آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: نان و خمیر

سرآشپز بانو

نان شکلاتی

نان شکلاتی داغ و تازه می‌تواند همراه با شیر صبحانه‌ای لذیذ باشد یا در کنار چای یا قهوه به عنوان عصرانه‌ای لذت بخش سرو شود. خمیر این نان خیلی راحت و آسان تهیه می‌شود و نیاز به ورز دادن خیلی زیاد یا ساعت‌ها صبر کردن ندارد.

  • ۵۱,۶۲۴ بازدید
  • 4.4
    (50)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان باگت

نان فرانسوی معمولاً رویش خشک است وبافت داخلی نرمی دارد. اما اگر از کسانی هستید که دوست دارید روی نان شما هم نرم باشد و بتوانید به راحتی با آن ساندویچ تهیه کنید این نان فرانسوی مناسب شماست.

  • ۶۲,۰۶۶ بازدید
  • 4.1
    (45)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان شیری

نان شیری بسیار نرم و لطیف است همراه با غذاهای مختلف برای شام عالی است. در ضمن می‌توان با کمی شیرین کردن، آن را برای صبحانه هم سرو کرد. می‌توان این نان را به جای شیر با شیر نارگیل هم تهیه کرد که به این ترتیب طعم خیلی جالبی پیدا می‌کند و کاملاً گیاهی می‌شود.

  • ۳۰,۶۵۲ بازدید
  • 4.3
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خمیر پیتزای فوری با دو ماده

خمیر پیتزای فوری بیشتر شبیه یک معجزه است تا واقعیت. شاید با شنیدن این که فقط با مقداری آرد سلف رایزینگ و ماست چکیده می‌توان خمیر پیتزای خوب و خوشمزه‌ای درست کرد برایتان قابل تصور نباشد ولی اگر یک بار آن را امتحان کنید حتماً شما هم شگفت‌زده خواهید شد.

  • ۳۱,۵۸۱ بازدید
  • 4.4
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان پستو

نان پستو همان طور که از اسمش پیداست حاوی موادی است که معمولاً در تهیه سس پستو به کار می‌روند، یعنی ریحان تازه، روغن زیتون، دانه کاج و پنیر. ریحان نان را معطر می‌کند و دانه‌های کاج بوداده علاوه بر غنی کردن طعم نان، یک بافت ترد جالب را به نان شما اضافه می‌کنند.

  • ۱۵,۱۰۲ بازدید
  • 4.1
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان پیچی شکلاتی (بابکا)

نان پیچی شکلاتی از دو تکه خمیر تهیه می‌شود. هر کدام از این خمیرها به شکل لوله‌ای با مغز شکلاتی در آمده و دور هم تابانده می‌شوند و داخل قالب لوف پخته می‌شوند. در ضمن روی نان یک لایه شکلاتی دیگر هم ریخته می شود. البته روکش شکلاتی اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.

  • ۱۱,۳۱۴ بازدید
  • 4.2
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان موزی با گردو و عسل

نان، عضو جدانشدنی صبحانه است که می‌شود آن را به شکل‌های مختلف تغییر داد و به این ترتیب در رژیم غذایی تنوع ایجاد کرد.

  • ۱۳,۳۷۰ بازدید
  • 4.3
    (14)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان شیرمال با خامه و مربا

نان شیرمال با خامه و مربا، صبحانه‌ای بی نقص برای همه اعضای خانواده است. خمیر نان شیرمال خیلی آسان و در عرض ۱۵ دقیقه آماده می‌شود و بعد از ۱۵ دقیقه در فر نان شیرمال تازه شما آماده است. این اسنک کوچک خوشمزه دوست بچه ها هم هست و می‌توانید آن را به عنوان عصرانه هم مصرف کنید.

  • ۱۵,۹۷۷ بازدید
  • 3.5
    (23)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی می تواند یک صبحانه خوش طعم و خوشمزه باشد که در یک روز تعطیل به خود و خانواده تان هدیه می دهید یا عصرانه ای باشد که در یخچال نگهداری می کنید و هر موقع گرسنه باشید می توانید آن را مصرف کنید.

  • ۱۰,۲۹۸ بازدید
  • 4
    (8)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان پیتای پاکتی

  نان پیتای پاکتی نان پیتا که به آن نان عربی یا نان لبنانی هم گفته می شود در برخی از کشورهای خاورمیانه و منطقه مدیترانه رواج دارد. این نان گرد و نرم از آرد گندم تهیه می شود و از نظر طعم و ورآمدگی کمی شبیه به نان بربری ایرانی است. نان پیتا را […]

  • ۱۲,۶۳۱ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان خرگوشی

نان خرگوشی روشی جالب و خلاقانه برای تهیه یک نان خوشمزه است. این نان علاوه بر طعم خوبی که دارد با ظاهر جذابش بچه ها را عاشق خود...

  • ۸,۷۲۳ بازدید
  • 4.3
    (55)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان زیتون و ژامبون

نان زیتون و ژامبون یکی از نان های سنتی فرانسه و از محبوب ترین پیش غذاهای فرانسوی است. این نان خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد طعم بسیار خوبی نیز ...

  • ۱۷,۰۷۰ بازدید
  • 4.5
    (52)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ایتالیایی پَنه تون

نان پَنه تون (Panettone) نوعی نان شیرین ایتالیایی است که معمولا به مناسبت کریسمس و شب سال نو پخته می شود. این نان به نوعی سمبل شهر میلان محسوب ...

  • ۱۹,۷۸۱ بازدید
  • 4.5
    (61)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان کدو سبز

نان کدو سبز با عطر دارچین و طعم گردو نانی فوق العاده خوشمزه است که می توانید براحتی در منزل تهیه کنید. کدو سبز ارزش تغذیه ای بالایی دارد و حاوی ویتامین ...

  • ۷,۴۶۶ بازدید
  • 4.5
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان سیر بدون فر

شاید شما از عاشقان نان سیر باشید اما امکان استفاده از فر را نداشته باشید. با این روش بدون نیاز به فر و به سادگی می توانید نان سیری خوشمزه و خوش طعم...

  • ۵۴,۹۰۳ بازدید
  • 4
    (112)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان آلمانی بدون ورز دادن

طرز تهیه نان آلمانی بدون ورز دادن : عطر و طعم نان داغ خانگی با هیچ نانی قابل مقایسه نیست. اکثر نان ها نیاز به ورز دادن زیاد دارند و روند پخت تقریبا سختی دارند، اما ...

  • ۳۰,۷۵۲ بازدید
  • 4
    (104)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کولاش برای صبحانه

کولاش برای صبحانه: شیر، تخم مرغ هم زده و زرده تخم مرغ را همراه با آرد نان، کره، نمک، شکر و مخمر نان خمیرگیر بریزید و یا با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد ...

  • ۱۶,۳۷۸ بازدید
  • 4.3
    (83)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نان موز

نان موز: فر را تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مستطیلی نان را چرب کنید. در یک کاسه کره ذوب شده و شکر را باهم مخلوط کنید...

  • ۱۳,۶۱۳ بازدید
  • 4.4
    (80)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نان افغانی

نان افغانی: در یک کاسه 1/2 فنجان آب گرم و شکر را باهم مخلوط کنید. مخمر را روی مایع بپاشید و 10 دقیقه به حالت سکون رها کنید ...

  • ۱۸,۴۱۷ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان پفکی و تازه

آرد را در کاسه ی بزرگی ریخته و سپس مخمر و نمک را به آن افزوده و خوب هم بزنید. با یک قاشق چوبی حفره ای در وسط آن ایجاد کنید ...

  • ۲۰,۰۳۳ بازدید
  • 4.6
    (30)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نان چاپاتی

در یک کاسه هر دو نوع آرد و نمک را خوب باهم هم بزنید تا یکدست شود. روغن زیتون و آب داغ را داخل مخلوط آردی بریزید و ...

  • ۲۵,۸۶۳ بازدید
  • 3.8
    (30)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نان ذرت

طرز تهیه: فر را تا دمای 400°F یا 205°C گرم کنید. آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر، جوش شیرین و شکر را در یک ظرف متوسط بریزید و ...

  • ۳۷,۵۹۷ بازدید
  • 3.4
    (24)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نان جو سبوس دار

طرز تهیه نان جو سبوس دار رژیمی : شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، پس از 5 دقیقه که خمیر مایه عمل کرد ...

  • ۷۲,۹۸۸ بازدید
  • 3.5
    (53)
  • ۰ دیدگاه
نان و خمیر:

آموزش آشپزی ایران کوک: تاریخچه نان،انواع نان ایرانی،انواع نان صبحانه،انواع نان فانتزی،نام انواع نان،مراحل تهیه نان از ابتدا تا انتها،پخت نان،خواص نان، خمیر یوفکا،خمیر یوفکا،خمیر پیتزا،خمیر پیتزا،خمیر فوندانت،خمیر فوندانت،خمیر مایه،خمیر مایه،خمیر پیراشکی،خمیر پیراشکی،خمیر بنیه،خمیر بنیه،خمیر جادویی،خمیر جادویی،خمير پيتزا ايتاليايي،خمير پيتزا،خمير پيتزا با شير،خمير پيتزا فوري،خمير پيتزا پيراشكى،خمير پيتزا آماده،خمير پيتزا تهيه،خمير پيتزا با ماست،خمير پيتزا مخلوط 18،خمير پيتزا قيفي،خمیر پیتزا شف طیبه،خمیر پیتزا بدون مخمر،خمیر پیتزا فوری،خمیر پیتزا بدون خمیر مایه،خمیر پیتزا ایتالیایی،خمیر پیتزا با شیر،خمیر پیتزا خانگی،خمیر پیتزا با بکینگ پودر،خمیر پیتزا آشپزخانه کوچک من،خمیر پیتزا به انگلیسی،خمیر پیتزا کارگاه آشپزسازی،خمیر پیتزا خانم گل آور،خمیر پیتزا اموزش،تهیه خمیر پیتزا در منزل،بهترین خمیر پیتزا،انواع خمیر پیتزا،پودر خمیر پیتزا،طرز تهیه خمیر پیتزا فوری