طرز تهیه گاناش شکلاتی
خامه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...
- ۵۰۴,۸۴۷ بازدید
- ۸۲ دیدگاه
خامه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...
باترکریم شکلاتی یه نوع روکشه که می تونید برای تزیین کیک شکلاتی با گردو، کیک تولد یا هر نوع کیک و کاپ کیکی که قبلا یاد گرفتید، استفاده کنید. درست کردن باترکریم خیلی وقت زیادی لازم نداره. به همین خاطر بهتره استفاده از انواع آماده ای که در مغازه ها هست رو فراموش کنید. همه […]
شاید شما همراهان عزیز ایران کوک هم موقع خوردن کیک و شیرینی های مختلف مث کیک رولت دارچینی، کیک سیب کاراملی، شیرینی الماسی و غیره با کیک و شیرینی هایی که با یه سس براق و رنگی تزیین و سرو شدن مواجه شدین. این سس یا ژله براق و جذاب ژله بریلو ست که در […]
شیر غلیظ شده چیست ؟ چگونه شیر غلیظ شده درست کنیم ؟ این ها سوالاتی هستن که برای هر کسی که به آشپزی علاقه داشته باشه، پیش میاد. طبیعی هم هست. چون این شیر کاربردهای خیلی زیادی داره! خب اول از همه به این می پردازیم که شیر غلیظ شده چیه و بعدش قراره طرز […]
ژله بریلو مایع براق ژله مانند است که از آن برای تزیین انواع کیک، شیرینی، بیسکویت و دسر استفاده می شود. غالبا بریلو برای روکش کیک یا شیرینی کاربرد دارد. بریلو طعم ها و رنگ های مختلف دارد و بسته به سلیقه خود می توانید از این محصول استفاده کنید. با استفاده از طعم های […]
دستوری که در ادامه میبینید مربوط به تهیه خمیر ژلارد هست که دوست خوب ما مادر زینب سادات با ما به اشتراک گذاشته و این دستور رو خودشون ابداع کردند. ژلارد نوعی خمیر خوراکی است که میتواند به عنوان جایگزین خمیر فوندانت در تزیین کیک استفاده شود. از خمیر ژلارد میتوان برای ساخت گل تزیینی […]
کرم توت فرنگی عالی برای پوشاندن کیکها و کاپ کیکهای شما! این کرم هم نوعی باتر کرم است و از کره و پودر قند تشکیل شده است. اما خوبی آن این است که برای اضافه کردن طعم توت فرنگی در آن از اسانس یا پودر ژله استفاده نمیشود. بلکه از پوره توت فرنگی تر و تازه استفاده میشود.
شیر نارگیل در اصل از رنده کردن و فشردن گوشت (بخش سفید رنگ) نارگیل تهیه میشود. شیر نارگیل را میتوان همراه با کمی شکر و وانیل به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی نوشید یا در تهیه انواع دسرها و کیکها مثل دسر قهوه و نارگیل و کیک خیس نارگیلی از آن استفاده کرد.
کرمفیل وانیلی کرمی سبک و فوقالعاده خوشمزه است که به راحتی در عرض نیم ساعت آماده میشود. البته بلافاصله قابل استفاده نیست و باید چند ساعتی در یخچال خنک شود. نکته اصلی که لازم است در تهیه یک کرمفیل وانیلی عالی رعایت شود این است که حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود.
در روش کلاسیک تهیه دولسه دلچه از شیر و شکر استفاده میشود اما در اینجا روشی را مطرح میکنیم که در آن از شیر عسلی (شیر تغلیظ شده با شکر) استفاده میشود که میتوانید آن را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. از سس دولسه دلچه میتوان برای تزیین انواع دسر و بستنی استفاده کرد. همچنین میتوان آن را همراه با پنکیک سرو کرد.
تصمیم داریم طرز تهیه نوتلای خانگی را به شما آموزش دهیم تا از این پس با خیالی آسوده میان وعده هایی خوشمزه مانند: کرپ، ...
تهیه رویال آیسینگ با پودر مرنگ نیز ممکن است و استفاده از پودر مرنگ برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند یا زنان باردارمناسب تر است...
طرز تهیه سس توت فرنگی : توت فرنگی ها را تمیز کنید سپس توت فرنگی ها را بشویید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ...
شکلات که برای برخی خوشمزهترین خوراکی روی زمین است، کاربرد گستردهای در تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر دارد. با انواع و اقسام شکلات و ترکیبات آن میتوانید زیباترین و جذابترین تزیینات را بر روی کیک و شیرینیهای خود خلق کنید. امروز در ایران کوک قصد داریم طرز تهیه کرم شکلاتی مخصوص را آموزش دهیم […]
آموزش فرم دهی پودر خامه : کاسه ای که میخواهید خامه را درون آن بریزید را داخل فریزر قرار دهید ...
باترکرم کلاسیک : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس کره را با همزن بزنید ...
باتر کرم یا باتر آیسینگ نوعی کرم خامه مانند است که برای پوشش ...
بادام زمینی ها را پوست بکنید و با حرارت ملایم تفت دهید ...
انواع کرمهای قنادی، بخشی جداییناپذیر از دنیای شیرینیها، کیکها و دسرها هستند. کرمهای قنادی به عنوان لایه میانی یا لایه رویی کیکهای خامهای و شیرینیها استفاده میشوند و دارای انواع مختلفی مانند باترکریم، کرمفیل، دولسه دلچه و پاتیسیر هستند. کرم پاتیسیر، یکی از پرکاربردترین انواع کرم قنادی است که توسط آشپزهای فرانسوی ابداع شده است […]
تزیین بیسکوییت با کرم رنگی : سفیده های تخم مرغ و ابلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید ...
خامه فرم گرفته : خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به ان اضافه کنید ...