طرز تهیه سس شاورما | مخصوص شاورما و انواع ساندویچ
ابتدا ماست غلیظ و پرچرب را با ارده مخلوط کنید و خوب هم بزنید. به دلخواه کمی آب لیمو اضافه کنید و ...
- ۷۳,۷۰۷ بازدید
- ۸ دیدگاه
ابتدا ماست غلیظ و پرچرب را با ارده مخلوط کنید و خوب هم بزنید. به دلخواه کمی آب لیمو اضافه کنید و ...
در بین سس های سفید، سس آلفردو یکی از خوش طعم ترین و پرکاربردترین ها است و موارد استفاده فراوانی دارد. مواد تشکیل دهنده...
کره درا در یک تابه روی حرارت ذوب کنید. هنگامی که داغ شد، پیاز رنده شده را درون ان بریزید تا ...
تمام ادویه های مذکور را در میکسر خوب باهم مخلوط کنید و ...
تمام مواد را در میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید. دقت کنید که ...
انار ها را با دقت دانه دانه کنید و مراقب باشید تا پوشش سفید دانه ها به آنها نچسبند ...
طرز تهیه سس مخصوص میگو سوخاری: تمام مواد را در یک ظرف باهم مخلوط کنید و ...
طرز تهیه ادویه غذاهای ایتالیایی: تمام پودرها را در میکسر بریزید و به مدت چند دقیقه باهم مخلوط کنید ...
طرز تهیه ادویه مخصوص همبرگر: رای مخلوط کردن تمام پودر های مذکور می توانید از گوشت کوب برقی و ...
طرز تهیه بهترین نوع ادويه تاكو مکزیکی : مواد ادویه تاکو را داخل ماهایتابه بریزید و حدود 2 دقیقه ادویه را تفت دهید ...
طرز تهیه پنیر ماسکارپونه : برای تهیه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای داخل قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه آب به جوش آمد ...
سس پستو یکی از انواع سس هاست که اصالتی ایتالیایی دارد. سس ایتالیایی پستو چاشنی محبوب و لذیذی برای انواع غذاها مانند پاستا و انواع سالاد می باشد. پاستا پستو یکی از پر طرفدارترین غذاها با سس پستو می باشد که این روزها در رستوران های ایتالیایی خواهان زیادی دارد. این سس را می توان […]
طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی : پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده را اضافه کنید و ...
طرز تهیه ادویه مخصوص پلوهای مخلوط : هل را با پوست اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای ...
خامه ترش : خامه ترش نوعی سس از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و ... کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ ...
سس تارتار : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و انواع غذاهای دیگر مناسب و قابل سرو است ...
سس قارچ خامه ای : پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...
پنیر جزو پرکاربردترین و محبوبترین لبنیات در همه جای دنیاست که از آن در وعده صبحانه و داخل بسیاری از غذاها و سالادها استفاده میشود. این خوراکی لبنی خوشمزه انواع مختلفی دارد که با مواد اولیه مختلف و به روشهای متنوع تهیه میشوند. البته به صورت کلی برای درست کردن پنیر، شیر به کمک یک […]
سس جعفری، نوعی سس سفید و کلاسیک انگلیسی است و از ترکیب سس بشامل با مقدار زیادی جعفری تازه درست میشود. این سس بافتی خامهای و طعمی لذیذ دارد و به صورت گرم با انواع غذاها سرو میشود. معمولا از این سس در کنار غذاهای دریایی، سبزیجات بخارپز و گوشتهای دودی استفاده میشود؛ البته عطر […]
سس سیر = نشاسته را درون اب سرد حل کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده ...
(مدت نگهداری سس مایونز خانگی به یک هفته است چرا که مواد نگهدارنده ندارد و سریع فاسد می شود. پس سعی کنید به مقدار نیاز سس را تهیه و نگهداری کنید)
گرام ماسالا، ادویه هندی معروفی است که از ترکیب ادویههای گوناگون تهیه میشود. این ادویه تقریبا در بیشتر غذاهای هندی استفاده میشود و عطر و طعمی خاص دارد. گرام ماسالا در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط تند است که خوردنش حسابی، بدن را گرم میکند. البته گرام ماسالا، دستورهای تهیه متفاوتی دارد و ترکیب […]
ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...
آموزش اشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع سس سالاد،طرز تهیه سس قرمز،گیاه سس،سس تند،طرز تهیه سس سالاد با ماست،طرز تهیه سس سالاد کاهو،طرز تهیه سس فرانسوی