طرز تهیه پیتزا مخلوط مخصوص
پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ...
- ۷۲۸,۳۸۷ بازدید
- ۱۰۱ دیدگاه
پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ...
پیتزا پپرونی یکی از فست فودهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است. این غذا یک نوع غذای بین المللی محسوب می شود که در تمام جهان نیز شناخته شده می باشد. همچنین به دلیل آنکه با سوسیس پپرونی طبخ می شود با نام پیتزا پپرونی در سراسر جهان […]
پیتزا مخلوط : آب و شکر و زرده های تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و پس از حل شدن شکر بیکینگ پودر یا خمیر مایه را اضافه نمائید و 10 دقیقه صبر کنید تا 2 برابر شود ...
پیتزا یکی از خوشمزه ترین فست فودهاست که به شکل های مختلف و در طعم های متنوع تهیه میشه. شما می تونید این غذای خوشمزه رو به راحتی تو خونه درست کنید. انتخاب مواد اولیه ی پیتزا سلیقه ایه. پیتزای خونگی اغلب به شکل پیتزای مخلوط درست میشه که شامل مواد مختلف از جمله قارچ […]
انواع فست فود یکی از پر طرفدارترین غذاها در منوی رستوران ها هستن. با توجه به طرفدارهای زیادی که این غذاهای خوشمزه دارن، امروزه اغلب این غذاها به صورت خونگی هم درست میشه. از همبرگر خانگی تا انواع مختلف پیتزا رو میشه به راحتی تو خونه درست کرد. درست کردن این غذاها هم ساده اس […]
این روزها خیلی از مردم در سراسر دنیا فست فود را به غذاهای سنتی ترجیح میدن. فست فود ها غذاهای چرب اما لذیذی از جمله برگر و انواع پیتزا و ساندیچ رو شامل میشن که با وجود ضررهایی که برای سلامتی دارن، نمیشه از طعم فوق العاده شون گذشت. اما برای خوردن این غذاهای خواستنی […]
حتما شما هم از علاقه مندها و طرفدارهای پروپاقرص پیتزا هستید ولی چون رژیم دارید نمی تونید پیتزا بخورید. شاید هم چون فکر می کنید درست کردن پیتزا دردسر داره و سخته هیچ وقت اون رو تو خونه درست نمی کنید. اما اصلا نگران نباشید. چون ما طرز تهیه یه مدل جدید پیتزا رو به […]
شما هم دوس دارین بدونین پیتزا یونانی چیست ؟ پس به ایران کوک خوش اومدین. چون این جا قراره با هم یه پیتزا یونانی اصل و فوق العاده خوشمزه تهیه کنیم. ترکیبات پیتزا یونانی توی این دستور کاملا خاصه و سالم. البته برای گیاه خواران هم مناسبه. اما پیتزا یونانی با مرغ و پیتزا یونانی […]
اگر از گوجه پخته خانگی برای تهیه پیتزا مارگاریتا استفاده می کنید پس از رنده کردن گوجه مقداری سیر ریز خرد شده یا سیر له شده و نمک و فلفل به گوجه بیافزایید تا طعم بهتری به پیتزا بدهد...
سینی فر یا ظرف پیتزا را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید و بعد خمیر پیتزا سیب زمینی یعنی همان ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ را به شکل دلخواه روی کاغذ پهن کنید..
پیتزا پیراشکی یکی از اون پیراشکی های خوشمزه است که اصلا نمیشه ازش گذشت. مخصوصا برای کسی مثل من که عاشق پیراشکی و صد البته پیتزاست. به نظر من پیتزا خودش یکی از دلخوشی های زندگیه. حالا اگه اون رو بشه به روش پیراشکی تهیه و سرو کرد، میتونه یکی از غذاهای بهشتی باشه. پیتزا […]
کمتر کسی پیدا میشود که عاشق پیتزا نباشد. این غذای بین المللی که در بین ایرانی ها بسیار پرطرفدار است، انواع بسیاری دارد که یکی از آن ها پیتزا گوشت و قارچ است. در پیتزا قارچ و گوشت از هیچ گونه کالباس و یا سوسیسی استفاده نمی شود و برای همه بسیار مفید و مقوی […]
پیده غذای ترکی بسیار خوشمزه ای است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این غذای خوش طعم را امتحان کرده اید و یا شاید نام آن را شنیده باشید. در ترکیه رستوران هایی فقط به تهیه این غذای لذیذ می پردازند. به این رستوران ها پیده سرا (Pide […]
اگر عاشق پیتزا هستید این کیک مخصوص شماست. برای تهیه کیک پیتزا لایه های خمیر پیتزا، سس گوجه، پنیر و مواد دلخواه شما روی هم چیده و سپس در فر پخته میشوند. بعد از قرار گرفتن در فر پنیر ذوب شده و لایه ها را مثل کیکی چند لایه به هم میچسباند. این کیک پیتزا […]
پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.
پیتزای تخم مرغ، غذایی آسان است. کافی است خمیر را طبق دستور ارائه شده تهیه کنید. روی آن پنیر و سبزیجات را بپاشید و پس از ۵ دقیقه در فر، تخم مرغ ها را روی آنها اضافه کنید.
پیتزا با نان تست آسانترین و سریعترین روش برای پخت یک پیتزای خوشمزه است. این دستور پخت ساده ترین نوعِ پیتزا با نان تست را به شما آموزش می دهد اما شما ...
ابتدا پیاز های خرد شده را در تابه ای بریزید و بامقدار کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند. فیله های مرغ را اضافه کرده و ...
طرز تهیه پیتزا سبزیجات مخصوص : برای تهیه پیتزا ابتدا روی سطح خمیر پیتزا مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و پخش کنید ...
پیتزا لقمه ای : برای تهیه پیتزا لقمه ای بدون فر ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ...
پیتزای مرغ و قارچ با سس پنیری : مخمر را با آب ولرم مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید و پس از این مدت زمان عسل و روغن را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا یکدست شود ...
پیتزای تابه ای : رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید ...
خمیر پیتزا : خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و در جای گرمی 5 دقیقه بگذارید ...
پیتزا بیشتر غذاها مخصوص قوم خاصی هستند و مصرف آنها به منطقه کوچکی محدود میشود. اما بعضی غذاها مثل پیتزا جهانی میشوند. این غذای خوشمزه ایتالیایی در دهه 40 وارد ایران شد و کم کم در کشور ما هم رواج پیدا کرد تا جایی که حالا در هر کوچه و خیابانی یکی دو تا پیتزا فروشی پیدا میشود. شاید دلیل شهرت و رواج باور نکردنی این غذا در سراسر دنیا تنوع آن باشد. با خمیرها، پنیرها و تاپینگ های مختلف میتوان پیتزاهای مختلفی درست کرد و چه اهل تهیه پیتزا در خانه باشید و چه فقط اهل خوردن آن باشید احتمالا برایتان جالب است که انواع پیتزا را بشناسید تا در رستوران ایتالیایی یا پیتزافروشی با دیدن منو گیج نشوید. در اینجا در مورد طرز تهیه پیتزا، فوت و فن تهیه و انواع آن صحبت خواهیم کرد. انواع خمیر پیتزا در تهیه پیتزا نباید کیفیت خمیر را فراموش کردو این بخش از غذا که شاید زیاد دیده نشود پایه آن است و در تهیه پیتزای خوشمزه نقش کلیدی دارد. خمیر شما میتواند نازک یا ضخیم باشد. راز داشتن خمیر نازک این است که به آرامی لبه های خمیر را باز کنید. از جمله پیتزاهای معروف با خمیر نازک میتوان به ناپولی و نیویورک اشاره کرد. این نوع پیتزاها اغلب تاپینگ کم و سبکی دارند چون خمیر نازک شما نمیتواند حجم زیادی از تاپینگ را تحمل کند. خمیر ضخیم در پیتزاهایی مثل شیکاگو و سیسیلی رایج است که تاپینگ بیشتری دارند. معمولاً این نوع پیتزاها لبه دارند که باعث میشود بتوانند سس، تاپینگ و پنیر را در خود نگه دارند. برای ایجاد لبه، اول خمیر را روی سطح صافی با وردنه باز میکنند. سپس آن را داخل قالب پیتزا میگذراند و لبه را به دیواره قالب میچسبانند. مارگاریتا پایه این پیتزا گوجه فرنگی است. اگر گیاهخوار هستید یا ترجیح می دهید در پیتزا از مواد گوشتی استفاده نشود، این پیتزا بهترین گزینه است. قدیمی ترین نوع پیتزا هم تقریبا به این صورت درست می شده است. مواد تشکیل دهنده این پیتزا معمولاً گوجه فرنگی، ریحان، پنیر موتزارلا، سس سیر و روغن زیتون است. ناپولی یکی از پیتزاهای معروف ایتالیا است که در آن گوشت استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده آن فیله گوساله، پنیر بلوچیز، پنیر موتزارلا، پنیر پروسس، قارچ زیتون و سس سیر است. پپرونی اگر اهل غذاهای تند هستنید، احتمالا پپرونی پیتزای مورد علاقه شماست. پپرونی نوعی سوسیس تند است که از گوشت گاو و فلفل تهیه میشود. برش های نازک از این سوسیس روی پیتزای پپرونی قرار داده میشوند. مواد تشکیل دهنده این پیتزا پپرونی، پنیر موتزارلا، سس گوجه و پاپریکا است. گوشت پیتزایی است که باب طبع افراد «گوشتخوار». این پیتزا به اسم های گوناگونی در منوها دیده میشود از جمله پیتزا چانو (Cano) و فیله تو (Filetto). باید توجه داشت گوشت قرمز غذای دیرهضمی است و همراه شدن آن با مواد داخل پیتزا کالری دریافتی را بیشتر کرده وهضم آن را سخت می کند. فونگی پیتزا فونگی پیتزایی است که قارچ، اصلی ترین ماده تشکیل دهنده تاپینگ آن است. قارچ که از اصلی ترین مواد و به نوعی پایه ثابت هر پیتزاست، طعم و عطری بی نظیر به این غذا می دهد و بافت گوشت مانند آن می تواند جایگزین خوبی در این غذای ایتالیایی باشد. وجی یا سبزیجات ترکیب مواد تاپینگ پیتزای سبزیجات بسته به آب و هوا و سبزیجات قابل دسترسی در هر کشوری متفاوت است. برای مثال در ایتالیا استفاده از سبزیجاتی مانند مارچوبه، آرتیشو و کلم بر و کلی رایج است. در ایران معمولاً از ذرت، زیتون، فلفل دلمه، گوجه و ریحان استفاده میشود.