انواع سالادها، سرشار از مواد مغذی و کالری پایین هستند و به همین دلیل بهترین انتخاب برای گنجاندن در رژیمهای غذایی لاغری هستند. سالادهای رژیمی، تنوع زیادی دارند و شما میتوانید با سبزیجات مختلف، آنها را درست کنید. گلکلم، یکی از سبزیجات جذاب و خوشطعمی است که میتوانید از آن در انواع سالادهای رژیمی مانند […]
قارچ، یکی از گیاهان پرکاربرد در آشپزی مدرن است که در انواع غذاها و پیشغذاها به کار میرود. از قارچ میتوان در انواع غذاها و خوراکهای ایرانی استفاده کرد و غذاهای جدیدی مانند کوکو قارچ، خوراک گوشت و قارچ، خورشت مرغ و قارچ و خورشت قارچ و گوشت چرخکرده درست کرد. خورشت قارچ و گوشت […]
خورشت قارچ و مرغ : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...
آبگوشت کشک و بادمجان لرستان : نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید ...
کوفته هویج : گوشت چرخ کرده ، هویج و تخم مرغ ها را باهم دو بار چرخ کنید سپس پیاز را رنده کنید ...
برای همه ما برخی مواقع پیش میآید با این سوال روبرو میشویم که برای ناهار یا شام چه چیزی درست کنیم. بیشتر این مواقع نیز به سختی میتوانیم یک غذای جدید پیدا کنیم که خوشمزه و مقوی باشد. البته خوشبختانه کشور ما غذاهای محلی زیادی دارد و ما میتوانیم با درست کردن آنها در رژیم […]
قارچ، از جمله گیاهان خوشمزه و خوشخوراکی است که هر غذایی با آن درست شود، خوشمزه میشود. معمولا ترکیب قارچ با بسیاری از غذاهای سنتی ایرانی نیز عالی میشود. ما امروز در ایران کوک قصد داریم طرز تهیه یک کتلت جدید را آموزش دهیم که در واقع از ترکیب قارچ با کتلت گوشت سنتی ایرانی […]
کباب هایی هم هستند که نیاز به ذغال ندارند و به راحتی یعنی با لوازم آشپزخانه و روی اجاق گاز تهیه می شوند از جمله این کباب ها، کباب حسینی است...
کوکو تن ماهی - : روغن تن ماهی را خالی کنید و ماهی را داخل کاسه ای بریزید سپس زیره ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده و ...
پتاژ، نوعی سوپ غلیظ و مغذی است و با وجود اسم عجیب و غریب، پیشغذایی ساده با طرز تهیه آسان است. پتاژ در قرنهای پیشین به دلیل سادگی و مقوی بودن، پای ثابتِ میز غذای روستاییان اروپایی بوده است. البته طعم و مزه فوقالعاده پتاژ باعث شده بود که این پیشغذا در سفره طبقه مرفه […]
دوستداران سبزیجات میتوانند کوکوهای متنوعی با سبزیجات مختلف درست کنند و به عنوان شامی سبک میل کنند. ما در ایران کوک طرز تهیه کوکوهای خوشمزه با سبزیجات از جمله کوکو باقالی، کوکوی ذرت، کوکوی گلکلم و کوکوی کدوسبز را آموزش دادهایم. امروز قصد داریم طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی را آموزش دهیم که فوقالعاده لذیذ […]
کوکو سیب زمینی رشته ای : سیب زمینی ها را بشویید و با رنده مخصوص ( رشته کن ) یا با رنده درشت معمولی رنده کنید ...
خورشت الو اسفناج : داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس اسفناج و تره ساطوری شده ...
ماش پلو : ماش را با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت اضافه آب ماش را دور نریزید و برای روی برنج بردارید ...
ته چین مرغ و بادمجان شیرازی : بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و ...
اگر یلدای امسال میزبان هستید و به فکر پخت یک غذای مجلسی و مناسب برای شام یلدا می باشید، ما برای شما پیشنهاد ویژه یلدایی داریم. انار پلو شیرازی مخصوص شب یلدا به دلیل داشتن انار این میوه پر خاصیت که از نمادهای آیین باستانی یلدا است، می تواند انتخاب مناسبی برای شام شب چله و یک پذیرایی بسیار عالی باشد.
رولت مرغ و سبزیجات : سینه های مرغ را بکوبید تا پهن شود ، کمی نمک و فلفل روی فیله های مرغ ها بپاشید ...
مقداری از مایه پیراشکی گوشت بردارید و یک سمت خمیر باز شده قرار دهید و لبه دیگر را روی آن بیاورید و به کمک چنگال ببندید. (لبه های داخلی خمیر را کمی مرطوب کنید)...
خورش خلال کرمانشاه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ...
خورشت پیچاق قیمه، یکی از غذاهای محلی استان اردبیل است که به خورشت بادام آذری نیز شهرت دارد. اهالی استان اردبیل این خورشت خوشمزه را به عنوان نذری در ماههای محرم و صفر میپزند و بین مردم پخش میکنند. همچنین این خورشت یکی از غذاهای اعیانی اردبیلیهاست و در بسیاری از مهمانیها و مجالس رسمی […]
نیمروی قالبی فلفل دلمه ای : کف ماهیتابه مقداری روغن یا کره بریزید ، حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ....
نان شیرمال : پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند ...
سوپها، انتخابی عالی برای افرادی هستند که به دنبال غذاهای مقوی و کمکالری هستند. از طرف دیگر بیشتر سوپها بدون گوشت و با سبزیجات متنوع درست میشوند و به همین دلیل غذاهایی مناسب برای دوستداران غذاهای گیاهی هستند. اگر جزو دوستداران سوپهای گیاهی یا طرفدار غذاهای سالم و کمکالری هستید، پیشنهاد میکنیم حتما سوپ لوبیا […]
کیک شکلاتی با مایکروفر : داخل قالب مخصوص مایکروفر یا فنجان های کاپ کیک را با کره یا روغن چرب کنید سپس تا 1/3 قالب ...
شما می توانید هنگام چیدن لایه ها از سس بشامل یا سس سفید نسبتا غلیظ استفاده کنید که در این صورت لازانیا با سس بشامل یا سس سفید خواهید داشت....
آشپزی با مايكروويو = برای مصرف غذای اماده شده در مايكروويو باید حداقل 30 ثانيه صبر كنيد ...
فسنجان با گوشت قلقلی : گردوها را چرخ کنید ، درون قابلمه 2 لیوان اب سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا اب جوش بیاید ...
یوفکا خرمایی = خمیر یوفکا را از بسته بندی خارج کنید و روی سطح خمیر کره اب شده بزنید ...
نان سيب زمينی = سیب زمینی ها را بپزید و پوره کنید سپس بگذارید خنک شود ...
مرغ اسپایسی = مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را ...