طرز تهیه عدس پلو مجلسی
عدس پلو زعفرانی با کوفته قلقلی با کمی صبر و حوصله و قدری خلاقیت میتواند تهیه شود و سفره ای رنگین و زیبا را برای شما به ارمغان آورد. عطر زعفران ناخودآگاه هر کسی را جذب این عدس پلو میکند
- ۳۳,۰۹۴ بازدید
- ۰ دیدگاه
عدس پلو زعفرانی با کوفته قلقلی با کمی صبر و حوصله و قدری خلاقیت میتواند تهیه شود و سفره ای رنگین و زیبا را برای شما به ارمغان آورد. عطر زعفران ناخودآگاه هر کسی را جذب این عدس پلو میکند
رشته پلو با ته دیگ مرغ هم یکی از این ایده های خلاقانه است که به همت دوست و همکار عزیزمان در ایران کوک تهیه شد و روز خوشی را برای همه ما رقم زد.
پلو گوشت مخلوط مکزیکی بدون هیچ دردسری در عرض نیم ساعت آماده میشود. مواد اصلی پلو گوشتم خلوط مکزیکی برنج پخته و گوشت چرخکرده هستند. با اضافه کردن پیاز، فلفل دلمه و ذرت و ادویه جات خوراک شما تکمیل میشود.
با برنج و لوبیا قرمز شامی سالم و خوشمزه در عرض کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود که همه اعضای خانواده را راضی و خرسند میکند. این غذا هم به صورت گوشتی و هم بدون گوشت قابل تهیه است و در هر صورت طعم خوبی پیدا میکند.
ته دیگ تک نفره قالبی ته دیگ شاید جذابترین و وسوسه برانگیزترین بخش آشپزی ایرانی باشد. این پدیده خوشمزه و برشته انواع مختلفی دارد. انواع نان، سیبزمینی، کاهو، قارچ و مغزهای مختلف همه از خوراکیهایی هستند که برای تهیه ته دیگ استفاده میشوند و هر کدام طرفداران خود را دارند. اما رایجترین و قدیمیترین […]
گردو پلو خوش رنگ و آب و خوشمزه میتواند انتخاب خوبی برای میهمانان نوروزی شما باشد. پس دست به کار شوید و گردو و گردو شکن را آماده کنید و یک گردو پلوی معرکه ترتیب ببینید.
پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه میشود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط میشوند و یا روی آن ریخته میشوند. اما در این دستور، مواد لابهلای پلو به صورت لایه به لایه قرار میگیرند.
میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را...
رشته پلو با کشمش و خرما غذایی بی نظیر برای عید نوروز و مهمانی های شماست. به خاطر طبع گرم این غذا برای روز های سرد سال خصوصا چهارشنبه سوری پیشنهادی عالیست. این غذا را به راحتی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.
پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا در کنار غذاهای مرغ و گوشت و بعنوان دورچین...
طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری امتحان کنید. این غذای کاملا گیاهی و پرمزه در مدت زمان کمی آماده می شود و به دلیل ...
پلو شوشتری: ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و ...
برنج کره ای: برنج را پاک کنید و مواد اضافی آن را بگیرید. برنج را بشوئید و سپس همراه با آب مرغ در یک قابلمه بریزید و ...
پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و ...
یک قابلمه متوسط انتخاب کنید و آن را تا نصفه آب کنید. 1 قاشق مرباخوری نمک در ان بریزید و ...
برنج را در آب با کمی نمک بخیسانید و آن را آبکش کنید. ( برنج را باید از حد معمول زنده تر برداشت.) ...
بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و ...
برنج را در آب نمک نیم ساعت خیس کنید. سپس پیاز را شسته و درون زودپز ریز کنید ...
تهیه مرصع پلوی مجلسی کار دشواری نیست و تنها به کمی حوصله نیاز است تا مواد مختلف را جداگانه آماده کرد. با توجه به پرطرفدار بودن این غذای خوشمزه قصد داریم ...
طرز تهیه پلو مخلوط چینی: در یک تابه ی بزرگ 1 قاشق روغن بریزید و پیازها را درون آن سرخ کنید...
دمی عدس با کشمش و خرما : پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید سپس عدس پخته و کشمش را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید ...
همچنین می توان تهچین در فر یا بدو ن فر آماده کرد پس از این نظر هیچ محدودیتی نیست و اگر نکات تهیه تهچین مرغ یا هر نوع دیگر را رعایت کنید می توانید ته چینی خوشمزه در حد تهچین رستورانی سرو کنید.....
عدس سبزی پلو با گوشت مخصوص : پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت را اضافه کنید و ...
4 روش پخت برنج قهوه ای : 1 لیوان برنج را با 2 و 1/2 لیوان آب و 1/2 قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و ...
رشتهپلو از جمله پلوهای مخلوطِ خوشمزه و اصیل ایرانی است که هیچکس نمی تواند در برابر عطر و بویش مقاومت کند. رشتهپلو، غذایی مناسبتی نیز به شمار میرود و در برخی اعیاد و ایام خاص پخته میشود. در بعضی مناطق کشور رشتهپلو را یک روز قبل از سال تحویل به عنوان شام یا ناهار میخورند […]
رشته پلو با گوشت و کشمش : داخل ماهیتابه مقداری روغن و کره بریزید ، 2 پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کشمش خیس خورده را اضافه کنید و ...
ته چین گوشت و بادمجان : بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و ...
هویج پلو با گوشت : داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و همراه با گوشت خرد شده داخل روغن بریزید ...
طرز تهیه نخود پلو با مرغ : برای تهیه نخود پلو ابتدا استخوان ران های مرغ را خارج کنید سپس روی ران های مرغ نمک بپاشید و 10 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید ...
پلو زعفرانی : برنج را 30 دقیقه در مقداری آب و نمک خیس دهید ، پس از این مدت زمان برنج را بشویید و بهمراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید ...
در این بخش با طرز تهیه انواع پلو و چلو از قبیل پلو کته,پلو زعفرانی,سبزی پلو,زرشک پلو,لوبیا پلو,آلبالو پلو,مرصع پلو,پلو مخلوط,چلو کباب,چلو ماهی,چلو گوشت,باقالی پلو,کلم پلو,رشته پلو,شیرین پلو،انواع پلو مخلوط,انواع خورش,انواع پلوهای قاطی,انواع چلو,انواع ته چین,طرز تهیه پلو,پلو مخلوط سبزیجات,قاطی پلو با مرغ آشنا میشوید.
معروفترین پلوهای ایرانی عبارتند از:
پلو ساده که خود میتواند به صورت دمی یا آبکشی شده تهیه شود. برنج دمی خاصیت و عطر بیشتری دارد. پلوی آبکشی شده ظاهر زیباتری دارد و برای مهمانی ها مناسب است.
زرشک پلو که اغلب همراه با مرغ سرو میشود.
عدس پلو به دلیل وجود عدس در آن سرشار از مواد معدنی مفید است.
لوبیا پلو بسیار پر خاصیت و مقوی است. این پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخکرده یا تکه های گوشت خرد شده پخته میشود.
استانبولی یا دمی گوجه مخلوطی از گوجه، برنج و سیب زمینی است و گاهی در کنار آن از گوشت قلقلی شده استفاده میکنند.
ته چین: چه ساده باشد، چه با مرغ، گوشت یا بادمجان فوق العاده است.
رشته پلو: غالبا برای عید نوروز پخته میشود. همراه آن میتوان از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کرد.
سبزی پلو: که با ماهی سرو میشود و آن هم از غذاهای مخصوص عید نوروز است.
شوید پلو: علاوه بر شوید معمولاً باقالی هم دارد و در مجالس و مهمانی ها جایگاه خاصی دارد.