طرز تهیه بلال کبابی
بلال کبابی : برای تهیه بلال کبابی ابتدا پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید ، بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید و ...
- ۱۰۲,۳۲۳ بازدید
- ۱ دیدگاه
بلال کبابی : برای تهیه بلال کبابی ابتدا پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید ، بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید و ...
بورانی اسفناج : برای تهیه بورانی اسفناج ها را بشویید سپس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ...
درست کردن کمپوت سیب خانگی خیلی ساده است. با این روش میتوانید کمپوت های خوشمزه ای درست کنید و به شکل های مختلف سرو کنید.
مربای گل محمدی : برای تهیه مربای گل رز یا مربای گل محمدی ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید و گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و ...
پیشنهاد می کنم اگر قصد دارید رولت کالباس را به شکل حلقه ای برش بزنید رولت ها را فریز کنید و زمانی که کمی منجمد شد به راحتی با چاقوی تیز و اره ای برش بزنید تا فینگرفود کالیاس شما ظاهر خوب..
سیب زمینی سوخاری شکم پر : برای تهیه سیب زمینی سوخاری سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود سپس 1 قاشق آب جوش ...
سالاد : برای تهیه سالاد توپی ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید ، سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ...
اردورها یا به عبارتی پیشغذاها مانند سوپها، سالادها، فینگرفودها و ترشیها بخشی مهم از میز غذای شما در مهمانیها هستند. شما با انتخاب اردورهای مناسب و وسوسهانگیز میتوانید هنر خانهداری خود را به رخ همه بکشید. در این میان انواع اردور با تخممرغ، جزو سادهترین و جذابترین اردورهاست و اغلب طرز تهیه سادهای دارند. طرز […]
سالاد ماکارونی : برای تهیه سالاد ماکارونی هویج ها و سیب زمینی ها را پوست بکنید سپس بخار پز یا آب پز کنید ، تا حدی بپزید که زیاده از حد نرم و له نشوند ...
اما سالادی که امروز قصد دارم آموزش بدم یعنی سالاد کلم و لبو شاید نوعی سالاد پاییزه به حساب بیاد چرا که لبو گیاهی است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر در بازار به چشم می خوره...
سالاد سبزیجات : برای تهیه سالاد سبزیجات مخلوط با میوه هویج های رنده شده ، کلم خرد شده ، پیازچه خرد شده ، سیر رنده شده و ...
اسنک کالباس و پنیر : برای تهیه این اسنک میتوانید از نان پیتای گرد یا از نان لواش ضخیم که بصورت گرد برش زده اید استفاده کنید ...
سس تارتار : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و انواع غذاهای دیگر مناسب و قابل سرو است ...
مارمالاد کیوی : کیوی ها را را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید ، آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ...
سیب زمینی کبابی پنیری : سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس با پوست از وسط به دو قسمت کنید و هر قسمت را به 3 قسمت برش بزنید ( هر سیب زمینی 6 برش میشود ) ...
کامکوات یا پرتقال مینیاتوری، میوهای جذاب از خانواده مرکبات است که طعم و ظاهری شبیه پرتقال دارد. این میوه را هم به صورت تازه مصرف میکنند هم مربای آن را درست میکنند. مربای کامکوات علاوه بر مزه فوقالعاده، ظاهر جذابی دارد و درست کردنش در شمال کشورمان، بسیار رایج است. این مربای شیک و مجلسی […]
پرتقال، از جمله مرکبات خوشمزه و آبدار با عطر و بویی فوقالعاده است که انواع ویتامینها و مواد معدنی را دارد. جالب است بدانید ویتامینها و مواد معدنی موجود در پوست پرتقال از مواد مغذی گوشت پرتقال نیز بیشتر است. برای بهره بردن از مواد مغذی و فوائد پوست پرتقال میتوانید با آن مربای جذاب […]
فصل پاییز که از راه میرسد، انواع مرکبات که جزو خوشمزهترین میوههای این فصلند به بازار میآیند. میوههای پاییز علاوه بر طعم دلچسب، مواد مغذی فراوانی نیز دارند؛ برای اینکه از طعم و فوائد این میوهها بیشتر بهره ببرید، میتوانید مرباهای جذابی با آنها درست کنید و در روزهای سرد پاییزی در کنار چای یا […]
سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا، نوعی پیشغذاست که از ترکیب انواع پاستا با مواد اولیه متنوع مانند سبزیجات، حبوبات و گوشت تهیه میشود. در ایران اغلب سالاد ماکارونی با ژامبون درست میشود، اما این سالاد را میتوانید با مواد سالمتر مانند میگو، مرغ و تن ماهی درست کنید. اینجا قصد داریم طرز تهیه سالاد ماکارونی […]
دلمه فلفل دلمه ای : عدس و برنج را با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب قابلمه تمام شود ...
انواع بورانیها از جمله پیشغذاهای خوشمزه ایرانی هستند که از ترکیب ماست با سبزیجات پخته درست میشوند. بورانیها معمولا به شکل سرد میشوند و میز غذای شما را در مهمانیها، جذابتر و رنگینتر میسازند. قبلا در ایران کوک با طرز تهیه بورانیهای متنوعی مانند بورانی کدوحلوایی، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج آشنا شدهاید. امروز قصد […]
شور مخلوط : تمام سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید سپس بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی شان برود و خشک شوند ...
سس قارچ خامه ای : پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...
سالاد کلم و نخودفرنگی : کلم ها را بصورت رشته ای و بسیار باریک خرد کنید ، کالباس های را نیز بصورت رشته ای خرد کنید ...
ترشی لبو و ترب سفید : لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید ...
بادمجان، یکی از صیفیجات پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که غذاها و پیشغذاهای زیادی با آن درست میشوند. میرزاقاسمی، کشک بادمجان، خورشت بادمجان، یتیمچه و حلیم بادمجان جزو غذاهای ایرانی خوشمزه هستند که با بادمجان درست میشوند و طرفداران زیادی نیز دارند. البته اگر از دوستداران بادمجان هستید میتوانید با آن، انواع غذاها و پیشغذاهای […]
پیراشکی کالباس : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید ...
رولت کالباس و تخم مرغ : نان لواش را کف ظرف قرار دهید ، مقداری پنیر خامه ای روی نان بزنید و خوب پخش کنید ...
تارت سبزیجات : کره سرد را مکعبی خرد کنید سپس با آرد و نمک مخلوط نمایید تا به شکل خرده نان شود ...
لیمو عمانی = لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید و پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید ...