دسته بندی: غذاهای بین المللی
طرز تهیه خورش قیمه نجفی
قیمه علاچی یا قیمه نجفی(نجفیه)، در واقع نذری روز عاشوراست و آن را با برنج سرو می کنند اما خوردن قیمه عراقی با نان سنگک نیز لذت بخش است و در کنار آن پیاز...
- ۷۴,۵۲۱ بازدید
- ۱۳ دیدگاه
کسرول كوردن بلو (خوراک مرغ فرانسوی)
کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ...
- ۴۴,۰۳۵ بازدید
- ۶ دیدگاه
طرز تهیه چیکن پارمزان (ایتالیا)
آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ...
- ۷۵,۸۳۲ بازدید
- ۱ دیدگاه
طرز تهیه مرغ تندوری ( هند )
مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها ...
- ۹۶,۴۷۳ بازدید
- ۷ دیدگاه
خورش گوشت و چغندر ( روسیه )
گوشت را خرد کنید و بمهراه پیاز رنده شده داخل قابلمه بریزید و ...
- ۲۱,۰۵۸ بازدید
- ۱ دیدگاه
طرز تهیه ژیگو فرانسوی
سوپ پیاز، خوراک اردک، کروک موسیو، حلزون پر شده با سبزیجات، ژیگو ، استیک فریت و ... از جمله لذیذترین و به نام ترین غذاهای فرانسوی اند...
- ۱۲۸,۷۲۵ بازدید
- ۷ دیدگاه
پای اسفناج و پنیر ( یونان )
انواع پای شامل یک کراست یا لایه خمیری هستند که داخل آن ها با مواد مختلف پر میشود. برخی پایها مانند پای سیب و پای گردوی کاراملی با مواد شیرین و میوهها پر میشوند و آنها را به عنوان دسر سرو مینمایند. برخی از پایها مثل پای گوشت و سیبزمینی و پای ماکارونی نیز با […]
- ۵۲,۵۹۴ بازدید
- ۱۰ دیدگاه
کوفته مرغ سوئدی ( سوئد )
سینه های مرغ ، پیاز و سیر را باهم چرخ کنید سپس پودر سوخاری ، تخم مرغ و ...
- ۵۵,۷۵۸ بازدید
- ۱۲ دیدگاه
طرز تهیه موساکا یونانی
بادمجان ها را درون روغن داغ سرخ کنید و سیر خرد شده و پیاز خرد شده را اضافه نمائید ...
- ۱۸۲,۵۳۰ بازدید
- ۹ دیدگاه
برنج مخلوط سبزیجات (چینی)
غذاهای چینی معمولا پر از سبزیجات رنگارنگ، طعمهای دلچسب و عطر فوقالعاده هستند و همین ویژگیها باعث محبوبیت آنها در سراسر دنیا شده است. یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای چینی، برنج مخلوط سبزیجات چینی است که با نام برنج سرخشده نیز شناخته میشود. برای درست کردن این غذا همه مواد اولیه از برنج و […]
- ۳۴,۰۲۰ بازدید
- ۲ دیدگاه
باباغنوش لبنانی
بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید ، بادمجان ها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح ...
- ۷۷,۴۱۲ بازدید
- ۵ دیدگاه
طرز تهیه راتاتویی (فرانسه)
راتاتویی، یکی از غذاهای اصیل و قدیمی فرانسوی است که از قرنها پیش در مناطق جنوبی این کشور پخته میشود. در این غذای خوشمزه و جذاب فقط از سبزیجات استفاده میشود و بادمجان و کدوسبز از جمله مواد اولیه آن هستند. به همین دلیل راتاتویی، غذایی مناسب برای رژیم گیاهخواری است. همچنین استفاده از صیفی […]
- ۸۶,۲۳۵ بازدید
- ۹ دیدگاه
طرز تهیه بروسکتا (ایتالیا)
بروسکتا یا بروشتا، نوعی پیشغذای خوشمزه و سبک ایتالیایی است و مانند اغلب غذاهای ایتالیایی در آن از پنیر، ریحان و روغن زیتون استفاده میشود. بروسکتا، یک فینگرفود جذاب برای سرو در مهمانیها و دورهمیهاست که مزهاش زیر زبان همه میماند. همچنین آن را به عنوان صبحانه، میانوعده و شام سبک نیز میشود سرو کرد. […]
- ۵۰,۹۸۸ بازدید
- ۳ دیدگاه