آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

پودینگ‌ نوعی دسر است که برای تهیه آن از شیر، شکر، نشاسته ذرت، تخم‌مرغ و میوه‌های مختلف استفاده می‌شود. پودینگ‌ها از جمله دسرهای پرطرفدار بین‌المللی هستند زیرا علاوه بر داشتن طعم‌های متنوع و خوشمزه، طرز تهیه آسانی نیز دارند. در آشپزی مدرن انواع پودینگ‌ها از پودینگ شکلاتی و پودینگ وانیلی گرفته تا پودینگ‌های میوه‌ای درست […]

  • ۱۰۷,۶۴۴ بازدید
  • 4.3
    (34)
  • ۱۲ دیدگاه

طرز تهیه پودینگ موز

پودینگ‌ها، از جمله خوراکی‌های خوشمزه و جذابی هستند که هم به عنوان دسر و هم غذای اصلی سرو می‌شوند. پودینگ‌ها اغلب ترکیبی از شیر و شکر هستند که با دیگر مواد طعم‌دهنده مخلوط می‌شوند. همچنین برای ایجاد حالت ژله‌ای و اتصال مواد داخل پودینگ‌ها از پودر ژلاتین، تخم‌مرغ و نشاسته ذرت استفاده می‌شود. پودینگ‌ها دارای […]

  • ۱۱۳,۴۵۹ بازدید
  • 3.4
    (64)
  • ۴ دیدگاه

طرز تهیه موس شکلاتی

موس شکلات دسری خوشمزه و بیشتر بر پایه تخم مرغ است. این دسر را به سادگی و در کمتر از نیم ساعت میتوانید آماده و سرو کرده و آن را با افزودنیهای متفاوت مثل خامه و بستنی تزیین کنید.

  • ۳۹۰,۰۸۷ بازدید
  • 3.8
    (354)
  • ۵۶ دیدگاه

طرز تهیه دسر انبه

دسر انبه : ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید و برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه ریخته و مقداری خامه کم چرب را روی آن بریزید ...

  • ۷۷,۱۸۱ بازدید
  • 4.3
    (35)
  • ۴ دیدگاه
×

مواد اولیه