لیست طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی و خارجی پرطرفدار|ایران کوک
آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای اصلی

طرز تهیه ته دیگ تک نفره قالبی

ته دیگ تک نفره قالبی   ته دیگ شاید جذاب‌ترین و وسوسه‌ برانگیزترین بخش آشپزی ایرانی باشد. این پدیده خوشمزه و برشته انواع مختلفی دارد. انواع نان، سیب‌زمینی، کاهو، قارچ و مغزهای مختلف همه از خوراکی‌هایی هستند که برای تهیه ته‌ دیگ استفاده می‌شوند و هر کدام طرفداران خود را دارند. اما رایج‌ترین و قدیمی‌ترین […]

  • ۵۴,۸۴۰ بازدید
  • 3.6
    (77)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه می‌شود. در تهیه کسادیا خلاقیت‌های زیادی می‌توان به خرج داد. مثلاً می‌توان از هر نان گرد کوچک دیگری استفاده کرد یا مواد میانی را به سلیقه خود تغییر داد.

  • ۲۹,۹۹۰ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه فیله ماهی با تمر هندی

ماهی با سس تمر هندی ترکیب فوق‌العاده‌ای است که می‌توانید آن را برای شب عید همراه با سبزی پلو تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. مخلوطی از تمرهندی، زرشک و پیاز داغ روی فیله‌های ماهی کشیده می‌شود و سپس ماهی در فر قرار می‌گیرد.

  • ۲۰,۷۹۰ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

لازم است حتماً دستور تهیه این غذای کلاسیک را بدانیم و از بر باشیم که البته کار چندان سختی هم نیست. اگر میل دارید مرغ بریان را در منزل تهیه کنید تا از سالم بودن و کیفیت مواد اولیه مطمئن باشید، این راهنمای ساده به شما کمک خواهد کرد.

  • ۱۴۷,۸۶۲ بازدید
  • 3.4
    (146)
  • ۱ دیدگاه

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

اسکندر کباب، نوعی کباب ترکی (دونر) است که در اصل روی سیخ‌های چرخان عمودی رستوران‌های ترکی تهیه می‌شود. به این ترتیب که تکه‌های نازک کباب روی نان تکه‌تکه شده قرار می‌گیرند و روی آنها سس گوجه به مقدار زیاد و مقداری کره ذوب شده ریخته می‌شود. اسکندر کباب ترکی همیشه با ماست سرو می‌شود و گاهی یک کوفته گوشت هم روی آن قرار داده می‌شود.

  • ۷۲,۰۹۰ بازدید
  • 3.5
    (57)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه پلو یونانی

پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه می‌شود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط می‌شوند و یا روی آن ریخته می‌شوند. اما در این دستور، مواد لابه‌لای پلو به صورت لایه به لایه قرار می‌گیرند.

  • ۷۳,۲۱۴ بازدید
  • 3.5
    (92)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه رول مرغ شکم پر

رول مرغ شکم پر، غذایی فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیز است که تهیه آن فقط احتیاج به کمی حوصله دارد. ظاهر این سینه مرغ شکم پر جنان جذاب است که حتماً بعد از یک بار امتحان کردن آن، تصمیم میگیرید آن را در میهمانی های خود سرو کنید.

  • ۲۲,۸۶۰ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه خوراک نخود لبنانی با نان پیتا و ماست تند

خوراک نخود لبنانی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می دهیم، در عربی فته حمص خوانده می شود که انواع مختلفی دارد و ویژگی اصلی آن نان خرد شده و برشته شده ای است که در آن به کار می رود. آشپزی لبنانی بسیار خوشمزه و جذاب است. آشپزی عربی و فرانسوی در این منطقه از مدیترانه با هم ترکیب شده اند و اعجازی شگرف در هنر آشپزی ایجاد کرده اند.

  • ۱۱,۳۸۵ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه نان پیتای پاکتی

  نان پیتای پاکتی نان پیتا که به آن نان عربی یا نان لبنانی هم گفته می شود در برخی از کشورهای خاورمیانه و منطقه مدیترانه رواج دارد. این نان گرد و نرم از آرد گندم تهیه می شود و از نظر طعم و ورآمدگی کمی شبیه به نان بربری ایرانی است. نان پیتا را […]

  • ۱۲,۹۶۷ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۶ دیدگاه

طرز تهیه رشته پلو

رشته پلو با کشمش و خرما غذایی بی نظیر برای عید نوروز و مهمانی های شماست. به خاطر طبع گرم این غذا برای روز های سرد سال خصوصا چهارشنبه سوری پیشنهادی عالیست. این غذا را به راحتی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

  • ۸۸,۵۷۶ بازدید
  • 4.3
    (170)
  • ۰ دیدگاه
×

مواد اولیه