طرز تهیه موس کیک و قهوه و شکلات
موس شکلات و قهوه : پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ...
- ۱۶۴,۶۴۵ بازدید
- ۱۸ دیدگاه
موس شکلات و قهوه : پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ...
بسیاری از ما وقتی اسم عیدنوروز و مناسبتهای دیگر میآید یاد انواع شیرینیهای خشکِ خوشمزه میافتیم که معمولا در این ایام میخوریم. از آنجایی که شیرینیهای خشک هم تنوع زیادی دارند هم قابلیت نگهداری طولانیتری دارند، بهترین انتخاب برای پذیرایی از مهمانها در مناسبتهای مختلف هستند. شیرینیهای فندقی، از جمله شیرینیهای خشکِ جذاب و فوقالعادهای […]
شکلات، خوشمزه جذاب و محبوبی است و هیچ کس نمیتواند در برابر آن مقاومت کنید. اگر جزو عاشقان شکلات هستید با اختصاص کمی وقت میتوانید انواع شکلات را در خانه درست کنید که از نظر طعم و کیفیت بهتر از شکلاتهای کارخانهای هستند. حتی میتوانید با اضافه کردن انواع آجیل و مغزها به شکلاتها، آنها […]
شیرینی مربایی قطعا یکی از معروف ترین و محبوب ترین شیرینی های عید نوروز هست. این شیرینی خیلی ساده است با مواد دم دستی تهیه میشود.
یکی از لذتهای فصلهای مختلف، خوردن میوههای خوشمزه و لذیذ مخصوص آن فصلهاست. البته با درست کردن انواع دسرها و شیرینیها با میوههای هر فصل میتوان لذت خوردنشان را چندبرابر کرد. سیب، یکی از میوههای خوشمزه و محبوبی است که در پاییز و زمستان، دسرهای متنوع و فوقالعادهای میتوانید با آن درست کنید. دسر سیب […]
پای سیب ، یکی از دسرهای لذیذ و پر طرفدار در تمام دنیا می باشد. شاید با شنیدن نام پای سیب و دارچین ، عطر و طعم دلپذیر ترکیب سیب و دارچین برایتان تداعی شود. یک ترکیب فوق العاده. این دسر محبوب را می توانید با پایه خمیر تهیه کنید و یا مانند پای سیب قنادی […]
تیرامیسو توت فرنگی : برای تهیه تیرامیسو ابتدا داخل کاسه ای پنیر ماسکارپونه ، خامه و پودر قند را بریزید و با همزن بزنید ...
شکلات ترافل، نوعی شیرینی شکلاتی جذاب و گرد است و از ترکیب شکلات و خامه درست میشود. ترافلها تنوع زیادی دارند و با دستورهای مختلفی تهیه میشوند. ترافل شکلاتی، رایجترین نوع ترافل است که طرز تهیهاش را قبلا در ایران کوک آموزش دادهایم و پنیر خامهای، چیپس شکلاتی، گردو، پودر کاکائو و وانیل از جمله […]
شکلات، یکی از خوشمزهترین و هیجانانگیزترین خوراکیهاست که همه به آن علاقه دارند. حتما شما هم با من موافقید هر چیزی از کیک و شیرینی گرفته تا انواع دسر، در صورتیکه با شکلات درست شود، حتما خوشمزه میشود. امروز قصد داریم طرز تهیه یک شیرینی فوقالعاده به نام شیرینی چپسی شکلاتی را آموزش دهیم که […]
کلوچه گردک یا شیرینی آگردک، نوعی شیرینی سنتی است که در بخشهای مختلف کشورمان درست میشود. اهالی استان همدان، شیرینی آگردک را به شکل نوعی دونات درست میکنند، در حالی که در استان مرکزی آن را به صورت نانی مسطح و نازک میپزند. یکی از انواع خاص و متفاوت کلوچه گردک را اهالی ماسوله درست […]
پرتقال، یکی از میوههای خوشمزه و محبوب فصول سرد سال است که ویتامینها و مواد معدنی فراوانی دارد. جالب است بدانید پوست پرتقال که اغلب افراد آن را دور میریزند، بیشتر از گوشت این میوه مواد مغذی دارد. البته اگر دوست دارید از مواد مغذی پوست پرتقال بهرهمند شوید، میتوانید دمنوش پوست پرتقال را درست […]
شیرینی دو رنگ = ارد ، پودر قند ، کره نرم شده و نوک قاشق نمک درون دستگاه غذاساز بریزید تا مواد مخلوط شده و حالت خرده نان بخود بگیرند سپس تخم مرغ و وانیل ...
باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذ بوده که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد، که درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می شود و با شهد مخصوص باقلوا آماده به سرو می شود. مواد میانی باقلوا […]
کورن فلکس، نوعی غلات صبحانه است که با خشک کردن برگههای ذرت درست میشود. این غلات خوشمزه معمولا با شیر خورده میشود و بیش از یک قرن است که به عنوان صبحانهای سریع و خوشمزه وارد فرهنگ غذایی مردم جهان شده است. کورن فلکسها دارای مقادیر قابل توجهی فولات، انواع ویتامینها، پروتئین و کربوهیدرات هستند […]
کاپوچینو نوشیدنی مخصوص ایتالیایی ها میباشد , جزو پر طرفدارترین نوع قهوه در جهان است ...
چای، یکی از نوشیدنیهای محبوب بین ما ایرانیهاست که خوردنش، خستگی کار روزانهمان را میشورد و میبرد. از طرف دیگر چای بخشی جدانشدنی از پذیرایی معمول ایرانیها از مهمانان در عزا و عروسیست. البته گهگاهی میتوانیم چای سیاه را با چای میوهای جایگزین کنیم و خودمان را با طعم چای جدید، سورپرایز کنیم. امروز قصد […]
مافین، نوعی نان نیمه شیرین است که در قالبهای مقوایی گرد و تکنفره درست میشود. مافینها از نظر ظاهری شباهت زیادی به کاپکیکها دارند و بسیاری از افراد آنها را اشتباه میگیرند. البته مافین و کاپکیک با وجود داشتن شباهتهای ظاهری، تفاوتهای مهمی دارند. برای تهیه مافینها انواع آرد مانند آرد گندم، آرد جو و […]
شیرینی پفکی گردویی یا شیرینی پیچ انگشتی یک شیرینی خوشمزه تبریزی است که برای شب عید نوروز یک پیشنهاد بینظیر است. میتوانید این شیرینی را به راحتی در خانه تهیه کنید و از شیرینی پزی و طعم عالی این شیرینی لذت ببرید.
می توان این غذا را هم به صورت گرم به عنوان نوعی پیش غذا یا آش و هم سرد به عنوان دسری ایرانی و سنتی همراه مربا، شیره، عسل، شکر و ... در وعده های غذایی تان جای دهید...
کیک گردویی : گردوها را خرد کرده یا اسیاب کنید ، زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و ...
شیرینی کاکائویی = کره را که در دمای محیط کمی نرم شده است با شکر مخلوط کنید تا بافتی نرم و خمیری پیدا کنند ، سفیده تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه نمائید ...
شیرینی لطیفه : زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده ها را چند دقیقه با همزن برقی بزنید ...
شیرینی پنجره ای = در كاسه ای گود نشاسته ، آب و گلاب بريزيد و با همزن يا چنگال به هم بزنيد تا خوب مخلوط و يكدست شوند سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه كنيد ...
پیراشکی دونات عالی با سس شکلاتی مخصوص : مخمر فوری ، آب ولرم ، شیر ولرم و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید ، مواد را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند ...
اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است و لايه اى از كف روى اين قهوه وجود دارد كه به اين كف خامه قهوه میگويند ...
پاناکوتا با سس میوه : برای درست كردن مايه خامهای پاناکوتا ابتدا شير و خامه را در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا با هم مخلوط شوند سپس شكر ...
کیک فنجانی انار طرز تهیه سختی نداره و تکنیک خیلی خاصی در اون به کار برده نشده پس خیلی راحت میتونید اون رو برای سفره های یلدا آماده کنید.
کف قالب را بیسکوئیت بندانگشتی بچینید و مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید ...
بیسکوییت لیدی فینگر : زرده ها را بهمراه شکر ، عسل و وانیل بزنید تا یکدست شوند ...
طرز تهیه دسر ژله بستنی 2 رنگ : پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید ، آب جوش را به پودر ژله اضافه کند و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و ...