آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای گیاهی و گیاه خواری

سرآشپز بانو

بادمجان سوخاری

برای تهیه بادمجون سوخاری خوشمزه از انواع ادویه می توان استفاده کرد که به ذایقه شما بستگی دارد....

  • ۳۶,۴۴۶ بازدید
  • 3.8
    (90)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه گل کلم کبابی

گل کلم کبابی پیش غذا یا میان وعده ای بسیار سالم و خوشمزه است که براحتی و در کمترین زمان می توانید در منزل تهیه کنید. این گل کلم ها را ...

  • ۴۳,۸۶۴ بازدید
  • 3.9
    (105)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ پاستا و نخود

طرز تهیه سوپ پاستا و نخود: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. پیاز، کرفس و هویج خرد شده را داخل قابلمه بریزید و حدود 8 الی ...

  • ۲۳,۶۷۷ بازدید
  • 4
    (57)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد تبوله عدس

طرز تهیه سالاد تبوله عدس: سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه ای و بویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و ...

  • ۲۶,۳۰۰ بازدید
  • 4.3
    (69)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو سبزیجات هندی

طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری امتحان کنید. این غذای کاملا گیاهی و پرمزه در مدت زمان کمی آماده می شود و به دلیل ...

  • ۸۵,۶۲۷ بازدید
  • 4
    (179)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر: فر را روشن کنید و تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید...

  • ۸۸,۳۴۴ بازدید
  • 3.9
    (200)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مافین رژیمی مخصوص

مافین رژیمی مخصوص: آرد، جوانه گندم، جو پرک، تخم کتان، جوش شیرین، دارچین، نمک، زنجبیل و پودر گردو را باهم خوب مخلوط کنید. در یک ظرف یا کاسه جداگانه ...

  • ۱۹,۰۷۰ بازدید
  • 4.3
    (83)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس

یک قابلمه ی آب و نمک را به جوش بیاورید. بروکلی ها را قطعه قطعه کنید و نخود فرنگی ها را در صورت تمایل نصف کنید. بروکلی را به قابلمه بیفزایید ...

  • ۳۵,۲۲۵ بازدید
  • 3.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه سالاد اسفناج مکزیکی

سالاد اسفناج مکزیکی، یه ترکیب فوق العاده لذیذ از اسفناج و آووکادوست. شما با خوردن این سالاد، چربی های سالم، پروتئین و فیبر زیادی را دریافت می کنید. فیبر موجود در حبوبات و ذرت، کمک می کند شما ساعت های بیشتری را بعد از خوردن این سالاد احساس سیری کنید.

  • ۲۳,۳۳۲ بازدید
  • 4.7
    (15)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری : گل کلم را بشویید و به تکه های درشت خرد کنید ، داخل قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ...

  • ۳۸,۴۵۷ بازدید
  • 3.6
    (27)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد سیب زمینی و شوید

سالاد سیب زمینی و شوید : برای تهیه سالاد سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و ریز خرد کنید سپس ذرت و خیارشور ...

  • ۱۰۵,۱۰۵ بازدید
  • 3.9
    (76)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد فصل

سالاد فصل کاهو و کلم و هویج : برای تهیه سالاد فصل کاهو را بشویید و خرد کنید ، کلم برگ ها را بشویید و به صورت نوارهای باریکی برش بزنید و ...

  • ۱۰۱,۹۵۲ بازدید
  • 3.8
    (114)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه هوموس

طرز تهیه هوموس نخود و سیر : برای تهیه هوموس ابتدا بوته های سیر را 1 ساعت داخل فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب شوند ، بوته های سیر را از ...

  • ۲۸۷,۲۸۶ بازدید
  • 3.4
    (307)
  • ۱۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد میوه انار و خرمالو

طرز تهیه سالاد میوه سیب و انار و خرمالو : خرمالوها را به تکه های کوچک خرد کنید ( از خرمالوی شیرین استفاده کنید و با پوست خرد کنید ) و ...

  • ۱۳,۶۴۳ بازدید
  • 3.7
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه گواکامولی مکزیکی

طرز تهیه گواکاموله سالاد مکزیکی : آووکادو را از وسط نصف کنید و با قاشق داخل آن را خالی کنید و داخل کسه ای بریزید سپس با فشار پشت چنگال آووکادو را له کنید ...

  • ۵۰,۴۰۱ بازدید
  • 4
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد نودل و سبزیجات

طرز تهیه سالاد نودل یا رشته فرنگی و سبزیجات : داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، نودل یا رشته فرنگی را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه ...

  • ۴۷,۱۳۶ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۱ دیدگاه
غذاهای گیاهی و گیاه خواری:

آموزش اشپزی ایران کوک: غذاهاي گياهي و گياه خواري ،غذاهاي گياهي و گياه خواريف،غذاهاي گياهي و گياه خواري بوخارست،غذاهاي گياهي و گياه خواري بوخارست،غذاهاي گياهي و گياه خوارين،غذاهاي گياهي و گياه خوارين،غذاهاي گياهي و گياه خواريزمي،غذاهاي گياهي و گياه خواريزمي،غذاهای گیاهی برای گیاهخواران