آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: املت و کرپ

حدیث حیدری

املت ایتالیایی

املت ایتالیایی یا فریتاتا برای مواقعی که وقت کافی ندارید یا حوصله آشپزی نیست خیلی عالیه. اصولا املت غذایی بسیار متنوع و در عین حال ساده است. مطمئنا شما می دونید که این غذا رو به شکل های مختلفی درست می کنند. مثل املت فرانسوی، املت قهوه خانه ای، املت گوجه و اسفناج و …. […]

  • ۸,۹۸۰ بازدید
  • 3.6
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نیمرو صبحانه به 8 مدل مختلف

یکی از المانهای اصلی هر صبحانه کامل و خوشمزه ای تخم مرغ هست. بعضی ها تخم مرغ آبپز دوست دارند، بعضی ها املت گوجه. اما مطمئنم هیچ کس نیست که نیمرو دوست نداشته باشه (شایدم اشتباه کنم ولی من تا حالا کسی رو ندیدم که دوست نداشته باشه). تازه فقط صبحانه هم نیست. هر دانشجوی […]

  • ۱۳۳,۴۷۰ بازدید
  • 4.1
    (103)
  • ۱ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم […]

  • ۲۵,۴۵۵ بازدید
  • 4.5
    (24)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت قهوه خانه ای

شاید باورتون نشه. ولی هر بار که میرم کافه و منوی صبحانه رو میزارن جلوم با اشتیاق منو رو بالا پایین میکنم. آخه من عاشق صبحانه هستم. تقریباً همه آیتم های صبحانه رو دوست دارم. از وافل و پنکیک فرنگیا گرفته تا املت و نیمرو و نون پنیر سبزی خودمون. ولی بیشتر اوقات یه املت […]

  • ۸۱,۴۵۲ بازدید
  • 3.9
    (46)
  • ۴ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه املت پنیری

برای تهیه املت پنیری می تونیم از مواد دلخواه متفاوت استفاده کنیم تا هم از تهیه اش و هم از خوردنش لذت بیشتر ببریم. به همین منظور امروز تصمیم گرفتم روش تهیه املت پنیری ساده و خوشمزه ...

  • ۱۸,۰۲۹ بازدید
  • 3.9
    (15)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه املت ژاپنی

تاماگویاکی، املت ژاپنی و یا سوشی تخم مرغ نام هایی است که به این املت خوشمزه و دل انگیز می دهند. طرز پخت املت ژاپنی انواع مختلفی دارد. اما ما در این دستور سعی کرده ایم آسان ترین و سریع ترین راه را برای درست کردن یک سوشی تخم مرغ جذاب بیاوریم. در تهیه تاماگویاکی […]

  • ۱۳,۵۶۴ بازدید
  • 4
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت گوجه و اسفناج

املت گوجه و اسفناج چیزی بیشتر از یک املت معمولی است. ترکیب تخم مرغ، اسفناج، گوجه و بیکن یک وعده سالم و مغذی را برای شما فراهم می‌کند که به سادگی و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

  • ۱۶,۴۵۴ بازدید
  • 4.7
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کاسِرول کلم بروکلی

طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی: معمولا هنگام استفاده از کلم بروکلی در غذا و سالاد تنها از قسمت گل آن استفاده می شود و قسمت ساقه دور ریخته می شود. در صورتیکه...

  • ۱۲,۳۰۴ بازدید
  • 4.7
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرپ فرانسوی

کرپ فرانسوی: آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و ...

  • ۱۲۸,۰۸۱ بازدید
  • 3.8
    (162)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسنک تخم مرغ

اسنک تخم مرغ : داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با استفاده از لیوان بخش میانی نان تست را قالب بزنید و خارج کنید ...

  • ۷۹,۰۳۶ بازدید
  • 4.3
    (54)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت نخود سبز

املت از جمله غذاهای خوشمزه و سریع است که در زمان‌هایی که وقت زیادی برای آشپزی ندارید، می‌توانید به سراغ آن بروید. برای بیشتر ما ایرانی‌ها املت مترادف املت گوجه‌فرنگی است، اما املت تنوع زیادی دارد؛ برای ایجاد تنوع در رژیم غذایی‌تان می‌توانید انواع املت‌ها از املت ایتالیایی تا املت قارچ و پنیر را درست […]

  • ۳۴,۰۱۷ بازدید
  • 3.6
    (10)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت سوسیس و پنیر

سوسیس، از آن چیزهاست که در هر غذایی استفاده شود، آن را خوشمزه می‌کند. در نتیجه املت سوسیس و پنیر صددرصد خوشمزه‌ست. این املت با سوسیس، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سیر، پیاز و پنیر پیتزا درست می‌شود. مواد اولیه استفاده شده در این املت باعث می‌شود، این غذا طعم و عطر پیتزا را داشته […]

  • ۶۶,۱۹۳ بازدید
  • 4.4
    (41)
  • ۱۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت گوجه کبابی

کمتر کسی تصور می‌کند فقط با ترکیب تخم‌مرغ و گوجه‌فرنگی بشود پیش‌غذای جذابی مثل املت گوجه‎‌فرنگی کبابی درست کرد. این املت خوشمزه با چند ماده اولیه درست می‌شود که در همه خانه‌ها پیدا می‌شود و طرز تهیه آسان و راحتی دارد. این املت دلچسب و مقوی را می‌توانید به عنوان صبحانه یا پیش‌غذا سرو کنید. […]

  • ۴۱,۴۷۹ بازدید
  • 4.2
    (29)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نیمروی بدون روغن

نیمرو بدون روغن = درون قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و چند قاشق سرکه ...

  • ۴۷,۱۲۴ بازدید
  • 4.3
    (23)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت سبزیجات پنیری

در روزهایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، می‌توانید به سراغ درست کردن انواع املت بروید. املت‌ها علاوه بر این‌که غذاهایی سریع و فوری هستند، از تنوع زیادی نیز برخوردارند. البته این غذاهای فوری و خوشمزه را می‌توانید با استفاده از صیفی‌جات و سبزیجات، مقوی‌تر و سالم‌تر کنید. ما برای شما دوستداران سبزیجات قبلا طرز […]

  • ۳۰,۹۳۴ بازدید
  • 3.9
    (15)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ

بسیاری از ما در روزهایی که خسته و کوفته از سرکار به خانه می‌آییم، دنبال غذایی سریع و آسان می‌گردیم تا برای شام درست کنیم. ما امروز طرز تهیه یک نوع ساندویچ را آموزش می‌دهیم که هنگام خستگی یا کمبود وقت در چشم بهم‌زدنی می‌توانید آن را درست کنید. همچنین ساندویچ سالاد تخم‌مرغ، پیش‌غذای مناسبی […]

  • ۳۴,۴۰۷ بازدید
  • 3.4
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت خرما

صرف یک صبحانه کامل و مقوی، ضامن داشتن یک روز خوب است و انرژی زیادی برای انجام فعالیت‌های روزانه به شما می‌دهد. احتمالا شما هم با من موافقید که املت‌ها جزو مقوی‌ترین و دلچسب‌ترین صبحانه‌ها هستید و درست کردن آن‌ها نیز زمان زیادی نمی‌برد. امروز قصد داریم طرز تهیه یک املت بسیار ساده و راحت […]

  • ۱۰۰,۸۰۰ بازدید
  • 3.8
    (56)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

یک روز خوب با یک صبحانه مقوی و کامل شروع می‌شود. انواع املت‌ها، بهترین انتخاب برای سرو در صبحانه هستند و باعث می‌شوند تا اواسط روز سیر بمانید. ما در این دستور می‌خواهیم طرز تهیه املت اسفناج و پنیر را آموزش دهیم که صبحانه‌ای فوق‌العاده است. املت اسفناج و پنیر هم خوشمزه است هم سرشار […]

  • ۳۱,۷۲۷ بازدید
  • 4.3
    (11)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت انار

املت، غذایی ساده و مقوی است که اغلب در وعده صبحانه سرو می‌شود. انواع املت در کشورهای مختلف با مواد اولیه متنوع تهیه می‌شوند که پایه همه آن‌ها تخم‌مرغ است. در کشور ما نیز املت‌های خوشمزه و هیجان‌انگیزی در مناطق مختلف درست می‌شوند. املت انار، غذای محلی خطه شمال کشورمان است که با انار ترش […]

  • ۳۲,۲۶۸ بازدید
  • 2.8
    (13)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات

کرپ نوعی نان نازک و گرد است و یکی از انواع کیک‌های نازک ماهی‌تابه‌ای محسوب می‌شود. کرپ که اغلب از ترکیب آرد، تخم‌مرغ شیر و کره درست می‌شود، قرن‌ها قبل در منطقه بریتانی فرانسه ابداع شد و به تدریج در همه جای دنیا محبوب شد. معمولا کرپ‌ها را رول می‌کنند و داخل آن‌ها را با […]

  • ۸۶,۱۶۵ بازدید
  • 3.9
    (24)
  • ۴ دیدگاه
املت و کرپ:انواع املت و کرپ: املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره می‌ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم‌مرغ‌های همزده شده را به آن اضافه می‌کنند. گاهی املت آماده را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند. برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیدهٔ تخم‌مرغ که جداگانه همزده شده (یا تمام تخم‌مرغ همزده شده) شیر، خامه یا حتی آب می‌افزایند. با این روش در مایع اولیه حباب‌هایی ایجاد می‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته می‌شود، حباب‌ها درون آن حبس می‌شوند و بافتی نرم و سبک به املت می‌دهند.