آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: طرز تهیه انواع پیتزا

صبا

مینی پیتزا

پیتزا یکی از خوشمزه ترین فست فودهاست که به شکل های مختلف و در طعم های متنوع تهیه میشه. شما می تونید این غذای خوشمزه رو به راحتی تو خونه درست کنید. انتخاب مواد اولیه ی پیتزا سلیقه ایه. پیتزای خونگی اغلب به شکل پیتزای مخلوط درست میشه که شامل مواد مختلف از جمله قارچ […]

  • ۲۱,۴۷۳ بازدید
  • 4.3
    (19)
  • ۰ دیدگاه

صبا

پیتزا خورشیدی (پیتزا حلقه ای)

انواع فست فود یکی از پر طرفدارترین غذاها در منوی رستوران ها هستن. با توجه به طرفدارهای زیادی که این غذاهای خوشمزه دارن، امروزه اغلب این غذاها به صورت خونگی هم درست میشه. از همبرگر خانگی تا انواع مختلف پیتزا رو میشه به راحتی تو خونه درست کرد. درست کردن این غذاها هم ساده اس […]

  • ۴,۰۵۳ بازدید
  • 4
    (9)
  • ۱ دیدگاه

صبا

طرز تهیه پیتزا چیزبایت

این روزها خیلی از مردم در سراسر دنیا فست فود را به غذاهای سنتی ترجیح میدن. فست فود ها غذاهای چرب اما لذیذی از جمله برگر و انواع پیتزا و ساندیچ رو شامل میشن که با وجود ضررهایی که برای سلامتی دارن، نمیشه از طعم فوق العاده شون گذشت. اما برای خوردن این غذاهای خواستنی […]

  • ۷,۶۸۷ بازدید
  • 2.8
    (12)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه پیتزا بدون خمیر

حتما شما هم از علاقه مندها و طرفدارهای پروپاقرص پیتزا هستید ولی چون رژیم دارید نمی تونید پیتزا بخورید. شاید هم چون فکر می کنید درست کردن پیتزا دردسر داره و سخته هیچ وقت اون رو تو خونه درست نمی کنید. اما اصلا نگران نباشید. چون ما طرز تهیه یه مدل جدید پیتزا رو به […]

  • ۹,۱۱۳ بازدید
  • 4.3
    (14)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پیتزا یونانی

شما هم دوس دارین بدونین پیتزا یونانی چیست ؟ پس به ایران کوک خوش اومدین. چون این جا قراره با هم یه پیتزا یونانی اصل و فوق العاده خوشمزه تهیه کنیم. ترکیبات پیتزا یونانی توی این دستور کاملا خاصه و سالم. البته برای گیاه خواران هم مناسبه. اما پیتزا یونانی با مرغ و پیتزا یونانی […]

  • ۱۹,۸۲۰ بازدید
  • 3.6
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی یکی از اون خوشمزه های جذابیه که تهیه ش هم خیلی ساده است. شاید به نظرتون پپرونی تکراری و خسته کننده بیاد. اما اصلاً نگران نباشید. چون امروز میخوام با یه تغییر کوچک توی دستور تهیه پیتزا پپرونی این غذا رو به یه شام هیجان انگیز برای شما و عزیزانتون تبدیل کنم. البته […]

  • ۱۰,۷۰۴ بازدید
  • 4.5
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

اگر از گوجه پخته خانگی برای تهیه پیتزا مارگاریتا استفاده می کنید پس از رنده کردن گوجه مقداری سیر ریز خرد شده یا سیر له شده و نمک و فلفل به گوجه بیافزایید تا طعم بهتری به پیتزا بدهد...

  • ۶,۲۷۹ بازدید
  • 3.5
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی

سینی فر یا ظرف پیتزا را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید و بعد خمیر پیتزا سیب زمینی یعنی همان ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ را به شکل دلخواه روی کاغذ پهن کنید..

  • ۵۲,۷۸۸ بازدید
  • 4
    (55)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

پیتزا پیراشکی خانگی

پیتزا پیراشکی یکی از اون پیراشکی های خوشمزه است که اصلا نمیشه ازش گذشت. مخصوصا برای کسی مثل من که عاشق پیراشکی و صد البته پیتزاست. به نظر من پیتزا خودش یکی از دلخوشی های زندگیه. حالا اگه اون رو بشه به روش پیراشکی تهیه و سرو کرد، میتونه یکی از غذاهای بهشتی باشه. پیتزا […]

  • ۳۸,۸۷۰ بازدید
  • 3.6
    (34)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

کمتر کسی پیدا میشود که عاشق پیتزا نباشد. این غذای بین المللی که در بین ایرانی ها بسیار پرطرفدار است، انواع بسیاری دارد که یکی از آن ها پیتزا گوشت و قارچ است. در پیتزا قارچ و گوشت از هیچ گونه کالباس و یا سوسیسی استفاده نمی شود و برای همه بسیار مفید و مقوی […]

  • ۱۱۰,۳۵۵ بازدید
  • 3.5
    (109)
  • ۳ دیدگاه

الهام

طرز تهیه پیده گوشت

پیده غذای ترکی بسیار خوشمزه ای است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این غذای خوش طعم را امتحان کرده اید و یا شاید نام آن را شنیده باشید. در ترکیه رستوران هایی فقط به تهیه این غذای لذیذ می پردازند. به این رستوران ها پیده سرا (Pide […]

  • ۶۱,۰۷۶ بازدید
  • 3.9
    (61)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک پیتزا

اگر عاشق پیتزا هستید این کیک مخصوص شماست. برای تهیه کیک پیتزا لایه های خمیر پیتزا، سس گوجه، پنیر و مواد دلخواه شما روی هم چیده و سپس در فر پخته میشوند. بعد از قرار گرفتن در فر پنیر ذوب شده و لایه ها را مثل کیکی چند لایه به هم میچسباند. این کیک پیتزا […]

  • ۷۴,۱۴۵ بازدید
  • 3.6
    (53)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان سیر

پیتزا با نان سیر یک پیتزای خلاقانه زیباست که طعم خیلی خوبی هم دارد. در ضمن بسیار ساده و آسان تهیه میشود. برای نان سیر کافی است روی حاشیه خمیر پیتزا ادویه های مخصوص را بپاشید و آن را چند دقیقه در فر بپزید. سپس سس و تاپینگ دلخواه (از قبیل سوسیس، گوشت چرخکرده یا […]

  • ۱۳,۲۶۵ بازدید
  • 4.3
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا خانگی در تابه

تهیه پیتزای خانگی در تابه کار نسبتاً راحتی است گرچه تهیه خمیر آن کمی وقت گیر است. اما بدون شک ارزشش را دارد. در ضمن با تهیه پیتزا در تابه می‌توان قبل از قرار دادن آن در فر، چند دقیقه‌ای آن را روی شعله گاز قرار داد تا نانش ترد و برشته شود.

  • ۱۱,۶۷۴ بازدید
  • 3.7
    (25)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

  • ۵۲,۶۰۸ بازدید
  • 4.1
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خمیر پیتزای فوری با دو ماده

خمیر پیتزای فوری بیشتر شبیه یک معجزه است تا واقعیت. شاید با شنیدن این که فقط با مقداری آرد سلف رایزینگ و ماست چکیده می‌توان خمیر پیتزای خوب و خوشمزه‌ای درست کرد برایتان قابل تصور نباشد ولی اگر یک بار آن را امتحان کنید حتماً شما هم شگفت‌زده خواهید شد.

  • ۳۱,۵۲۱ بازدید
  • 4.4
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزای سبزیجات آسان

پیتزای سبزیجات آسان یک غذای سبک تابستانی است که شاید اسم پیتزا به درستی آن را تعریف نکند، چون در آن به جای خمیر از نان معمولی استفاده می‌شود.

  • ۱۴,۶۵۷ بازدید
  • 4.1
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا تن ماهی و ذرت اسلایسی

خمیر مدتی در فر پخته می‌شود. سپس کمی ماست روی آن ریخته می‌شود که از خشک شدن خمیر جلوگیری می‌کند. بعد هم تن ماهی و ذرت و در آخر پنیر پیتزا ریخته می‌شود. خلاصه این که پیتزا اسلایسی تن ماهی در عرض حدود نیم ساعت تهیه می‌شود.

  • ۴۹,۶۳۷ بازدید
  • 3.3
    (101)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا پاکتی

این پیتزا پاکتی کوچک و بامزه فقط احتیاج به خمیر پیتزا، پپرونی و پنیر و تخم مرغ دارد و کمی شبیه به پیراشکی پیتزاست. تهیه پیتزا پاکتی خیلی راحت است و ظاهر جالبی که دارد باعث می شود از غذاهای محبوب کودکان باشد. می توانید پپرونی را با قارچ یا گوشت چرخ کرده تفت داده هم جایگزین کنید.

  • ۱۶,۲۷۸ بازدید
  • 4
    (21)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزای تخم مرغ ایتالیایی

پیتزای تخم مرغ، غذایی آسان است. کافی است خمیر را طبق دستور ارائه شده تهیه کنید. روی آن پنیر و سبزیجات را بپاشید و پس از ۵ دقیقه در فر، تخم مرغ ها را روی آنها اضافه کنید.

  • ۱۳,۴۸۹ بازدید
  • 3.7
    (26)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

کالزونه مرغ پنیری

کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. در این دستور پخت با کالزونه مرغ پنیری...

  • ۱۶,۳۰۹ بازدید
  • 4.5
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا مکزیکی

پیتزا مکزیکی با تمام پیتزاهایی که تا بحال دیدید متفاوت است. این پیتزای دولایه با نان تورتیلای مکزیکی تهیه می شود و طعمی تند و بسیار خوشمزه دارد...

  • ۱۷,۰۹۷ بازدید
  • 3.8
    (53)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پیتزا صبحانه

پیتزا صبحانه: فر را روشن کنید و تا دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.ژامبون ها را به قطعات ریز خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا کمی ...

  • ۱۰,۶۰۹ بازدید
  • 4.5
    (60)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مافین پیتزایی

ابتدا پیاز های خرد شده را در تابه ای بریزید و بامقدار کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند. فیله های مرغ را اضافه کرده و ...

  • ۵۴,۳۰۶ بازدید
  • 3.8
    (70)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

طرز تهیه پیتزا سبزیجات مخصوص : برای تهیه پیتزا ابتدا روی سطح خمیر پیتزا مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و پخش کنید ...

  • ۱۲۶,۵۲۳ بازدید
  • 3.4
    (187)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسکون مرغ پنیری

اسکون مرغ و سبزیجات پنیری : برای تهیه اسکون آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، کره سرد را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و ...

  • ۲۱,۴۲۶ بازدید
  • 4.3
    (16)
  • ۴ دیدگاه
طرز تهیه انواع پیتزا:

پیتزا بیشتر غذاها مخصوص قوم خاصی هستند و مصرف آنها به منطقه کوچکی محدود میشود. اما بعضی غذاها مثل پیتزا جهانی میشوند. این غذای خوشمزه ایتالیایی در دهه 40 وارد ایران شد و کم کم در کشور ما هم رواج پیدا کرد تا جایی که حالا در هر کوچه و خیابانی یکی دو تا پیتزا فروشی پیدا میشود. شاید دلیل شهرت و رواج باور نکردنی این غذا در سراسر دنیا تنوع آن باشد. با خمیرها، پنیرها و تاپینگ های مختلف میتوان پیتزاهای مختلفی درست کرد و چه اهل تهیه پیتزا در خانه باشید و چه فقط اهل خوردن آن باشید احتمالا برایتان جالب است که انواع پیتزا را بشناسید تا در رستوران ایتالیایی یا پیتزافروشی با دیدن منو گیج نشوید. در اینجا در مورد طرز تهیه پیتزا، فوت و فن تهیه و انواع آن صحبت خواهیم کرد. انواع خمیر پیتزا در تهیه پیتزا نباید کیفیت خمیر را فراموش کردو این بخش از غذا که شاید زیاد دیده نشود پایه آن است و در تهیه پیتزای خوشمزه نقش کلیدی دارد. خمیر شما میتواند نازک یا ضخیم باشد. راز داشتن خمیر نازک این است که به آرامی لبه های خمیر را باز کنید. از جمله پیتزاهای معروف با خمیر نازک میتوان به ناپولی و نیویورک اشاره کرد. این نوع پیتزاها اغلب تاپینگ کم و سبکی دارند چون خمیر نازک شما نمیتواند حجم زیادی از تاپینگ را تحمل کند. خمیر ضخیم در پیتزاهایی مثل شیکاگو و سیسیلی رایج است که تاپینگ بیشتری دارند. معمولاً این نوع پیتزاها لبه دارند که باعث میشود بتوانند سس، تاپینگ و پنیر را در خود نگه دارند. برای ایجاد لبه، اول خمیر را روی سطح صافی با وردنه باز میکنند. سپس آن را داخل قالب پیتزا میگذراند و لبه را به دیواره قالب میچسبانند. مارگاریتا پایه این پیتزا گوجه فرنگی است. اگر گیاهخوار هستید یا ترجیح می دهید در پیتزا از مواد گوشتی استفاده نشود، این پیتزا بهترین گزینه است. قدیمی ترین نوع پیتزا هم تقریبا به این صورت درست می شده است. مواد تشکیل دهنده این پیتزا معمولاً گوجه فرنگی، ریحان، پنیر موتزارلا، سس سیر و روغن زیتون است. ناپولی یکی از پیتزاهای معروف ایتالیا است که در آن گوشت استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده آن فیله گوساله، پنیر بلوچیز، پنیر موتزارلا، پنیر پروسس، قارچ زیتون و سس سیر است. پپرونی اگر اهل غذاهای تند هستنید، احتمالا پپرونی پیتزای مورد علاقه شماست. پپرونی نوعی سوسیس تند است که از گوشت گاو و فلفل تهیه میشود. برش های نازک از این سوسیس روی پیتزای پپرونی قرار داده میشوند. مواد تشکیل دهنده این پیتزا پپرونی، پنیر موتزارلا، سس گوجه و پاپریکا است. گوشت پیتزایی است که باب طبع افراد «گوشتخوار». این پیتزا به اسم های گوناگونی در منوها دیده میشود از جمله پیتزا چانو (Cano) و فیله تو (Filetto). باید توجه داشت گوشت قرمز غذای دیرهضمی است و همراه شدن آن با مواد داخل پیتزا کالری دریافتی را بیشتر کرده وهضم آن را سخت می کند. فونگی پیتزا فونگی پیتزایی است که قارچ، اصلی ترین ماده تشکیل دهنده تاپینگ آن است. قارچ که از اصلی ترین مواد و به نوعی پایه ثابت هر پیتزاست، طعم و عطری بی نظیر به این غذا می دهد و بافت گوشت مانند آن می تواند جایگزین خوبی در این غذای ایتالیایی باشد. وجی یا سبزیجات ترکیب مواد تاپینگ پیتزای سبزیجات بسته به آب و هوا و سبزیجات قابل دسترسی در هر کشوری متفاوت است. برای مثال در ایتالیا استفاده از سبزیجاتی مانند مارچوبه، آرتیشو و کلم بر و کلی رایج است. در ایران معمولاً از ذرت، زیتون، فلفل دلمه، گوجه و ریحان استفاده میشود.