آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه کال کباب شمالی

کال‌کباب، یکی از غذاهای خوشمزه محلی خطه شمال کشورمان است که توسط مردمان بخش‌هایی ازاستان‌های مازندران و گیلان پخته می‌شود. بیشتر ما با شنیدن نام کال‌کباب فکر می‌کنیم، این غذا احتمالا نوعی گوشت کبابی چرب و چیلی محلی است. اما برعکس تصور ما در کال‌کباب از گوشت و کباب خبری نیست و برای پخت آن […]

  • ۴۱,۶۹۰ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه خورش سرگنجشکی جنوبی

خورشت سرگنجشکی که با نام خورشت کله‌ گنجشکی نیز شناخته می‌شود، یکی از غذاهای محلی جنوب کشورمان است. خورشت سرگنجشکی با کوفته ریزه‌هایی از گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود و از جمله غذاهای پرطرفدار در بین جنوبی‌هاست. این غذای خوشمزه بهترین انتخاب برای روزهایی است که به دنبال غذایی فوری و آسان هستید. حتی اگر مهمان […]

  • ۶۴,۶۵۳ بازدید
  • 4
    (26)
  • ۵ دیدگاه

طرز تهیه انار پلو

اگر یلدای امسال میزبان هستید و به فکر پخت یک غذای مجلسی و مناسب برای شام یلدا می باشید، ما برای شما پیشنهاد ویژه یلدایی داریم. انار پلو شیرازی مخصوص شب یلدا به دلیل داشتن انار این میوه پر خاصیت که از نمادهای آیین باستانی یلدا است، می تواند انتخاب مناسبی برای شام شب چله و یک پذیرایی بسیار عالی باشد.

  • ۹۰,۵۶۱ بازدید
  • 3.3
    (61)
  • ۵ دیدگاه

طرز تهیه خورش پيچاق قيمه ( اردبیل )

خورشت پیچاق قیمه، یکی از غذاهای محلی استان اردبیل است که به خورشت بادام آذری نیز شهرت دارد. اهالی استان اردبیل این خورشت خوشمزه را به عنوان نذری در ماه‌های محرم و صفر می‌پزند و بین مردم پخش می‌کنند. همچنین این خورشت یکی از غذاهای اعیانی اردبیلی‌هاست و در بسیاری از مهمانی‌ها و مجالس رسمی […]

  • ۷۸,۳۵۴ بازدید
  • 3.3
    (65)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه آش خیار چمبر

آش خیار چمبر، یکی از آش‌های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که در مناطق مختلف استان مرکزی پخته می‌شود. آش خیار چمبر شباهت زیادی با آش گندم دارد با این تفاوت که در این آش از خیار چمبر استفاده می‌شود. این آش جذاب را می‌توانید در فصل خیار چمبر درست کنید و از طعم و […]

  • ۷۵,۸۷۳ بازدید
  • 3.8
    (41)
  • ۸ دیدگاه

طرز تهیه آش ترش مازندران

شمال کشورمان علاوه بر طبیعت سرسبز و جذاب، غذاهای محلی فوق‌العاده‌ای نیز دارد. البته رب انار پایه ثابت بیشتر غذاهای مازندرانی و شمالی است و به همین دلیل بیشتر آن‌ها طعمی ملس دارند. قبلا انواع غذاهای معروف شمالی مثل خورشت ناردون، خورشت انارمسما، بادمجان کبابی و ترش واش را در ایران کوک آموزش داده‌ایم که […]

  • ۱۲۳,۴۲۱ بازدید
  • 3.3
    (80)
  • ۱۴ دیدگاه

طرز تهیه کباب ترش ( گیلان )

کباب ترش، یکی از غذاهای محلی معروف و پرطرفدار خطه شمال کشورمان است که طعمی متفاوت و خاص در مقایسه با کباب‌های مرسوم ایرانی دارد. این کباب خوشمزه، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی‌شان و طعم‌های جدید هستند. در تهیه کباب ترش مانند اغلب غذاهای شمالی از رب انار، […]

  • ۱۵۱,۳۵۵ بازدید
  • 3.9
    (142)
  • ۶ دیدگاه

طرز تهیه شامی بابلی (مازندران)

شامی، یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. شامی انواع مختلفی با دستورهای تهیه متنوع دارد که اغلب برای درست کردن‌شان از گوشت، حبوبات، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ استفاده می‌شود. شامی بابلی، یکی از انواع شامی‌های خوشمزه‌ای است که اهالی شهرستان بابل، آن را می‌پزند. این شامی خوشمزه شباهت زیادی به […]

  • ۱۸۳,۴۳۵ بازدید
  • 3.7
    (129)
  • ۸ دیدگاه
غذاهای محلی و سنتی:

آموزش آشپزی ایران کوک: غذای محلی گیلان،غذای محلی گیلان،غذای محلی بوشهر،غذای محلی بوشهر،غذای محلی کرمان،غذای محلی کرمان،غذای محلی شیراز،غذای محلی شیراز،غذای محلی افغانستان،غذای محلی افغانستان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی کاشان،غذای محلی کاشان،غذای محلی همدان،غذای محلی همدان،غذای محلی کردستان،غذای محلی کردستان،غذای محلی اردبیل،غذای محلی اردبیل،غذای محلی تهران،غذای محلی تهران،غذای محلی مازندران،غذای محلی مازندران،غذای محلی کرج،غذای محلی کرج،غذای محلی تبریز،غذای محلی تبریز،غذای محلی یزد،غذای محلی یزد،غذای محلی مشهد،غذای محلی مشهد،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی زنجان،غذای محلی زنجان،غذای محلی اراک،غذای محلی اراک،غذای محلی لرستان،غذای محلی لرستان،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تبريز

×

مواد اولیه