طرز تهیه هوموس
طرز تهیه هوموس نخود و سیر : برای تهیه هوموس ابتدا بوته های سیر را 1 ساعت داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب شوند ، بوته های سیر را از ...
- ۲۸۷,۴۸۴ بازدید
- ۲۱ دیدگاه
طرز تهیه هوموس نخود و سیر : برای تهیه هوموس ابتدا بوته های سیر را 1 ساعت داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب شوند ، بوته های سیر را از ...
ر ادامه این متن روش آماده سازی بورانی بادمجان کبابی را می خوانید. امیدواریم این پیش غذای ساده ولی لذیذ را تهیه کنید و لذت ببرید. با کمی خلاقیت و ابتکار از این پس می توانید انواع بورانی را تهیه کنید و حتی در م..
قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای محبوب در رستوران ها و خصوصاً فست فودها است. برای تهیه ی قارچ سوخاری روش های مختلفی وجود دارد. اگر هوس این پیش غذای محبوب را کرده اید و یا دوست دارید برای یک دورهمی با دوستان تان یک پیش غذای خوشمزه درست کنید خودتان دست به کار شوید. […]
ذرت مکزیکی = قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید سپس آويشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را ...
اگه به دنبال یک دستور العمل فوق العاده ساده هستید که بتونید اون رو با عجله تهیه کنید، این پیش غذا مناسب شماست. کراسینی در واقع پیش غذایی نیست که به طور پیش فرض با مواد اولیه ی ثابت و مشخصی درست بشه. کراسینی یا بروشتا این یک نان ایتالیایی است که غالبا با روغن […]
پنیرها بسیار متنوع هستن و میشه گفت هر کشوری حداقل چند پنیر مخصوص به خودش رو داره. بعضی از اون ها به عنوان پنیر صبحانه و بعضی دیگه در غذاها استفاده میشن. یکی از مواد اولیه ای که طعم بسیاری از فست فودها رو لذیذ می کنه، پنیر پیتزاست. به طور کلی از انواع مختلف […]
اهمیت درست کردن یه میان وعده ی سالم و خوشمزه به اندازه ی وعده های اصلیه. چرا که اغلب افراد به سراغ میان وعده های چرب و یا با مواد نگهدارنده رفته و سلامتی شون رو به خطر میندازن. در این مطلب بهتون می گیم که چطور میشه یه میان وعده ی سالم و در […]
پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین و در عین حال جذاب ترین میان وعده ها و پیش غذاهاست که تقریبا در منوی همه ی رستوران ها دیده میشه. پیاز سوخاری انواع مختلف داره. بعضی ها اون رو به شکل ساده سرو می کنن و بعضی دیگه با اضافه کرده پنیر موزارلا یا پنیر چدار به […]
درست کردن یه میان وعده ی خوشمزه یکی از دغدغه های بسیاری از خانم هاست. میان وعده ای سالم که در کمترین زمان و بدون نیاز به مواد اولیه ی خاص درست بشه. پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین و به صرفه ترین فینگرفودهاس که طرفدارهای زیادی داره. خیلی ها خود پیاز رو دوست ندارن […]
نون و پنیر و سبزی یکی از صبحانه ها و میان وعده های سنتیه که بسیار سالمه و طعم فوق العاده ای داره. این ترکیب خوشمزه رو میشه به روش های مختلف و زیبا سرو کرد. یکی از روش های سرو پنیر و سبزی استفاده از نان های تارت آماده اس. با خرید نان تارت […]
سیب زمینی به روش های مختلف پخته و طبخ میشه. از سیب زمینی سرخ کرده گرفته با سیب زمینی آب پز و یا گریل شده هر کدوم طعم خاص خودشون رو دارن و با سس ها و یا انواع دیپ به عنوان پیش غذا و یا میان وعده سرو میشن. در این مطلب یکی از […]
سالاد الویه یکی از خوشمزه ترین و رایجترین غذاهای سرده که به روش های مختلف درست و سرو میشه. الویه یکی از ایده آل ترین غذاهایه که میشه به عنوان فینگر فود سرو کرد. روش های مختلفی برای سرو الویه به شکل فینگر فود وجود داره؛ مثلا میشه داخل نان تارت در شکل های مختلف […]
قطاب از شیرینی های خوشمزه ی سنتی ما ایرانی هاست که خوردنش مخصوصا به همراه چای به عنوان عصرانه بسیار لذت بخشه. قطاب شکل خاصی داره و از دو لایه یا دو سمت تشکیل شده؛ لایه ی خارجی که نان سرخ شده است که با آرد، زرده تخم مرغ، ماست و … درست میشه. مغز […]
حتما شما هم تجربه ی خوردن یا درست کردن انواع کوکو را دارید. ما ایرانی ها تقریبا با هر ماده ی غذایی کوکو درست می کنیم! از کوکوهای شناخته شده مثل کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی گرفته تا کوکوهای خاص مثل کوکوی لوبیا یا کوکوی قارچ. هر کدوم از این کوکوها طعم خاص خودش […]
اگه از عاشقان بادمجان هستین و از درست کردن غذاهایی مثل بادمجان و میگو، بادمجان سوخاری، طرز تهیه رول مرغ و بادمجان و طرز تهیه خورشت بادمجان خسته شدین و به دنبال یه تنوع هیجان انگیز هستین، جای درستی اومدین. در این مطلب می خوام طرز تهیه بقچه بادمجان رو آموزش بدم که به جرئت […]
در این مطلب می خوام یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی رو بهتون آموزش بدم. اگه دوست دارید بدونید که این غذای دلچسب و جذاب چیه که تموم ویژگی های خوب رو با هم داره بیشتر از این منتظرتون نمی ذارم. اسم این غذا دویماج هست. دویماج از غذاهای ایرانی سنتی و محلی به ویژه […]
سس مایونز و ادویه ها را به مرغ اضافه کنید و مواد میانی رول مرغ و بادمجان را خوب مخلوط کنید...
در این مطلب ما به طرز تهیه سیب زمینی پنیری ساده می پردازیم که همه با تهیه کردنش راحت باشن و براشون وقت گیر نباشه. اما همه میدونن که سیب زمینی با قارچ و پنیر یه چیز دیگه هست. پس در قسمت نکات در موردش با هم گپ میزنیم. برای خود من بارها پیش اومده […]
در این مطلب قراره چهار روش طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رو بهتون آموزش بدیم. بعدش هم درباره کالري سيب زميني سرخ کرده باهاتون صحبت می کنیم که یکم عذاب وجدان بگیرین و توی خوردن سيب زمیني سرخ کرده زیاده روی نکنین. چون واقعا گذشتن از این پیش غذای خوشمزه خیلی سخته. به غیر […]
قبلاً در مورد انواع سمبوسه مطالب زیادی نوشتیم. همون طور که میدونین این غذای خوشمزه شکل ها و طعم های مختلفی داره. اما امروز میخوایم در مورد سمبوسه پیتزایی صحبت کنیم. من شخصاً اسمش رو میشونوم یاد پیتزا پیراشکی می افتم. البته بی ربط هم نیست. اما تردی نان سمبوسه یه چیز دیگه است. سمبوسه […]
بقچه سبزیجات یا موموس پیش غذای محبوبی در میان مردم تبت است. این غذا مثل پیراشکی از خمیری تشکیل شده که میان آن سبزیجات تفت داده شده قرار میگیرند. اما برخلاف پیراشکی بقچه سبزیجات را سرخ نمیکنند بلکه آن را بخارپز میکنند. به همین علت هم غذای سالم تری است و چربی و کالری کمتری […]
فینگرفود کلم بروکلی پفکی بدون سرخ کردن و روغن زیاد تهیه میشود و در نتیجه یکی از بهترین و مفیدترین میان وعده هاست.
سیب زمینی سرخ کرده در فر ترفندهای خاص خود را دارد. در اینجا از روشی استفاده شده که سیب زمینی سرخ کرده در فر را کاملاً ترد و خوش طعم میکنند.
سیب زمینی پنیری یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید به عنوان میان وعده تهیه کنید یا در کنار غذاهای دیگر آن را سرو کنید. این سیب زمینی پنیری خوشمزه در فر پخته میشود و به خاطر غلتانده شدن در کورن فلکس خیلی خیلی برشته است.
کروکت سیب زمینی همیشه دلپذیر به نظر میرسد چه یک دورچین ترد و خوشمزه باشد چه شامی سبک در کنار سس گوجه یا مارینارا و سالاد سبزیجات. مثل کروکتهای دیگر، کروکت سیب زمینی هم در اصل از غلتاندن ترکیبی از سیب زمینی در آرد، تخم مرغ و پودر نان (پودر سوخاری) و سپس سرخ کردن آن تهیه میشود.
کروکت مرغ غذای شیک و خوشمزه ای است که میتوانید به عنوان فینگر فود در مهمانی ها سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی هیجان انگیز و نسبتاً راحت برای خود و خانواده تان تهیه کنید. کروکت یا کراکت غذایی لقمهای است که از سبزیجات یا گوشتهای خرد شده تهیه میشود که در پودر نان یا آرد سخاری غلتانده و سپس سرخ میشوند.
جامبو به پاستاهای صدفی بزرگی گفته می شود که می توانند با محتویات مختلفی پر و به صورت فینگرفود سرو شوند. جامبوی شکم پری که در اینجا از تهیه آن صحبت می شود با موادی خیلی ساده و به راحتی تهیه می شود. اگر به دنبال تجربه غذای جدیدی هستید یا می خواهید میهمانان خود […]
برای تهیه بادمجون سوخاری خوشمزه از انواع ادویه می توان استفاده کرد که به ذایقه شما بستگی دارد....
جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد بسیار مناسب میهمانی و پذیرایی است. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی ازانواع...
گل کلم کبابی پیش غذا یا میان وعده ای بسیار سالم و خوشمزه است که براحتی و در کمترین زمان می توانید در منزل تهیه کنید. این گل کلم ها را ...
آموزش آشپزی ایران کوک: پيش غذا براي مهماني،پيش غذا هاي فانتزي،پيش غذا،پيش غذا با نان تست،پيش غذاهاي مجلسي،پيش غذا ساده،پيش غذا با سيب زميني،پيش غذاي ايتاليايي،پيش غذاهای ایرانی farsi،پيش غذاي فانتزي،پیش غذای سرد،پیش غذای مجلسی،پیش غذای ساده،پیش غذا برای مهمانی،پیش غذای ایرانی ساده،پیش غذاهای فانتزی،پیش غذاهای ایرانی،پیش غذا سرد،پیش غذا به انگلیسی،پیش غذا برای مهمانی شام،پیش غذا با بادمجان،پیش غذا با اسفناج،پیش غذا با نان تست،پیش غذای فانتزی،پیش غذا ساده،پیش غذا با سیب زمینی،پیش غذاهای مجلسی،پیش غذا با آووکادو،پیش غذای ساده و خوشمزه،پیش غذا با خمیر هزارلا