آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: طرز تهیه انواع دسر

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله دو رنگ لیوانی

ژله دو رنگ را می‌توانید به شکل‌های مختلفی تهیه کنید. می‌توانید از ژله با طعم‌های مختلفی استفاده کنید و توت‌ها و میوه‌های مختلفی را داخل آن‌ بریزید. در اینجا از ژله توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده برای لایه اول استفاده شده است. در لایه دوم هم از ماست، پودر ژلاتین و عسل استفاده شده.

  • ۲۴۹,۹۸۸ بازدید
  • 3.7
    (257)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر بستنی باقلوا

دسر بستنی باقلوا   دسر بستنی باقلوا را عملاً می‌توان نسخه تابستانی باقلوا دانست. البته حتماً می‌گویید هنوز که تابستان نشده… ولی هوا آنقدر گرم هست که به فکر دسرهایی با بستنی باشیم. در ضمن این دسر آنقدر جذاب هست که اصلا نیازی به آوردن دلیلی برای تهیه آن نیست. فقط کافی است یک نگاه […]

  • ۱۸,۰۸۷ بازدید
  • 4.6
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر قهوه و نارگیل

دسر قهوه و نارگیل در واقع نوعی ژله است. این ژله خانگی را می‌توانید با استفاده از پودر آگار یا پودر ژلاتین تهیه کنید. آگار همان کارایی ژلاتین را دارد با این تفاوت که از نوعی جلبک گرفته می‌شود و کاملاً گیاهی است.

  • ۲۶,۱۳۶ بازدید
  • 3.8
    (83)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر توت فرنگی خامه‌ای

دسر توت فرنگی خامه‌ای دو لایه اصلی دارد. لایه اول مانند نان تارت عمل می‌کند و از آرد، شکر و کره تهیه شده است. این لایه همچنین مقداری گردو دارد که زیر دندان می‌رود و طعم خیلی خوبی به دسر می‌دهد. لایه بعدی دسر، خامه و توت فرنگی و سفیده تخم مرغ زده شده است که بافت نرمی دارد و همراه با نان ترد لایه قبلی عالی می‌شود.

  • ۳۳,۱۱۲ بازدید
  • 3.8
    (52)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ تخم شربتی و توت فرنگی

جای دسرهای رنگارنگ و خوشمزه همیشه سر هر سفره ای وجود دارد. تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد که پودینگ تخم شربتی را به یکی از محبوب ترین دسرها مبدل می کند.

  • ۲۵,۵۱۸ بازدید
  • 3.8
    (46)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ژله در پوست هندوانه

بعد از شام شب یلدا یک دسر عالی میچسبد. یکی از دسرهای خوشمزه شب یلدا ژله در پوست هندوانه است که طرفداران زیادی دارد. برای زیبا شدن سفره ی شب یلدا میتوانید این دسر را به منوی شام شب یلدای خودتان بیفزایید.

  • ۵۰,۵۲۲ بازدید
  • 4.3
    (233)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پودینگ خرمالو

ودینگ خرمالو با رنگ نارنجی پاییزی و ادویه های گرم، دسری پر خاصیت و فوق العاده برای فصل پاییز است. این دسر خوشمزه در کمتر از 5 دقیقه ...

  • ۱۸,۸۹۰ بازدید
  • 4.5
    (91)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرم کارامل

کرم کارامل: فر را روشن کنید و تا دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. 3/4 فنجان از شکر را به همراه یک فنجان آب در...

  • ۱۵۶,۹۸۴ بازدید
  • 4.1
    (410)
  • ۲۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه انگشت پیچ

انگشت پیچ: شکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و تا جایی که یک بند انگشت روی آن را بگیرد، آب اضافه کنید ...

  • ۱۷۲ بازدید
  • 4
    (120)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر باواریا

کرم باواریا: در یک ظرف کوچک، ژلاتین و آب سرد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود. ظرف را کنار بگذارید. در کاسه دیگری ...

  • ۱۱۲,۳۸۳ بازدید
  • 4.2
    (126)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیز کیک بلوبری

چیز کیک بلوبری را به مدت 50 تا 60 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید(دمای فر و مدت زمان پخت به نوع فر بستگی دارد و قطعا با بدست آوردن تجربه به خوبی...

  • ۸,۶۴۲ بازدید
  • 3.8
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر سیب و انار

می دونیم که دسرها به خصوص دسرهای شب یلدا تنوع زیادی دارن و گاهی می شه با ترکیب چند ماده ساده که در دسترس همه هستن دسرهای هیجان انگیزی درست کرد.

  • ۱۲,۲۳۲ بازدید
  • 3.8
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله انار ویترینی

در شب چله که خوراکی های متنوعی تهیه می شود خوب است ژله انار ویترینی هم جز منوی شام شب یلدا باشد. ژله انار ویترینی زیبایی منحصر به فردی دارد و یک دسر شب یلدای عالی و خوشمزه به شمار میرود.

  • ۳۴,۲۴۸ بازدید
  • 3.7
    (45)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله بستنی شیشه ای

مثلا برای تهیه ژله میوه ای، علاوه بر پودر ژله نیاز به میوه تازه داریم. برای تهیه ژله بستنی شیشه ای باید ژله را با بستنی یا شیر و خامه...

  • ۷۵,۵۰۲ بازدید
  • 3.4
    (75)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژله میوه ای

ژله میوه ای یا ژله ویترینی یکی از جذاب ترین و شیک ترین دسرهای شب یلداست که تهیه اش هم خیلی ساده است. در ضمن تقریبا از هر میوه ای میتوانید برای تهیه اش استفاده کنید.

  • ۱۷۹,۳۲۸ بازدید
  • 3.6
    (252)
  • ۹ دیدگاه