آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای مکمل

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور تن ماهی

بخش مهمی از میز غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها به انواع اردورها اختصاص دارد. احتمالا کلمه اردور قبلا بارها به گوش‌تان خورده است. اردورها انواعی از پیش‌غذاها مانند سوپ‌ها، سالادها، فینگرفودها و مانند آن‌ها هستند که قبل از غذای اصلی برای سرگرم کردن مهمان‌ها سرو می‌شوند. اردورها اغلب با چند ماده اولیه محدود و در […]

  • ۲۵,۶۴۰ بازدید
  • 5
    (2)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای بالنگ

برای جلوگیری از شکرک زدن مربای بالنگ هم می توان آبلیمو اضافه کرد و هم می توان آب بخش میانی بالنگ را از طریق رد کردن از صافی گرفت و بعد به مربا افزود..

  • ۱۰۵,۸۷۶ بازدید
  • 3.3
    (130)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای به

مربای به = درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ...

  • ۴۶۷,۶۱۸ بازدید
  • 3.4
    (1253)
  • ۸۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای سیب

مربا یکی از چاشنی های ثابت و پر طرفدار صبحانه ایرانی می باشد. مربا با نان و کره محبوبیت بیشتری دارد. اما بعضی مربا را به تنهایی و همراه با نان میل می کنند. محبوبیت این چاشنی دلپذیر تا حدی ست، که از آن به عنوان یک دسر خوشمزه همراه با چای نیز استقبال می […]

  • ۳۷۴,۴۱۷ بازدید
  • 3.5
    (792)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای زرشک

مربای زرشک = زرشک های ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود 300 گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید ...

  • ۱۴۷,۹۸۹ بازدید
  • 3.6
    (235)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنیر سفید خانگی

پنیر جزو پرکاربردترین و محبوب‌ترین لبنیات در همه جای دنیاست که از آن در وعده صبحانه و داخل بسیاری از غذاها و سالادها استفاده می‌شود. این خوراکی لبنی خوشمزه انواع مختلفی دارد که با مواد اولیه مختلف و به روش‌های متنوع تهیه می‌شوند. البته به صورت کلی برای درست کردن پنیر، شیر به کمک یک […]

  • ۱۵۰,۱۵۴ بازدید
  • 3.6
    (126)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس جعفری

سس جعفری، نوعی سس سفید و کلاسیک انگلیسی است و از ترکیب سس بشامل با مقدار زیادی جعفری تازه درست می‎‌شود. این سس بافتی خامه‌ای و طعمی لذیذ دارد و به صورت گرم با انواع غذاها سرو می‌شود. معمولا از این سس در کنار غذاهای دریایی، سبزیجات بخارپز و گوشت‌های دودی استفاده می‌شود؛ البته عطر […]

  • ۲۸,۳۲۲ بازدید
  • 4
    (24)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس سیر

سس سیر = نشاسته را درون اب سرد حل کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده ...

  • ۵۷,۲۰۸ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور گوجه تابستانی

اردور واژه‌ای فرانسوی به معنای امر فرعی است و به انواع پیش‌غذاها اطلاق می‌شود. اردورها، انواع خوراک‌هایی هستند که قبل از غذای اصلی برای برانگیختن اشتها سرو می‌شوند. اردورها معمولا بسیار ساده هستند و هر کس می‌تواند براساس ذائقه و سلیقه‌اش، انواع آن را درست کند. ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه اردور گوجه […]

  • ۲۰,۸۸۶ بازدید
  • 5
    (4)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه کلم

دلمه کلم = کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ...

  • ۳۳۱,۱۵۳ بازدید
  • 3.4
    (459)
  • ۳۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی کدو سبز

کدو طعمی شبیه به خیار دارد و از این جهت می توان آن دو را ترکیب کرد و ترشی کدو سبز و خیار درست کرد...

  • ۶۸,۱۵۹ بازدید
  • 3.7
    (54)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دلمه بادمجان

دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد. “دلمه” یک کلمه ترکی به معنی “پر شده” است. دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، کدو سبز، گوجه فرنگی از انواع مختلف دلمه می باشند. اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم پر، محبوب ترین دلمه شناخته شود. این غذای لذیذ جزو […]

  • ۲۲۶,۷۰۳ بازدید
  • 3.7
    (168)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو در همه خاورمیانه شناخته شده است. به خصوص در بعضی مناطق ایران مثل تبریز خوردن دلمه را در شب عید نوروز توصیه میکنند و قدیمی ها معتقدند که دلمه خوردن برای سال نو شگون دارد.

  • ۱۴۲,۶۳۰ بازدید
  • 3.6
    (89)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر

سالاد مرغ، از جمله سالادهای خوشمزه و محبوبی است که انواع مختلفی دارد. قبلا در ایران کوک ساندویچ سالاد مرغ را معرفی کردیم که با مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود. اینجا قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر را آموزش دهیم که برای درست کردن آن علاوه بر مرغ از مقداری گردو، پنیر و […]

  • ۳۳,۶۹۱ بازدید
  • 4.4
    (5)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس مایونز

(مدت نگهداری سس مایونز خانگی به یک هفته است چرا که مواد نگهدارنده ندارد و سریع فاسد می شود. پس سعی کنید به مقدار نیاز سس را تهیه و نگهداری کنید)

  • ۳۴۶,۸۸۳ بازدید
  • 3.6
    (373)
  • ۵۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه ترشی

همزمان با از راه رسیدن فصل پاییز، کدبانوهای ایرانی برای درست کردن انواع ترشی‌های خانگی آستین بالا می‌زنند. انتخاب ادویه ترشی، یکی از مهم‌ترین عوامل در مزه ترشی است که کدبانوها باید توجه ویژه‌ای به آن بکنند. در واقع یکی از مزیت‌های ترشی خانگی به ترشی‌های دیگر این است که شما با توجه به ذائقه […]

  • ۹۱,۴۶۹ بازدید
  • 3.6
    (80)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

گرام ماسالا، ادویه‌ هندی معروفی است که از ترکیب ادویه‌های گوناگون تهیه می‌شود. این ادویه تقریبا در بیشتر غذاهای هندی استفاده می‌شود و عطر و طعمی خاص دارد. گرام ماسالا در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط تند است که خوردنش حسابی، بدن‌ را گرم می‌کند. البته گرام ماسالا، دستورهای تهیه متفاوتی دارد و ترکیب […]

  • ۵۲,۱۹۸ بازدید
  • 3.3
    (27)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه خورشت و پلو مخلوط

از سال‌های دور انواع ادویه و سبزیجات خشک، یکی از ضروریات آشپزی بوده است. در آشپزی ایرانی نیز ترکیبات مختلفی از ادویه‌ها و سبزیجات خشک برای غذاها، پیش‌غذاها و ترشی‌ها وجود دارد. قبلا در ایران کوک با نحوه درست کردن ادویه ترشی، ادویه غذاهای دریایی و ادویه استیک خانگی آشنا شده‌اید، اینجا می‌خواهیم برویم به […]

  • ۵۲,۲۹۲ بازدید
  • 3.6
    (24)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسنک پیاز

اسنک پیاز یا پیاز سوخاری، از جمله پیش‌غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و اغلب در کنار انواع فست‌فود سرو می‌شود. مواد اولیه لازم برای تهیه اسنک پیاز همه جا پیدا می‌شود و طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است. همچنین این اسنک، فینگرفودی جذاب برای سرو در مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. بد نیست […]

  • ۸۰,۴۷۱ بازدید
  • 4
    (43)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی = قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید سپس آويشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را ...

  • ۴۸۴,۸۵۴ بازدید
  • 3.8
    (896)
  • ۹۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی مخلوط گل کلم

ترشی گل کلم = سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها نمک و سرکه بریزید ، شیشه های ترشی ...

  • ۲۷۴,۱۶۹ بازدید
  • 3.7
    (448)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ترشی سیر

ترشی سیر = سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند ...

  • ۲۰۶,۸۸۰ بازدید
  • 3.7
    (143)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی فلفل دلمه ای

ترشی، یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر سفره ما ایرانی‌هاست و حتی خوردن بعضی غذاها بدون ترشی برای ما دلچسب نیست. هفت بیجار و لیته از جمله ترشی‌های محبوب ایرانی هستند که بیشتر شما با طرز تهیه آن‌ها آشنا هستید. البته کدبانوهای ایرانی ترشی‌های متنوعی مثل ترشی کدوسبز، ترشی شلغم، ترشی پیاز سفید، ترشی گوجه سبز و […]

  • ۴۱,۶۹۰ بازدید
  • 3.4
    (12)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ : سینه های مرغ را بپزید سپس ریش ریش کرده و درون مخلوط کن بریزید و تره خرد شده و ماست و سس مایونز و نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و میکس نمائید ...

  • ۳۱۰,۰۱۳ بازدید
  • 3.7
    (196)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ترشی بندری

ترشی بندری = فلفل های سبز را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شوند سپس تمرهندی را درون ظرفی گذاشته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید ...

  • ۱۵۳,۸۳۷ بازدید
  • 3.8
    (147)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس با برنج

اگر از دوستداران انواع سالادهای خوشمزه و جدید هستید، حتما سالاد عدس با برنج را امتحان کنید. ترکیب برنج با عدس برای ایرانی‌ها تداعی‌کننده عدس‌پلو است، اما با این ترکیب می‌توان غذاها و سالادهای متنوعی مانند سالادعدس با برنج درست کرد. برای درست کردن این سالاد علاوه بر عدس و برنج از پیازچه و فلفل […]

  • ۲۶,۵۸۵ بازدید
  • 4.4
    (5)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد ماکارونی و نخود فرنگی

سالاد ماکارونی جزو جذاب‌ترین و خوشمزه‌ترین پیش‌غذاهاست که در همه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود. سالاد ماکارونی و نخودفرنگی، یکی از انواع محبوب این پیش‌غذاست و البته می‌توانید آن را به عنوانی شامی سبک نیز صرف کنید. استفاده از سبزیجات رنگارنگ در سالاد ماکارونی و نخودفرنگی، ظاهر آن را زیبا و جذاب کرده است. همچنین […]

  • ۱۶۴,۵۸۰ بازدید
  • 3.5
    (67)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خیار شور

خیار شور : خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند ، در ظرفی آب و نمک را جوش اورید سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود ...

  • ۳۴۹,۲۸۰ بازدید
  • 3.5
    (381)
  • ۴۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد توت فرنگی : ابتدا توت فرنگي‌ها را شسته و دم ها و برگ‌هاي آنها را جدا كنيد سپس با رنده همه را در كاسه‌ رنده كنيد و شكر را روي توت فرنگي ها بريزيد ...

  • ۱۰۶,۳۸۳ بازدید
  • 3.8
    (87)
  • ۷ دیدگاه