آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای محلی و سنتی

صبا

طرز تهیه واویشکا مرغ

خوراک واویشکا را می توان یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین غذاها دانست که در زمانی محدود می توان  یک غذای مقوی پخت و از خوردن آن نیز لذت برد. مواد اولیه طرز تهیه واویشکا مجلسی بسیار ساده و در دسترس می باشند و به همین دلیل طرفداران بی شماری دارد.  همچنین بهتر است بدانید که […]

  • ۸۱,۸۹۰ بازدید
  • 4
    (94)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کله جوش

کله جوش یا کال جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. بسیاری از محلی ها به آن کل جوش نیز می گویند. کله جوش اصل با کشک، گردو و نعنا تهیه می شود. این غذای خوشمزه را همراه با انواع نان و به صورت تیلیت میل می کنند. ماده اصلی تشکیل دهنده آن کشک است. […]

  • ۲۶۲,۵۵۸ بازدید
  • 3.6
    (211)
  • ۱۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت باقلا قاتق

باقالا قاتق خورش محلی شمالی رو همه میشناسند. اگه میخواین برای نوروز غذای شمالی درست کنید این گزینه عالی رو از دست ندید.

  • ۱۶۶,۷۶۰ بازدید
  • 3.7
    (411)
  • ۳۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

اگر دوست دارید آش دوغ با گوشت قلقلی تهیه کنید، 200 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده و آب گرفته شده همراه نمک و فلفل مخلوط کنید و توپ های ریز و...

  • ۱۷۰,۵۲۱ بازدید
  • 3.9
    (176)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه اشکنه: پیاز ها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و با روغن سرخ کنید ...

  • ۱۴۵,۸۴۸ بازدید
  • 3.6
    (104)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

هویج پلو با مرغ : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید ، هویج های رنده شده و کره را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نرم شود سپس رب گوجه فرنگی و ...

  • ۳۷,۲۳۲ بازدید
  • 4.2
    (53)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی

 قلیه ماهی گل سرسبد غذاهای جنوبی است. این غذای لذیذ با ماهی، سبزیجات معطر، تمبرهندی، پیاز و سیر درست می‌شود و می‌توانید آن را براساس دستور زیر به راحتی درست کنید. برای پخت قلیه ماهی می‌توانید از انواع ماهی‌ها استفاده کنید، اما بهتر است از ماهی‌های جنوبی استفاده کنید؛ ماهی‌های جنوبی بافت منسجم و یکدستی […]

  • ۲۲۵,۸۰۸ بازدید
  • 3.6
    (279)
  • ۱۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سمبوسه گوشت

طریقه پیچیدن سمبوسه با لواش چندان سخت نیست اما باید با احتیاط این کار را انجام دهید تا سمبوسه ای ظریف داشته باشید، با کمی تمرین و حوصله به خرج دادن مطمین باشید از...

  • ۵۱۳,۴۳۲ بازدید
  • 3.7
    (655)
  • ۴۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی : گوشت چرخ کرده 1 کیلو ، لپه 1 پیمانه ، برنج 1 پیمانه ، پیاز 1 عدد ، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری ...

  • ۳۱۶,۷۵۳ بازدید
  • 3.7
    (853)
  • ۷۵ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه آب دوغ خیار

مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..

  • ۶۷,۲۲۹ بازدید
  • 3.8
    (57)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل شمال ایران می باشد. ترکیب بادمجان کبابی، سیر، گوجه و تخم مرغ. در گیلان مرسوم است که میرزا قاسمی را همراه با کته شمالی سرو می کنند. پس می توان میرزا قاسمی را همراه با نان تازه و یا برنج کته آماده و نوش جان کرد. شاید شما در […]

  • ۲۸۰,۹۸۳ بازدید
  • 3.8
    (351)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

لوه کباب

لوه کباب یک غذای مازندرانیه که خیلی لذیذ و خوش طعمه. این غذا با استفاده از گوشت گوسفند و پیاز فراوان تهیه میشه و همین ترکیب راز خوشمزگی بینهایتش به حساب میاد. در بعضی مناطق استان به این کباب شِلِبَره هم گفته میشه و بر خلاف اسمش داخل تابه یا قابلمه آماده میشه. طرز تهیه […]

  • ۹,۲۱۹ بازدید
  • 3.8
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قنبر پلو شیرازی

 قنبر پلو یک غذای قدیمی شیراز است که در کل استان فارس نیز آن را می پزند. توی این غذا از گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار و زعفران استفاده میشه که هم طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و هم ظاهر اون را بسیار خوش آب و رنگ می […]

  • ۸,۴۱۷ بازدید
  • 5
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قاتق بنه

قاتق بنه یا آب بنه یه غذای ساده و در عین حال مقویه که در استان های کرمان و خراسان جنوبی پخته میشه. بنه یا همون پسته کوهی محصول درخت ون هست که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کنه.بنه در مناطق مختلف یه اسم های متنوعی شناخته میشه، مثلا در غرب کشور […]

  • ۱۰,۸۴۵ بازدید
  • 4.4
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دمی لخلاخ

اسم دمی لخلاخ از کلمه عربی لخلخه گرفته شده است. لخلخه به معنی بوی خوش و انصافا هم که این غذای جنوبی بوی خوش و مطبوعی داره. برای درست کردن این دمی عربی به ماهی نیاز دارید، بومی های بوشهر معمولا این غذا رو با ماهی میدم یا شیر تهیه می کنند اما میشه اون […]

  • ۹,۰۳۱ بازدید
  • 3.5
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مگشت پلو

مگشت پلو یه غذای اصیل جنوبیه که می تونید با استفاده از تن ماهی تهیه کنید و لذت خوردنش رو ببرید. این غذا در اصل با استفاده از ماهی قباد درست میشه اما از اونجایی که این ماهی در دسترس همه نیست به جاش میشه از تن ماهی استفاده کرد که هم خوشمزه است و […]

  • ۹,۹۹۴ بازدید
  • 3.9
    (24)
  • ۰ دیدگاه

صبا

قورمه سبزی تهرانی

خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانیه که عطر و بو و طعم فوق العاده ای داره. کمتر کسی پیدا میشه که عاشق این غذای فوق العاده نباشه. جالبه بدونید که این غذای خوشمزه در هر شهر ایران به روش متفاوتی درست میشه. امروز قصد داریم طرز تهیه ی قورمه سبزی تهرانی رو بهتون آموزش بدیم. […]

  • ۵۴,۱۳۸ بازدید
  • 4.2
    (109)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

تره اسفناج

 غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران جای خودشون رو توی سفره های اکثر ایرانی ها باز کردن. به همین علت قصد داریم یه خورشت محلی گیلان به اسم تره اسفناج رو بهتون یاد بدیم. این غذا معمولا با پلو یا ماهی کولی سرخ شده سرو می شه. بعضی از غذاهای محلی این استان، مثل میرزا قاسمی، […]

  • ۱۷,۴۶۸ بازدید
  • 4.3
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قیمه یزدی

خورش قیمه غذاهای محبوب ما ایرانی ها هستش. وقتی اسم این خورشت به میان میاد فکرمون سریع به سراغ قیمه سیب زمینی میره. اما جالب اینجاست خورشت قیمه توی هر شهری شکل خاص خودش رو داره. قیمه یزدی یکی از این مدل های خاصه، و همونطور که از اسمش پیداست از غذاهای شهر یزده. اگه […]

  • ۸,۵۲۵ بازدید
  • 4.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پوکورا بوشهری

پوکورا بوشهری یک میان وعده بسیار تند و خوشمزه است که مهمانی های خانوادگی را جذاب تر می کنه. این میان وعده رو همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین میل می کنند. این غذا از ترکیب سبزیجات و آرد با ادویه های مختلف تهیه شده و در روغن سرخ می […]

  • ۳۳,۲۶۲ بازدید
  • 3.9
    (52)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شله بریان (اصفهان)

وقتی صحبت از غذاهای محلی اصفهان میشه شاید اکثریت یاد خورش ماست یا کباب بریانی بیفتند. گز اصفهان هم که غذا نیست. ولی جایگاه ویژه خودش رو داره.! اما بهتره بدونید این غذاها تنها خوشمزه های استان اصفهان نیستند. این خطه دوست داشتنی کشورمون شله بریان دلبر رو هم داره، که متاسفانه در حقش جفا […]

  • ۱۲,۰۰۷ بازدید
  • 4.5
    (14)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

دال عدس (غذای تند جنوبی)

باز هم ما اومدیم با یه غذای تند جنوبی. غذایی خوشمزه و کاملا گیاهی که برای افراد وگان از هر نظر مناسبه. اسم خوشمزه امروز خورش دال عدس هست. این غذا توی جنوب خیلی طرفدار داره و دست بر قضا خیلی هم ساده و آسون پخته می شود. مطمئنم که همتون می دونید اما جهت […]

  • ۱۲,۴۵۴ بازدید
  • 4.3
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

غذای درشته (دزفول)

امروز باز هم قصد داریم شما رو با یکی از غذاهای ایرانی سنتی آشنا کنیم. اسم این خوراکی خوشمزه غذای درشته هستش. اصالت درشته به شهر دزفول برمی گرده. به این غذا یریشه یا گمنه هم گفته میشه. البته این غذا رو با گمنه بوشهری که قبلا آموزش دادیم اشتباه نگیرید. درسته که هردو با […]

  • ۱۵,۷۰۳ بازدید
  • 3.9
    (18)
  • ۰ دیدگاه

صبا

مشتک یزدی

صبحانه یکی از مهمترین وعده های اصلیه که باید به اون توجه خاصی بشه. مواد خوراکی که برای صبحانه انتخاب میشن باید مقوی باشن و انرژی و قوت لازم برای افراد رو فراهم کنن. مثل غذاهای اصلی، در بسیاری از شهرهای ایران، صبحانه به شکل محلی و به شیوه های سنتی آماده میشه. از جمله […]

  • ۷,۳۴۹ بازدید
  • 4.3
    (9)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان چرب

نان چرب شوشتری یه غذای خیلی با حال و خوشمزس که در گذشته ای نه چندان دور برای ناهار عروسی ها درست میشد. برای گوشت این غذا از ران گوسفند، سردست و یا گردن استفاده میشه. این غذا خیلی چرب و طعم عالی اون با روغن حیوانی دو چندان میشه. زعفران یکی از مواد اولیه […]

  • ۹,۹۵۷ بازدید
  • 3.9
    (8)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

پامادور خورش

وقتی فصل تابستون میشه و گوجه های محلی به بازار میان، میتونین پامادور خورش گیلانی یا همون خورش گوجه رو درست کنین. این غذا رو با اسم پامادور قاتق هم می شناسند. این خورش خیلی خوشمزه بوده و یکی از ویژگی های خاصش اینه که خیلی سریع و در مدت زمان کمی آماده میشه. این […]

  • ۱۴,۵۴۱ بازدید
  • 3.9
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

دلمه گوجه فرنگی

دلمه از جمله غذاهای پر طرفدار بین غذاهای ایرانی سنتی و محلی هست. دلمه علاوه بر طعم فوق العاده خوشمزه ای که داره از تنوع بالایی هم برخور داره، از جمله دلمه تخم مرغ، دلمه کلم، دلمه بلغور، دلمه فلفل و گوشت. در این مطلب من می خوام طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی رو بهتون […]

  • ۱۳,۱۷۶ بازدید
  • 3.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

قیساوا

قیساوا یا خاگینه خرما یه صبحونه اصیل ایرانی متعلق به استان های آذری زبان کشور عزیزمون هست. قیساوا با ترکیبی منحصر به فرد از خرما، گردو و تخم مرغ در واقع یه بمب انرژی محسوب میشه که به خصوص در روزهای سرد پاییز و زمستون، همراه با انواع نان و در کنار یه نوشیدنی گرم […]

  • ۳۹,۵۷۹ بازدید
  • 4
    (44)
  • ۰ دیدگاه
غذاهای محلی و سنتی:

آموزش آشپزی ایران کوک: غذای محلی گیلان،غذای محلی گیلان،غذای محلی بوشهر،غذای محلی بوشهر،غذای محلی کرمان،غذای محلی کرمان،غذای محلی شیراز،غذای محلی شیراز،غذای محلی افغانستان،غذای محلی افغانستان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی کاشان،غذای محلی کاشان،غذای محلی همدان،غذای محلی همدان،غذای محلی کردستان،غذای محلی کردستان،غذای محلی اردبیل،غذای محلی اردبیل،غذای محلی تهران،غذای محلی تهران،غذای محلی مازندران،غذای محلی مازندران،غذای محلی کرج،غذای محلی کرج،غذای محلی تبریز،غذای محلی تبریز،غذای محلی یزد،غذای محلی یزد،غذای محلی مشهد،غذای محلی مشهد،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی زنجان،غذای محلی زنجان،غذای محلی اراک،غذای محلی اراک،غذای محلی لرستان،غذای محلی لرستان،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تبريز