آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: طرز تهیه انواع دسر

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله انار سه رنگ

همیشه شب یلدا بهونه خوبیه برای دور هم بودن و خوردن خوراکی های خوشمزه و خوش آب و رنگ. یکی از این خوراکی ها ژله سه لایه اناره.

  • ۱۳۸,۶۱۵ بازدید
  • 3.4
    (214)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر هندوانه دارچینی

اگه دنبال یه دسر ساده و راحت اما خوشمزه برای شب یلدا میگردین، دسر هندوانه پیشنهاد ما به شماست. دسر هندوانه یه طعمی عالی با عطر بی نظیر دارچین داره.

  • ۵۲,۲۰۸ بازدید
  • 4
    (19)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پاناکوتا و ژله انار

دسرهای شب یلدا تنوع زیادی دارند. در این میان پاناکوتای انار یا پاناکوتا با ژله انار یکی از ساده ترین و جذابترین دسرهاست که از یک لایه دسر پاناکوتا و یک لایه ژله انار تهیه میشود.

  • ۱۵۸,۹۰۷ بازدید
  • 3.6
    (152)
  • ۲۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله انار

اگه دنبال راز داشتن خوشمزه ترین دسر ژله انار سر سفره شب یلدا هستید این مطلب رو بخونید. با این دستور، ژله انار شما طعمی طبیعی و عالی خواهد داشت.

  • ۱۴۸,۵۸۶ بازدید
  • 3.4
    (84)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه یا موزاییکی : هر بسته را ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید ...

  • ۴۴۲,۵۴۲ بازدید
  • 3.7
    (463)
  • ۸۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مایه اولیه مسقطی زعفرانی را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه یکدست و فرنی شکلی حاصل شود....

  • ۳۲۷,۰۶۲ بازدید
  • 3.6
    (543)
  • ۲۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله بستنی میوه ای

ژله میوه ای دو رنگ = 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 1 قاشق چایخوری شکر را بهمراه یک بسته پودر ژله درون لیوان اب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید ...

  • ۳۷۸,۷۸۶ بازدید
  • 3.5
    (276)
  • ۳۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

پودینگ‌ نوعی دسر است که برای تهیه آن از شیر، شکر، نشاسته ذرت، تخم‌مرغ و میوه‌های مختلف استفاده می‌شود. پودینگ‌ها از جمله دسرهای پرطرفدار بین‌المللی هستند زیرا علاوه بر داشتن طعم‌های متنوع و خوشمزه، طرز تهیه آسانی نیز دارند. در آشپزی مدرن انواع پودینگ‌ها از پودینگ شکلاتی و پودینگ وانیلی گرفته تا پودینگ‌های میوه‌ای درست […]

  • ۱۰۷,۴۷۷ بازدید
  • 4.3
    (34)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پودینگ موز

پودینگ‌ها، از جمله خوراکی‌های خوشمزه و جذابی هستند که هم به عنوان دسر و هم غذای اصلی سرو می‌شوند. پودینگ‌ها اغلب ترکیبی از شیر و شکر هستند که با دیگر مواد طعم‌دهنده مخلوط می‌شوند. همچنین برای ایجاد حالت ژله‌ای و اتصال مواد داخل پودینگ‌ها از پودر ژلاتین، تخم‌مرغ و نشاسته ذرت استفاده می‌شود. پودینگ‌ها دارای […]

  • ۱۱۳,۲۵۳ بازدید
  • 3.4
    (64)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر کاسترد کاکائویی

کاستارد شکلاتی : زرده های تخم مرغ و شکر را درون ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند ...

  • ۸۱,۴۰۳ بازدید
  • 4.3
    (36)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه موس شکلاتی

موس شکلات دسری خوشمزه و بیشتر بر پایه تخم مرغ است. این دسر را به سادگی و در کمتر از نیم ساعت میتوانید آماده و سرو کرده و آن را با افزودنیهای متفاوت مثل خامه و بستنی تزیین کنید.

  • ۳۸۹,۸۴۵ بازدید
  • 3.8
    (354)
  • ۵۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پاناکوتا با سس میوه ای

پاناکوتا با سس میوه : برای درست كردن مايه خامه‌ای پاناکوتا ابتدا شير و خامه را در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا با هم مخلوط شوند سپس شكر ...

  • ۱۴۱,۸۴۱ بازدید
  • 3.6
    (57)
  • ۲۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تيراميسو

کف قالب را بیسکوئیت بندانگشتی بچینید و مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید ...

  • ۴۵۲,۸۹۲ بازدید
  • 3.7
    (312)
  • ۷۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر ژله بستنی دو رنگ

طرز تهیه دسر ژله بستنی 2 رنگ : پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید ، آب جوش را به پودر ژله اضافه کند و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و ...

  • ۱۷۱,۵۹۹ بازدید
  • 3.4
    (83)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر انبه

دسر انبه : ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید و برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه ریخته و مقداری خامه کم چرب را روی آن بریزید ...

  • ۷۷,۰۲۲ بازدید
  • 4.3
    (35)
  • ۴ دیدگاه