آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پلو و چلو

سرآشپز بانو

پلو گوشت مخلوط مکزیکی

پلو گوشت مخلوط مکزیکی بدون هیچ دردسری در عرض نیم ساعت آماده می‌شود. مواد اصلی پلو گوشتم خلوط مکزیکی برنج پخته و گوشت چرخکرده هستند. با اضافه کردن پیاز، فلفل دلمه و ذرت و ادویه جات خوراک شما تکمیل می‌شود.

  • ۳۲,۲۶۰ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

برنج و لوبیا قرمز

با برنج و لوبیا قرمز شامی سالم و خوشمزه در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود که همه اعضای خانواده را راضی و خرسند می‌کند. این غذا هم به صورت گوشتی و هم بدون گوشت قابل تهیه است و در هر صورت طعم خوبی پیدا می‌کند.

  • ۲۸,۸۲۴ بازدید
  • 4.1
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته دیگ تک نفره قالبی

ته دیگ تک نفره قالبی   ته دیگ شاید جذاب‌ترین و وسوسه‌ برانگیزترین بخش آشپزی ایرانی باشد. این پدیده خوشمزه و برشته انواع مختلفی دارد. انواع نان، سیب‌زمینی، کاهو، قارچ و مغزهای مختلف همه از خوراکی‌هایی هستند که برای تهیه ته‌ دیگ استفاده می‌شوند و هر کدام طرفداران خود را دارند. اما رایج‌ترین و قدیمی‌ترین […]

  • ۵۴,۵۸۶ بازدید
  • 3.6
    (77)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

گردو پلو مجلسی

گردو پلو خوش رنگ و آب و خوشمزه می‌تواند انتخاب خوبی برای میهمانان نوروزی شما باشد. پس دست به کار شوید و گردو و گردو شکن را آماده کنید و یک گردو پلوی معرکه ترتیب ببینید.

  • ۴۱,۳۰۷ بازدید
  • 3.5
    (69)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو یونانی

پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه می‌شود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط می‌شوند و یا روی آن ریخته می‌شوند. اما در این دستور، مواد لابه‌لای پلو به صورت لایه به لایه قرار می‌گیرند.

  • ۷۲,۹۴۸ بازدید
  • 3.5
    (92)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

میگو پلو اسپانیایی

میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را...

  • ۳۷,۱۸۹ بازدید
  • 4.3
    (100)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

رشته پلو

رشته پلو با کشمش و خرما غذایی بی نظیر برای عید نوروز و مهمانی های شماست. به خاطر طبع گرم این غذا برای روز های سرد سال خصوصا چهارشنبه سوری پیشنهادی عالیست. این غذا را به راحتی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

  • ۸۸,۱۷۱ بازدید
  • 4.3
    (169)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مکزیکی

پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا در کنار غذاهای مرغ و گوشت و بعنوان دورچین...

  • ۵۱,۴۶۳ بازدید
  • 4.2
    (143)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو سبزیجات هندی

طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری امتحان کنید. این غذای کاملا گیاهی و پرمزه در مدت زمان کمی آماده می شود و به دلیل ...

  • ۸۵,۷۲۲ بازدید
  • 4
    (180)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه برنج کره ای

برنج کره ای: برنج را پاک کنید و مواد اضافی آن را بگیرید. برنج را بشوئید و سپس همراه با آب مرغ در یک قابلمه بریزید و ...

  • ۲۰,۷۱۶ بازدید
  • 4.3
    (44)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرصع پلو

تهیه مرصع پلوی مجلسی کار دشواری نیست و تنها به کمی حوصله نیاز است تا مواد مختلف را جداگانه آماده کرد. با توجه به پرطرفدار بودن این غذای خوشمزه قصد داریم ...

  • ۱۹۴,۳۶۲ بازدید
  • 3.6
    (335)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...

  • ۲۵۷,۰۵۸ بازدید
  • 3.6
    (601)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دمپخت عدس

دمی عدس با کشمش و خرما : پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید سپس عدس پخته و کشمش را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید ...

  • ۵۵,۷۷۷ بازدید
  • 3.9
    (45)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین در فر

همچنین می توان تهچین در فر یا بدو ن فر آماده کرد پس از این نظر هیچ محدودیتی نیست و اگر نکات تهیه تهچین مرغ یا هر نوع دیگر را رعایت کنید می توانید ته چینی خوشمزه در حد تهچین رستورانی سرو کنید.....

  • ۱۰۲,۸۰۴ بازدید
  • 3.8
    (115)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه عدس پلو با سبزی

عدس سبزی پلو با گوشت مخصوص : پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت را اضافه کنید و ...

  • ۴۸,۵۶۱ بازدید
  • 4.4
    (55)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

۴ روش پخت برنج قهوه ای

4 روش پخت برنج قهوه ای : 1 لیوان برنج را با 2 و 1/2 لیوان آب و 1/2 قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و ...

  • ۱۵۸,۷۴۸ بازدید
  • 3.4
    (136)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه رشته پلو با مرغ

رشته‌پلو از جمله پلوهای مخلوطِ خوشمزه و اصیل ایرانی است که هیچ‌کس نمی تواند در برابر عطر و بویش مقاومت کند. رشته‌پلو، غذایی مناسبتی نیز به شمار می‌رود و در برخی اعیاد و ایام خاص پخته می‌شود. در بعضی مناطق کشور رشته‌پلو را یک روز قبل از سال تحویل به عنوان شام یا ناهار می‌خورند […]

  • ۶۹,۲۱۱ بازدید
  • 3.4
    (64)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه رشته پلو با گوشت

رشته پلو با گوشت و کشمش : داخل ماهیتابه مقداری روغن و کره بریزید ، 2 پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کشمش خیس خورده را اضافه کنید و ...

  • ۶۳,۰۵۹ بازدید
  • 3.4
    (52)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هویج پلو با گوشت

هویج پلو با گوشت : داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و همراه با گوشت خرد شده داخل روغن بریزید ...

  • ۲۷,۵۴۴ بازدید
  • 4.2
    (14)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

هویج پلو با مرغ

هویج پلو با مرغ : هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید ، هویج های رنده شده و کره را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نرم شود سپس رب گوجه فرنگی و ...

  • ۳۷,۱۱۹ بازدید
  • 4.2
    (53)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پلو زعفرانی

پلو زعفرانی : برنج را 30 دقیقه در مقداری آب و نمک خیس دهید ، پس از این مدت زمان برنج را بشویید و بهمراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید ...

  • ۸۸,۱۳۲ بازدید
  • 4.3
    (35)
  • ۳ دیدگاه
پلو و چلو:

در این بخش با طرز تهیه انواع پلو و چلو از قبیل پلو کته,پلو زعفرانی,سبزی پلو,زرشک پلو,لوبیا پلو,آلبالو پلو,مرصع پلو,پلو مخلوط,چلو کباب,چلو ماهی,چلو گوشت,باقالی پلو,کلم پلو,رشته پلو,شیرین پلو،انواع پلو مخلوط,انواع خورش,انواع پلوهای قاطی,انواع چلو,انواع ته چین,طرز تهیه پلو,پلو مخلوط سبزیجات,قاطی پلو با مرغ آشنا میشوید.
معروفترین پلوهای ایرانی عبارتند از:

پلو ساده که خود میتواند به صورت دمی یا آبکشی شده تهیه شود. برنج دمی خاصیت و عطر بیشتری دارد. پلوی آبکشی شده ظاهر زیباتری دارد و برای مهمانی ها مناسب است.

زرشک پلو که اغلب همراه با مرغ سرو میشود.

عدس پلو به دلیل وجود عدس در آن سرشار از مواد معدنی مفید است.

لوبیا پلو بسیار پر خاصیت و مقوی است. این پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخکرده یا تکه های گوشت خرد شده پخته میشود.

استانبولی یا دمی گوجه مخلوطی از گوجه، برنج و سیب زمینی است و گاهی در کنار آن از گوشت قلقلی شده استفاده میکنند.

ته چین: چه ساده باشد، چه با مرغ، گوشت یا بادمجان فوق العاده است.

رشته پلو: غالبا برای عید نوروز پخته میشود. همراه آن میتوان از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کرد.

سبزی پلو: که با ماهی سرو میشود و آن هم از غذاهای مخصوص عید نوروز است.

شوید پلو: علاوه بر شوید معمولاً باقالی هم دارد و در مجالس و مهمانی ها جایگاه خاصی دارد.