آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پلو و چلو

سرآشپز بانو

طرز تهیه هل پلو

هل پلو : برای تهیه پلو هل برنج ، چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس دانه های هل را اضافه کنید ...

  • ۲۳,۷۰۲ بازدید
  • 3.3
    (8)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه زیره پلو کرمان

طرز تهیه زیره پلو با گوشت و مرغ : زیره را 30 دقیقه در مقداری آب خیس دهید و ابکشی کنید ، برنج را بهمراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید ...

  • ۷۲,۶۵۸ بازدید
  • 3.5
    (52)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه انواع ته دیگ

آموزش تهیه انواع ته دیگ : میتوانید از انواع مختلف سبزیجات مانند برگ اسفناج ، بادمجان حلقه شده ، پیاز حلقه شده ، زیتون حلقه شده و ...

  • ۱۴۴,۳۷۳ بازدید
  • 3.9
    (120)
  • ۲۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ‌کرده

قارچ‌ها، جزو مواد اولیه خوش‌عطر و لذیذی هستند که می‌توانید به بیشتر غذاها و خوراک‌ها، آن را بیفزایید. ما ایرانی‌ها از قارچ بیشتر در خوراک‌ها و پاستاها استفاده می‌کنیم؛ در حالی که می‌توانید با آن خورشت‌های خوشمزه‌ای مثل خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده و خورشت قارچ و مرغ درست کنید که قبلا طرز تهیه آن‌ها […]

  • ۷۵,۳۹۵ بازدید
  • 3.3
    (41)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماش پلو

ماش پلو : ماش را با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت اضافه آب ماش را دور نریزید و برای روی برنج بردارید ...

  • ۱۵۸,۵۹۷ بازدید
  • 3.8
    (104)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ : برنج را با تخم مرغ ها ، ماست چکیده ، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف روغن خوب مخلوط کنید ...

  • ۷۳۱,۶۴۰ بازدید
  • 3.6
    (1336)
  • ۳۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

در بیشتر شهرهای ایران سبزی پلو با ماهی را به عنوان غذای عید میشناسند و سعی میکنند برای عید نوروز ماهی درست کنند. کوکو سبزی هم میتواند کنار این ترکیب قرار بگیرد.

  • ۲۰۰,۶۴۵ بازدید
  • 3.4
    (524288)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه عدس پلو با تن ماهی

عدس‌پلو، یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه و اصیل ایرانی است که همه آن را دوست دارند. عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده، رایج‌ترین شکل پخت عدس‌پلو است، اما این غذای جذاب به شکل‌های دیگری نیز پخته می‌شود. عدس‌پلو با تن ماهی، یکی از انواع عدس پلوست که غذایی سریع و آسان است؛ این پلوی خوشمزه را […]

  • ۴۳,۳۸۶ بازدید
  • 3.6
    (32)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هویج پلو

هویج پلو : پيازها را خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود سپس هويچ های رنده شده را اضافه کنید و ...

  • ۱۵۴,۴۱۷ بازدید
  • 3.5
    (137)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیاپلو، از جمله پلوهای مخلوط خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. لوبیاپلو به شیوه‌های مختلفی با گوشت‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برخی لوبیا پلو را با گوشت خورشتی درست می‌کنند و بعضی از گوشت چرخ‌کرده برای درست کردنش استفاده می‌کنند. در اینجا قصد داریم طرز تهیه لوبیاپلو با گوشت چرخ‌کرده را آموزش دهیم […]

  • ۲۲۱,۵۳۹ بازدید
  • 3.7
    (135)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

گه‌گاهی همه ما از غذاهای تکراری خسته می‌شویم و به دنبال غذایی جدید و خوشمزه می‌گردیم. ما امروز قصد داریم یک غذای خوشمزه و جذاب را به شما معرفی کنیم تا در چنین روزهایی بتوانید آن را درست کنید. پلوی مخلوط با گوشت چرخ‌کرده، غذای متفاوت و لذیذی است که با آن می‌توانید در رژیم […]

  • ۶۰,۹۱۹ بازدید
  • 4.3
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو با مرغ : هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، شكر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه ...

  • ۳۷۵,۴۴۳ بازدید
  • 3.5
    (616)
  • ۲۷ دیدگاه
پلو و چلو:

در این بخش با طرز تهیه انواع پلو و چلو از قبیل پلو کته,پلو زعفرانی,سبزی پلو,زرشک پلو,لوبیا پلو,آلبالو پلو,مرصع پلو,پلو مخلوط,چلو کباب,چلو ماهی,چلو گوشت,باقالی پلو,کلم پلو,رشته پلو,شیرین پلو،انواع پلو مخلوط,انواع خورش,انواع پلوهای قاطی,انواع چلو,انواع ته چین,طرز تهیه پلو,پلو مخلوط سبزیجات,قاطی پلو با مرغ آشنا میشوید.
معروفترین پلوهای ایرانی عبارتند از:

پلو ساده که خود میتواند به صورت دمی یا آبکشی شده تهیه شود. برنج دمی خاصیت و عطر بیشتری دارد. پلوی آبکشی شده ظاهر زیباتری دارد و برای مهمانی ها مناسب است.

زرشک پلو که اغلب همراه با مرغ سرو میشود.

عدس پلو به دلیل وجود عدس در آن سرشار از مواد معدنی مفید است.

لوبیا پلو بسیار پر خاصیت و مقوی است. این پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخکرده یا تکه های گوشت خرد شده پخته میشود.

استانبولی یا دمی گوجه مخلوطی از گوجه، برنج و سیب زمینی است و گاهی در کنار آن از گوشت قلقلی شده استفاده میکنند.

ته چین: چه ساده باشد، چه با مرغ، گوشت یا بادمجان فوق العاده است.

رشته پلو: غالبا برای عید نوروز پخته میشود. همراه آن میتوان از مرغ یا گوشت قلقلی استفاده کرد.

سبزی پلو: که با ماهی سرو میشود و آن هم از غذاهای مخصوص عید نوروز است.

شوید پلو: علاوه بر شوید معمولاً باقالی هم دارد و در مجالس و مهمانی ها جایگاه خاصی دارد.