آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: سس و چاشنی و ادویه

سرآشپز بانو

طرز تهیه رب انار

انار ها را با دقت دانه دانه کنید و مراقب باشید تا پوشش سفید دانه ها به آنها نچسبند ...

  • ۳۸,۳۲۳ بازدید
  • 3.9
    (43)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس پستو

سس پستو یکی از انواع سس هاست که اصالتی ایتالیایی دارد. سس ایتالیایی پستو چاشنی محبوب و لذیذی برای انواع غذاها مانند پاستا و انواع سالاد می باشد. پاستا پستو یکی از پر طرفدارترین غذاها با سس پستو می باشد که این روزها در رستوران های ایتالیایی خواهان زیادی دارد. این سس را می توان […]

  • ۲۸۵,۸۶۹ بازدید
  • 3.6
    (265)
  • ۱۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی : پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده را اضافه کنید و ...

  • ۱۵۸,۷۲۰ بازدید
  • 3.8
    (151)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ادویه مخصوص پلو

طرز تهیه ادویه مخصوص پلوهای مخلوط : هل را با پوست اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای ...

  • ۷۱,۴۵۲ بازدید
  • 3.7
    (67)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه خامه ترش

خامه ترش : خامه ترش نوعی سس از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و ... کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ ...

  • ۹۳,۲۸۰ بازدید
  • 3.8
    (70)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس تارتار

سس تارتار : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و انواع غذاهای دیگر مناسب و قابل سرو است ...

  • ۲۱۳,۳۲۶ بازدید
  • 3.8
    (123)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس قارچ خامه ای

سس قارچ خامه ای : پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...

  • ۲۰۸,۴۰۵ بازدید
  • 3.6
    (135)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنیر سفید خانگی

پنیر جزو پرکاربردترین و محبوب‌ترین لبنیات در همه جای دنیاست که از آن در وعده صبحانه و داخل بسیاری از غذاها و سالادها استفاده می‌شود. این خوراکی لبنی خوشمزه انواع مختلفی دارد که با مواد اولیه مختلف و به روش‌های متنوع تهیه می‌شوند. البته به صورت کلی برای درست کردن پنیر، شیر به کمک یک […]

  • ۱۵۰,۲۳۸ بازدید
  • 3.6
    (126)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس جعفری

سس جعفری، نوعی سس سفید و کلاسیک انگلیسی است و از ترکیب سس بشامل با مقدار زیادی جعفری تازه درست می‎‌شود. این سس بافتی خامه‌ای و طعمی لذیذ دارد و به صورت گرم با انواع غذاها سرو می‌شود. معمولا از این سس در کنار غذاهای دریایی، سبزیجات بخارپز و گوشت‌های دودی استفاده می‌شود؛ البته عطر […]

  • ۲۸,۳۹۱ بازدید
  • 4
    (24)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس سیر

سس سیر = نشاسته را درون اب سرد حل کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده ...

  • ۵۷,۲۹۳ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس مایونز

(مدت نگهداری سس مایونز خانگی به یک هفته است چرا که مواد نگهدارنده ندارد و سریع فاسد می شود. پس سعی کنید به مقدار نیاز سس را تهیه و نگهداری کنید)

  • ۳۴۶,۹۹۰ بازدید
  • 3.6
    (374)
  • ۵۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

گرام ماسالا، ادویه‌ هندی معروفی است که از ترکیب ادویه‌های گوناگون تهیه می‌شود. این ادویه تقریبا در بیشتر غذاهای هندی استفاده می‌شود و عطر و طعمی خاص دارد. گرام ماسالا در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط تند است که خوردنش حسابی، بدن‌ را گرم می‌کند. البته گرام ماسالا، دستورهای تهیه متفاوتی دارد و ترکیب […]

  • ۵۲,۲۵۶ بازدید
  • 3.3
    (27)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماست خانگی

ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...

  • ۱۱۶,۷۲۴ بازدید
  • 3.8
    (68)
  • ۱۰ دیدگاه
سس و چاشنی و ادویه:

آموزش اشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع سس سالاد،طرز تهیه سس قرمز،گیاه سس،سس تند،طرز تهیه سس سالاد با ماست،طرز تهیه سس سالاد کاهو،طرز تهیه سس فرانسوی