آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: طرز تهیه انواع دسر

سرآشپز بانو

موس کدو حلوایی

دسرهای با طعم کدو حلوایی فراوان هستند، مثل پای کدو حلوایی خوشمزه ، بار کدو حلوایی و کرم بروله کدو حلوایی که قبلاً آنها را معرفی کردیم. اما این بار میخواهیم موس کدو حلوایی خامه ای را معرفی کنیم که یک دسر فوق العاده سبک و خوشمزه است. دوستداران کدوحلوایی حتماً باید این دسر را […]

  • ۳۰,۲۹۶ بازدید
  • 3.3
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر انار سه لایه یلدا

دسر انار سه لایه واقعاً فوق العاده است به خصوص برای شب یلدا. لایه اول دسر انار ژله ای و لایه دوم موس انار است. در آخر هم یک لایه شیرین خامه ای فوق العاده خوشمزه ته ظرف دسر منتظر شماست.

  • ۸۶,۰۰۴ بازدید
  • 3.8
    (161)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا یک دسر لایه ای فوق العاده خوشمزه است که باید حتماً آن را امتحان کنید. این دسر زیبا و جذاب از لایه های بیسکویت پتی بور، نوعی کرم خوشمزه با دو رنگ مختلف (ساده و کاکائویی) و همین طور گردو و موز (دلخواه، قابل حذف) تشکیل شده و خیلی راحت و بی دردسر تهیه میشود.

  • ۴,۴۴۳ بازدید
  • 3.7
    (95)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر کاستارد شکلاتی

دسر کاستارد شکلاتی دسری فوق العاده است که اگر از دوستداران شکلات هستید بدون شک شیفته اش میشوید. برای تهیه دسر کاستارد شکلاتی فقط چند ماده ساده لازم است اما تعیین کننده ترین عامل در کیفیت و طعم دسر شکلاتی است که در آن استفاده میکنید.

  • ۶۷,۸۷۹ بازدید
  • 3.9
    (115)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

موس وانیلی با ژله کاکائویی

موس وانیلی با یک لایه ژله کاکائویی روی آن یکی از شیک‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین دسرهاست که می‌تواند به شکل‌های مختلفی با انواع توت‌های رنگارنگ زیبا تزیین شود.

  • ۶۹,۸۸۹ بازدید
  • 3.8
    (111)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بستنی کاستارد شکلات تلخ

بستنی کاستارد شکلات تلخ طعمی عالی دارد و همان‌طور که از اسمش پیداست با شکلات تلخ تهیه می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این دسر از چیپس شکلات تلخ استفاده کنید یا شکلات تلخ تخته‌ای را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

  • ۲۵,۲۲۶ بازدید
  • 3.9
    (52)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

موس عسل با ماست و هلو

اگر دنبال یک دسر جدید تابستانی هستید می‌توانید موس عسل با ماست و هلو را امتحان کنید. خود موس با خامه، ماست، عسل، زرده تخم مرغ و کمی ژلاتین تهیه می‌شود به همین علت هم کمی حالت ژله‌ای دارد. روی موس با هلوی تازه اسلایس شده پوشانده می‌شود.

  • ۱۲,۰۵۹ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ خرما

پودینگ خرما دسری خوشمزه و مقوی است که با چیپس خرما یا همان خرمای خرد شده تهیه می‌شود. این دسر در قالب‌های یک نفره تهیه می‌شود و به همین علت سرو آن بسیار راحت است.

  • ۱۵,۶۰۱ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ژله ای توت فرنگی

کیک توت فرنگی ژله ای یکی از شیک‌ترین دسرهایی است که می‌توانید برای سرو در مهمانی‌ها و مجالس تهیه کنید. البته تهیه این کیک کمی وقت گیر است و نیاز به دقت و حوصله دارد.

  • ۴۶,۲۰۹ بازدید
  • 3.8
    (54)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ موز لایه ای

پودینگ موز لایه ای دسری خوش طعم و عالی است که از لایه های پودینگ ساده، بیسکوئیت خرد شده و موز تشکیل می‌شود. بافت ترد بیسکوئیت همراه با پودینگ خامه ای نرم و لطیف و حلقه های موز پودینگ موز لایه ای را تبدیل به یک دسر شگفت انگیز می‌کنند.

  • ۱۰۱,۷۸۶ بازدید
  • 3.9
    (132)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندی شکلات

ساندی شکلات نوعی پودینگ شکلاتی خوشمزه و عالی است که به راحتی تهیه می‌شود و عملاً در دو مرحله آماده است. این دسر را می‌توانید برای مهمانی‌های مختلف از قبل تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید.

  • ۳۹,۱۶۳ بازدید
  • 4.2
    (82)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

موس شکلات و تمشک یخ زده

موس شکلات و تمشک یخ زده یکی از این دسرهای تابستانی فوق‌العاده است. موس شکلات از داغ کردن زرده تخم مرغ و شکر و افزودن شکلات و سفیده تخم مرغ به آن تهیه می‌شود. برای افزودن تمشک هم باید مقداری تمشک تازه را داخل مخلوط کن پوره کنید و به موس اضافه کنید.

  • ۱۳,۷۱۴ بازدید
  • 4.2
    (14)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر قهوه و شیر

دسر قهوه و شیر نوعی ژله لایه لایه است که از لایه‌های ژله قهوه و ژله شیری تشکیل می‌شود. این دسر شباهت زیادی به ژله قهوه و نارگیل دارد. اما به جای شیر نارگیل در آن از شیر پر چرب معمولی و شیر عسلی استفاده می‌شود.

  • ۳۶,۰۷۷ بازدید
  • 3.7
    (50)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر پاناکوتای نعنایی

دسر پاناکوتای نعنایی طعم دیگری از پاناکوتا است که قبلاً آن را آموزش دادیم. این دسر هم مثل دیگر انواع پاناکوتا از گرم کردن خامه و مخلوط کردن آن با شکر و پودر ژلاتین تهیه می‌شود و البته بعد از آن لازم است دسر مدتی در یخچال خنک شود. تفاوت اینجاست که این بار از مقداری اسانس نعنا و برگ نعنای تازه در تهیه دسر استفاده می‌شود که طعم تازگی و طراوت به آن می‌دهد.

  • ۱۷,۷۶۴ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فرنی ورمیشل

فرنی ورمیشل یک دسر هندی خوشمزه است که در اعیاد مختلف به ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو می‌شود. این دسر شبیه به فرنی خودمان است ولی در آن به جای آرد از ورمیشل تفت داده استفاده می‌شود.

  • ۳۷,۵۸۲ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله دو رنگ لیوانی

ژله دو رنگ را می‌توانید به شکل‌های مختلفی تهیه کنید. می‌توانید از ژله با طعم‌های مختلفی استفاده کنید و توت‌ها و میوه‌های مختلفی را داخل آن‌ بریزید. در اینجا از ژله توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده برای لایه اول استفاده شده است. در لایه دوم هم از ماست، پودر ژلاتین و عسل استفاده شده.

  • ۲۴۹,۹۴۲ بازدید
  • 3.7
    (257)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر بستنی باقلوا

دسر بستنی باقلوا   دسر بستنی باقلوا را عملاً می‌توان نسخه تابستانی باقلوا دانست. البته حتماً می‌گویید هنوز که تابستان نشده… ولی هوا آنقدر گرم هست که به فکر دسرهایی با بستنی باشیم. در ضمن این دسر آنقدر جذاب هست که اصلا نیازی به آوردن دلیلی برای تهیه آن نیست. فقط کافی است یک نگاه […]

  • ۱۸,۰۰۸ بازدید
  • 4.6
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر قهوه و نارگیل

دسر قهوه و نارگیل در واقع نوعی ژله است. این ژله خانگی را می‌توانید با استفاده از پودر آگار یا پودر ژلاتین تهیه کنید. آگار همان کارایی ژلاتین را دارد با این تفاوت که از نوعی جلبک گرفته می‌شود و کاملاً گیاهی است.

  • ۲۶,۰۷۳ بازدید
  • 3.8
    (83)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر توت فرنگی خامه‌ای

دسر توت فرنگی خامه‌ای دو لایه اصلی دارد. لایه اول مانند نان تارت عمل می‌کند و از آرد، شکر و کره تهیه شده است. این لایه همچنین مقداری گردو دارد که زیر دندان می‌رود و طعم خیلی خوبی به دسر می‌دهد. لایه بعدی دسر، خامه و توت فرنگی و سفیده تخم مرغ زده شده است که بافت نرمی دارد و همراه با نان ترد لایه قبلی عالی می‌شود.

  • ۳۳,۰۵۰ بازدید
  • 3.8
    (52)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک پودینگ لیمویی

کیک پودینگ لیمویی دسری است مناسب هر فصل. این کیک یک خاصیت خیلی جالب دارد. وقتی قاشق را داخل کیک فرو کنید این خاصیت را کشف می‌کنید.

  • ۱۷,۰۲۴ بازدید
  • 3.3
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شکلات کره بادام زمینی

شکلات کره بادام زمینی بسیار خوشمزه بوده و به راحتی در منزل تهیه می شود. این شکلات دو رنگ است و ظاهری مانند فندق دارد. شکلات های توپی شکل کره بادام زمینی می توانند گزینه مناسبی برای عصرانه و یا مهمانی های کوچک دوستانه شما باشند.

  • ۲۲,۸۵۰ بازدید
  • 3.8
    (33)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کرپ خامه ای توت فرنگی

کرپ خامه ای توت فرنگی کرپ خامه ای توت فرنگی دسری بسیار خوشمزه است که به دلیل بافت نرم و طعم منحصر به فرد طرفداران زیادی دارد. این دسر، انتخابی مناسب برای دورهمی های عصرانه می باشد. وجود خامه، کره و توت فرنگی در دسر کرپ خامه ای توت فرنگی به آن ترکیب رنگ چشم […]

  • ۱۱,۸۳۱ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت لیمو و مرنگ خوش آب و رنگ

تارت لیمو و مرنگ از سه لایه تشکیل شده است. لایه اول طبیعتاً نان تارت است که برای تهیه آن می‌توانید خودتان خمیر تارت را همان طور که قبلاً گفته‌ایم آماده کنید یا اینکه از نان تارت آماده یا پودر تارت آماده استفاده کنید. لایه بعدی یک ترکیب لیمویی خوشمزه و خوشرنگ است. لایه بی‌نظیر بعدی مرنگ است که از زدن سفیده تخم مرغ با شکر تهیه می‌شود.

  • ۱۵,۰۸۵ بازدید
  • 4.4
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ استوایی پینا کولادا

در این جا در مورد طرز تهیه پودینگ پینا کولادا صحبت می‌کنیم. مواد اصلی پودینگ هم مانند نوشیدنی شیر نارگیل و پوره آناناس هستند. شما می‌توانید این پودینگ را همراه با بستنی وانیلی میل کنید و یا آن را با تعدادی یخ در مخلوط کن بزنید و به این ترتیب آن را خنک میل نمایید.

  • ۱۳,۷۶۱ بازدید
  • 3.2
    (27)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر سمولینای شیری

دسر سمولینای شیری، دسر خوشمزه و ساده‌ای است که می‌توانید خیلی راحت و در کمترین زمان تهیه کنید. دسر سمولینا بعد از مدتی در یخچال بسته می‌شود و می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف سرو کنید. برای تزیین سمولینای شیری از شابلون‌های شله‌زرد هم می‌توانید استفاده کنید.

  • ۵۴,۲۷۸ بازدید
  • 3.8
    (54)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ تخم شربتی و توت فرنگی

جای دسرهای رنگارنگ و خوشمزه همیشه سر هر سفره ای وجود دارد. تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد که پودینگ تخم شربتی را به یکی از محبوب ترین دسرها مبدل می کند.

  • ۲۵,۴۶۶ بازدید
  • 3.8
    (46)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ موز در مایکروفر

طرز تهیه پودینگ موز در مایکروفر: کره را در ظرف پیرکس یا ظرف مناسب مایکروفر بریزید و به مدت 30 ثانیه در مایکروفر با بالاترین قدرت( 100%) قرار دهید تا...

  • ۲۸,۰۵۸ بازدید
  • 3.5
    (65)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر پاولووای انار و پسته

پاولووا با تزیین انار دسر خوشمزه ای بر پایه سفیده تخم مرغ است. سفره شب یلدای شما با پاولوای انار شیک و منحصر به فرد خواهد شد.

  • ۲۹,۸۴۷ بازدید
  • 4
    (127)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ هندوانه

نان و پنیر و هندوانه از ترکیبات خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد. با کمی ذوق و خلاقیت می توانید این ترکیب ساده را به ساندویچ هندوانه ای مدرن و مجلسی...

  • ۲۶,۰۷۰ بازدید
  • 4
    (105)
  • ۰ دیدگاه