طرز تهیه نخود پلو
نخود پلو یا نوهوتلو پیلاو یکی از غذاهای سنتی ترکیه است. این پلو خیلی ساده تهیه میشود. این پلو خیلی ساده با برنج، کره و نخود پخته تهیه میشود. البته نخودپلو بیشتر با مرغ ریش ریش سرو میشود
- ۷۰,۴۸۷ بازدید
- ۰ دیدگاه
نخود پلو یا نوهوتلو پیلاو یکی از غذاهای سنتی ترکیه است. این پلو خیلی ساده تهیه میشود. این پلو خیلی ساده با برنج، کره و نخود پخته تهیه میشود. البته نخودپلو بیشتر با مرغ ریش ریش سرو میشود
دمی گوجه یکی از خوشمزه ترین انواع غذاهای پلویی ایرانی می باشد که به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده می شود. بد نیست بدانید که به علت طعم متفاوت این غذا بسیار پرطرفدار است. همچنین شما می توانید برای مجلسی تر کردن این غذا گوشت یا مرغ هم به آن اضافه […]
دمپختک از محبوب ترین غذاهای سنتی ایرانی می باشد که در اکثر نقاط کشور به شیوه های جالبی تهیه میشود. جالب است بدانید که این غذا بسیار ساده و سریع پخته می شود و شباهت زیادی به استانبولی دارد. همچنین برای هر فصلی از سال مناسب خوردن است و نیز به همین جهت بیشتر مردم […]
طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...
هویج پلو با مرغ : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید ، هویج های رنده شده و کره را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نرم شود سپس رب گوجه فرنگی و ...
در بیشتر شهرهای ایران سبزی پلو با ماهی را به عنوان غذای عید میشناسند و سعی میکنند برای عید نوروز ماهی درست کنند. کوکو سبزی هم میتواند کنار این ترکیب قرار بگیرد.
عدس پلو : برنج را از 2 ساعت قبل با مقداری آب سرد و نمك خيس كنيد سپس عدس را با 2 ليوان آب 30 دقيقه بپزید ...
لوبیا پلو جزو غذاهای سنتی و اصیل ما ایرانی ها است که به روش های مختلفی تهیه می شود. امروز می خواهیم یک روش جدید برای درست کردن لوبیا پلو رو به شما یاد بدهیم که با مرغ درست می شود. درست کردن این غذا خیلی آسان و خیلی سریع است. در بسیاری از شهرهای […]
ته چین ساده: برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی...
زرشک پلو با مرغ مجلسی را میتوانید در مراسم های مختلف سرو کنید. در ایام عید نوروز معمولا مهمانی های زیادی بر پا میشوند و از این رو دنبال غذاهای مجلسی مثل زرشک پلو با مرغ هستیم.
استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود. یکی از مزیت های این غذا این است که شما می توانید در اغلب مهمانی های خود از این غذا استفاده کنید. معمولاً استانبولی پلو به همراه سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای تهیه استانبولی یا […]
از اونجایی که سبزی گشنیز خیلی معطره، گشنیز پلو یکی از غذاهای خوش عطر و طعم به حساب میاد. به نظر میاد این پلو هم مثل کینوا مکزیکی یا تاکو یه غذا از کشور مکزیکه، مردم این کشور پلوی گشنیز رو به همراه لوبیای سیاه در شب های سال نو می پزند و اعتقاد دارند […]
تهدیگ جزو خوشمزهترین و پرطرفدارترین بخشها در سفرههای ایرانیست و حتی گاهی کار به کشمش بر سر آن نیز میرسد. درباره تاریخچه تهدیگ و نحوه ورود آن به سفره ایرانی روایتهای مختلفی وجود دارد. براساس یکی از این روایتها در دوره ناصرالدین شاه خدمه مطبخ دربار با بقایمانده غذاها، شکم خود را سیر میکردند. روزی […]
خانم های عزیز و کدبانو آیا تا حالا اسم ته چین اسفناج رو شنیدید؟ بله درست متوجه شدید! خیال نکنید ته چین فقط ته چین مرغ یا ته چین گوشت هست و نمیشه این غذا رو به شکل گیاهی و خوشمزه تهیه کرد. ایران کوک قبلا هم به فکر وگان های عزیز بوده و ته […]
ونوشک پلو یک غذای بسیار خوشمزه و پرخاصیت بوده. گیاه ونوشک که به آن بنه یا پسته کوهی هم گفته میشه، بیشتر در استان کرمانشاه رشد می کنه و میوه های آن سفت و به رنگ قرمزه و پس از رسیدن قهوه ای رنگ می شه. از میوه ونوشک می تونید برای چاشنی غذا استفاده […]
با شنیدن نام شکر پلو یاد شیراز میفتیم چون این غذا رو بیشتر تو این شهر درست می کنند. شکر پلو جزء اصلی غذاهای عروسی یا مهمانی های بزرگ تو این شهره. تو این مراسم ها کمتر پیش میاد که پلوی ساده درست کنند، به این دلیل پختن این غذا رو کار آشپز های حرفه […]
درست کردن غذاهای بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو با خودش به همراه داره. در این مطلب می خوام طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان را آموزش بدم. مقلوبه مرغ و بادمجان یک غذای عربی بسیار بسیار خوش طعم، خوش عطر و جذاب هست. اگه از درست کردن و خوردن […]
اگه شما هم از اون دسته آدم هایی هستین که دنبال پاسخ سوال ” چگونه کشمش پلو درست کنم ” می گردین، باید بگم که جای درستی اومدین. توی این مطلب ما قصد داریم در مورد این غذای مجلسی و خوش طعم صحبت کنیم. اصولا کشمش پلو اردبیلی یا تبریزی، کشمش پلو شیرازی و کشمش […]
تا حالا سعی کردید دریافت کربوهیدرات تو برنامه غذایی تون رو محدود کنید؟ خیلی خوبه اگه بتونید بعضی روزها از خوراکی های پر کربوهیدرات روزانه فاصله بگیرید و یه سری غذای سالم تر جایگزینشون کنید. برنج تقریبا جزء جدایی ناپذیر برنامه غذایی ما ایرانی ها شده و همه ی ما حداقل ۱ بار در هفته […]
بادمجون از مواد غذایی هست که اینقدر تنوع غذاهایی که میشه با اون درست کرد زیاده، مثل بقچه بادمجان، خوراک بادمجان و نخود مراکشی، طرز تهیه کوفته بادمجان، خوراک بادمجان پنیری و غیره، که تونسته همه افراد با سلیقه ها و ذائقه های مختلف رو جذب خودش کنه. حالا من می خوام در این مطلب […]
اگه شما هم مثل من اولین باره که اسم خرما پلو به گوش تون می خوره، بهتر در این مطلب من رو همراهی کنین تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا بشید. خرما پلو یه غذای اصیل اهوازی هست که به دلیل داشتن خرما بسیار مقویه و می تونه یک غذای سالم و خوب […]
خیلی از خانم ها به دنبال درست کردن غذایی جدید بدون استفاده از مرغ و گوشت داخلش هستن. با توجه به شرایط اقتصادی هم درست کردن این مدل غذاها خالی از لطف نیست! امروز قصد داریم طرز تهیه دمپخت ماش رو به شما آموزش بدیم که هم می تونید با گوشت، مرغ و یا ماهیچه […]
قیمه لاپلو چیست؟ یه غذای فوق العاده خوشمزه که من به شخصه خیلی دوستش دارم. قیمه لاپلو یا درهم که به قیمه شاه عباسی هم معروفه، یه روش برای تهیه خورش قیمه محسوب میشه. توی این روش شما خورش رو باید با برنج دم بندازین. همین! البته دستور تهیه اون به همین جا ختم نمیشه. […]
ممکنه شما هم مثل من این سوالات زیاد به گوشتون خورده باشه که والک پلو چیست یا والک پلو غذای کجاست. اصلا شاید سوال خودتونم باشه. پس بیاین یه بار برای همیشه طرز تهیه این پلوی معرکه رو با هم مرور کنیم. این پلوی خوشمزه از یه نوع گیاه خودرو تهیه میشه که در فصل […]
سوتی پلو را برای چهارشنبه سوری و عید نوروز تا به حال امتحان نکرده اید؟این غذای خوشمزه را این بار از دست ندهید. در چهار مرحله میگویم چگونه این پلوی عالی و مجلسی را تهیه کنید و از آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
ته چین یکی از آن غذاهایی است که همه عاشقش هستند. البته بیشتر ما با شنیدن این کلمه یاد ته چین مرغ یا ته دیگ ته چینی می افتیم که همراه خیلی از غذاهای رستورانی سرو میشود. شاید اسم ته چین قورمه سبزی را کمتر شنیده باشید اما جالب است بدانید با خورش های مختلف […]
ته دیگ همه نوعش خوشمزه و پر طرفدار است: چه ته دیگ ته چینی باشد، چه ته دیگ سیب زمینی و چه ته دیگ با نان. البته انواع دیگری هم هستند که کمتر شناخته شده اند مثل ته دیگ مرغ. این ته دیگ خوشمزه را میتوانید با فیله، بال و یا حتی ساق مرغ تهیه کنید. […]
لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی نوعی دمپخت گوجه است که با سیب زمینی پخته میشود و با لوبیاپلو تفاوت دارد. مواد اصلی لوبیا پلو، برنج، لوبیا سبز […]
گوجه پلو چیست؟ چیزی که اینجا به اسم گوجه پلو داریم شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد. همه با دمی گوجه یا استانبولی که قبلاً دستور تهیه اش به طور کامل گفته شده آشنا هستیم. گوجه پلو اما کمی شیک تر و مجلسی تر است مخصوصاً اگر همراه با سیب زمینی سرخ کرده و گوشت […]
یکی از انواع پلو ایرانی که عزیز دل خیلی هاست هویج پلو هست. اگر شما هم هویج پلو دوست دارید حتماً انواع مختلفش از قبیل هویج پلو ساده، هویج پلو با گوشت، هویج پلو با مرغ و هویج پلو با گوشت قلقلی (همین دستور) را امتحان کنید و از بخش دیدگاه به ما بگویید که […]
در این بخش با طرز تهیه انواع پلو و چلو از قبیل پلو کته,پلو زعفرانی,سبزی پلو,زرشک پلو,لوبیا پلو,آلبالو پلو,مرصع پلو,پلو مخلوط,چلو کباب,چلو ماهی,چلو گوشت,باقالی پلو,کلم پلو,رشته پلو,شیرین پلو،انواع پلو مخلوط,انواع خورش,انواع پلوهای قاطی,انواع چلو,انواع ته چین,طرز تهیه پلو,پلو مخلوط سبزیجات,قاطی پلو با مرغ آشنا میشوید.
معروفترین پلوهای ایرانی عبارتند از:
پلو ساده که خود میتواند به صورت دمی یا آبکشی شده تهیه شود. برنج دمی خاصیت و عطر بیشتری دارد. پلوی آبکشی شده ظاهر زیباتری دارد و برای مهمانی ها مناسب است.
زرشک پلو که اغلب همراه با مرغ سرو میشود.
عدس پلو به دلیل وجود عدس در آن سرشار از مواد معدنی مفید است.
لوبیا پلو بسیار پر خاصیت و مقوی است. این پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخکرده یا تکه های گوشت خرد شده پخته میشود.
استانبولی یا دمی گوجه مخلوطی از گوجه، برنج و سیب زمینی است و گاهی در کنار آن از گوشت قلقلی شده استفاده میکنند.
ته چین: چه ساده باشد، چه با مرغ، گوشت یا بادمجان فوق العاده است.
رشته پلو: غالبا برای عید نوروز پخته میشود. همراه آن میتوان از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کرد.
سبزی پلو: که با ماهی سرو میشود و آن هم از غذاهای مخصوص عید نوروز است.
شوید پلو: علاوه بر شوید معمولاً باقالی هم دارد و در مجالس و مهمانی ها جایگاه خاصی دارد.