خورش اسفناج گردو دامغانی یه خورش اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه هست. از جمله خواص شگفت انگیز گردو این هست که گردو یه منبع غنی از چربی های سالم مثل امگا 3، پروتئین و فیبر هست. علاوه بر خورش اسفناج گردو که در این مطلب می خوام طرز تهیه اون رو بهتون آموزش بدم، […]
خورش یکی از غذاهای اصلی در سفره های ایرانی هست که تنوع بسیار زیادی هم داره مثل خورش قیمه نخود، خورش اناربیج و غیره. خورش مرجو یا خورش عدس از غذاهای ایرانی محلی و سنتی متعلق به شهر زیبای طالقان هست. ماده اصلی تشکیل دهنده این خورش اصیل و بی نطیر عدس هست. عدس (به […]
با این که بلدرچین پرنده ایه که بدن کوچیکی داره اما گوشت بلدرچین یکی از پرخاصیت ترین گوشت های دنیاست. مواد مغذی گوشت بلدرچین آن قدر زیاده که اکثر پزشک ها خوردن اون رو برای همه ی سنین توصیه می کنن. از خواص گوشت بلدرچین میشه به پروتئین، فسفر، کلسیم، آهن و روی اشاره کرد […]
این مطلب برای عاشقان غذاهای شمالی مثل خورش ملاقورمه شمالی، خورش سیر انار و خورشت ناردون و دوستداران خطه سر سبز گیلان هست. در این مطلب طرز تهیه خورش ترش واش یا آبکی خورش رو بهتون آموزش میدم. باید اعتراف کنم ترش واش یکی از خوشمزه ترین غذاهای روی زمینه. بعد از یک بار امتحان […]
قیمه نخود یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی استان یزد است. قیمه نخود با طعم و عطر دل انگیز خودش می تونه در کنار سایر خورش ها مثل خورشت قیمه بادمجان، خورشت هویج، قیمه یزدی، خورش ساک و غیره زینت بخش سفره تون باشه. درست کردن قیمه نخود خیلی آسونه و دقیقاً مث خورشت […]
یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته اعیونی ایرانی چلو گوشته. ایرانی ها از قدیم این غذا رو برای مهمونای ویژه و عزیزشون درست میکردن. امروزه هم چلو گوشت یه غذای مجلسی به حساب میاد که اکثرا تو عروسی ها و مهمونی های بزرگ و رسمی سرو میشه. گوشت این غذا معمولا گوشت گردن یا […]
در این مطلب می خوام یکی از غذاهای ایرانی محلی و سنتی که متعلق به استان خوزستان هست رو بهتون آموزش بدم. واسه من که برای اولین بار بود با این غذا آشنا می شدم خیلی خیلی جالب و هیجان انگیز بود امیدوارم واسه شما هم همینطور باشه. اسم این غذا گمنه بوشهری هست که […]
ما ایرانی ها عاشق پلو خورشتیم. اگه رژیم نداشته باشیم حتما حداقل یه روز تو هفته رو یه خورشت خوشمزه ی ایرانی درست می کنیم. تنوع خورشت های سنتی ایرانی هم انقدر زیاده که میشه هر روز یکی از اون ها رو درست کرد. از خورشت قرمه سبزی که همه عاشقشن گرفته تا خورشت های […]
لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی هاست که همراه با سالاد شیرازی و ماست و خیار محبوبیت زیادی داره. لوبیا پلو به دو شیوه ی دمی و آبکش درست میشه. علاوه بر این طرز تهیه لوبیا پلو سلیقه ایه و هم با گوشت تکه ای و هم با گوشت چرخ کرده درست میشه. […]
لوبیا پلو از غذاهای سنتی ایرانیه که محبوبیت زیادی بین ما ایرانی ها داره. حتما شما هم این غذا رو درست کردید یا تجربه ی خوردن اون را داشتید. این غذای خوشمزه معمولا با سالاد شیرازی سرو میشه و همه میدونن که خوردن این غذا در کنار سالاد شیرازی خوشمزگی اون رو چند برابر میکنه! […]
در این مطلب می خوام یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی رو بهتون آموزش بدم. اگه دوست دارید بدونید که این غذای دلچسب و جذاب چیه که تموم ویژگی های خوب رو با هم داره بیشتر از این منتظرتون نمی ذارم. اسم این غذا دویماج هست. دویماج از غذاهای ایرانی سنتی و محلی به ویژه […]
کشک کدو کرمانی یا کشک کدو شیرازی یکی از غذاهای محبوب ایرانیه. بین ما ایرانی ها کشک کدو و بادمجان طرفدارای زیادی دارن. اما معمولا کشک بادمجان به کشک کدو سبز ترجیح داده میشه. در صورتی که هر دو خیلی خوشمزه و خیلی مقوی هستن. و به خاطر کشک زیادی که در این غذاها هست […]
قلیه کدو حلوایی یا قلیه کدو تنبل یه غذای سنتی و محلی هست که در سراسر ایران به روش های مختلفی تهیه سرو میشه. هر چند این غذای خوشمزه بیشتر به قلیه کدو یزدی و قلیه کدو حلوایی گیلان و یا کدو قلیه مازندرانی هم معروفه. اما مردم قزوین هم اون رو به روش خاص […]
سبزی فسنجان یه غذای محلی خیلی خوشمزه ست که بیشتر در استان مازندران و شرق استان گیلان تهیه میشه. اگه اهل اون منطقه نباشین حتما براتون سوال شده که سبزی فسنجان چیست یا چطوری میشه تهیه ش کرد. خب سبزی فسنجان غذای محلی مشابه با اناربیج گیلانی هست. بیشتر وقت ها این دو غذا رو […]
با گمج کباب گیلانی آشنا هستین؟ تا حالا امتحانش کردین؟ گمج کباب گیلان یه غذای خوش طعم و سالمه که در گمج تهیه میشه. حالا گمج چی هست؟ گمج به یک نوع ظرف سفالی گفته میشه که غذا رو خیلی آروم می پزه و طعمی عالی بهش میده. غذاهایی مثل خورشت فسنجون یا باقلا قاتق […]
حتما شما هم براتون سوال شده که آب ترشی یا آب پیازی مال کجاست و غذای کدوم منطقه هست! درسته؟ خب در واقع آب پیازی غذای استان خوزستان هست و بیشتر اون رو به اسم آب پیازی دزفول یا آب پیازی شوشتری هم می شناسن. اما آب پیازی بختیاری هم هست و میشه گفت اکثر […]
شیرین قاتق گیلان که به اسم شیرین خورشت گیلانی یا خورشت آلو قیسی هم شناخته میشه یه غذای فوق العاده خوشمزست. این خورش جذاب اکثرا با گوشت سینه مرغ تهیه و سرو میشه. طعم ترش، ملس یا شیرین داره. و طرز تهیه اون نیازمند کمی تجربه و مهارته. اگر تازه کار هستید، اصلا نگران نباشین. […]
من هم از اونجا که عاشق غذای محلی و مخصوصا غذاهای شمالی هستم امروز قصد دارم روش تهیه سیروابیج رو بهتون آموزش بدم ولی قبلش شاید خوب باشه کمی از خواص سیر ت...
در ادامه این نوشته مراحل تهیه جگروز سنتی را می خوانیم که امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید اما پبش از هر چیز شاید لازم باشد بدانید که استفاده بیش از حد جگر می تواند..
برای تهیه هواری میگو به جای رب می توان از گوجه فرنگی استفاده کرد. در این صورت گوجه را ریز خرد کنید و آن را به پیاز تفت خورده بیافزا...
نمیدونم تا به حال تجربه درست کردن کوفته برنجی یا همون کوفته تبریزی رو داشتین یا نه ولی به احتمال زیاد این غذای خوشمزه و سنتی رو امتحان کردین و می دونید چه..
در ادامه می خواهیم روش تهیه خورش انار مسما مجلسی مخصوص شب یلدا را یاد بگیریم؛ امیدواریم از تهیه و خوردن این غذای پاییزی لذت ببرید...
تهیه سمبوسه به عنوان پیش غذا یا فینگر فودی ساده می تواند گزینه مناسبی برای سرو شدن در میهمانی ها باشد، چرا که این پیش غذا در بین افراد مختلف به ویژه ...
کباب سرداشی از دسته غذاهای محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده میشود.
در تهیه مانی پلو از لپه، رشته پلویی، زرشک و کشمش استفاده میشود. معمولاً همراه این غذا گوشت یا گاهی مرغ تفت داده شده با پیاز استفاده میشود.
قیمه ریزه از غذاهای محلی اصفهان است که از کوفتههای کوچک گوشت، آرد نخودچی و سبزیجات معطر تهیه میشود. به این کوفتهها خوراک کله گنجشکی هم گفته میشود.
خورش ماست: پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد ...
در این مطلب قصد آموزش انواع شش انداز عید نوروز و چهارشنبه سوری را داریم و در حین آموزش درباره فواید و خواص هر نوع از شش انداز خواهیم گفت...
ترشه شامی گیلانی: در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده ...
خورش چغرتمه: مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید. تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا ...