طرز تهیه کوفته سبزی (شیراز)
کوفته سبزی شیرازی: نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا ...
- ۹۸,۴۶۶ بازدید
- ۱ دیدگاه
کوفته سبزی شیرازی: نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا ...
آش سماق: قبل از شروع آشپزی سماق را در آب قرار دهید.( این کار را تقریبا 1 ساعت قبل از شروع کار انجام دهید.) ...
آبگوشت قرمه سبزی: گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با ...
کالکباب، یکی از غذاهای خوشمزه محلی خطه شمال کشورمان است که توسط مردمان بخشهایی ازاستانهای مازندران و گیلان پخته میشود. بیشتر ما با شنیدن نام کالکباب فکر میکنیم، این غذا احتمالا نوعی گوشت کبابی چرب و چیلی محلی است. اما برعکس تصور ما در کالکباب از گوشت و کباب خبری نیست و برای پخت آن […]
پیاز سرخ شده را در تابه ای بریزید و گوشت های قیمه ای را با آن تفت دهید. خلال بادام را اضافه کنید و ...
بادمجانها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و ...
ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آنها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و ...
مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. 4 قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا ...
پوست بادمجانها را بکنید و یک برش طولی روی هر دو بادمجان ایجاد کنید. آنها را به نمک آغشته کنید و ...
طرز تهیه قیمه بوشهری : لپه را از شب قبل خیس دهید ، لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و 4 لیوان آب اضافه کنید و ...
طرز تهیه آش ترخینه ملایر : نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ...
خورشت سرگنجشکی که با نام خورشت کله گنجشکی نیز شناخته میشود، یکی از غذاهای محلی جنوب کشورمان است. خورشت سرگنجشکی با کوفته ریزههایی از گوشت چرخکرده درست میشود و از جمله غذاهای پرطرفدار در بین جنوبیهاست. این غذای خوشمزه بهترین انتخاب برای روزهایی است که به دنبال غذایی فوری و آسان هستید. حتی اگر مهمان […]
آش شله مشهد : گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید و کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ...
آبگوشت کشک و بادمجان لرستان : نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید ...
ته چین مرغ و بادمجان شیرازی : بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و ...
اگر یلدای امسال میزبان هستید و به فکر پخت یک غذای مجلسی و مناسب برای شام یلدا می باشید، ما برای شما پیشنهاد ویژه یلدایی داریم. انار پلو شیرازی مخصوص شب یلدا به دلیل داشتن انار این میوه پر خاصیت که از نمادهای آیین باستانی یلدا است، می تواند انتخاب مناسبی برای شام شب چله و یک پذیرایی بسیار عالی باشد.
خورش خلال کرمانشاه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ...
خورشت پیچاق قیمه، یکی از غذاهای محلی استان اردبیل است که به خورشت بادام آذری نیز شهرت دارد. اهالی استان اردبیل این خورشت خوشمزه را به عنوان نذری در ماههای محرم و صفر میپزند و بین مردم پخش میکنند. همچنین این خورشت یکی از غذاهای اعیانی اردبیلیهاست و در بسیاری از مهمانیها و مجالس رسمی […]
آش خیار چمبر، یکی از آشهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که در مناطق مختلف استان مرکزی پخته میشود. آش خیار چمبر شباهت زیادی با آش گندم دارد با این تفاوت که در این آش از خیار چمبر استفاده میشود. این آش جذاب را میتوانید در فصل خیار چمبر درست کنید و از طعم و […]
آش بادمجان = درون قابلمه اب بریزید سپس نخود و عدس خیس خورده را درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزند و نرم شوند ...
حلیم بادمجان = بادمجان ها پوست بگیرید و بپزید یا درون روغن سرخ کنید سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید ...
شمال کشورمان علاوه بر طبیعت سرسبز و جذاب، غذاهای محلی فوقالعادهای نیز دارد. البته رب انار پایه ثابت بیشتر غذاهای مازندرانی و شمالی است و به همین دلیل بیشتر آنها طعمی ملس دارند. قبلا انواع غذاهای معروف شمالی مثل خورشت ناردون، خورشت انارمسما، بادمجان کبابی و ترش واش را در ایران کوک آموزش دادهایم که […]
خورشت ترشه سماق = سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ ، 3 قاشق سماق و نمک اضافه کنید و ...
کباب ترش، یکی از غذاهای محلی معروف و پرطرفدار خطه شمال کشورمان است که طعمی متفاوت و خاص در مقایسه با کبابهای مرسوم ایرانی دارد. این کباب خوشمزه، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذاییشان و طعمهای جدید هستند. در تهیه کباب ترش مانند اغلب غذاهای شمالی از رب انار، […]
شامی، یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. شامی انواع مختلفی با دستورهای تهیه متنوع دارد که اغلب برای درست کردنشان از گوشت، حبوبات، سیبزمینی و تخممرغ استفاده میشود. شامی بابلی، یکی از انواع شامیهای خوشمزهای است که اهالی شهرستان بابل، آن را میپزند. این شامی خوشمزه شباهت زیادی به […]
خوراک کدوبره غذای شمالی : درون ماهیتابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید ، پیاز و سیر را خرد کنید و ...
آموزش آشپزی ایران کوک: غذای محلی گیلان،غذای محلی گیلان،غذای محلی بوشهر،غذای محلی بوشهر،غذای محلی کرمان،غذای محلی کرمان،غذای محلی شیراز،غذای محلی شیراز،غذای محلی افغانستان،غذای محلی افغانستان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی کاشان،غذای محلی کاشان،غذای محلی همدان،غذای محلی همدان،غذای محلی کردستان،غذای محلی کردستان،غذای محلی اردبیل،غذای محلی اردبیل،غذای محلی تهران،غذای محلی تهران،غذای محلی مازندران،غذای محلی مازندران،غذای محلی کرج،غذای محلی کرج،غذای محلی تبریز،غذای محلی تبریز،غذای محلی یزد،غذای محلی یزد،غذای محلی مشهد،غذای محلی مشهد،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی زنجان،غذای محلی زنجان،غذای محلی اراک،غذای محلی اراک،غذای محلی لرستان،غذای محلی لرستان،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تبريز