آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای بین المللی

سرآشپز بانو

طرز تهیه بیف استراگانف

بيف استروگانف ( روسیه ) : برای تهیه بيف استروگانف پیازهای خلالی شده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت را به اندازه های کوچک و نازک خرد کنید و ...

  • ۳۴۱,۶۱۵ بازدید
  • 3.7
    (382)
  • ۲۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بورک گوشت

بورک گوشت چرخ کرده یکی از رایج ترین روش های تهیه بورک ترکی می باشد. در دستور طبخ بورک گوشت ترکیه می توانید به دلخواه هر نوع پنیری را به کار ببرید و بورک گوشت و پنیر خوشمزه ای را تهیه کنید.  در این دستور قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ترکی را […]

  • ۲۶۷,۳۷۰ بازدید
  • 3.6
    (353)
  • ۱۳ دیدگاه

صبا

طرز تهیه دوکبوکی کره ای

دوکبوکی، یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی کره‌ای است که به تازگی مورد استقبال کشورهای دیگر، قرار گرفته است. مواد اصلی تهیه‌ی دوکبوکی، کیک برنج به اسم تئوک یا همان رایس‌کیک، کیک ماهی و فلفل کره‌ای هستند. دوکبوکی را می‌توانید با سوسیس، سیب‌زمینی و یا پنیر موزارلا درست کنید و در کنار آن نودل یا سیب‌زمینی […]

  • ۸۲,۹۳۰ بازدید
  • 4.5
    (76)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پوره سیب زمینی

پوره سیب‌زمینی اغلب در کنار غذاهایی مانند بیف استراگانف، استیک و رست بیف سرو می‌شود، اما پوره سیب‌‌زمینی کامچوره را می‌توانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. این پوره سیب‌‌زمینی به دلیل داشتن تخم‌مرغ دارای پروتئین است. استفاده از شیر، کره و ماست نیز این غذا را سرشار از کلسیم می‌کند. سیب‌زمینی نیز دارای […]

  • ۳۶,۰۹۰ بازدید
  • 3.3
    (4)
  • ۳ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کیمچی کره ای

 کیمچی از غذاهای سنتی و ملی کره‌ی جنوبی محسوب می‌شود که با سبزیجات مختلف و ادویه های گوناگون درست می‌شود و مثل غذاهای هندی عطر و طعم خاص خودشان را دارند. طرز تهیه کیمچی خیلی خیلی آسان است و به همین دلیل به جرات می‌توان گفت هر جا حرف از غذای کره‌ای باشد، نام کیمچی […]

  • ۴۶,۹۶۷ بازدید
  • 4
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه فاهیتا گوشت

همانطور که از اسم فاهیتا گوشت پیداست ماده اصلی تشکیل دهنده این غذای مکزیکی گوشت هستش. طعم و مزه این غذا خیلی عالیه. این غذا رو هم مثل تاکو مکزیکی معمولا با نون پیتا یا ترتیلا سرو می کنند، اما اگه از این نون ها در دسترستون نبود می تونید با نون باگت اون رو […]

  • ۶,۵۴۱ بازدید
  • 4.3
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خاویار بادمجان

بادمجان یکی از محبوب ترین میوه های خوراکی است. اشتباه نگفتم چون بر خلاف تصور بیشتر مردم بادمجان یه میوه است و نه سبزی، همچنین خیلیا فکر می کنند بادمجان میوه ای بی خاصیته اما ابدا اینطور نیست؛ چون این میوه کلی ویتامین، فیبر و مواد معدنی داره و خوبیش اینه که چربی و قند […]

  • ۹,۶۵۴ بازدید
  • 4.7
    (11)
  • ۰ دیدگاه

صبا

چیکن تیکا ماسالا

غذاهای هندی غذاهایی پر از ادویه به ویژه ادویه های تند هستن و در کل دنیا به غذاهایی با عطر و طعم فوق العاده شناخته میشن. تنوع غذاهای هندی خیلی زیاده و هر کدوم از اون ها با ادویه های هندی خاصی درست میشه. میشه گفت خاص بودن اغلب غذاهای هندی به خاطر همین ادویه […]

  • ۲۰,۵۴۹ بازدید
  • 4.5
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

مقلوبه مرغ و بادمجان

درست کردن غذاهای بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو با خودش به همراه داره. در این مطلب می خوام طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان را آموزش بدم. مقلوبه مرغ و بادمجان یک غذای عربی بسیار بسیار خوش طعم، خوش عطر و جذاب هست. اگه از درست کردن و خوردن […]

  • ۲۰,۶۹۸ بازدید
  • 4.2
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مانتی ترکیه

اما از همین اول کار باید بهتون بگم که طرز تهیه مانتی چه ساده باشه چه مانتی گل رز کار ساده ای نیست که هر روزی خواستید بدون آمادگی شروع به تهیه ش کنید. این کار بدون شک احتیاج به کلی وقت و حوصله داره. در ترکیه سایز مانتی اهمیت زیادی داره. اگه کسی مانتی […]

  • ۱۵۴,۴۶۴ بازدید
  • 3.9
    (205)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

اسکالوپ مرغ

امروز میخوام طرز تهیه اسکالپ یا اسکالوپ مرغ با سس لیمو رو بهتون آموزش بدم. پس اگه تا الان روز خوبی داشتید مژده میدم که از الان به بعد بهتر هم میشه. اسکالپ غذای سنتی خیلی از کشورهاست. اما دستوری که امروز میخوام براتون توضیح بدم یه دستور ایتالیایی است. در این روش مرغ رو […]

  • ۱۴,۷۳۹ بازدید
  • 4.5
    (14)
  • ۳ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه تاکو مکزیکی

تاکو مکزیکی چیست ؟ تاکو غذای مکزیکی خوشمزه از ترکیب مزه های مختلفیه که شما رو به وجد میاره. معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه میشه که تاکو ماهی یکی از انواع اون هست. در اصل این غذا با نان ترتیلای ذرت سرو میشه و داخل ساندویچ و روی گوشت، انواع مخلفات رو […]

  • ۴۹,۴۲۲ بازدید
  • 4.4
    (44)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

بولانی کچالو (افغانستان)

بولانی کچالو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار افغانستان است. این خوراک ساده و خوشمزه را میتوان به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کرد. افغان ها این غذا را در مناسبت های خاص تهیه می کنند. بولانی میتواند غذای تولد، مراسم عقد و نامزدی یا حتی عید باشد. هر چند این روزها خیلی […]

  • ۳۹,۱۹۰ بازدید
  • 4
    (60)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه بریانی مرغ

بریانی مرغ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که تهیه آن در هند، کشورهای عربی، ایران و پاکستان رواج دارد. بریانی مرغ با ماست تهیه شده و مقدار زیادی ادویه های گوناگون دارد که طبع این غذا را گرم کرده است. این غذا به کلی با بریانی اصفهان تفاوت دارد و نباید این دو غذای […]

  • ۷۳,۴۸۷ بازدید
  • 3.5
    (62)
  • ۰ دیدگاه

الهام

طرز تهیه پیتزا ترکی

پیتزا ترکی (Turkish Pizza) یا همان لاهماجون ترکی، غذای ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و لذیذ، که شباهت هایی به پیده ترکی، دیگر غذای محبوب ترکیه ای دارد. اگر پیتزا ترکیه ای را خورده باشید حتما می دانید که آن را با خمیر نازکی تهیه کرده، مخلوطی از سبزیجات (نوعی سالاد) روی پیتزا ریخته و […]

  • ۲۳,۳۶۱ بازدید
  • 4.1
    (27)
  • ۱ دیدگاه

الهام

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج یکی از انواع بورک ترکی می باشد که یک میان وعده و یا پیش غذای سبک و خوشمزه است. بورک ترکیه ای با خمیر یوفکا و یا همان خمیر فیلو تهیه می شود. درون خمیر را با هر نوع موادی طبق ذائقه و سلیقه می توان پر کرد. یکی از پر طرفدار ترین […]

  • ۱۱۵,۲۰۴ بازدید
  • 3.5
    (80)
  • ۲ دیدگاه

الهام

طرز تهیه بورک سبزیجات

یکی از انواع بورک بورک سبزیجات است. میدانید که بورک (Borek) غذایی ترکیه ای است که پایه اصلی آن خمیر یوفکا می باشد. امروزه غذاهای متنوع و لذیذی را می توان با خمیر یوفکا تهیه کرد. اما یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها با خمیر یوفکا، بورک می باشد. این غذای ترکیه ای […]

  • ۲۶,۲۱۰ بازدید
  • 3.7
    (23)
  • ۰ دیدگاه

نیلوفر

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ

حتما برای شما هم بارها پیش آمده است که مرغ پخته شده را از یک وعده غذایی اضافه بیاورید و به دنبال دستور غذاهایی باشید که برای وعده‌های بعدی از این مرغ استفاده کنید. در این دستور با یک راه حل خوشمزه و ساده برای استفاده از مرغ‌های باقی مانده از وعده‌های قبلی در خدمت شما هستیم: پیتزا مرغ و قارچ .

  • ۳۴,۹۵۵ بازدید
  • 3.3
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بورک سیب زمینی مارپیچی

بورک سیب زمینی مارپیچی محتوی ترکیب خیلی ساده و خوشمزه ای است که پوره سیب زمینی و پیاز سرخ شده مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. در ضمن ظاهر بورک سیب زمینی مارپیچی خاص و بسیار جذاب است.

  • ۳۲,۱۵۳ بازدید
  • 4.1
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کبه غذای عربی

کبه غذایی عربی است که در کشورهایی از جمله عراق و لبنان رواج دارد. کبه کمی شبیه به سمبوسه است با این تفاوت که شکل آن مثلثی نیست و به جای نان یک لایه برنجی دور مواد پیچیده شده است.

  • ۱۲۲,۲۱۱ بازدید
  • 3.9
    (89)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی

خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی پر طعر و طعم هندی است. مقدار تندی غذا را می‌توانید به سلیقه خود تغییر دهید. در این غذا از انواع ادویه‌ها از جمله فلفل، زیره سبز، زنجبیل و زردچوبه استفاده می‌شود.

  • ۴۰,۹۱۲ بازدید
  • 3.7
    (29)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه می‌شود. در تهیه کسادیا خلاقیت‌های زیادی می‌توان به خرج داد. مثلاً می‌توان از هر نان گرد کوچک دیگری استفاده کرد یا مواد میانی را به سلیقه خود تغییر داد.

  • ۲۹,۷۴۸ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک نخود لبنانی با نان پیتا و ماست تند

خوراک نخود لبنانی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می دهیم، در عربی فته حمص خوانده می شود که انواع مختلفی دارد و ویژگی اصلی آن نان خرد شده و برشته شده ای است که در آن به کار می رود. آشپزی لبنانی بسیار خوشمزه و جذاب است. آشپزی عربی و فرانسوی در این منطقه از مدیترانه با هم ترکیب شده اند و اعجازی شگرف در هنر آشپزی ایجاد کرده اند.

  • ۱۱,۲۳۴ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طاجین گوشت و به مراکشی

طاجین(Tagine) نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است که با گوشت و مواد دیگر تهیه می شود. کلمه طاجین که از واژه تابه در ...

  • ۲۴,۳۳۳ بازدید
  • 4.5
    (63)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ برش روسی

طرز تهیه سوپ برش روسی: چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت...

  • ۵۷,۱۸۲ بازدید
  • 4
    (65)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیش لورن

کیش لورن: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را ...

  • ۴۹۷ بازدید
  • 4
    (51)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه لوبیا

قورمه لوبیا: لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید. روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ...

  • ۱۴,۰۱۱ بازدید
  • 4.3
    (35)
  • ۱ دیدگاه
غذاهای بین المللی:

آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع غذای فرنگی,غذاهای خارجی,غذاهای بین المللی,غذای ژاپنی،تهیه غذای خارجی,اشپزی ایتالیایی,اشپزی هندی,اشپزی فرانسوی,اشپزی عربی,غذاهای افغای، غذاهای پاکستانی، غذاهای ژاپنی، اسم غذای خارجی،دسرهای بین المللی،آموزشگاه آشپزی بین المللی،غذاهای بین المللی ایرانی،غذای بین المللی با مرغ،غذاهای خارجی با مرغ،سالاد بین المللی،غذای خارجی ساده و...