طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی
البالو پلو با گوشت چرخ کرده : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید سپس روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم آبکشی کنید ...
- ۱۳۱,۲۷۵ بازدید
- ۶ دیدگاه
البالو پلو با گوشت چرخ کرده : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید سپس روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم آبکشی کنید ...
آلبالو پلو با مرغ : هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، شكر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه ...
خوراک کدوبره غذای شمالی : درون ماهیتابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید ، پیاز و سیر را خرد کنید و ...
راتاتویی، یکی از غذاهای اصیل و قدیمی فرانسوی است که از قرنها پیش در مناطق جنوبی این کشور پخته میشود. در این غذای خوشمزه و جذاب فقط از سبزیجات استفاده میشود و بادمجان و کدوسبز از جمله مواد اولیه آن هستند. به همین دلیل راتاتویی، غذایی مناسب برای رژیم گیاهخواری است. همچنین استفاده از صیفی […]
امروز که تصمیم گرفتم دستور آش جو رو برای دوستان عزیزم بنویسم همون حس و حال خوشآیند رو دارم البته با هزاران افسوس که دیگه نه مامان بزرگی هست ...
خمیر پیتزا : خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و در جای گرمی 5 دقیقه بگذارید ...
بروسکتا یا بروشتا، نوعی پیشغذای خوشمزه و سبک ایتالیایی است و مانند اغلب غذاهای ایتالیایی در آن از پنیر، ریحان و روغن زیتون استفاده میشود. بروسکتا، یک فینگرفود جذاب برای سرو در مهمانیها و دورهمیهاست که مزهاش زیر زبان همه میماند. همچنین آن را به عنوان صبحانه، میانوعده و شام سبک نیز میشود سرو کرد. […]
نان همبرگر : شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا حجم ان بیشتر شود سپس کره و نمک و آرد 2 بار الک کرده را با ان اضافه کنید ...
باقالی پلو با ماهیچه یا گوشت : چربی های ماهیچه را از آن جدا کرده و کاملا تمیز کنید سپس پیاز را سرخ و بهمراه ماهیچه ها و نمک و روغن ...
طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه : هويچ و سيب زميني را خرد کنید سپس مرغ را با 4 ليوان آب بپزید و بعد 1 ساعت جو را اضافه كنيد ...
از آنجا که ماده اصلی حَلیم، گندم سبوسدار است آن را جزو غذاهای مقوی به حساب می آورند خوب می دانیم و بارها شنیده ایم که خوردن هر نوع سبوس...
شامی از جمله غذاهای نانی خوشمزه و محبوب ایرانی است که با گوشت، تخممرغ، سیبزمینی، آرد نخودچی و گاهی به اضافه برخی حبوبات درست میشود. در کشورمان شامیهای مختلف مانند شامی ترش، شامی بابلی، شامی مرغ و شامی لپه درست میشوند که طرز تهیه برخی از آنها را قبلا در ایران کوک آموزش دادهایم. در […]