طرز تهیه مربای توت فرنگی
مربا توت فرنگی : دم توت فرنگی را بگیرید سپس شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که له نشوند ، شکر را لای توت فرنگی بریزید و بگذارید 1 روز در یخچال بمانند ...
- ۴۷۷,۶۱۴ بازدید
- ۴۲ دیدگاه
مربا توت فرنگی : دم توت فرنگی را بگیرید سپس شسته و هسته آنها را طوری جدا کنید که له نشوند ، شکر را لای توت فرنگی بریزید و بگذارید 1 روز در یخچال بمانند ...
مربای آلبالو : شکر را لای آلبالوها بریزید و بگذارید البالوها 1 روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند ...
زیتون پرورده شمال : رب انار ، گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و دانه انار خشکیده ، بهتر است دانه انار و رب را از شمال خریداری کنید تا طعم واقعی را بچشید ...
ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...