آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پیش غذا و فینگر فود

سرآشپز بانو

مافین سیب زمینی پنیری

مافین سیب زمینی پنیری می تواند صبحانه یا میان وعده ای عالی و مقوی باشد. دستور پخت این مافین فوق العاده راحت است اما نتیجه کار بسیار حرفه ای و ...

  • ۴۱,۷۶۱ بازدید
  • 4.3
    (129)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه راتا مرغ

 اگر برای مراسم و جشن های تولد خود دنبال غذایی هستید که هم میز را زیبا کند و هم خوشمزه باشد راتا انتخاب خیلی خوبیست، میتوانید چندین نوع راتا مثل راتا مرغ ، راتا ژامبون، راتا سبزیجات و … را درست کنید و در یک سینی بزرگ کنار هم بچینید .  در این دستور، طرز […]

  • ۱۰۹,۷۹۷ بازدید
  • 3.9
    (97)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تارت هوموس

نان فنجانی پر شده با هوموس : خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید ، هر تکه را داخل قالب بگذارید و با دست پهن کنید ...

  • ۲۴,۰۵۱ بازدید
  • 3.7
    (11)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری یکی از پیش­ غذا­های محبوب در رستوران­ها و خصوصاً فست فودهاست. اما فست ­فود­ها به اندازه ­ی کافی مضر هستند و مصرف آنها خیلی توصیه نمیشود مخصوصا که خیلی از فروشنده های فست فود چندین بار از روغنی برای سرخ کردن استفاده میکنند که قبلا داغ شده. پس بهتر است اگر هوس این […]

  • ۱۶۱,۱۱۱ بازدید
  • 3.7
    (191)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بورانی اسفناج و پنیر خامه ای

بورانی اسفناج، پیش‌غذایی خوشمزه و محبوب است و البته می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذای سبک و فوری نیز سرو کرد. این پیش‌غذا به دلیل وجود اسفناج بسیار مقوی و مفید است. سبزی اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین ث، ویتامین ای، سلنیوم، منگنز و بتاکاروتن است که همه آن جزو آنتی‌اکسیدان‌های مفید برای […]

  • ۱۵,۶۶۴ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هوموس

طرز تهیه هوموس نخود و سیر : برای تهیه هوموس ابتدا بوته های سیر را 1 ساعت داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب شوند ، بوته های سیر را از ...

  • ۲۸۷,۳۷۶ بازدید
  • 3.4
    (307)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوفته برنجی سوخاری یا آرانچینی

طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری پنیری : برنج پخته را داخل کاسه ای بریزید ( برای کوفته برنجی باید برنج شل باشد ) سپس تخم مرغ ها ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید ...

  • ۵۰,۸۷۰ بازدید
  • 4.5
    (35)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سیب زمینی تنوری (کمپیر)

طرز تهیه سیب زمینی تنوری به سه روش مختلف: سیب زمینی تنوری ساده در فر، سیب زمینی تنوری شکم پر ترکیه ای یا همان کمپیر و بالاخره سیب زمینی تنوری بدون فر

  • ۱۳۰,۵۴۸ بازدید
  • 3.9
    (96)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دلمه فلفل با مرغ

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با گوشت : برای تهیه دلمه فلفل ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید سپس سر فلفل ها را با دقت جدا و داخل فلفل ها را خالی کنید و ...

  • ۴۲,۰۲۹ بازدید
  • 3.8
    (32)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی : ماست را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید سپس پوره کدو حلوایی ، پودر زیره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و ...

  • ۲۳,۷۸۸ بازدید
  • 3.4
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بادمجان کبابی

زمانی که مواد میانی بادمجان کبابی آماده شد به وسیله قاشقی کوچک داخل بادمجان ها را پر کنید و آن ها را در تابه بچینید و روی شعله قرار دهید تا برای زمان سرو گرم شود...

  • ۱۱۸,۱۸۲ بازدید
  • 3.3
    (53)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز را که ریز خرد کرده اید ...

  • ۸۴,۱۵۱ بازدید
  • 4.2
    (50)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بورانی بادمجان

ر ادامه این متن روش آماده سازی بورانی بادمجان کبابی را می خوانید. امیدواریم این پیش غذای ساده ولی لذیذ را تهیه کنید و لذت ببرید. با کمی خلاقیت و ابتکار از این پس می توانید انواع بورانی را تهیه کنید و حتی در م..

  • ۳۲۴,۱۱۹ بازدید
  • 3.8
    (297)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

رولت گوشت و بادمجان

رولت بادمجان : برای تهیه رولت گوشت و بادمجان ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ...

  • ۱۰۳,۷۶۸ بازدید
  • 4.2
    (56)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تارت مرغ و قارچ

تارت مرغ و قارچ : برای تهیه تارت مرغ و قارچ پنیری ابتدا سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ...

  • ۵۳,۹۸۷ بازدید
  • 4.3
    (11)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

بلال کبابی

بلال کبابی : برای تهیه بلال کبابی ابتدا پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید ، بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید و ...

  • ۱۰۲,۰۴۵ بازدید
  • 3.3
    (92)
  • ۱ دیدگاه
پیش غذا و فینگر فود:

آموزش آشپزی ایران کوک: پيش غذا براي مهماني،پيش غذا هاي فانتزي،پيش غذا،پيش غذا با نان تست،پيش غذاهاي مجلسي،پيش غذا ساده،پيش غذا با سيب زميني،پيش غذاي ايتاليايي،پيش غذاهای ایرانی farsi،پيش غذاي فانتزي،پیش غذای سرد،پیش غذای مجلسی،پیش غذای ساده،پیش غذا برای مهمانی،پیش غذای ایرانی ساده،پیش غذاهای فانتزی،پیش غذاهای ایرانی،پیش غذا سرد،پیش غذا به انگلیسی،پیش غذا برای مهمانی شام،پیش غذا با بادمجان،پیش غذا با اسفناج،پیش غذا با نان تست،پیش غذای فانتزی،پیش غذا ساده،پیش غذا با سیب زمینی،پیش غذاهای مجلسی،پیش غذا با آووکادو،پیش غذای ساده و خوشمزه،پیش غذا با خمیر هزارلا