آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای بین المللی

سرآشپز بانو

کوفته کباب ترکی

کوفته کباب یک غذای ترکی بسیار خوش طعم و خوشمزه است که با ذائقه ایرانی ها هم تناسب دارد. کوفته کباب، همان طور که از اسم آن مشخص است کبابی است که به شکل کوفته فرم داده می شود. خوبی کوفته کبابی که در اینجا آموزش داده شده این است که به سادگی و تنها با چند ماده غذایی تهیه می شود.

  • ۲۰,۲۱۷ بازدید
  • 4.3
    (43)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طاجین گوشت و به مراکشی

طاجین(Tagine) نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است که با گوشت و مواد دیگر تهیه می شود. کلمه طاجین که از واژه تابه در ...

  • ۲۴,۱۲۴ بازدید
  • 4.5
    (63)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ برش روسی

طرز تهیه سوپ برش روسی: چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت...

  • ۵۶,۹۵۵ بازدید
  • 4
    (65)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مینی کیش فرانسوی

مینی کیش فرانسوی: فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه خمیر ابتدا نشاسته ذرت را در کاسه ای بریزید. مدام هم بزنید و ...

  • ۲۱,۳۳۲ بازدید
  • 4.5
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه رول بیف ماکی (ژاپن)

رول بیف ماکی: هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه‌هایی به مدت 5 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید ...

  • ۱۵,۴۸۹ بازدید
  • 3.4
    (35)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیش لورن

کیش لورن: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را ...

  • ۳۰۵ بازدید
  • 4
    (51)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آکاراجه (برزیل)

آکاراجه: برای تهیه مواد داخل این غذای خوشمزه پیاز ها را به ورقه های نازک ببرید. آنها را با روغن زیتون در تابه ای بریزید و ...

  • ۹۶ بازدید
  • 3.5
    (55)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه لوبیا

قورمه لوبیا: لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید. روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ...

  • ۱۳,۸۱۱ بازدید
  • 4.3
    (34)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش قیمه نجفی

قیمه علاچی یا قیمه نجفی(نجفیه)، در واقع نذری روز عاشوراست و آن را با برنج سرو می کنند اما خوردن قیمه عراقی با نان سنگک نیز لذت بخش است و در کنار آن پیاز...

  • ۷۴,۳۴۱ بازدید
  • 3.7
    (50)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژیگو فرانسوی

سوپ پیاز، خوراک اردک، کروک موسیو، حلزون پر شده با سبزیجات، ژیگو ، استیک فریت و ... از جمله لذیذترین و به نام ترین غذاهای فرانسوی اند...

  • ۱۲۸,۴۹۲ بازدید
  • 4
    (67)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

پای اسفناج و پنیر ( یونان )

انواع پای شامل یک کراست یا لایه خمیری هستند که داخل آن ‌ها با مواد مختلف پر می‌شود. برخی پای‌ها مانند پای سیب و پای گردوی کاراملی با مواد شیرین و میوه‌ها پر می‌شوند و آن‌ها را به عنوان دسر سرو می‌نمایند. برخی از پای‌ها مثل پای گوشت و سیب‌زمینی و پای ماکارونی نیز با […]

  • ۵۲,۵۹۴ بازدید
  • 3.7
    (17)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بیف استراگانف

بيف استروگانف ( روسیه ) : برای تهیه بيف استروگانف پیازهای خلالی شده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت را به اندازه های کوچک و نازک خرد کنید و ...

  • ۳۴۱,۳۹۴ بازدید
  • 3.7
    (382)
  • ۲۶ دیدگاه
غذاهای بین المللی:

آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع غذای فرنگی,غذاهای خارجی,غذاهای بین المللی,غذای ژاپنی،تهیه غذای خارجی,اشپزی ایتالیایی,اشپزی هندی,اشپزی فرانسوی,اشپزی عربی,غذاهای افغای، غذاهای پاکستانی، غذاهای ژاپنی، اسم غذای خارجی،دسرهای بین المللی،آموزشگاه آشپزی بین المللی،غذاهای بین المللی ایرانی،غذای بین المللی با مرغ،غذاهای خارجی با مرغ،سالاد بین المللی،غذای خارجی ساده و...