آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای مکمل

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربا توت فرنگی : دم توت فرنگی را بگیرید سپس شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که له نشوند ، شکر را لای توت فرنگی بریزید و بگذارید 1 روز در یخچال بمانند ...

  • ۴۷۷,۶۱۴ بازدید
  • 3.5
    (594)
  • ۴۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای آلبالو

مربای آلبالو : شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید البالوها 1 روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند ...

  • ۲۰۸,۹۲۴ بازدید
  • 3.6
    (290)
  • ۴۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه زیتون پرورده

زیتون پرورده شمال : رب انار ، گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و دانه انار خشکیده ، بهتر است دانه انار و رب را از شمال خریداری کنید تا طعم واقعی را بچشید ...

  • ۹۳,۵۶۶ بازدید
  • 3.8
    (79)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماست خانگی

ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...

  • ۱۱۶,۶۱۹ بازدید
  • 3.8
    (68)
  • ۱۰ دیدگاه