طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی
البالو پلو با گوشت چرخ کرده : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید سپس روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم آبکشی کنید ...
- ۱۳۱,۱۵۵ بازدید
- ۶ دیدگاه
البالو پلو با گوشت چرخ کرده : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید سپس روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم آبکشی کنید ...
آلبالو پلو با مرغ : هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، شكر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه ...
عدس پلو : برنج را از 2 ساعت قبل با مقداری آب سرد و نمك خيس كنيد سپس عدس را با 2 ليوان آب 30 دقيقه بپزید ...
کوفته تبریزی : گوشت چرخ کرده 1 کیلو ، لپه 1 پیمانه ، برنج 1 پیمانه ، پیاز 1 عدد ، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری ...
خوراک کدوبره غذای شمالی : درون ماهیتابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید ، پیاز و سیر را خرد کنید و ...
برای تهیه یک کباب شیشلیک عالی و لذیذ لازم است که از گوشت تازه استفاده کنید. کباب شیشلیک از گوشت دنده بره یا راسته گوسفندی و گوساله تهیه می شود.
ابتدا باید فیله های مرغ را بشوئید و خوب بکوبید تا نازک شوند، سپس فیله ها را در آرد، تخم مرغ و سپس پودر نان بغلتانید...
طرز تهیه دیزی و آبگوشت : نخود و لوبيا را از شب قبل در اب خيس كنيد و گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا و پياز در ظرف مناسبي بريزيد ...
باقالا قاتق خورش محلی شمالی رو همه میشناسند. اگه میخواین برای نوروز غذای شمالی درست کنید این گزینه عالی رو از دست ندید.
راتاتویی، یکی از غذاهای اصیل و قدیمی فرانسوی است که از قرنها پیش در مناطق جنوبی این کشور پخته میشود. در این غذای خوشمزه و جذاب فقط از سبزیجات استفاده میشود و بادمجان و کدوسبز از جمله مواد اولیه آن هستند. به همین دلیل راتاتویی، غذایی مناسب برای رژیم گیاهخواری است. همچنین استفاده از صیفی […]
امروز که تصمیم گرفتم دستور آش جو رو برای دوستان عزیزم بنویسم همون حس و حال خوشآیند رو دارم البته با هزاران افسوس که دیگه نه مامان بزرگی هست ...
خمیر پیتزا : خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و در جای گرمی 5 دقیقه بگذارید ...
بروسکتا یا بروشتا، نوعی پیشغذای خوشمزه و سبک ایتالیایی است و مانند اغلب غذاهای ایتالیایی در آن از پنیر، ریحان و روغن زیتون استفاده میشود. بروسکتا، یک فینگرفود جذاب برای سرو در مهمانیها و دورهمیهاست که مزهاش زیر زبان همه میماند. همچنین آن را به عنوان صبحانه، میانوعده و شام سبک نیز میشود سرو کرد. […]
برای آشنایی با فرهنگ و سبک زندگی دیگر کشورها لازم نیست حتما به آنها سفر کنید. گاهی میتوانید با خوردن غذاهای بومی دیگر کشورها با فرهنگ غذایی و سبک زندگی آنها آشنا شوید و به دنیای مزهها و طعمها در آن کشور سفر کنید. امروز در ایران کوک قصد داریم به دنیای غذاها در کشور […]
نان همبرگر : شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا حجم ان بیشتر شود سپس کره و نمک و آرد 2 بار الک کرده را با ان اضافه کنید ...
پیتزا مخلوط : آب و شکر و زرده های تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و پس از حل شدن شکر بیکینگ پودر یا خمیر مایه را اضافه نمائید و 10 دقیقه صبر کنید تا 2 برابر شود ...
باقالی پلو با ماهیچه یا گوشت : چربی های ماهیچه را از آن جدا کرده و کاملا تمیز کنید سپس پیاز را سرخ و بهمراه ماهیچه ها و نمک و روغن ...
طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه : هويچ و سيب زميني را خرد کنید سپس مرغ را با 4 ليوان آب بپزید و بعد 1 ساعت جو را اضافه كنيد ...
از آنجا که ماده اصلی حَلیم، گندم سبوسدار است آن را جزو غذاهای مقوی به حساب می آورند خوب می دانیم و بارها شنیده ایم که خوردن هر نوع سبوس...
شامی از جمله غذاهای نانی خوشمزه و محبوب ایرانی است که با گوشت، تخممرغ، سیبزمینی، آرد نخودچی و گاهی به اضافه برخی حبوبات درست میشود. در کشورمان شامیهای مختلف مانند شامی ترش، شامی بابلی، شامی مرغ و شامی لپه درست میشوند که طرز تهیه برخی از آنها را قبلا در ایران کوک آموزش دادهایم. در […]
گوشت مرغ، از جمله مواد اولیه پرکاربرد در آشپزی است که میتوان با آن انواع غذاها و خوراکها را درست کرد. یکی از مزایای مهم پخت غذا با مرغ این است که سریع میپزد و در یک چشم بهم زدن غذا آماده میشود. همچنین، گوشت مرغ جزو سالمترین و کمچربترین منابع پروتئینی است و حتما […]