آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای محلی و سنتی

سرآشپز بانو

طرز تهیه کال کباب شمالی

کال‌کباب، یکی از غذاهای خوشمزه محلی خطه شمال کشورمان است که توسط مردمان بخش‌هایی ازاستان‌های مازندران و گیلان پخته می‌شود. بیشتر ما با شنیدن نام کال‌کباب فکر می‌کنیم، این غذا احتمالا نوعی گوشت کبابی چرب و چیلی محلی است. اما برعکس تصور ما در کال‌کباب از گوشت و کباب خبری نیست و برای پخت آن […]

  • ۴۱,۶۵۶ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ ترش

مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. 4 قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا ...

  • ۱۲۹,۰۱۲ بازدید
  • 3.4
    (171)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه بوشهری (جنوب)

طرز تهیه قیمه بوشهری : لپه را از شب قبل خیس دهید ، لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و 4 لیوان آب اضافه کنید و ...

  • ۴۶,۷۸۸ بازدید
  • 3.9
    (36)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش ترخینه (کرمانشاه)

طرز تهیه آش ترخینه ملایر : نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ...

  • ۲۶۸,۳۹۱ بازدید
  • 3.5
    (330)
  • ۱۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش سرگنجشکی جنوبی

خورشت سرگنجشکی که با نام خورشت کله‌ گنجشکی نیز شناخته می‌شود، یکی از غذاهای محلی جنوب کشورمان است. خورشت سرگنجشکی با کوفته ریزه‌هایی از گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود و از جمله غذاهای پرطرفدار در بین جنوبی‌هاست. این غذای خوشمزه بهترین انتخاب برای روزهایی است که به دنبال غذایی فوری و آسان هستید. حتی اگر مهمان […]

  • ۶۴,۵۹۷ بازدید
  • 4
    (26)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش شله مشهدی

آش شله مشهد : گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ...

  • ۱۰۶,۳۹۸ بازدید
  • 3.9
    (80)
  • ۲۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه انار پلو

اگر یلدای امسال میزبان هستید و به فکر پخت یک غذای مجلسی و مناسب برای شام یلدا می باشید، ما برای شما پیشنهاد ویژه یلدایی داریم. انار پلو شیرازی مخصوص شب یلدا به دلیل داشتن انار این میوه پر خاصیت که از نمادهای آیین باستانی یلدا است، می تواند انتخاب مناسبی برای شام شب چله و یک پذیرایی بسیار عالی باشد.

  • ۹۰,۵۱۱ بازدید
  • 3.3
    (61)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

خورش پيچاق قيمه ( اردبیل )

خورشت پیچاق قیمه، یکی از غذاهای محلی استان اردبیل است که به خورشت بادام آذری نیز شهرت دارد. اهالی استان اردبیل این خورشت خوشمزه را به عنوان نذری در ماه‌های محرم و صفر می‌پزند و بین مردم پخش می‌کنند. همچنین این خورشت یکی از غذاهای اعیانی اردبیلی‌هاست و در بسیاری از مهمانی‌ها و مجالس رسمی […]

  • ۷۸,۲۹۶ بازدید
  • 3.3
    (65)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش خیار چمبر

آش خیار چمبر، یکی از آش‌های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که در مناطق مختلف استان مرکزی پخته می‌شود. آش خیار چمبر شباهت زیادی با آش گندم دارد با این تفاوت که در این آش از خیار چمبر استفاده می‌شود. این آش جذاب را می‌توانید در فصل خیار چمبر درست کنید و از طعم و […]

  • ۷۵,۸۲۹ بازدید
  • 3.8
    (41)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان = درون قابلمه اب بریزید سپس نخود و عدس خیس خورده را درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزند و نرم شوند ...

  • ۸۰,۱۵۲ بازدید
  • 4
    (43)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان = بادمجان ها پوست بگیرید و بپزید یا درون روغن سرخ کنید سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید ...

  • ۹۰,۰۷۰ بازدید
  • 3.8
    (39)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش ترش مازندران

شمال کشورمان علاوه بر طبیعت سرسبز و جذاب، غذاهای محلی فوق‌العاده‌ای نیز دارد. البته رب انار پایه ثابت بیشتر غذاهای مازندرانی و شمالی است و به همین دلیل بیشتر آن‌ها طعمی ملس دارند. قبلا انواع غذاهای معروف شمالی مثل خورشت ناردون، خورشت انارمسما، بادمجان کبابی و ترش واش را در ایران کوک آموزش داده‌ایم که […]

  • ۱۲۳,۳۹۴ بازدید
  • 3.3
    (80)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش ترشه سماق

خورشت ترشه سماق = سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ ، 3 قاشق سماق و نمک اضافه کنید و ...

  • ۳۷,۷۶۳ بازدید
  • 3.8
    (16)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب ترش ( گیلان )

کباب ترش، یکی از غذاهای محلی معروف و پرطرفدار خطه شمال کشورمان است که طعمی متفاوت و خاص در مقایسه با کباب‌های مرسوم ایرانی دارد. این کباب خوشمزه، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی‌شان و طعم‌های جدید هستند. در تهیه کباب ترش مانند اغلب غذاهای شمالی از رب انار، […]

  • ۱۵۱,۳۱۵ بازدید
  • 3.9
    (142)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شامی بابلی (مازندران)

شامی، یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. شامی انواع مختلفی با دستورهای تهیه متنوع دارد که اغلب برای درست کردن‌شان از گوشت، حبوبات، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ استفاده می‌شود. شامی بابلی، یکی از انواع شامی‌های خوشمزه‌ای است که اهالی شهرستان بابل، آن را می‌پزند. این شامی خوشمزه شباهت زیادی به […]

  • ۱۸۳,۳۹۸ بازدید
  • 3.7
    (129)
  • ۸ دیدگاه
غذاهای محلی و سنتی:

آموزش آشپزی ایران کوک: غذای محلی گیلان،غذای محلی گیلان،غذای محلی بوشهر،غذای محلی بوشهر،غذای محلی کرمان،غذای محلی کرمان،غذای محلی شیراز،غذای محلی شیراز،غذای محلی افغانستان،غذای محلی افغانستان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی کاشان،غذای محلی کاشان،غذای محلی همدان،غذای محلی همدان،غذای محلی کردستان،غذای محلی کردستان،غذای محلی اردبیل،غذای محلی اردبیل،غذای محلی تهران،غذای محلی تهران،غذای محلی مازندران،غذای محلی مازندران،غذای محلی کرج،غذای محلی کرج،غذای محلی تبریز،غذای محلی تبریز،غذای محلی یزد،غذای محلی یزد،غذای محلی مشهد،غذای محلی مشهد،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی زنجان،غذای محلی زنجان،غذای محلی اراک،غذای محلی اراک،غذای محلی لرستان،غذای محلی لرستان،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تبريز