آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای مکمل

سرآشپز بانو

ترشی گوجه سبز

ترشی گوجه سبز = درون ظرف ترشی کمی ترخون بریزید سپس گوجه سبزها را درون شیشه ...

  • ۸۹,۷۸۵ بازدید
  • 3.8
    (79)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کمپوت گلابی

کمپوت، نوعی دسر یا خوراک شیرین است که برای درست کردنش، میوه‌های درسته یا خرد شده را با شکر می‌پزند. کمپوت میوه برای اولین بار در فرانسه طی قرن هفدهم ابداع شد و به تدریج در همه دنیا مورد استقبال قرار گرفت. تهیه کمپوت بهترین روش برای استفاده از میوه‌های اضافی و جلوگیری از خراب […]

  • ۱۲۱,۱۵۹ بازدید
  • 3.5
    (232)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

بورک سیب زمینی پنیری

بورک سیب زمینی : پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی های پخته و خرد شده ...

  • ۱۱۴,۹۳۰ بازدید
  • 3.5
    (63)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای بالنگ

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای بالنگ هم می توان آبلیمو اضافه کرد و هم می توان آب بخش میانی بالنگ را از طریق رد کردن از صافی گرفت و بعد به مربا افزود..

  • ۱۰۶,۰۶۴ بازدید
  • 3.3
    (130)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای سیب

مربا یکی از چاشنی های ثابت و پر طرفدار صبحانه ایرانی می باشد. مربا با نان و کره محبوبیت بیشتری دارد. اما بعضی مربا را به تنهایی و همراه با نان میل می کنند. محبوبیت این چاشنی دلپذیر تا حدی ست، که از آن به عنوان یک دسر خوشمزه همراه با چای نیز استقبال می […]

  • ۳۷۴,۶۰۲ بازدید
  • 3.5
    (792)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای زرشک

مربای زرشک = زرشک های ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود 300 گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید ...

  • ۱۴۸,۰۹۳ بازدید
  • 3.6
    (235)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنیر سفید خانگی

پنیر جزو پرکاربردترین و محبوب‌ترین لبنیات در همه جای دنیاست که از آن در وعده صبحانه و داخل بسیاری از غذاها و سالادها استفاده می‌شود. این خوراکی لبنی خوشمزه انواع مختلفی دارد که با مواد اولیه مختلف و به روش‌های متنوع تهیه می‌شوند. البته به صورت کلی برای درست کردن پنیر، شیر به کمک یک […]

  • ۱۵۰,۳۱۹ بازدید
  • 3.6
    (126)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس جعفری

سس جعفری، نوعی سس سفید و کلاسیک انگلیسی است و از ترکیب سس بشامل با مقدار زیادی جعفری تازه درست می‎‌شود. این سس بافتی خامه‌ای و طعمی لذیذ دارد و به صورت گرم با انواع غذاها سرو می‌شود. معمولا از این سس در کنار غذاهای دریایی، سبزیجات بخارپز و گوشت‌های دودی استفاده می‌شود؛ البته عطر […]

  • ۲۸,۴۷۱ بازدید
  • 4
    (24)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس سیر

سس سیر = نشاسته را درون اب سرد حل کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده ...

  • ۵۷,۳۷۸ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور گوجه تابستانی

اردور واژه‌ای فرانسوی به معنای امر فرعی است و به انواع پیش‌غذاها اطلاق می‌شود. اردورها، انواع خوراک‌هایی هستند که قبل از غذای اصلی برای برانگیختن اشتها سرو می‌شوند. اردورها معمولا بسیار ساده هستند و هر کس می‌تواند براساس ذائقه و سلیقه‌اش، انواع آن را درست کند. ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه اردور گوجه […]

  • ۲۱,۰۱۵ بازدید
  • 5
    (4)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه کلم

دلمه کلم = کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ...

  • ۳۳۱,۳۵۹ بازدید
  • 3.4
    (459)
  • ۳۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی کدو سبز

کدو طعمی شبیه به خیار دارد و از این جهت می توان آن دو را ترکیب کرد و ترشی کدو سبز و خیار درست کرد...

  • ۶۸,۳۲۲ بازدید
  • 3.7
    (55)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دلمه بادمجان

دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد. “دلمه” یک کلمه ترکی به معنی “پر شده” است. دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، کدو سبز، گوجه فرنگی از انواع مختلف دلمه می باشند. اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم پر، محبوب ترین دلمه شناخته شود. این غذای لذیذ جزو […]

  • ۲۲۶,۹۲۸ بازدید
  • 3.7
    (169)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو در همه خاورمیانه شناخته شده است. به خصوص در بعضی مناطق ایران مثل تبریز خوردن دلمه را در شب عید نوروز توصیه میکنند و قدیمی ها معتقدند که دلمه خوردن برای سال نو شگون دارد.

  • ۱۴۲,۷۹۱ بازدید
  • 3.6
    (90)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس مایونز

(مدت نگهداری سس مایونز خانگی به یک هفته است چرا که مواد نگهدارنده ندارد و سریع فاسد می شود. پس سعی کنید به مقدار نیاز سس را تهیه و نگهداری کنید)

  • ۳۴۷,۰۹۶ بازدید
  • 3.6
    (374)
  • ۵۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه ترشی

همزمان با از راه رسیدن فصل پاییز، کدبانوهای ایرانی برای درست کردن انواع ترشی‌های خانگی آستین بالا می‌زنند. انتخاب ادویه ترشی، یکی از مهم‌ترین عوامل در مزه ترشی است که کدبانوها باید توجه ویژه‌ای به آن بکنند. در واقع یکی از مزیت‌های ترشی خانگی به ترشی‌های دیگر این است که شما با توجه به ذائقه […]

  • ۹۱,۶۵۱ بازدید
  • 3.6
    (80)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

گرام ماسالا، ادویه‌ هندی معروفی است که از ترکیب ادویه‌های گوناگون تهیه می‌شود. این ادویه تقریبا در بیشتر غذاهای هندی استفاده می‌شود و عطر و طعمی خاص دارد. گرام ماسالا در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط تند است که خوردنش حسابی، بدن‌ را گرم می‌کند. البته گرام ماسالا، دستورهای تهیه متفاوتی دارد و ترکیب […]

  • ۵۲,۳۲۰ بازدید
  • 3.3
    (27)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی مخلوط گل کلم

ترشی گل کلم = سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها نمک و سرکه بریزید ، شیشه های ترشی ...

  • ۲۷۴,۲۸۹ بازدید
  • 3.7
    (448)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ترشی سیر

ترشی سیر = سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند ...

  • ۲۰۷,۰۴۶ بازدید
  • 3.7
    (144)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی فلفل دلمه ای

ترشی، یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر سفره ما ایرانی‌هاست و حتی خوردن بعضی غذاها بدون ترشی برای ما دلچسب نیست. هفت بیجار و لیته از جمله ترشی‌های محبوب ایرانی هستند که بیشتر شما با طرز تهیه آن‌ها آشنا هستید. البته کدبانوهای ایرانی ترشی‌های متنوعی مثل ترشی کدوسبز، ترشی شلغم، ترشی پیاز سفید، ترشی گوجه سبز و […]

  • ۴۱,۸۴۱ بازدید
  • 3.4
    (12)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ : سینه های مرغ را بپزید سپس ریش ریش کرده و درون مخلوط کن بریزید و تره خرد شده و ماست و سس مایونز و نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و میکس نمائید ...

  • ۳۱۰,۱۵۳ بازدید
  • 3.7
    (197)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ترشی بندری

ترشی بندری = فلفل های سبز را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شوند سپس تمرهندی را درون ظرفی گذاشته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید ...

  • ۱۵۳,۹۶۷ بازدید
  • 3.8
    (147)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس با برنج

اگر از دوستداران انواع سالادهای خوشمزه و جدید هستید، حتما سالاد عدس با برنج را امتحان کنید. ترکیب برنج با عدس برای ایرانی‌ها تداعی‌کننده عدس‌پلو است، اما با این ترکیب می‌توان غذاها و سالادهای متنوعی مانند سالادعدس با برنج درست کرد. برای درست کردن این سالاد علاوه بر عدس و برنج از پیازچه و فلفل […]

  • ۲۶,۷۳۱ بازدید
  • 4.4
    (5)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد ماکارونی و نخود فرنگی

سالاد ماکارونی جزو جذاب‌ترین و خوشمزه‌ترین پیش‌غذاهاست که در همه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود. سالاد ماکارونی و نخودفرنگی، یکی از انواع محبوب این پیش‌غذاست و البته می‌توانید آن را به عنوانی شامی سبک نیز صرف کنید. استفاده از سبزیجات رنگارنگ در سالاد ماکارونی و نخودفرنگی، ظاهر آن را زیبا و جذاب کرده است. همچنین […]

  • ۱۶۴,۷۴۲ بازدید
  • 3.5
    (67)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی : ابتدا توت فرنگي‌ها را شسته و دم ها و برگ‌هاي آنها را جدا كنيد سپس با رنده همه را در كاسه‌ رنده كنيد و شكر را روي توت فرنگي ها بريزيد ...

  • ۱۰۶,۵۳۵ بازدید
  • 3.8
    (87)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربا توت فرنگی : دم توت فرنگی را بگیرید سپس شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که له نشوند ، شکر را لای توت فرنگی بریزید و بگذارید 1 روز در یخچال بمانند ...

  • ۴۷۷,۸۳۶ بازدید
  • 3.5
    (598)
  • ۴۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای آلبالو

مربای آلبالو : شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید البالوها 1 روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند ...

  • ۲۰۹,۱۵۵ بازدید
  • 3.6
    (291)
  • ۴۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماست خانگی

ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...

  • ۱۱۶,۸۱۸ بازدید
  • 3.8
    (68)
  • ۱۰ دیدگاه