بلال کبابی
بلال کبابی : برای تهیه بلال کبابی ابتدا پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید ، بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید و ...
- ۱۰۱,۹۸۳ بازدید
- ۱ دیدگاه
بلال کبابی : برای تهیه بلال کبابی ابتدا پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید ، بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید و ...
بورانی اسفناج : برای تهیه بورانی اسفناج ها را بشویید سپس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ...
پیشنهاد می کنم اگر قصد دارید رولت کالباس را به شکل حلقه ای برش بزنید رولت ها را فریز کنید و زمانی که کمی منجمد شد به راحتی با چاقوی تیز و اره ای برش بزنید تا فینگرفود کالیاس شما ظاهر خوب..
سیب زمینی سوخاری شکم پر : برای تهیه سیب زمینی سوخاری سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود سپس 1 قاشق آب جوش ...
اردورها یا به عبارتی پیشغذاها مانند سوپها، سالادها، فینگرفودها و ترشیها بخشی مهم از میز غذای شما در مهمانیها هستند. شما با انتخاب اردورهای مناسب و وسوسهانگیز میتوانید هنر خانهداری خود را به رخ همه بکشید. در این میان انواع اردور با تخممرغ، جزو سادهترین و جذابترین اردورهاست و اغلب طرز تهیه سادهای دارند. طرز […]
کاناپه یا کاناپ، نوعی فینگرفود است که اولین بار فرانسویها در اواخر قرن هجدهم شروع به سرو انواع آن در مهمانیهای خود کردند. برای درست کردن انواع کاناپه مواد غذایی مختلف مثل پنیر، سبزیجات، ژامبون و تخممرغ را روی نان یا بیسکوییت میچینند. کاناپهها با وجود طرز تهیه ساده و آسان، ظاهر جذاب و زیبایی […]
سیب زمینی کبابی پر شده با کالباس و پنیر : ر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سیب زمینی ها را خوب بشویید و روی پوست سیب زمینی ها را ...
اسنک کالباس و پنیر : برای تهیه این اسنک میتوانید از نان پیتای گرد یا از نان لواش ضخیم که بصورت گرد برش زده اید استفاده کنید ...
قارچ شکم پر پنیری : قارچ ها بشویید و خشک کنید سپس داخل قارچ ها را خالی کنید ، هرچه قارچ ها سر بزرگ تری داشته باشند بهتر است ...
سیب زمینی کبابی پنیری : سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس با پوست از وسط به دو قسمت کنید و هر قسمت را به 3 قسمت برش بزنید ( هر سیب زمینی 6 برش میشود ) ...
دلمه فلفل دلمه ای : عدس و برنج را با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب قابلمه تمام شود ...
انواع بورانیها از جمله پیشغذاهای خوشمزه ایرانی هستند که از ترکیب ماست با سبزیجات پخته درست میشوند. بورانیها معمولا به شکل سرد میشوند و میز غذای شما را در مهمانیها، جذابتر و رنگینتر میسازند. قبلا در ایران کوک با طرز تهیه بورانیهای متنوعی مانند بورانی کدوحلوایی، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج آشنا شدهاید. امروز قصد […]
بادمجان، یکی از صیفیجات پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که غذاها و پیشغذاهای زیادی با آن درست میشوند. میرزاقاسمی، کشک بادمجان، خورشت بادمجان، یتیمچه و حلیم بادمجان جزو غذاهای ایرانی خوشمزه هستند که با بادمجان درست میشوند و طرفداران زیادی نیز دارند. البته اگر از دوستداران بادمجان هستید میتوانید با آن، انواع غذاها و پیشغذاهای […]
پیراشکی کالباس : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید ...
رولت کالباس و تخم مرغ : نان لواش را کف ظرف قرار دهید ، مقداری پنیر خامه ای روی نان بزنید و خوب پخش کنید ...
تارت سبزیجات : کره سرد را مکعبی خرد کنید سپس با آرد و نمک مخلوط نمایید تا به شکل خرده نان شود ...
یکی از لذتهای آشپزی این است که با استفاده از مواد اولیه ساده و دمدستی، خوراکی جدید با ظاهر یا طعمی متفاوت بسازید. نان تست و تخممرغ، چیزهایی هستند که در همه خانهها پیدا میشود. اغلب ما نیز قبلا خوردن نیمرو با نان تست را تجربه کردهایم و به نظرمان جذابیت زیادی ندارد. اما با […]
بورک سیب زمینی : پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی های پخته و خرد شده ...
بخش مهمی از میز غذا در مهمانیها و جشنها به انواع اردورها اختصاص دارد. احتمالا کلمه اردور قبلا بارها به گوشتان خورده است. اردورها انواعی از پیشغذاها مانند سوپها، سالادها، فینگرفودها و مانند آنها هستند که قبل از غذای اصلی برای سرگرم کردن مهمانها سرو میشوند. اردورها اغلب با چند ماده اولیه محدود و در […]
اردور واژهای فرانسوی به معنای امر فرعی است و به انواع پیشغذاها اطلاق میشود. اردورها، انواع خوراکهایی هستند که قبل از غذای اصلی برای برانگیختن اشتها سرو میشوند. اردورها معمولا بسیار ساده هستند و هر کس میتواند براساس ذائقه و سلیقهاش، انواع آن را درست کند. ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه اردور گوجه […]
دلمه کلم = کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ...
دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد. “دلمه” یک کلمه ترکی به معنی “پر شده” است. دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، کدو سبز، گوجه فرنگی از انواع مختلف دلمه می باشند. اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم پر، محبوب ترین دلمه شناخته شود. این غذای لذیذ جزو […]
دلمه برگ مو در همه خاورمیانه شناخته شده است. به خصوص در بعضی مناطق ایران مثل تبریز خوردن دلمه را در شب عید نوروز توصیه میکنند و قدیمی ها معتقدند که دلمه خوردن برای سال نو شگون دارد.
اسنک پیاز یا پیاز سوخاری، از جمله پیشغذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و اغلب در کنار انواع فستفود سرو میشود. مواد اولیه لازم برای تهیه اسنک پیاز همه جا پیدا میشود و طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است. همچنین این اسنک، فینگرفودی جذاب برای سرو در مهمانیها و دورهمیهاست. بد نیست […]
ذرت مکزیکی = قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید سپس آويشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را ...
کیک مرغ : سینه های مرغ را بپزید سپس ریش ریش کرده و درون مخلوط کن بریزید و تره خرد شده و ماست و سس مایونز و نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و میکس نمائید ...
آموزش آشپزی ایران کوک: پيش غذا براي مهماني،پيش غذا هاي فانتزي،پيش غذا،پيش غذا با نان تست،پيش غذاهاي مجلسي،پيش غذا ساده،پيش غذا با سيب زميني،پيش غذاي ايتاليايي،پيش غذاهای ایرانی farsi،پيش غذاي فانتزي،پیش غذای سرد،پیش غذای مجلسی،پیش غذای ساده،پیش غذا برای مهمانی،پیش غذای ایرانی ساده،پیش غذاهای فانتزی،پیش غذاهای ایرانی،پیش غذا سرد،پیش غذا به انگلیسی،پیش غذا برای مهمانی شام،پیش غذا با بادمجان،پیش غذا با اسفناج،پیش غذا با نان تست،پیش غذای فانتزی،پیش غذا ساده،پیش غذا با سیب زمینی،پیش غذاهای مجلسی،پیش غذا با آووکادو،پیش غذای ساده و خوشمزه،پیش غذا با خمیر هزارلا