طرز تهیه انواع سس برای سالاد [ بیش از 30 نوع ] | ایران کوک
آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: سس و چاشنی و ادویه

طرز تهیه سس پستو

سس پستو یکی از انواع سس هاست که اصالتی ایتالیایی دارد. سس ایتالیایی پستو چاشنی محبوب و لذیذی برای انواع غذاها مانند پاستا و انواع سالاد می باشد. پاستا پستو یکی از پر طرفدارترین غذاها با سس پستو می باشد که این روزها در رستوران های ایتالیایی خواهان زیادی دارد. این سس را می توان […]

  • ۲۸۶,۳۹۱ بازدید
  • 3.6
    (267)
  • ۲۰ دیدگاه

طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی : پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده را اضافه کنید و ...

  • ۱۵۹,۲۴۱ بازدید
  • 3.8
    (151)
  • ۱۲ دیدگاه

طرز تهیه خامه ترش

خامه ترش : خامه ترش نوعی سس از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و ... کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ ...

  • ۹۳,۶۳۵ بازدید
  • 3.8
    (71)
  • ۴ دیدگاه

طرز تهیه پنیر سفید خانگی

پنیر جزو پرکاربردترین و محبوب‌ترین لبنیات در همه جای دنیاست که از آن در وعده صبحانه و داخل بسیاری از غذاها و سالادها استفاده می‌شود. این خوراکی لبنی خوشمزه انواع مختلفی دارد که با مواد اولیه مختلف و به روش‌های متنوع تهیه می‌شوند. البته به صورت کلی برای درست کردن پنیر، شیر به کمک یک […]

  • ۱۵۰,۶۸۱ بازدید
  • 3.6
    (126)
  • ۲۰ دیدگاه

طرز تهیه سس جعفری

سس جعفری، نوعی سس سفید و کلاسیک انگلیسی است و از ترکیب سس بشامل با مقدار زیادی جعفری تازه درست می‎‌شود. این سس بافتی خامه‌ای و طعمی لذیذ دارد و به صورت گرم با انواع غذاها سرو می‌شود. معمولا از این سس در کنار غذاهای دریایی، سبزیجات بخارپز و گوشت‌های دودی استفاده می‌شود؛ البته عطر […]

  • ۲۸,۵۹۷ بازدید
  • 4
    (24)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

گرام ماسالا، ادویه‌ هندی معروفی است که از ترکیب ادویه‌های گوناگون تهیه می‌شود. این ادویه تقریبا در بیشتر غذاهای هندی استفاده می‌شود و عطر و طعمی خاص دارد. گرام ماسالا در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط تند است که خوردنش حسابی، بدن‌ را گرم می‌کند. البته گرام ماسالا، دستورهای تهیه متفاوتی دارد و ترکیب […]

  • ۵۲,۴۲۹ بازدید
  • 3.3
    (27)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه ماست خانگی

ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...

  • ۱۱۷,۰۱۰ بازدید
  • 3.8
    (68)
  • ۱۱ دیدگاه
سس و چاشنی و ادویه:

آموزش اشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع سس سالاد،طرز تهیه سس قرمز،گیاه سس،سس تند،طرز تهیه سس سالاد با ماست،طرز تهیه سس سالاد کاهو،طرز تهیه سس فرانسوی

×

مواد اولیه