آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پلو و چلو

سرآشپز بانو

پلو مرغ سرخ شده

دستوری که در اینجا برای تهیه پلو مرغ سرخ شده ارائه می‌دهیم بسیار آسان است. به ویژه اگر برنج و مرغ را از قبل پخته باشید، غذا خیلی سریع و آسان آماده می‌شود. حتی می‌توانید از پلو و مرغی که از غذای دیگری در یخچال باقی مانده برای تهیه این غذا استفاده کنید.

  • ۲۸,۰۶۶ بازدید
  • 4.3
    (49)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته دیگ تک نفره قالبی

ته دیگ تک نفره قالبی   ته دیگ شاید جذاب‌ترین و وسوسه‌ برانگیزترین بخش آشپزی ایرانی باشد. این پدیده خوشمزه و برشته انواع مختلفی دارد. انواع نان، سیب‌زمینی، کاهو، قارچ و مغزهای مختلف همه از خوراکی‌هایی هستند که برای تهیه ته‌ دیگ استفاده می‌شوند و هر کدام طرفداران خود را دارند. اما رایج‌ترین و قدیمی‌ترین […]

  • ۵۴,۵۰۲ بازدید
  • 3.6
    (77)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

گردو پلو مجلسی

گردو پلو خوش رنگ و آب و خوشمزه می‌تواند انتخاب خوبی برای میهمانان نوروزی شما باشد. پس دست به کار شوید و گردو و گردو شکن را آماده کنید و یک گردو پلوی معرکه ترتیب ببینید.

  • ۴۱,۲۴۲ بازدید
  • 3.5
    (69)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو یونانی

پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه می‌شود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط می‌شوند و یا روی آن ریخته می‌شوند. اما در این دستور، مواد لابه‌لای پلو به صورت لایه به لایه قرار می‌گیرند.

  • ۷۲,۸۷۵ بازدید
  • 3.5
    (92)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مرغ و قارچ

پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید.

  • ۲۷,۶۷۲ بازدید
  • 3.5
    (57)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو با گوشت گوسفندی

پلو بدون شک یکی از محبوب ترین غذاها میان ایرانی هاست و انواع مختلفی هم دارد. به همین خاطر است که همیشه به دنبال پلوهای جدیدی هستیم تا سفره های خود را رنگین تر کنیم و برای خانواده هایمان تنوع غذایی ایجاد کنیم.

  • ۳۱,۵۲۸ بازدید
  • 3.5
    (47)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مرغ کاری فوری

ویژگی اصلی این پلو مرغ، ادویه ی کاری است و همان طور که از اسمش پیداست، سریع تر از آنچه فکرش را می کنید آماده می شود. همان طور که برنج در حال طبخ است، مرغ را تکه تکه و پیاز را سرخ می کنید. سسی از ماست و خامه و پودر کاری تهیه می کنید. با کمی گشنیز کار تمام می شود و در عرض نیم ساعت پلو مرغ کاری آماده است و می توانید غذایی جدید و هیجان انگیز را تجربه کنید.

  • ۱۴,۳۶۳ بازدید
  • 3.9
    (56)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

میگو پلو اسپانیایی

میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را...

  • ۳۷,۱۱۸ بازدید
  • 4.3
    (100)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

رشته پلو

رشته پلو با کشمش و خرما غذایی بی نظیر برای عید نوروز و مهمانی های شماست. به خاطر طبع گرم این غذا برای روز های سرد سال خصوصا چهارشنبه سوری پیشنهادی عالیست. این غذا را به راحتی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

  • ۸۸,۰۹۰ بازدید
  • 4.3
    (169)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مکزیکی

پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا در کنار غذاهای مرغ و گوشت و بعنوان دورچین...

  • ۵۱,۳۸۹ بازدید
  • 4.2
    (143)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو سبزیجات هندی

طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری امتحان کنید. این غذای کاملا گیاهی و پرمزه در مدت زمان کمی آماده می شود و به دلیل ...

  • ۸۵,۶۲۹ بازدید
  • 4
    (179)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین ساده

ته چین ساده: برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی...

  • ۴۹۹,۹۳۲ بازدید
  • 3.8
    (1091)
  • ۴۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پلو بخارا

طرز تهیه پلو بخارا: برنج را بشوئید و همراه با 1 قاشق نمک به مدت 5 ساعت خیس کنید. کشمش‌ها را پاک کنید و بشوئید ...

  • ۱۱۴ بازدید
  • 3.9
    (104)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه برنج کره ای

برنج کره ای: برنج را پاک کنید و مواد اضافی آن را بگیرید. برنج را بشوئید و سپس همراه با آب مرغ در یک قابلمه بریزید و ...

  • ۲۰,۶۴۴ بازدید
  • 4.3
    (44)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آجیل پلو

برنج را بشوئید و سپس به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. کره و روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند ...

  • ۱۳,۹۱۱ بازدید
  • 3.3
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرصع پلو

تهیه مرصع پلوی مجلسی کار دشواری نیست و تنها به کمی حوصله نیاز است تا مواد مختلف را جداگانه آماده کرد. با توجه به پرطرفدار بودن این غذای خوشمزه قصد داریم ...

  • ۱۹۴,۲۸۹ بازدید
  • 3.6
    (335)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...

  • ۲۵۶,۹۷۰ بازدید
  • 3.6
    (600)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دمپخت عدس

دمی عدس با کشمش و خرما : پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید سپس عدس پخته و کشمش را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید ...

  • ۵۵,۷۱۱ بازدید
  • 3.9
    (45)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین در فر

همچنین می توان تهچین در فر یا بدو ن فر آماده کرد پس از این نظر هیچ محدودیتی نیست و اگر نکات تهیه تهچین مرغ یا هر نوع دیگر را رعایت کنید می توانید ته چینی خوشمزه در حد تهچین رستورانی سرو کنید.....

  • ۱۰۲,۷۵۲ بازدید
  • 3.8
    (115)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه عدس پلو با سبزی

عدس سبزی پلو با گوشت مخصوص : پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت را اضافه کنید و ...

  • ۴۸,۴۸۴ بازدید
  • 4.4
    (55)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

۴ روش پخت برنج قهوه ای

4 روش پخت برنج قهوه ای : 1 لیوان برنج را با 2 و 1/2 لیوان آب و 1/2 قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و ...

  • ۱۵۸,۶۶۵ بازدید
  • 3.4
    (136)
  • ۱ دیدگاه
پلو و چلو:

در این بخش با طرز تهیه انواع پلو و چلو از قبیل پلو کته,پلو زعفرانی,سبزی پلو,زرشک پلو,لوبیا پلو,آلبالو پلو,مرصع پلو,پلو مخلوط,چلو کباب,چلو ماهی,چلو گوشت,باقالی پلو,کلم پلو,رشته پلو,شیرین پلو،انواع پلو مخلوط,انواع خورش,انواع پلوهای قاطی,انواع چلو,انواع ته چین,طرز تهیه پلو,پلو مخلوط سبزیجات,قاطی پلو با مرغ آشنا میشوید.
معروفترین پلوهای ایرانی عبارتند از:

پلو ساده که خود میتواند به صورت دمی یا آبکشی شده تهیه شود. برنج دمی خاصیت و عطر بیشتری دارد. پلوی آبکشی شده ظاهر زیباتری دارد و برای مهمانی ها مناسب است.

زرشک پلو که اغلب همراه با مرغ سرو میشود.

عدس پلو به دلیل وجود عدس در آن سرشار از مواد معدنی مفید است.

لوبیا پلو بسیار پر خاصیت و مقوی است. این پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخکرده یا تکه های گوشت خرد شده پخته میشود.

استانبولی یا دمی گوجه مخلوطی از گوجه، برنج و سیب زمینی است و گاهی در کنار آن از گوشت قلقلی شده استفاده میکنند.

ته چین: چه ساده باشد، چه با مرغ، گوشت یا بادمجان فوق العاده است.

رشته پلو: غالبا برای عید نوروز پخته میشود. همراه آن میتوان از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کرد.

سبزی پلو: که با ماهی سرو میشود و آن هم از غذاهای مخصوص عید نوروز است.

شوید پلو: علاوه بر شوید معمولاً باقالی هم دارد و در مجالس و مهمانی ها جایگاه خاصی دارد.