آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع مربا مارمالاد

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر = درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها ...

  • ۴۸۳,۸۳۰ بازدید
  • 3.6
    (1069)
  • ۵۴ دیدگاه

حدیث حیدری

مارمالاد موز

مارمالاد و مربا جزء خوراکی های خوشمزه ای هستند که خیلی ها اون رو با پنکیک ساده یا نان تست می خورن. حتی می تونید اون را با نون معمولی و کره یا خامه میل کنید که خیلی هم عالی می شه. از اونجایی که موز میوه پرطرفداریه، یکی از مارمالادهایی که شاید دوست داشته […]

  • ۱۰,۳۲۵ بازدید
  • 3.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه مربای تمشک

انواع مربای سنتی و ایرانی رو میشه به راحتی تو خونه درست کرد. خیلی از مرباها با میوه های تابستونی درست میشه، مثل مربای توت فرنگی. مربای تمشک هم یکی از انواع مرباهای سنتی شمال ایرانه که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و اغلب تو فصل تابستون درست میشه. مزه ی این مربا نه […]

  • ۲۷,۱۰۳ بازدید
  • 3.6
    (28)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی

کمپوت ها از میان وعده های سالم و خوشمزه ای هستن که با مخلوط میوه های خرد شده با شربت مخصوص درست میشن. به این صورت که این میوه ها به صورت درسته یا خرد شده داخل شربت جوشانده و پخته شده، بعد تبدیل به کمپوت میشن. تقریبا با همه ی میوه ها میشه کمپوت […]

  • ۴,۹۶۳ بازدید
  • 3
    (10)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

کمپوت یه دسر و میان وعده ی سالم و خوشمزه اس که از مخلوط کردن میوه های خرد شده و شربت درست میشه. به این صورت که میوه های خرد شده به همراه شکر و آب جوش جوشانده و پخته میشه. بعضی از افراد تصور می کنن که اغلب با میوه های سفت میشه کمپوت […]

  • ۷۹,۳۴۱ بازدید
  • 3.5
    (112)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت آناناس خانگی

کمپوت ها یکی از بهترین عصرونه ها، دسرها، میان وعده هایی هستن که میشه اون ها رو انتخاب کرد. بر خلاف خیلی ها که فکر می کنن کمپوت رو فقط برای عیادت می برن! کسایی که در هضم میوه های خام مشکل دارن، می تونن میوه ها رو بپزن و کمپوت کنن. معمولا با خیلی […]

  • ۳۲,۸۷۴ بازدید
  • 3.9
    (27)
  • ۲ دیدگاه

صبا

طرز تهیه مربای گل گاو زبان

بعضی گیاه ها هستن که علاوه بر طعم عالی که دارن به خاطر خواص دارویی و درمانی بی نظیرشون مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفتن. گل گاو زبان یکی از اون گیاه های معروفه که غنی ترین منبع اسیدهای چرب و مواد معدنیه. این گیاه خودرو دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیمه و برای […]

  • ۵,۳۳۰ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربا گلابی

یکی از جذاب ترین میوه های پاییزی گلابی است. من شخصاً اون قدر به این میوه علاقه دارم که دوست دارم علاوه بر خوردن گلابی تازه، خوردنی های دیگه ای هم با اون تهیه کنم. طرز تهیه کیک گلابی و چیز کیک گلابی رو قبلاً براتون نوشتم. اما میدونستید مربا گلابی هم فوق العاده خوشمزه […]

  • ۱۸,۰۷۰ بازدید
  • 3.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه مربای قیسی

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمده که غذاهایی مثل آش ترش، قیسی پلو، مربای قیسی و ... رو می تونیم با این میوه خشک تهیه کنیم...

  • ۲۱,۹۱۰ بازدید
  • 3.5
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه مربای کیوی

در این نوشته روش تهیه مربای کیوی و فوت و فن درست کردن مربای کیوه خوشمزه خونگی رو آموزش می دم تا بتونید با خلاقیت و ابتکار اون رو به شیوه های متفاوت سرو کنید و...

  • ۷۰,۱۸۹ بازدید
  • 3.6
    (70)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای کدو حلوایی

میدانید که کدو حلوایی بافت نرمی دارد و به راحتی له میشود. برای همین لازم است در تهیه مربای کدو حلوایی از آب آهک استفاده شود چون این ماده باعث تردی و حفظ شکل ظاهری کدو حلوایی در مربا میشود و از له شدن آن موقع پخت جلوگیری میکند.

  • ۱۴۱,۵۰۰ بازدید
  • 3.7
    (159)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا شقاقل

مربا شقاقل: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید. پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید...

  • ۴۸,۲۹۷ بازدید
  • 3.5
    (80)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

برای ترد شدن مربا پوست هندوانه باید پوست را به مدت حدودا ده ساعت در آب آهک استراحت دهید؛ برای این کار آب و آهک را مخلوط کنید و پس از ته نشین شدن آهک...

  • ۳۶,۹۱۵ بازدید
  • 4.2
    (92)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مارمالاد هویج

پوره هویج را در قابلمه بریزید و شکر را به آن بیافزایید و اجازه دهید شکر حل شود. اهل و زعفران را هم اضافه کنید و اجازه دهید مارمالاد هویج قوام آید...

  • ۸۶,۴۷۶ بازدید
  • 3.7
    (119)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای شاه توت

طرز تهیه مربا و مارمالاد شاه توت : دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ...

  • ۱۹۴,۵۲۱ بازدید
  • 3.5
    (374)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی

طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی : کدو حلوایی را پوست بکنید و رنده کنید ، داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...

  • ۳۷,۰۱۷ بازدید
  • 3.8
    (30)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای گیلاس

حالا در ادامه می خوام روش تهیه مربای گیلاس خونگی رو بهتون آموزش بدم که اگر فوت و فن تهیه مربای گیلاس رو به خوبی رعایت کنید مربای خوشمزه و بی عیب و نقصی رو می تونید...

  • ۱۲۶,۲۰۱ بازدید
  • 3.7
    (223)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای بهار نارنج خانگی

مربای بهار نارنج : برای تهیه مربا بهار نارنج را پس از تمیز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ...

  • ۱۵۶,۰۵۴ بازدید
  • 3.6
    (252)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کمپوت سیب

درست کردن کمپوت سیب خانگی خیلی ساده است. با این روش میتوانید کمپوت های خوشمزه ای درست کنید و به شکل های مختلف سرو کنید.

  • ۳۳,۷۳۲ بازدید
  • 4.3
    (28)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای گل محمدی

مربای گل محمدی : برای تهیه مربای گل رز یا مربای گل محمدی ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید و گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و ...

  • ۲۹۷,۷۸۱ بازدید
  • 3.5
    (486)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

مارمالاد کیوی

مارمالاد کیوی : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ...

  • ۷۹,۱۸۰ بازدید
  • 3.4
    (48)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای پرتقال کامکوات

کامکوات یا پرتقال مینیاتوری، میوه‌ای جذاب از خانواده مرکبات است که طعم و ظاهری شبیه پرتقال دارد. این میوه را هم به صورت تازه مصرف می‌کنند هم مربای آن را درست می‌کنند. مربای کامکوات علاوه بر مزه فوق‌العاده، ظاهر جذابی دارد و درست کردنش در شمال کشورمان، بسیار رایج است. این مربای شیک و مجلسی […]

  • ۱۴۱,۹۴۰ بازدید
  • 3.5
    (217)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای پوست پرتقال

پرتقال، از جمله مرکبات خوشمزه و آبدار با عطر و بویی فوق‌العاده است که انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی را دارد. جالب است بدانید ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در پوست پرتقال از مواد مغذی گوشت پرتقال نیز بیشتر است. برای بهره بردن از مواد مغذی و فوائد پوست پرتقال می‌توانید با آن مربای جذاب […]

  • ۵۰,۵۱۲ بازدید
  • 3.4
    (36)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای لیمو شیرین

فصل پاییز که از راه می‌رسد، انواع مرکبات که جزو خوشمزه‌ترین میوه‌های این فصلند به بازار می‌آیند. میوه‌های پاییز علاوه بر طعم دلچسب، مواد مغذی فراوانی نیز دارند؛ برای اینکه از طعم و فوائد این میوه‌ها بیشتر بهره ببرید، می‌توانید مرباهای جذابی با آن‌ها درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار چای یا […]

  • ۲۷,۲۱۶ بازدید
  • 3.8
    (10)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

کمپوت گلابی

کمپوت، نوعی دسر یا خوراک شیرین است که برای درست کردنش، میوه‌های درسته یا خرد شده را با شکر می‌پزند. کمپوت میوه برای اولین بار در فرانسه طی قرن هفدهم ابداع شد و به تدریج در همه دنیا مورد استقبال قرار گرفت. تهیه کمپوت بهترین روش برای استفاده از میوه‌های اضافی و جلوگیری از خراب […]

  • ۱۲۱,۰۶۶ بازدید
  • 3.5
    (232)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای بالنگ

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای بالنگ هم می توان آبلیمو اضافه کرد و هم می توان آب بخش میانی بالنگ را از طریق رد کردن از صافی گرفت و بعد به مربا افزود..

  • ۱۰۵,۹۷۳ بازدید
  • 3.3
    (130)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای به

مربای به = درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ...

  • ۴۶۷,۶۹۲ بازدید
  • 3.4
    (1253)
  • ۸۴ دیدگاه
انواع مربا مارمالاد:

انواع مربا، مارمالاد و کمپوت:

مربا و مارمالاد از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی به مربا و مارمالاد استفاده کرد. در این بخش با انواع مربا و مارمالاد آشنا خوهید شد