آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای محلی و سنتی

سپیده

دویماج

در این مطلب می خوام یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی رو بهتون آموزش بدم. اگه دوست دارید بدونید که این غذای دلچسب و جذاب چیه که تموم ویژگی های خوب رو با هم داره بیشتر از این منتظرتون نمی ذارم. اسم این غذا دویماج هست. دویماج از غذاهای ایرانی سنتی و محلی به ویژه […]

  • ۳۳,۳۴۴ بازدید
  • 4.3
    (64)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کشک کدو

کشک کدو کرمانی یا کشک کدو شیرازی یکی از غذاهای محبوب ایرانیه. بین ما ایرانی ها کشک کدو و بادمجان طرفدارای زیادی دارن. اما معمولا کشک بادمجان به کشک کدو سبز ترجیح داده میشه. در صورتی که هر دو خیلی خوشمزه و خیلی مقوی هستن. و به خاطر کشک زیادی که در این غذاها هست […]

  • ۵۹,۲۴۶ بازدید
  • 3.9
    (57)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو حلوایی یا قلیه کدو تنبل یه غذای سنتی و محلی هست که در سراسر ایران به روش های مختلفی تهیه  سرو میشه. هر چند این غذای خوشمزه بیشتر به قلیه کدو یزدی و قلیه کدو حلوایی گیلان و یا کدو قلیه مازندرانی هم معروفه. اما مردم قزوین هم اون رو به روش خاص […]

  • ۲۶,۳۶۸ بازدید
  • 3.5
    (23)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه سبزی فسنجان

سبزی فسنجان یه غذای محلی خیلی خوشمزه ست که بیشتر در استان مازندران و شرق استان گیلان تهیه میشه. اگه اهل اون منطقه نباشین حتما براتون سوال شده که سبزی فسنجان چیست یا چطوری میشه تهیه ش کرد. خب سبزی فسنجان غذای محلی مشابه با اناربیج گیلانی هست. بیشتر وقت ها این دو غذا رو […]

  • ۱۹,۹۳۷ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه گمج کباب

با گمج کباب گیلانی آشنا هستین؟ تا حالا امتحانش کردین؟ گمج کباب گیلان یه غذای خوش طعم و سالمه که در گمج تهیه میشه. حالا گمج چی هست؟ گمج به یک نوع ظرف سفالی گفته میشه که غذا رو خیلی آروم می پزه و طعمی عالی بهش میده. غذاهایی مثل خورشت فسنجون یا باقلا قاتق […]

  • ۲۰,۸۷۴ بازدید
  • 4.5
    (21)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه آب پیازی

حتما شما هم براتون سوال شده که آب ترشی یا آب پیازی مال کجاست و غذای کدوم منطقه هست! درسته؟ خب در واقع آب پیازی غذای استان خوزستان هست و بیشتر اون رو به اسم آب پیازی دزفول یا آب پیازی شوشتری هم می شناسن. اما آب پیازی بختیاری هم هست و میشه گفت اکثر […]

  • ۲۴,۰۴۵ بازدید
  • 3.5
    (25)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

شیرین قاتق گیلان

شیرین قاتق گیلان که به اسم شیرین خورشت گیلانی یا خورشت آلو قیسی هم شناخته میشه یه غذای فوق العاده خوشمزست. این خورش جذاب اکثرا با گوشت سینه مرغ تهیه و سرو میشه. طعم ترش، ملس یا شیرین داره. و طرز تهیه اون نیازمند کمی تجربه و مهارته. اگر تازه کار هستید، اصلا نگران نباشین. […]

  • ۲۶,۳۲۷ بازدید
  • 3.7
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سیروابیج گیلان

من هم از اونجا که عاشق غذای محلی و مخصوصا غذاهای شمالی هستم امروز قصد دارم روش تهیه سیروابیج رو بهتون آموزش بدم ولی قبلش شاید خوب باشه کمی از خواص سیر ت...

  • ۲۶,۲۹۷ بازدید
  • 3.9
    (22)
  • ۳ دیدگاه

سمیه

روش تهیه جگروز لرستان

در ادامه این نوشته مراحل تهیه جگروز سنتی را می خوانیم که امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید اما پبش از هر چیز شاید لازم باشد بدانید که استفاده بیش از حد جگر می تواند..

  • ۲۹,۳۲۷ بازدید
  • 4
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه هواری میگو

برای تهیه هواری میگو به جای رب می توان از گوجه فرنگی استفاده کرد. در این صورت گوجه را ریز خرد کنید و آن را به پیاز تفت خورده بیافزا...

  • ۱۱,۹۲۶ بازدید
  • 3.8
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه آب دوغ خیار

مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..

  • ۶۷,۰۳۷ بازدید
  • 3.8
    (55)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه کوفته برنجی

نمیدونم تا به حال تجربه درست کردن کوفته برنجی یا همون کوفته تبریزی رو داشتین یا نه ولی به احتمال زیاد این غذای خوشمزه و سنتی رو امتحان کردین و می دونید چه..

  • ۴۰,۵۵۳ بازدید
  • 4
    (57)
  • ۲ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه خورشت انار مسما

در ادامه می خواهیم روش تهیه خورش انار مسما مجلسی مخصوص شب یلدا را یاد بگیریم؛ امیدواریم از تهیه و خوردن این غذای پاییزی لذت ببرید...

  • ۳۷,۷۰۰ بازدید
  • 3.6
    (53)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

تهیه سمبوسه به عنوان پیش غذا یا فینگر فودی ساده می تواند گزینه مناسبی برای سرو شدن در میهمانی ها باشد، چرا که این پیش غذا در بین افراد مختلف به ویژه ...

  • ۲۴۳,۳۰۱ بازدید
  • 3.8
    (378)
  • ۲ دیدگاه

نیلوفر

طرز تهیه کباب سرداشی (همدان)

کباب سرداشی از دسته غذاهای محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده می‌شود.

  • ۷۶,۵۵۷ بازدید
  • 3.8
    (78)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مانی پلو

در تهیه مانی پلو از لپه، رشته پلویی، زرشک و کشمش استفاده میشود. معمولاً همراه این غذا گوشت یا گاهی مرغ تفت داده شده با پیاز استفاده میشود.

  • ۹۴,۷۷۹ بازدید
  • 3.8
    (119)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قیمه ریزه

قیمه ریزه از غذاهای محلی اصفهان است که از کوفته‌های کوچک گوشت، آرد نخودچی و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. به این کوفته‌ها خوراک کله گنجشکی هم گفته می‌شود.

  • ۲۷۸,۸۸۲ بازدید
  • 3.5
    (546)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شش انداز

در این مطلب قصد آموزش انواع شش انداز عید نوروز و چهارشنبه سوری را داریم و در حین آموزش درباره فواید و خواص هر نوع از شش انداز خواهیم گفت...

  • ۱۷۹,۹۲۳ بازدید
  • 3.8
    (327)
  • ۲۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

شامی ترش (ترشه شامی)

ترشه شامی گیلانی: در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده ...

  • ۶۹,۷۵۵ بازدید
  • 3.7
    (145)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش چغرتمه (گیلان)

خورش چغرتمه: مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید. تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا ...

  • ۶۵,۹۰۰ بازدید
  • 3.9
    (93)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کال کباب شمالی

کال‌کباب، یکی از غذاهای خوشمزه محلی خطه شمال کشورمان است که توسط مردمان بخش‌هایی ازاستان‌های مازندران و گیلان پخته می‌شود. بیشتر ما با شنیدن نام کال‌کباب فکر می‌کنیم، این غذا احتمالا نوعی گوشت کبابی چرب و چیلی محلی است. اما برعکس تصور ما در کال‌کباب از گوشت و کباب خبری نیست و برای پخت آن […]

  • ۴۱,۴۹۸ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۳ دیدگاه
غذاهای محلی و سنتی:

آموزش آشپزی ایران کوک: غذای محلی گیلان،غذای محلی گیلان،غذای محلی بوشهر،غذای محلی بوشهر،غذای محلی کرمان،غذای محلی کرمان،غذای محلی شیراز،غذای محلی شیراز،غذای محلی افغانستان،غذای محلی افغانستان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی اصفهان،غذای محلی کاشان،غذای محلی کاشان،غذای محلی همدان،غذای محلی همدان،غذای محلی کردستان،غذای محلی کردستان،غذای محلی اردبیل،غذای محلی اردبیل،غذای محلی تهران،غذای محلی تهران،غذای محلی مازندران،غذای محلی مازندران،غذای محلی کرج،غذای محلی کرج،غذای محلی تبریز،غذای محلی تبریز،غذای محلی یزد،غذای محلی یزد،غذای محلی مشهد،غذای محلی مشهد،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی کرمانشاه،غذای محلی زنجان،غذای محلی زنجان،غذای محلی اراک،غذای محلی اراک،غذای محلی لرستان،غذای محلی لرستان،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تهران،غذاي محلي تبريز