طرز تهیه انواع پیش غذا ایرانی و خارجی | ایران کوک
آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پیش غذا و فینگر فود

طرز تهیه رولت کالباس

پیشنهاد می کنم اگر قصد دارید رولت کالباس را به شکل حلقه ای برش بزنید رولت ها را فریز کنید و زمانی که کمی منجمد شد به راحتی با چاقوی تیز و اره ای برش بزنید تا فینگرفود کالیاس شما ظاهر خوب..

  • ۲۹,۷۳۳ بازدید
  • 4.3
    (36)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه اردور تخم مرغ و آووکادو

اردورها یا به عبارتی پیش‌غذاها مانند سوپ‌ها، سالادها، فینگرفودها و ترشی‌ها بخشی مهم از میز غذای شما در مهمانی‌ها هستند. شما با انتخاب اردورهای مناسب و وسوسه‌انگیز می‌توانید هنر خانه‌داری خود را به رخ همه بکشید. در این میان انواع اردور با تخم‌مرغ، جزو ساده‌ترین و جذاب‌ترین اردورهاست و اغلب طرز تهیه ساده‌ای دارند. طرز […]

  • ۲۱,۵۴۹ بازدید
  • 3.3
    (4)
  • ۱ دیدگاه

طرز تهیه بورانی ماست و لبو

انواع بورانی‌ها از جمله پیش‌غذاهای خوشمزه ایرانی هستند که از ترکیب ماست با سبزیجات پخته درست می‌شوند. بورانی‌ها معمولا به شکل سرد می‌شوند و میز غذای شما را در مهمانی‌ها، جذاب‌تر و رنگین‌تر می‌سازند. قبلا در ایران کوک با طرز تهیه بورانی‌های متنوعی مانند بورانی کدوحلوایی، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج آشنا شده‌اید. امروز قصد […]

  • ۱۴۳,۷۳۷ بازدید
  • 3.5
    (97)
  • ۹ دیدگاه

طرز تهیه بادمجان کبابی با سس سیر

بادمجان، یکی از صیفی‌جات پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که غذاها و پیش‌غذاهای زیادی با آن درست می‌شوند. میرزاقاسمی، کشک بادمجان، خورشت بادمجان، یتیم‌چه و حلیم بادمجان جزو غذاهای ایرانی خوشمزه هستند که با بادمجان درست می‌شوند و طرفداران زیادی نیز دارند. البته اگر از دوستداران بادمجان هستید می‌توانید با آن، انواع غذاها و پیش‌غذاهای […]

  • ۴۸,۶۲۰ بازدید
  • 4
    (22)
  • ۴ دیدگاه

طرز تهیه اردور گوجه تابستانی

اردور واژه‌ای فرانسوی به معنای امر فرعی است و به انواع پیش‌غذاها اطلاق می‌شود. اردورها، انواع خوراک‌هایی هستند که قبل از غذای اصلی برای برانگیختن اشتها سرو می‌شوند. اردورها معمولا بسیار ساده هستند و هر کس می‌تواند براساس ذائقه و سلیقه‌اش، انواع آن را درست کند. ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه اردور گوجه […]

  • ۲۱,۲۱۹ بازدید
  • 5
    (4)
  • ۱ دیدگاه

طرز تهیه دلمه بادمجان

دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد. “دلمه” یک کلمه ترکی به معنی “پر شده” است. دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، کدو سبز، گوجه فرنگی از انواع مختلف دلمه می باشند. اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم پر، محبوب ترین دلمه شناخته شود. این غذای لذیذ جزو […]

  • ۲۲۸,۳۰۲ بازدید
  • 3.7
    (171)
  • ۱۳ دیدگاه

طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو در همه خاورمیانه شناخته شده است. به خصوص در بعضی مناطق ایران مثل تبریز خوردن دلمه را در شب عید نوروز توصیه میکنند و قدیمی ها معتقدند که دلمه خوردن برای سال نو شگون دارد.

  • ۱۴۳,۴۰۹ بازدید
  • 3.6
    (90)
  • ۲۲ دیدگاه

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ : سینه های مرغ را بپزید سپس ریش ریش کرده و درون مخلوط کن بریزید و تره خرد شده و ماست و سس مایونز و نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و میکس نمائید ...

  • ۳۱۰,۷۰۶ بازدید
  • 3.7
    (198)
  • ۳۰ دیدگاه
پیش غذا و فینگر فود:

آموزش آشپزی ایران کوک: پيش غذا براي مهماني،پيش غذا هاي فانتزي،پيش غذا،پيش غذا با نان تست،پيش غذاهاي مجلسي،پيش غذا ساده،پيش غذا با سيب زميني،پيش غذاي ايتاليايي،پيش غذاهای ایرانی farsi،پيش غذاي فانتزي،پیش غذای سرد،پیش غذای مجلسی،پیش غذای ساده،پیش غذا برای مهمانی،پیش غذای ایرانی ساده،پیش غذاهای فانتزی،پیش غذاهای ایرانی،پیش غذا سرد،پیش غذا به انگلیسی،پیش غذا برای مهمانی شام،پیش غذا با بادمجان،پیش غذا با اسفناج،پیش غذا با نان تست،پیش غذای فانتزی،پیش غذا ساده،پیش غذا با سیب زمینی،پیش غذاهای مجلسی،پیش غذا با آووکادو،پیش غذای ساده و خوشمزه،پیش غذا با خمیر هزارلا

×

مواد اولیه