آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: تنقلات و شکلات و لواشک

سرآشپز بانو

طرز تهیه آب نبات لیمویی

طرز تهیه آبنبات لیمویی : شکر ، کرم تارتار و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند ...

  • ۲۵,۲۴۸ بازدید
  • 4.3
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شکلات خرما و بیسکوییت

شکلات خرما و بیسکوییتی : برای تهیه شکلات خرمایی ابتدا کره یا روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پوست و هسته خرماها را جدا کنید ...

  • ۲۴,۱۴۲ بازدید
  • 4.2
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آب نبات دریا

آب‌نبات‌های دریا با ظاهر شیشه‌ای و براق، دل هر کسی را آب می‌کنند. این آب‌نبات‌ها به دلیل شباهت‌شان به شیشه‌های رنگارنگ و مات که در سواحل دریا و اقیانوس پیدا می‌شوند، آب‌نبات دریا نام گرفته‌اند. آب‌نبات‌های دریا که در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف و با مواد اولیه اندکی درست می‌شوند، محبوبیت زیادی در بین بچه‌ها […]

  • ۳۹,۹۱۰ بازدید
  • 3.4
    (27)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

تخم کدو بو داده

تخم کدو بو داده رو همه دوست دارن و برای پذیرایی توی شب یلدا خیلی فکر خوبیه. مراحل زیادی هم نداره و سریع آماده میشه. بعد از یه شام شب یلدایی و یه دسر عالی تخمه کدو بو داده میچسبه.

  • ۵۷,۰۱۴ بازدید
  • 4.2
    (35)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

بادام بو داده عسلی

بادام بو داده عسلی یه تنقلات خیلی خوشمزه و هیجان انگیزه و برای پذیرایی شب یلدا یه گزینه عالیه چون خیلی سریع و راحت آماده میشه. بعد از شام شب یلدا میتونین دور هم میل کنین و لذت ببرین!

  • ۳۵,۶۶۵ بازدید
  • 3.6
    (11)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوهان عسلی

امروز تصمیم داریم روش تهیه سوهان عسلی مخصوص عید نوروز را آموزش دهیم. لازم به ذکر است با توجه به مواد به کار رفته در این نوع ...

  • ۱۳۸,۹۱۴ بازدید
  • 3.8
    (152)
  • ۲۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

قاشق های شکلاتی

شکلات، جزو لذیذترین تنقلات دنیاست که به هر چیزی اضافه شود، طعمی فوق‌العاده به آن می‌دهد. با استفاده از کمی شکلات در خانه می‌شود تنقلات دلچسبی درست کرد و از آن‎ها برای گیفت و پذیرایی استفاده کرد. قبلا در ایران طرز تهیه چوب شور شکلاتی را با استفاده از شکلات آموزش داده‌ایم. امروز قصد داریم […]

  • ۶۱,۷۵۵ بازدید
  • 4.5
    (21)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

خشک کردن میوه

میوه‌های خشک، جزو تنقلات خوشمزه و سالمی هستند که می‌توانید با آن از مهمان‌های خود پذیرایی کنید. همچنین انواع میوه‌های خشک میان‌وعده‌ای سالم برای اعضای خانواده به ویژه کودکان هستند. خشک کردن میوه، یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از خراب شدن و دور انداختن میوه‌های اضافی است. از طرف دیگر اگر به میوه‌ای علاقه […]

  • ۱۹۵,۴۴۱ بازدید
  • 3.6
    (166)
  • ۲۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

آلبالو خشک خانگی

آلبالو خشک، از آن دسته تنقلاتی است که هیچ کس به آن نمی‌گوید. برخی از اوقات هست که دل‌مان به شدت یک خوراکی خوشمزه و هیجان‌انگیز می‌خواهد؛ در این مواقع می‌توانیم به سراغ آلبالو خشک برویم و از خوردنش لذت ببریم. یکی از مزایای آلبالو خشک علاوه بر مزه دلچسبش، سالم بودن آن است. ما […]

  • ۱۲۸,۵۵۶ بازدید
  • 3.7
    (161)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

خشک کردن انجیر

خشک کردن میوه‌ها از دیرباز روشی معمول برای نگهداری طولانی مدت و استفاده از خواص و مزایای آن‌ها برای سلامتی بوده است. انجیر، یکی از میوه‌های فوق‌العاده خوشمزه و محبوبی است که خشک کردنش در بین ایرانی‌ها رایج است. مادربزرگ‌های ما اغلب از نور آفتاب برای خشک کردن انجیر استفاده می‌کردند، اما در حال حاضر […]

  • ۶۹,۹۳۸ بازدید
  • 3.8
    (64)
  • ۲ دیدگاه