طرز تهیه گرانولای عسل و دارچین
طرز تهیه گرانولای عسل و دارچین : برای تهیه گرانولا عسل را با جو پرک ، بادام و دارچین اضافه و خوب مخلوط کنید ...
- ۴۰,۳۳۷ بازدید
- ۰ دیدگاه
طرز تهیه گرانولای عسل و دارچین : برای تهیه گرانولا عسل را با جو پرک ، بادام و دارچین اضافه و خوب مخلوط کنید ...
تافی کره ای شکلاتی نرم و کشدار : شکر ، کره ، عسل ، شکلات تخته ای خرد شده ، پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید ...
طرز تهیه آبنبات لیمویی : شکر ، کرم تارتار و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند ...
شکلات خرما و بیسکوییتی : برای تهیه شکلات خرمایی ابتدا کره یا روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پوست و هسته خرماها را جدا کنید ...
آبنباتهای دریا با ظاهر شیشهای و براق، دل هر کسی را آب میکنند. این آبنباتها به دلیل شباهتشان به شیشههای رنگارنگ و مات که در سواحل دریا و اقیانوس پیدا میشوند، آبنبات دریا نام گرفتهاند. آبنباتهای دریا که در رنگها و طعمهای مختلف و با مواد اولیه اندکی درست میشوند، محبوبیت زیادی در بین بچهها […]
مارشمالوها را روی سطح کار قرار دهید و داخل آنها را خالی کنید ...
داخل قالب را سلفون بگذارید سپس ژله را داخل قالب بریزید و ...
شیر یا خامه عسلی ، کره و شکلات را داخل قابلمه بریزید ...
شکر و اب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ...
کره ، شکر و کمی نمک را داخل قابلمه ای بریزید و ...
از بین خوراکی های خوشمزه شب یلدا، آجیل فوق العاده خوش خوراکه و هیچ کس نمیتونه ازش دل بکنه. بادام هندی فلفلی بوداده هم حرف نداره.
پودر ژله را داخل ظرفی بریزید و 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ...
امروز با هم با روش تهیه گردو بو داده کاراملی مخصوص شب یلدا آشنا می شیم که دستور تهیه خیلی راحتی داره....
این لواشک ها رو می تونید مخصوصا برای شب یلدا درست کنید و تنقلات شب یلداتون رو متنوع و خاص کنید...
خرماها را پوست بگیرید و هسته ها را خارج کنید سپس خرما ...
بادام زمینی را داخل آب جوش بریزید و 5 دقیقه بگذارید بجوشد ...
کره , شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...
تخم کدو بو داده رو همه دوست دارن و برای پذیرایی توی شب یلدا خیلی فکر خوبیه. مراحل زیادی هم نداره و سریع آماده میشه. بعد از یه شام شب یلدایی و یه دسر عالی تخمه کدو بو داده میچسبه.
بادام بو داده عسلی یه تنقلات خیلی خوشمزه و هیجان انگیزه و برای پذیرایی شب یلدا یه گزینه عالیه چون خیلی سریع و راحت آماده میشه. بعد از شام شب یلدا میتونین دور هم میل کنین و لذت ببرین!
امروز تصمیم داریم روش تهیه سوهان عسلی مخصوص عید نوروز را آموزش دهیم. لازم به ذکر است با توجه به مواد به کار رفته در این نوع ...
شکلات، جزو لذیذترین تنقلات دنیاست که به هر چیزی اضافه شود، طعمی فوقالعاده به آن میدهد. با استفاده از کمی شکلات در خانه میشود تنقلات دلچسبی درست کرد و از آنها برای گیفت و پذیرایی استفاده کرد. قبلا در ایران طرز تهیه چوب شور شکلاتی را با استفاده از شکلات آموزش دادهایم. امروز قصد داریم […]
میوههای خشک، جزو تنقلات خوشمزه و سالمی هستند که میتوانید با آن از مهمانهای خود پذیرایی کنید. همچنین انواع میوههای خشک میانوعدهای سالم برای اعضای خانواده به ویژه کودکان هستند. خشک کردن میوه، یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از خراب شدن و دور انداختن میوههای اضافی است. از طرف دیگر اگر به میوهای علاقه […]
آلبالو خشک، از آن دسته تنقلاتی است که هیچ کس به آن نمیگوید. برخی از اوقات هست که دلمان به شدت یک خوراکی خوشمزه و هیجانانگیز میخواهد؛ در این مواقع میتوانیم به سراغ آلبالو خشک برویم و از خوردنش لذت ببریم. یکی از مزایای آلبالو خشک علاوه بر مزه دلچسبش، سالم بودن آن است. ما […]
خشک کردن میوهها از دیرباز روشی معمول برای نگهداری طولانی مدت و استفاده از خواص و مزایای آنها برای سلامتی بوده است. انجیر، یکی از میوههای فوقالعاده خوشمزه و محبوبی است که خشک کردنش در بین ایرانیها رایج است. مادربزرگهای ما اغلب از نور آفتاب برای خشک کردن انجیر استفاده میکردند، اما در حال حاضر […]