خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. طرز تهیه خورشت بادمجان یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیر می باشد. شما می توانید این غذا را در طول هفته چندین بار تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه برای طرز […]
خورشت کرفس مجلسی با گوشت : کرفس ها را بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید ...
خورشت قورمه سبزی با مرغ برای عید نوروز و چهارشنبه سوری فراموش نشود. عزیزانی که نمیتوانند گوشت قرمز میل کنند یا علاقه ای به طعم آن ندارند میتوانند به راحتی برای شام عید نوروز قورمه سبزی با مرغ نوش جان کنند.
قورمه سبزی جزو غذاهای ملی و محبوب ایرانی است که گوشت جزو مواد اصلی آن محسوب میشود. گاهی برخی افراد به دلایل پزشکی از خوردن گوشت منع میشوند و فکر میکنند به همین دلیل باید خوردن خورشتهای خوشمزهای مانند قورمه سبزی را کنار بگذارند. اما نخوردن گوشت به معنی محرومیت از خوردن غذاهایی مانند قورمه […]
برای بسیاری از ما پیش آمده غذایی را در رستوران خوردهایم و مزه آن زیر زبانمان مانده است؛ در این مواقع برای همه ما این سوال پیش میآید که ترفندهای پخت این غذا در رستوران چیست. در این مطلب میخواهیم روش تهیه قورمه سبزی رستورانی را آموزش دهیم و ببینیم رستورانها چه میکنند که قورمه […]
یکی از مهمترین ویژگیهای آشپزی ایرانی، تنوع در غذاها و روشهای درست کردن آنهاست. به همین دلیل غذایی مانند خورشت قیمه را میشود با انواع مختلف مواد اولیه و به سبکهای مختلف پخت. برای مثال اگر میخواهید یک خورشت قیمه سالمتر بدون سیبزمینی یا بادمجان سرخکرده حاوی روغن فراوان درست کنید، میتوانید قیمه کدو را […]
خورشت قیمه جزو غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران پروپاقرصی دارد. به دلیل محبوبیت خورشت قیمه، آن را در بسیاری از مهمانیها و دورهمیها میپزند. بعضیها ممکن است عاشق خورشت قیمه باشند اما به دلیل طولانی بودن مراحل پختش از خیرش بگذرند. ما برای این افراد یک پیشنهاد عالی داریم؛ قیمه با گوشت […]
خورشت قیمه، یکی از خورشتهای لذیذ و اصیل ایرانی است که زینتبخش سفرههای ما ایرانیها در بیشتر مهمانیهاست. این خورشت خوشمزه به روشهای مختلف پخته میشود و از مواد اولیه متنوعی نیز در آن استفاده میشود. قیمه نثار، قیمه بادمجان، قیمه سیبزمینی، قیمه زرشک و قیمه کدو از انواع مختلف خورشت قیمه هستند که توسط […]
قورمه سبزی یکی از خورشتهای اصیل و محبوب ایرانی است که قومیتهای مختلف کشورمان آن را به روشهای مختلف درست میکنند. اهالی تبریز هم نوع خاصی از این غذای اصیل را طبخ میکنند که به قورمه سبزی تبریزی شهرت دارد. از آن جایی که آشپزی کدبانوهای تبریزی حرف ندارد، خورشت قورمه سبزی آنها هم طعم […]
امروزه، رژیم غذایی گیاهخواری به یکی از رژیمهای غذایی محبوب و نسبتا پرطرفدار تبدیل شده است؛ افراد به دلایل مختلف مانند پاسداری از محیط زیست به این رژیم غذایی روی میآورند. عدهای فکر میکنند در صورت روی آوردن به گیاهخواری گزینههای انتخابی آنها در بین انواع غذاهای سنتی محدود میشود و نمیتوانند بسیاری از خورشتهای […]
سرزمین گسترده و چنداقلیم ایران سرشار از تنوع و تفاوت در همه چیز است از معماری گرفته تا غذا. این تنوع حتی شامل غذاهای ملی مانند قورمه سبزی نیز میشود و مردم هر استانی آن را به شیوهای متفاوت درست میکنند. یکی از منتفاوتترین و خوشمزهترین انواع خورشت قورمه سبزی توسط اهالی خطه گیلان پخته […]
قورمه سبزی، یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که قدمتی طولانی دارد. درباره خاستگاه و محل پیدایش این خورشت خوشمزه نظرات گوناگونی وجود دارد؛ برخی محل پیدایش این غذا را استان آذربایجان میدانند. برخی نیز اعتقاد دارند این غذا منشا تهرانی دارد. به هر حال، منشا پیدایش خورشت قورمه سبزی هر استانی که […]
خورشت قیمه، یکی از خورشتهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و به دلیل محبوبیتش، پای ثابت سفره ایرانیها در عزا و عروسی است. هر کدام از قومیتها و ساکنان استانهای مختلف کشورمان نیز آن را به روشهای مختلف درست میکنند. البته همه انواع خورشت قیمه که در استانهای مختلف پخته میشوند، از نظر عطر و […]
خوردن غذاهای نذری مثل خورشت قیمه نذری با طعم و عطر خاصی که دارند همیشه لذتبخش است. البته بیشتر مواقع طرز تهیه غذاهای نذری تفاوت زیادی با روش پخت غذاهای معمول ندارد اما مزه آنها چیز دیگری است. یکی از خوشمزهترین غذاهای نذری که احتمالا آن را تا به حال نخوردهاید، خورشت قیمه نجفی یا […]
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانیه که عطر و بو و طعم فوق العاده ای داره. کمتر کسی پیدا میشه که عاشق این غذای فوق العاده نباشه. جالبه بدونید که این غذای خوشمزه در هر شهر ایران به روش متفاوتی درست میشه. امروز قصد داریم طرز تهیه ی قورمه سبزی تهرانی رو بهتون آموزش بدیم. […]
خورش پسته کوهی یکی از انواع خورش های کاملا ایرانی بوده و اصالت اون به استان کرمانشاه برمی گرده. پسته کوهی، ونوشک یا بنه علاوه بر طعم بی نظیرش، دارای خواص بیشماری است. با درست کردن این خورش می تونید از خواص ارزشمند این میوه کوهی بهره مند شوید. رنگ پسته کوهی تازه سبز تیره […]
انواع خورش یکی از محبوب ترین غذاهای ما ایرانی هاست که به دلیل تنوعی که داره همیشه از ان استقبال میشه. علاوه بر گوشت و یا مرغ، مواد اولیه ی مختلفی در طرز تهیه انواع خورش استفاده میشه. بعضی از خورش ها با میوه های فصل درست میشن. مثل خورش به که عطر و طعم […]
خورش ترشی گرما یا به زبان آذری تورشی قورما یکی از غذاهای خیلی خوشمزه استان اردبیله. توی این خورش خاص از لوبیا چیتی استفاده میشه، به همین جهت طعمی متفاوت و البته دوست داشتنی داره. توی این غذا آبغوره به عنوان چاشنی به کار برده میشه، به خاطر همین برای کسانی که طرفدار غذاهای ترش […]
خورش اسفناج گردو دامغانی یه خورش اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه هست. از جمله خواص شگفت انگیز گردو این هست که گردو یه منبع غنی از چربی های سالم مثل امگا 3، پروتئین و فیبر هست. علاوه بر خورش اسفناج گردو که در این مطلب می خوام طرز تهیه اون رو بهتون آموزش بدم، […]
خورش یکی از غذاهای اصلی در سفره های ایرانی هست که تنوع بسیار زیادی هم داره مثل خورش قیمه نخود، خورش اناربیج و غیره. خورش مرجو یا خورش عدس از غذاهای ایرانی محلی و سنتی متعلق به شهر زیبای طالقان هست. ماده اصلی تشکیل دهنده این خورش اصیل و بی نطیر عدس هست. عدس (به […]
این مطلب برای عاشقان غذاهای شمالی مثل خورش ملاقورمه شمالی، خورش سیر انار و خورشت ناردون و دوستداران خطه سر سبز گیلان هست. در این مطلب طرز تهیه خورش ترش واش یا آبکی خورش رو بهتون آموزش میدم. باید اعتراف کنم ترش واش یکی از خوشمزه ترین غذاهای روی زمینه. بعد از یک بار امتحان […]
قیمه نخود یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی استان یزد است. قیمه نخود با طعم و عطر دل انگیز خودش می تونه در کنار سایر خورش ها مثل خورشت قیمه بادمجان، خورشت هویج، قیمه یزدی، خورش ساک و غیره زینت بخش سفره تون باشه. درست کردن قیمه نخود خیلی آسونه و دقیقاً مث خورشت […]
خورش ملاقورمه شمالی در گروه غذاهای محلی-گیلانی طبقه بندی می شود. خورش ملاقورمه شمالی را می توانید در وعده های نهار،شام و حتی افطار میل نمایید. این خورش خوشمزه و لذیذ را می توانید با نان و یا با برنج میل نمایید. میدانید که اگر به دنبال غذاهای بدون گوشت باشید در بین غذاهای شمالی […]
اگه اهل استان های شمالی کشور نباشین، ممکنه خورش ساک رو نشناسین. در استان مازندران، گلستان و خصوصا شهر گرگان خورشت ساک یکی از غذاهای سنتی و محلی معروف منطقه به حساب میاد. این خورش به قدری خوشمزه ست که حتی در مراسم های مهم جشن یا عزا هم تهیه میشه و همه اکثرا دوستش […]
شاید براتون سوال شده باشه که سیر انار غذای کجاست؟ خورش سیر انار یه خورش خوشمزه مازندرانی هست. این خورش جذاب از ترکیب دونه های انار با عطر و طعم خوش سیر تهیه میشه. البته در کنارش ادویه ها و طعم دهنده های مختلفی هم به اون اضافه میشه. مثل خورشت ناردون و خورشت انار؛ […]
شاید شما هم اسم خورش داوود پاشا رو شنیده باشید. ما این غذا رو از غذاهای ترکیه میدونیم. ولی دقیقاً مشخص نیست که اصلش مال کجا باشه. از سوریه و لبنان گرفته تا ترکیه و ارمنستان خورش داوود پاشا رو با کمی تفاوت جزئی تهیه میکنن. حتی توی ایران هم غذاهای مشابهی داریم (مثل کله […]
یکی از جذاب ترین غذاهای محلی بین ما ایرانی ها خورشت گوشت و هویج تبریزی هست. این خورشت خوشمزه که به خورش هویج معروفه، یه ترکیب عالی از طعم های ترش و شیرینه. این خورش بین تبریزی ها هم با هویج تهیه میشه و هم با زردک. ولی چون زردک همیشه در دسترس نیست، تهیه […]
تابستون با میوه های خوش آب و رنگ و خوشمزه داره از راه میرسه. یکی از جذابیت های این فصل هم غوره های ترش انگوره که من از بچگی عاشقشون بودم. فصل غوره و آبغوره که میشه، بعضی غذاها خوش عطر تر و خوشمزه تر میشن. غذایی که امروز میخوایم آموزش بدیم هم از اون […]
برای خوش عطر تر شدن خورشت قیمه با مرغ می توان پس از پخت نوک قاشق چایخوری هل و یک یا دو قطره گلاب به خورش اضافه کرد...
خورشت قیمه نذری با هر خورشت قیمه ای فرق داره. بالاخره باید قبول کرد که عطر و طعم قیمه نذری یه چیز دیگه است. گرچه غذاهای دیگه ای مثل قورمه سبزی، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ و آش رشته هم از غذاهای نذری ماه محرم هستند و شله زرد و حلوای نذری هم جای […]