طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
خامه را داخل قابلمه ای بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید ...
- ۱۹۶,۸۳۸ بازدید
- ۲۸ دیدگاه
خامه را داخل قابلمه ای بریزید و شیر را کم کم اضافه کنید ...
پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش اضافه کنید ...
پودر ژله قرمز را با 1 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه ...
همیشه شب یلدا بهونه خوبیه برای دور هم بودن و خوردن خوراکی های خوشمزه و خوش آب و رنگ. یکی از این خوراکی ها ژله سه لایه اناره.
سیب ها را پوست بکنید و هر سیب را از وسط به دو قسمت ...
نشاسته گندم را در آب حل کنید سپس شیر را اضافه کنید و ...
اگه دنبال یه دسر ساده و راحت اما خوشمزه برای شب یلدا میگردین، دسر هندوانه پیشنهاد ما به شماست. دسر هندوانه یه طعمی عالی با عطر بی نظیر دارچین داره.
برای تهیه ترایفل توت فرنگی خامه را داخل فریزر قرار دهید ...
دسرهای شب یلدا تنوع زیادی دارند. در این میان پاناکوتای انار یا پاناکوتا با ژله انار یکی از ساده ترین و جذابترین دسرهاست که از یک لایه دسر پاناکوتا و یک لایه ژله انار تهیه میشود.
اگه دنبال راز داشتن خوشمزه ترین دسر ژله انار سر سفره شب یلدا هستید این مطلب رو بخونید. با این دستور، ژله انار شما طعمی طبیعی و عالی خواهد داشت.
ژله خرده شیشه یا موزاییکی : هر بسته را ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید ...
ژله رنگین کمان : بسته ژله را باز کنید و 2/3 پودر را داخل کاسه ای بریزید و نصف لیوان آب جوش به ان اضافه نمایید ...
ژله میوه ای دو رنگ = 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 1 قاشق چایخوری شکر را بهمراه یک بسته پودر ژله درون لیوان اب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید ...
پودینگ نوعی دسر است که برای تهیه آن از شیر، شکر، نشاسته ذرت، تخممرغ و میوههای مختلف استفاده میشود. پودینگها از جمله دسرهای پرطرفدار بینالمللی هستند زیرا علاوه بر داشتن طعمهای متنوع و خوشمزه، طرز تهیه آسانی نیز دارند. در آشپزی مدرن انواع پودینگها از پودینگ شکلاتی و پودینگ وانیلی گرفته تا پودینگهای میوهای درست […]
پودینگها، از جمله خوراکیهای خوشمزه و جذابی هستند که هم به عنوان دسر و هم غذای اصلی سرو میشوند. پودینگها اغلب ترکیبی از شیر و شکر هستند که با دیگر مواد طعمدهنده مخلوط میشوند. همچنین برای ایجاد حالت ژلهای و اتصال مواد داخل پودینگها از پودر ژلاتین، تخممرغ و نشاسته ذرت استفاده میشود. پودینگها دارای […]
کاستارد زعفرانی : شیر ، شکر و پودر کاستارد را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید ...
کاستارد شکلاتی : زرده های تخم مرغ و شکر را درون ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند ...
دسر پاناکوتا قهوه : درون قابلمه ای شکر را با شیر و خامه مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست شوند ...
موس شکلات دسری خوشمزه و بیشتر بر پایه تخم مرغ است. این دسر را به سادگی و در کمتر از نیم ساعت میتوانید آماده و سرو کرده و آن را با افزودنیهای متفاوت مثل خامه و بستنی تزیین کنید.
موس شکلات و قهوه : پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ...
تیرامیسو توت فرنگی : برای تهیه تیرامیسو ابتدا داخل کاسه ای پنیر ماسکارپونه ، خامه و پودر قند را بریزید و با همزن بزنید ...
پاناکوتا با سس میوه : برای درست كردن مايه خامهای پاناکوتا ابتدا شير و خامه را در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا با هم مخلوط شوند سپس شكر ...
کف قالب را بیسکوئیت بندانگشتی بچینید و مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید ...
طرز تهیه دسر ژله بستنی 2 رنگ : پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید ، آب جوش را به پودر ژله اضافه کند و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و ...
دسر انبه : ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید و برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه ریخته و مقداری خامه کم چرب را روی آن بریزید ...