مربای بهار نارنج خانگی
مربای بهار نارنج : برای تهیه مربا بهار نارنج را پس از تمیز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ...
- ۱۵۶,۱۸۴ بازدید
- ۶ دیدگاه
مربای بهار نارنج : برای تهیه مربا بهار نارنج را پس از تمیز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ...
مربای به = درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ...
مربای انجیر = درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها ...
مارمالاد و مربا جزء خوراکی های خوشمزه ای هستند که خیلی ها اون رو با پنکیک ساده یا نان تست می خورن. حتی می تونید اون را با نون معمولی و کره یا خامه میل کنید که خیلی هم عالی می شه. از اونجایی که موز میوه پرطرفداریه، یکی از مارمالادهایی که شاید دوست داشته […]
انواع مربای سنتی و ایرانی رو میشه به راحتی تو خونه درست کرد. خیلی از مرباها با میوه های تابستونی درست میشه، مثل مربای توت فرنگی. مربای تمشک هم یکی از انواع مرباهای سنتی شمال ایرانه که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و اغلب تو فصل تابستون درست میشه. مزه ی این مربا نه […]
کمپوت ها از میان وعده های سالم و خوشمزه ای هستن که با مخلوط میوه های خرد شده با شربت مخصوص درست میشن. به این صورت که این میوه ها به صورت درسته یا خرد شده داخل شربت جوشانده و پخته شده، بعد تبدیل به کمپوت میشن. تقریبا با همه ی میوه ها میشه کمپوت […]
کمپوت یه دسر و میان وعده ی سالم و خوشمزه اس که از مخلوط کردن میوه های خرد شده و شربت درست میشه. به این صورت که میوه های خرد شده به همراه شکر و آب جوش جوشانده و پخته میشه. بعضی از افراد تصور می کنن که اغلب با میوه های سفت میشه کمپوت […]
کمپوت ها یکی از بهترین عصرونه ها، دسرها، میان وعده هایی هستن که میشه اون ها رو انتخاب کرد. بر خلاف خیلی ها که فکر می کنن کمپوت رو فقط برای عیادت می برن! کسایی که در هضم میوه های خام مشکل دارن، می تونن میوه ها رو بپزن و کمپوت کنن. معمولا با خیلی […]
بعضی گیاه ها هستن که علاوه بر طعم عالی که دارن به خاطر خواص دارویی و درمانی بی نظیرشون مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفتن. گل گاو زبان یکی از اون گیاه های معروفه که غنی ترین منبع اسیدهای چرب و مواد معدنیه. این گیاه خودرو دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیمه و برای […]
یکی از جذاب ترین میوه های پاییزی گلابی است. من شخصاً اون قدر به این میوه علاقه دارم که دوست دارم علاوه بر خوردن گلابی تازه، خوردنی های دیگه ای هم با اون تهیه کنم. طرز تهیه کیک گلابی و چیز کیک گلابی رو قبلاً براتون نوشتم. اما میدونستید مربا گلابی هم فوق العاده خوشمزه […]
قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمده که غذاهایی مثل آش ترش، قیسی پلو، مربای قیسی و ... رو می تونیم با این میوه خشک تهیه کنیم...
در این نوشته روش تهیه مربای کیوی و فوت و فن درست کردن مربای کیوه خوشمزه خونگی رو آموزش می دم تا بتونید با خلاقیت و ابتکار اون رو به شیوه های متفاوت سرو کنید و...
میدانید که کدو حلوایی بافت نرمی دارد و به راحتی له میشود. برای همین لازم است در تهیه مربای کدو حلوایی از آب آهک استفاده شود چون این ماده باعث تردی و حفظ شکل ظاهری کدو حلوایی در مربا میشود و از له شدن آن موقع پخت جلوگیری میکند.
مربا شقاقل: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید. پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید...
برای ترد شدن مربا پوست هندوانه باید پوست را به مدت حدودا ده ساعت در آب آهک استراحت دهید؛ برای این کار آب و آهک را مخلوط کنید و پس از ته نشین شدن آهک...
در انتهای زمان پخت، آبلیمو را به مربا آناناس بیافزایید و پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب بریزید...
مربای گل محمدی برای تمام ما نام آشنایی است و به جرات می توان آن را مختص ایران دانست. هر چند مربای گل محمدی در بیشتر مناطق...
100 گرم از شکر را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. 2 قاشق آب روی آن بریزید و ...
پوره هویج را در قابلمه بریزید و شکر را به آن بیافزایید و اجازه دهید شکر حل شود. اهل و زعفران را هم اضافه کنید و اجازه دهید مارمالاد هویج قوام آید...
طرز تهیه مربا و مارمالاد شاه توت : دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ...
طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...
حالا در ادامه می خوام روش تهیه مربای گیلاس خونگی رو بهتون آموزش بدم که اگر فوت و فن تهیه مربای گیلاس رو به خوبی رعایت کنید مربای خوشمزه و بی عیب و نقصی رو می تونید...
درست کردن کمپوت سیب خانگی خیلی ساده است. با این روش میتوانید کمپوت های خوشمزه ای درست کنید و به شکل های مختلف سرو کنید.
مربای گل محمدی : برای تهیه مربای گل رز یا مربای گل محمدی ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید و گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و ...
مارمالاد کیوی : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ...
کامکوات یا پرتقال مینیاتوری، میوهای جذاب از خانواده مرکبات است که طعم و ظاهری شبیه پرتقال دارد. این میوه را هم به صورت تازه مصرف میکنند هم مربای آن را درست میکنند. مربای کامکوات علاوه بر مزه فوقالعاده، ظاهر جذابی دارد و درست کردنش در شمال کشورمان، بسیار رایج است. این مربای شیک و مجلسی […]
پرتقال، از جمله مرکبات خوشمزه و آبدار با عطر و بویی فوقالعاده است که انواع ویتامینها و مواد معدنی را دارد. جالب است بدانید ویتامینها و مواد معدنی موجود در پوست پرتقال از مواد مغذی گوشت پرتقال نیز بیشتر است. برای بهره بردن از مواد مغذی و فوائد پوست پرتقال میتوانید با آن مربای جذاب […]
فصل پاییز که از راه میرسد، انواع مرکبات که جزو خوشمزهترین میوههای این فصلند به بازار میآیند. میوههای پاییز علاوه بر طعم دلچسب، مواد مغذی فراوانی نیز دارند؛ برای اینکه از طعم و فوائد این میوهها بیشتر بهره ببرید، میتوانید مرباهای جذابی با آنها درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار چای یا […]
کمپوت، نوعی دسر یا خوراک شیرین است که برای درست کردنش، میوههای درسته یا خرد شده را با شکر میپزند. کمپوت میوه برای اولین بار در فرانسه طی قرن هفدهم ابداع شد و به تدریج در همه دنیا مورد استقبال قرار گرفت. تهیه کمپوت بهترین روش برای استفاده از میوههای اضافی و جلوگیری از خراب […]
برای جلوگیری از شکرک زدن مربای بالنگ هم می توان آبلیمو اضافه کرد و هم می توان آب بخش میانی بالنگ را از طریق رد کردن از صافی گرفت و بعد به مربا افزود..
مربا و مارمالاد از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم میتوان به عنوان افزودنی به مربا و مارمالاد استفاده کرد. در این بخش با انواع مربا و مارمالاد آشنا خوهید شد