این روزا خیلی از خانواده های ایرانی به درست کردن غذا های فرنگی رو آوردند، یکی از متفاوت ترین این غذا ها سوفله بادمجان است. این سوفله تا حدی شبیه به موساکای بادمجانه، اما تفاوت هایی دارند. داخل این غذا از گوشت چرخ کرده و بادمجان استفاده میشه و با ذائقه ما ایرانی ها هم […]
سوفله و گراتن از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار هستن که انواع مختلف داشته و به روش های مختلفی درست میشن. به طور کلی ویژگی مشترک در همه ی گراتن ها اینه که مواد به شکل لایه لایه روی هم قرار گرفته و پخته میشه. در بین انواع گراتن، گراتن گوشت و بادمجان شناخته شده […]
گراتن مرغ یکی از انواع محبوب بین گراتن هاست که پیر و جوون دوستش دارن. گراتن مرغ هم ظاهر جذاب و هم طعم لذیذی داره. و خیلی سریع و آسون تهیه میشه. برای تهیه گراتن مرغ میتونین از قارچ، سیب زمینی، کدو، بادمجان، ماکارونی، اسفناج و … طبق ذائقه ی خودتون استفاده کنین. در این […]
طرز تهیه گراتن کدو حلوایی: فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک ظرف پیرکس یا سرامیک را با کمی روغن چرب کنید. کدو حلوایی را به قطعات کوچک...
گراتن بادمجان، پیش غذا یا شامی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که با بادمجان تهیه می شود. ترکیب طعم بادمجان با سس مارینارا و خامه و پنیر بحدی خوشمزه است که...
گراتن سیب زمینی: فر را روشن کنید و در دمای 200 درجه سانتیگراد گقرار دهید. یک ظرف مخصوص کاسرول( یا ظرف مناسب فر) آماده کنید و...
گراتن سیب زمینی و اسفناج : اسفناج پخته و خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و مقداری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود ...
سوفله نوعی کیک سبک بر پایه تخممرغ است که در فر یا تنور پخته میشود. برای درست کردن سوفله زرده تخممرغ و سفیده تخممرغ را جدا میکنند، میزنند و در آخر با یکدیگر ترکیب میکنند. سفیده تخممرغ زدهشده در سوفله باعث ایجاد پف در سوفله میشود. سوفله با مواد متفاوت و به روشهای مختلفی درست […]