رو بهتون یاد بدیم. این غذا معمولا با پلو یا ماهی کولی سرخ شده سرو می شه. بعضی از غذاهای محلی این استان، مثل میرزا قاسمی، […]
خورش قیمه غذاهای محبوب ما ایرانی ها هستش. وقتی اسم این خورشت به میان میاد فکرمون سریع به سراغ قیمه سیب زمینی میره. اما جالب اینجاست خورشت قیمه توی هر شهری شکل خاص خودش رو داره. قیمه یزدی یکی از این مدل های خاصه، و همونطور که از اسمش پیداست از غذاهای شهر یزده. اگه […]
پوکورا بوشهری یک میان وعده بسیار تند و خوشمزه است که مهمانی های خانوادگی را جذاب تر می کنه. این میان وعده رو همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین میل می کنند. این غذا از ترکیب سبزیجات و آرد با ادویه های مختلف تهیه شده و در روغن سرخ می […]
وقتی صحبت از غذاهای محلی اصفهان میشه شاید اکثریت یاد خورش ماست یا کباب بریانی بیفتند. گز اصفهان هم که غذا نیست. ولی جایگاه ویژه خودش رو داره.! اما بهتره بدونید این غذاها تنها خوشمزه های استان اصفهان نیستند. این خطه دوست داشتنی کشورمون شله بریان دلبر رو هم داره، که متاسفانه در حقش جفا […]
باز هم ما اومدیم با یه غذای تند جنوبی. غذایی خوشمزه و کاملا گیاهی که برای افراد وگان از هر نظر مناسبه. اسم خوشمزه امروز خورش دال عدس هست. این غذا توی جنوب خیلی طرفدار داره و دست بر قضا خیلی هم ساده و آسون پخته می شود. مطمئنم که همتون می دونید اما جهت […]
امروز باز هم قصد داریم شما رو با یکی از غذاهای ایرانی سنتی آشنا کنیم. اسم این خوراکی خوشمزه غذای درشته هستش. اصالت درشته به شهر دزفول برمی گرده. به این غذا یریشه یا گمنه هم گفته میشه. البته این غذا رو با گمنه بوشهری که قبلا آموزش دادیم اشتباه نگیرید. درسته که هردو با […]
صبحانه یکی از مهمترین وعده های اصلیه که باید به اون توجه خاصی بشه. مواد خوراکی که برای صبحانه انتخاب میشن باید مقوی باشن و انرژی و قوت لازم برای افراد رو فراهم کنن. مثل غذاهای اصلی، در بسیاری از شهرهای ایران، صبحانه به شکل محلی و به شیوه های سنتی آماده میشه. از جمله […]
نان چرب شوشتری یه غذای خیلی با حال و خوشمزس که در گذشته ای نه چندان دور برای ناهار عروسی ها درست میشد. برای گوشت این غذا از ران گوسفند، سردست و یا گردن استفاده میشه. این غذا خیلی چرب و طعم عالی اون با روغن حیوانی دو چندان میشه. زعفران یکی از مواد اولیه […]
وقتی فصل تابستون میشه و گوجه های محلی به بازار میان، میتونین پامادور خورش گیلانی یا همون خورش گوجه رو درست کنین. این غذا رو با اسم پامادور قاتق هم می شناسند. این خورش خیلی خوشمزه بوده و یکی از ویژگی های خاصش اینه که خیلی سریع و در مدت زمان کمی آماده میشه. این […]
دلمه از جمله غذاهای پر طرفدار بین غذاهای ایرانی سنتی و محلی هست. دلمه علاوه بر طعم فوق العاده خوشمزه ای که داره از تنوع بالایی هم برخور داره، از جمله دلمه تخم مرغ، دلمه کلم، دلمه بلغور، دلمه فلفل و گوشت. در این مطلب من می خوام طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی رو بهتون […]
غذاهای شمالی خیلی متنوع هستن و هر کدوم عطر و طعم خاص خودشون رو دارن. حتما شما هم خیلی از غذاهای شمالی مثل میرزا قاسمی، ترشه تره و یا باقالا قاتوق رو امتحان کرده اید و می دونید که طعم بی نظیر اون ها رو تو هیچ جای دنیا نمیشه پیدا کرد. با این که […]
قیساوا یا خاگینه خرما یه صبحونه اصیل ایرانی متعلق به استان های آذری زبان کشور عزیزمون هست. قیساوا با ترکیبی منحصر به فرد از خرما، گردو و تخم مرغ در واقع یه بمب انرژی محسوب میشه که به خصوص در روزهای سرد پاییز و زمستون، همراه با انواع نان و در کنار یه نوشیدنی گرم […]
خورش اسفناج گردو دامغانی یه خورش اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه هست. از جمله خواص شگفت انگیز گردو این هست که گردو یه منبع غنی از چربی های سالم مثل امگا 3، پروتئین و فیبر هست. علاوه بر خورش اسفناج گردو که در این مطلب می خوام طرز تهیه اون رو بهتون آموزش بدم، […]
خورش یکی از غذاهای اصلی در سفره های ایرانی هست که تنوع بسیار زیادی هم داره مثل خورش قیمه نخود، خورش اناربیج و غیره. خورش مرجو یا خورش عدس از غذاهای ایرانی محلی و سنتی متعلق به شهر زیبای طالقان هست. ماده اصلی تشکیل دهنده این خورش اصیل و بی نطیر عدس هست. عدس (به […]
با این که بلدرچین پرنده ایه که بدن کوچیکی داره اما گوشت بلدرچین یکی از پرخاصیت ترین گوشت های دنیاست. مواد مغذی گوشت بلدرچین آن قدر زیاده که اکثر پزشک ها خوردن اون رو برای همه ی سنین توصیه می کنن. از خواص گوشت بلدرچین میشه به پروتئین، فسفر، کلسیم، آهن و روی اشاره کرد […]
این مطلب برای عاشقان غذاهای شمالی مثل خورش ملاقورمه شمالی، خورش سیر انار و خورشت ناردون و دوستداران خطه سر سبز گیلان هست. در این مطلب طرز تهیه خورش ترش واش یا آبکی خورش رو بهتون آموزش میدم. باید اعتراف کنم ترش واش یکی از خوشمزه ترین غذاهای روی زمینه. بعد از یک بار امتحان […]
قیمه نخود یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی استان یزد است. قیمه نخود با طعم و عطر دل انگیز خودش می تونه در کنار سایر خورش ها مثل خورشت قیمه بادمجان، خورشت هویج، قیمه یزدی، خورش ساک و غیره زینت بخش سفره تون باشه. درست کردن قیمه نخود خیلی آسونه و دقیقاً مث خورشت […]
یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته اعیونی ایرانی چلو گوشته. ایرانی ها از قدیم این غذا رو برای مهمونای ویژه و عزیزشون درست میکردن. امروزه هم چلو گوشت یه غذای مجلسی به حساب میاد که اکثرا تو عروسی ها و مهمونی های بزرگ و رسمی سرو میشه. گوشت این غذا معمولا گوشت گردن یا […]
در این مطلب می خوام یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی که متعلق به استان خوزستان هست رو بهتون آموزش بدم. واسه من که برای اولین بار بود با این غذا آشنا می شدم خیلی خیلی جالب و هیجان انگیز بود امیدوارم واسه شما هم همینطور باشه. اسم این غذا گمنه بوشهری هست که […]
ما ایرانی ها عاشق پلو خورشتیم. اگه رژیم نداشته باشیم حتما حداقل یه روز تو هفته رو یه خورشت خوشمزه ی ایرانی درست می کنیم. تنوع خورشت های سنتی ایرانی هم انقدر زیاده که میشه هر روز یکی از اون ها رو درست کرد. از خورشت قرمه سبزی که همه عاشقشن گرفته تا خورشت های […]
آموزش آشپزی ایران کوک: غذای محلی گیلان،غذای محلی گیلان،غذای محلی بوشهر،غذای محلی بوشهر،غذای محلی کرمان،غذای محلی کرمان،غذای محلی شیراز،غذای محلی شیراز،غذای محلی افغانستان،غذای محلی افغانستان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی کاشان،غذای محلی کاشان،غذای محلی همدان،غذای محلی همدان،غذای محلی کردستان،غذای محلی کردستان،غذای محلی اردبیل،غذای محلی اردبیل،غذای محلی تهران،غذای محلی تهران،غذای محلی مازندران،غذای محلی مازندران،غذای محلی کرج،غذای محلی کرج،غذای محلی تبریز،غذای محلی تبریز،غذای محلی یزد،غذای محلی یزد،غذای محلی مشهد،غذای محلی مشهد،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی زنجان،غذای محلی زنجان،غذای محلی اراک،غذای محلی اراک،غذای محلی لرستان،غذای محلی لرستان،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تبريز