آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای بین المللی

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

قیمه علاچی یا قیمه نجفی(نجفیه)، در واقع نذری روز عاشوراست و آن را با برنج سرو می کنند اما خوردن قیمه عراقی با نان سنگک نیز لذت بخش است و در کنار آن پیاز...

  • ۷۴,۵۲۱ بازدید
  • 3.7
    (50)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژیگو فرانسوی

سوپ پیاز، خوراک اردک، کروک موسیو، حلزون پر شده با سبزیجات، ژیگو ، استیک فریت و ... از جمله لذیذترین و به نام ترین غذاهای فرانسوی اند...

  • ۱۲۸,۷۲۵ بازدید
  • 4
    (67)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

پای اسفناج و پنیر ( یونان )

انواع پای شامل یک کراست یا لایه خمیری هستند که داخل آن ‌ها با مواد مختلف پر می‌شود. برخی پای‌ها مانند پای سیب و پای گردوی کاراملی با مواد شیرین و میوه‌ها پر می‌شوند و آن‌ها را به عنوان دسر سرو می‌نمایند. برخی از پای‌ها مثل پای گوشت و سیب‌زمینی و پای ماکارونی نیز با […]

  • ۵۲,۵۹۴ بازدید
  • 3.7
    (17)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

برنج مخلوط سبزیجات (چینی)

غذاهای چینی معمولا پر از سبزیجات رنگارنگ، طعم‌های دلچسب و عطر فوق‌العاده هستند و همین ویژگی‌ها باعث محبوبیت آن‌ها در سراسر دنیا شده است. یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای چینی، برنج مخلوط سبزیجات چینی است که با نام برنج سرخ‌شده نیز شناخته می‌شود. برای درست کردن این غذا همه مواد اولیه از برنج و […]

  • ۳۴,۰۲۰ بازدید
  • 3.7
    (14)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

باباغنوش لبنانی

بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید ، بادمجان ها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح ...

  • ۷۷,۴۱۲ بازدید
  • 3.8
    (35)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه راتاتویی (فرانسه)

راتاتویی، یکی از غذاهای اصیل و قدیمی فرانسوی است که از قرن‌ها پیش در مناطق جنوبی این کشور پخته می‌شود. در این غذای خوشمزه و جذاب فقط از سبزیجات استفاده می‌شود و بادمجان و کدوسبز از جمله مواد اولیه آن هستند. به همین دلیل راتاتویی، غذایی مناسب برای رژیم گیاهخواری است. همچنین استفاده از صیفی […]

  • ۸۶,۲۳۵ بازدید
  • 3.6
    (49)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بروسکتا (ایتالیا)

بروسکتا یا بروشتا، نوعی پیش‌غذای خوشمزه و سبک ایتالیایی است و مانند اغلب غذاهای ایتالیایی در آن از پنیر، ریحان و روغن زیتون استفاده می‌شود. بروسکتا، یک فینگرفود جذاب برای سرو در مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست که مزه‌اش زیر زبان همه می‌ماند. همچنین آن را به عنوان صبحانه، میان‌وعده و شام سبک نیز می‌شود سرو کرد. […]

  • ۵۰,۹۸۸ بازدید
  • 4
    (8)
  • ۳ دیدگاه
غذاهای بین المللی:

آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع غذای فرنگی,غذاهای خارجی,غذاهای بین المللی,غذای ژاپنی،تهیه غذای خارجی,اشپزی ایتالیایی,اشپزی هندی,اشپزی فرانسوی,اشپزی عربی,غذاهای افغای، غذاهای پاکستانی، غذاهای ژاپنی، اسم غذای خارجی،دسرهای بین المللی،آموزشگاه آشپزی بین المللی،غذاهای بین المللی ایرانی،غذای بین المللی با مرغ،غذاهای خارجی با مرغ،سالاد بین المللی،غذای خارجی ساده و...