آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع مربا مارمالاد

سرآشپز بانو

مربای پرتقال کامکوات

کامکوات یا پرتقال مینیاتوری، میوه‌ای جذاب از خانواده مرکبات است که طعم و ظاهری شبیه پرتقال دارد. این میوه را هم به صورت تازه مصرف می‌کنند هم مربای آن را درست می‌کنند. مربای کامکوات علاوه بر مزه فوق‌العاده، ظاهر جذابی دارد و درست کردنش در شمال کشورمان، بسیار رایج است. این مربای شیک و مجلسی […]

  • ۱۴۱,۸۳۷ بازدید
  • 3.5
    (217)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای پوست پرتقال

پرتقال، از جمله مرکبات خوشمزه و آبدار با عطر و بویی فوق‌العاده است که انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی را دارد. جالب است بدانید ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در پوست پرتقال از مواد مغذی گوشت پرتقال نیز بیشتر است. برای بهره بردن از مواد مغذی و فوائد پوست پرتقال می‌توانید با آن مربای جذاب […]

  • ۵۰,۴۵۴ بازدید
  • 3.4
    (36)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای لیمو شیرین

فصل پاییز که از راه می‌رسد، انواع مرکبات که جزو خوشمزه‌ترین میوه‌های این فصلند به بازار می‌آیند. میوه‌های پاییز علاوه بر طعم دلچسب، مواد مغذی فراوانی نیز دارند؛ برای اینکه از طعم و فوائد این میوه‌ها بیشتر بهره ببرید، می‌توانید مرباهای جذابی با آن‌ها درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار چای یا […]

  • ۲۷,۱۷۸ بازدید
  • 3.8
    (10)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای انجیر

مربای انجیر = درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها ...

  • ۴۸۳,۷۲۵ بازدید
  • 3.6
    (1069)
  • ۵۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

کمپوت گلابی

کمپوت، نوعی دسر یا خوراک شیرین است که برای درست کردنش، میوه‌های درسته یا خرد شده را با شکر می‌پزند. کمپوت میوه برای اولین بار در فرانسه طی قرن هفدهم ابداع شد و به تدریج در همه دنیا مورد استقبال قرار گرفت. تهیه کمپوت بهترین روش برای استفاده از میوه‌های اضافی و جلوگیری از خراب […]

  • ۱۲۰,۹۸۸ بازدید
  • 3.5
    (232)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای بالنگ

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای بالنگ هم می توان آبلیمو اضافه کرد و هم می توان آب بخش میانی بالنگ را از طریق رد کردن از صافی گرفت و بعد به مربا افزود..

  • ۱۰۵,۸۶۵ بازدید
  • 3.3
    (130)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای به

مربای به = درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ...

  • ۴۶۷,۶۱۱ بازدید
  • 3.4
    (1253)
  • ۸۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای سیب

مربا یکی از چاشنی های ثابت و پر طرفدار صبحانه ایرانی می باشد. مربا با نان و کره محبوبیت بیشتری دارد. اما بعضی مربا را به تنهایی و همراه با نان میل می کنند. محبوبیت این چاشنی دلپذیر تا حدی ست، که از آن به عنوان یک دسر خوشمزه همراه با چای نیز استقبال می […]

  • ۳۷۴,۴۰۵ بازدید
  • 3.5
    (792)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای زرشک

مربای زرشک = زرشک های ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود 300 گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید ...

  • ۱۴۷,۹۸۴ بازدید
  • 3.6
    (235)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی : ابتدا توت فرنگي‌ها را شسته و دم ها و برگ‌هاي آنها را جدا كنيد سپس با رنده همه را در كاسه‌ رنده كنيد و شكر را روي توت فرنگي ها بريزيد ...

  • ۱۰۶,۳۶۷ بازدید
  • 3.8
    (86)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربا توت فرنگی : دم توت فرنگی را بگیرید سپس شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که له نشوند ، شکر را لای توت فرنگی بریزید و بگذارید 1 روز در یخچال بمانند ...

  • ۴۷۷,۶۱۶ بازدید
  • 3.5
    (594)
  • ۴۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای آلبالو

مربای آلبالو : شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید البالوها 1 روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند ...

  • ۲۰۸,۹۲۵ بازدید
  • 3.6
    (290)
  • ۴۶ دیدگاه
انواع مربا مارمالاد:

انواع مربا، مارمالاد و کمپوت:

مربا و مارمالاد از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی به مربا و مارمالاد استفاده کرد. در این بخش با انواع مربا و مارمالاد آشنا خوهید شد