شکلات ماده ی اصلی بسیاری از شیرینی هاست. ترکیب طعم شکلات به ویژه شکلات شیرین با بعضی از میوه ها از جمله میوه های ترش طعم فوق العاده ای داره که همه اون رو دوست دارن. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیه میدن بعضی از کیک ها و شیرینی های شکلاتی مانند تارت شکلات […]
تارت یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که در طعم های بسیار متنوعی درست میشه. یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین تارت ها، تارت توت فرنگی با کرم، خامه و یا سس مخصوصه. از اون جا که طرز تهیه خمیر تارت کمی زمان بر و دشوار به نظر می رسه، بسیاری از افراد این تارت […]
فصل تابستون با میوه های رنگی فرصت خوبیه برای درست کردن دسر و کیک و کوکی های متنوع با طعم های بهشتی. تارتلت های رنگی هم یکی از اون دسرها و میان وعده های خوشمزه ای هستن که طعم بهشت میدن و با کراست نان تارتلت و فراستینگ خامه شیرعسلی و میوه های فصل درست […]
گردو یکی از مقوی ترین مغزهاست که خواص زیادی برای بدن داره. با توجه به این که گردو برای سلامتی خیلی مفیده و طعم فوق العاده خوشمزه ای داره، در طرز تهیه ی بسیاری از شیرینی های سنتی و مجلسی از گردو استفاده میشه که از جمله ی اون میشه به قرابیه اشاره کرد. شیرینی […]
شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست که مخصوصا در ایام عید طرفدارهای زیادی پیدا می کنه. این شیرینی با طعم نارگیل طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و در دسته ی شیرینی های خشک قرار می گیره. شیرینی با طعم نارگیل محدود به شیرینی نارگیلی نمیشه. اگر شما هم از طرفدارهای پر و […]
حلوا یکی از دسرهای سنتی ایرانیه که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، حلوا مختص مراسم عزا نیست و می توان آن را به عنوان یه دسر خوشمزه در مهمانی ها نیز سرو کرد. روش های زیادی برای سرو و تزیین حلوا وجود داره. خیلی ها حلوا را در […]
این تارت انار بدون فر تهیه میشه. یعنی خیلی راحت و سریع خمیر تارت (کراست) و مواد میانی (فیلینگ) رو آماده می کنین.
کراست تارت خرمالو یا نان تارت خیلی ساده از ترکیب بیسکویت پتی بور پودر شده، کره ذوب شده و دسر آماده دنت تهیه میشود. با تغییر طعم دنت میتوانید طعم کراست را هم به دلخواه عوض کنید.
تهیه کیش صبحانه با نان تست فنجانی خیلی راحت است. این کیش احتیاجی به خمیر و دردسرهای تهیه آن ندارد چون با نان تست درست میشود. نان به صورت دایره ای برش خورده و کف قالب مافین قرار میگیرد.
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر تارت را پهن کنید و با قالب های دلخواهتان تارت را ببرید ...
فصل پاییز فرصت خیلی خوبی برای استفاده از کدوحلوایی است. کدوحلوایی میتواند به شکل پای کدو حلوایی ، سوپ کدو حلوایی، چیزکیک کدو حلوایی، کدو حلوایی کبابی با سس مخصوص و خوشمزه وبسیاری اشکال دیگر سرو مصرف شود. این میوه خوشمزه در هر غذا و دسری که باشد عطر و طعم بینظیری به آن میبخشد […]
طرز تهیه تارت پنیر خامه ای: پنیر خامه ای و کره را باهم مخلوط کنید. می توانید از ماگارین نیز استفاده کنید...
آرد سفید را داخل کاسه ای بریزید و مرکز آرد را گود کنید ...
تارتها، دسرهایی خوشمزه و جذاب هستند که برای اولین بار در قرن پانزدهم میلادی توسط آشپزهای فرانسوی ابداع شدند. برای درست کردن انواع تارت، لایه خمیری یا کراست تارت را با مواد مختلفی پر میکنند. روی تارتها باز است و مواد داخل آن تنوع زیادی دارد. مواد داخل برخی از تارتها از ترکیب کرمی شیرین […]
تارت سیب = آرد و نمک را در کاسه ای بریزید ، کره را از یخچال خارج کنید و بصورت مکعب های کوچک برش بزنید و به ارد اضافه کنید ...
پای سیب ، یکی از دسرهای لذیذ و پر طرفدار در تمام دنیا می باشد. شاید با شنیدن نام پای سیب و دارچین ، عطر و طعم دلپذیر ترکیب سیب و دارچین برایتان تداعی شود. یک ترکیب فوق العاده. این دسر محبوب را می توانید با پایه خمیر تهیه کنید و یا مانند پای سیب قنادی […]