آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع مربا مارمالاد

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای سیب

مربا یکی از چاشنی های ثابت و پر طرفدار صبحانه ایرانی می باشد. مربا با نان و کره محبوبیت بیشتری دارد. اما بعضی مربا را به تنهایی و همراه با نان میل می کنند. محبوبیت این چاشنی دلپذیر تا حدی ست، که از آن به عنوان یک دسر خوشمزه همراه با چای نیز استقبال می […]

  • ۳۷۴,۴۹۰ بازدید
  • 3.5
    (792)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای زرشک

مربای زرشک = زرشک های ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود 300 گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید ...

  • ۱۴۸,۰۲۶ بازدید
  • 3.6
    (235)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی : ابتدا توت فرنگي‌ها را شسته و دم ها و برگ‌هاي آنها را جدا كنيد سپس با رنده همه را در كاسه‌ رنده كنيد و شكر را روي توت فرنگي ها بريزيد ...

  • ۱۰۶,۴۵۰ بازدید
  • 3.8
    (87)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربا توت فرنگی : دم توت فرنگی را بگیرید سپس شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که له نشوند ، شکر را لای توت فرنگی بریزید و بگذارید 1 روز در یخچال بمانند ...

  • ۴۷۷,۷۲۰ بازدید
  • 3.5
    (598)
  • ۴۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای آلبالو

مربای آلبالو : شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید البالوها 1 روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند ...

  • ۲۰۹,۰۶۶ بازدید
  • 3.6
    (291)
  • ۴۶ دیدگاه
انواع مربا مارمالاد:

انواع مربا، مارمالاد و کمپوت:

مربا و مارمالاد از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی به مربا و مارمالاد استفاده کرد. در این بخش با انواع مربا و مارمالاد آشنا خوهید شد