آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع مربا مارمالاد

طرز تهیه مارمالاد موز

مارمالاد و مربا جزء خوراکی های خوشمزه ای هستند که خیلی ها اون رو با پنکیک ساده یا نان تست می خورن. حتی می تونید اون را با نون معمولی و کره یا خامه میل کنید که خیلی هم عالی می شه. از اونجایی که موز میوه پرطرفداریه، یکی از مارمالادهایی که شاید دوست داشته […]

  • ۱۰,۴۸۹ بازدید
  • 3.9
    (16)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه مربای تمشک

انواع مربای سنتی و ایرانی رو میشه به راحتی تو خونه درست کرد. خیلی از مرباها با میوه های تابستونی درست میشه، مثل مربای توت فرنگی. مربای تمشک هم یکی از انواع مرباهای سنتی شمال ایرانه که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و اغلب تو فصل تابستون درست میشه. مزه ی این مربا نه […]

  • ۲۷,۲۴۵ بازدید
  • 3.6
    (28)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی

کمپوت ها از میان وعده های سالم و خوشمزه ای هستن که با مخلوط میوه های خرد شده با شربت مخصوص درست میشن. به این صورت که این میوه ها به صورت درسته یا خرد شده داخل شربت جوشانده و پخته شده، بعد تبدیل به کمپوت میشن. تقریبا با همه ی میوه ها میشه کمپوت […]

  • ۵,۱۲۶ بازدید
  • 3
    (10)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

کمپوت یه دسر و میان وعده ی سالم و خوشمزه اس که از مخلوط کردن میوه های خرد شده و شربت درست میشه. به این صورت که میوه های خرد شده به همراه شکر و آب جوش جوشانده و پخته میشه. بعضی از افراد تصور می کنن که اغلب با میوه های سفت میشه کمپوت […]

  • ۷۹,۴۷۹ بازدید
  • 3.5
    (112)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کمپوت آناناس خانگی

کمپوت ها یکی از بهترین عصرونه ها، دسرها، میان وعده هایی هستن که میشه اون ها رو انتخاب کرد. بر خلاف خیلی ها که فکر می کنن کمپوت رو فقط برای عیادت می برن! کسایی که در هضم میوه های خام مشکل دارن، می تونن میوه ها رو بپزن و کمپوت کنن. معمولا با خیلی […]

  • ۳۳,۰۰۱ بازدید
  • 3.9
    (28)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه مربای گل گاو زبان

بعضی گیاه ها هستن که علاوه بر طعم عالی که دارن به خاطر خواص دارویی و درمانی بی نظیرشون مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفتن. گل گاو زبان یکی از اون گیاه های معروفه که غنی ترین منبع اسیدهای چرب و مواد معدنیه. این گیاه خودرو دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیمه و برای […]

  • ۵,۳۳۰ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه مربا گلابی

یکی از جذاب ترین میوه های پاییزی گلابی است. من شخصاً اون قدر به این میوه علاقه دارم که دوست دارم علاوه بر خوردن گلابی تازه، خوردنی های دیگه ای هم با اون تهیه کنم. طرز تهیه کیک گلابی و چیز کیک گلابی رو قبلاً براتون نوشتم. اما میدونستید مربا گلابی هم فوق العاده خوشمزه […]

  • ۱۸,۲۲۶ بازدید
  • 3.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه مربای کیوی

در این نوشته روش تهیه مربای کیوی و فوت و فن درست کردن مربای کیوه خوشمزه خونگی رو آموزش می دم تا بتونید با خلاقیت و ابتکار اون رو به شیوه های متفاوت سرو کنید و...

  • ۷۰,۳۴۷ بازدید
  • 3.6
    (70)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه مربای کدو حلوایی

میدانید که کدو حلوایی بافت نرمی دارد و به راحتی له میشود. برای همین لازم است در تهیه مربای کدو حلوایی از آب آهک استفاده شود چون این ماده باعث تردی و حفظ شکل ظاهری کدو حلوایی در مربا میشود و از له شدن آن موقع پخت جلوگیری میکند.

  • ۱۴۱,۶۷۲ بازدید
  • 3.7
    (160)
  • ۷ دیدگاه

طرز تهیه مربای گیلاس

حالا در ادامه می خوام روش تهیه مربای گیلاس خونگی رو بهتون آموزش بدم که اگر فوت و فن تهیه مربای گیلاس رو به خوبی رعایت کنید مربای خوشمزه و بی عیب و نقصی رو می تونید...

  • ۱۲۶,۳۶۶ بازدید
  • 3.7
    (223)
  • ۱۴ دیدگاه

طرز تهیه مربای پرتقال کامکوات

کامکوات یا پرتقال مینیاتوری، میوه‌ای جذاب از خانواده مرکبات است که طعم و ظاهری شبیه پرتقال دارد. این میوه را هم به صورت تازه مصرف می‌کنند هم مربای آن را درست می‌کنند. مربای کامکوات علاوه بر مزه فوق‌العاده، ظاهر جذابی دارد و درست کردنش در شمال کشورمان، بسیار رایج است. این مربای شیک و مجلسی […]

  • ۱۴۲,۱۴۰ بازدید
  • 3.5
    (217)
  • ۱۰ دیدگاه

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

پرتقال، از جمله مرکبات خوشمزه و آبدار با عطر و بویی فوق‌العاده است که انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی را دارد. جالب است بدانید ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در پوست پرتقال از مواد مغذی گوشت پرتقال نیز بیشتر است. برای بهره بردن از مواد مغذی و فوائد پوست پرتقال می‌توانید با آن مربای جذاب […]

  • ۵۰,۶۷۴ بازدید
  • 3.3
    (37)
  • ۶ دیدگاه

طرز تهیه مربای لیمو شیرین

فصل پاییز که از راه می‌رسد، انواع مرکبات که جزو خوشمزه‌ترین میوه‌های این فصلند به بازار می‌آیند. میوه‌های پاییز علاوه بر طعم دلچسب، مواد مغذی فراوانی نیز دارند؛ برای اینکه از طعم و فوائد این میوه‌ها بیشتر بهره ببرید، می‌توانید مرباهای جذابی با آن‌ها درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار چای یا […]

  • ۲۷,۳۶۵ بازدید
  • 3.8
    (10)
  • ۸ دیدگاه

طرز تهیه کمپوت گلابی

کمپوت، نوعی دسر یا خوراک شیرین است که برای درست کردنش، میوه‌های درسته یا خرد شده را با شکر می‌پزند. کمپوت میوه برای اولین بار در فرانسه طی قرن هفدهم ابداع شد و به تدریج در همه دنیا مورد استقبال قرار گرفت. تهیه کمپوت بهترین روش برای استفاده از میوه‌های اضافی و جلوگیری از خراب […]

  • ۱۲۱,۲۲۵ بازدید
  • 3.5
    (232)
  • ۵ دیدگاه
انواع مربا مارمالاد:

انواع مربا، مارمالاد و کمپوت:

مربا و مارمالاد از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی به مربا و مارمالاد استفاده کرد. در این بخش با انواع مربا و مارمالاد آشنا خوهید شد

×

مواد اولیه