نان خامهای
نان خامهای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر میکنند. این نان سبک از خمیر بنیه (beignet) تهیه میشود که تهیهاش خیلی ساده است.
- ۶۵,۲۱۱ بازدید
- ۱۲ دیدگاه
نان خامهای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر میکنند. این نان سبک از خمیر بنیه (beignet) تهیه میشود که تهیهاش خیلی ساده است.
این بار نوبت زولبیای مخصوص است که با پنیر خانگی تهیه میشود. البته میتوانید از پنیر آماده هم استفاده کنید. اما پنیر خانگی برای تهیه زولبیای مخصوص مناسبتر است.
بامیه مصری که در اینجا روش تهیهاش را توضیح میدهیم شبیه به شیرینی لگیمات یا بقیمات است که در شهرهای جنوبی مثل بوشهر میپزند. به این بامیه در کشورهای عربی لقمه القاضی یا لقیمات گفته میشود و البته مختص مصر هم نیست.
خمیر بادام در تهیه کیک و شیرینیهای مختلف به کار میرود و طعم فوقالعادهای به آنها میدهد. همان طور که میدانید بسیاری از شیرینیهای خوشمزه از بادام تهیه میشوند. مثل شیرینی ماکارون (macaroon) فرانسویها یا همان آمارتی (amaretti) ایتاالیاییها. در شیرینیپزی ایران هم شیرینیهای بادامی خوشمزه وجود دارند.
شیرینی شکوفه بادام زمینی، برای طرفداران کره بادام زمینی بینقص است. ابتدا خمیری از کره بادام زمینی و چند ماده ساده دیگر تهیه میشود و بعد از قرار گرفتن در فر یک عدد شکلات روی هر کدام از شیرینی ها قرار میگیرد که آنها را به شکل کلاههای کوچکی در میآورد که خیلی هم خوشمزه هستند.
یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی میشود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه میشود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.
رولت خامه ای، شیرینی آشنایی برای همه ماست. اما در تهیه هر غذایی می توان خلاقیت به خرج داد. رولت قلبی از نظر طعم و ماهیت تفاوت خاصی با رولت های دیگر ندارد. اما ظاهر زیبای رولت قلبی است که آن را از دیگر رولت ها متمایز کرده است.
این کیک رد ولوت لقمه ای ترکیبی است از کیک رد ولوت و کرم خامه ای که آغشته به شکلات شده است. ترکیب کرم خامه ای و شکلات طعمی بی نظیر به این کیک های لقمه ای می دهد. از طرف دیگر کیک رد ولوت با رنگ قرمز جذابش همه را خیره به خود می […]
پاولووا با تزیین انار دسر خوشمزه ای بر پایه سفیده تخم مرغ است. سفره شب یلدای شما با پاولوای انار شیک و منحصر به فرد خواهد شد.
طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا: خامه پرچرب و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید. با استفاده از همزن برقی یا دستی حدود 5 دقیقه خامه را بزنید تا ...
از جمله شیرینی های معروف فرانسوی که در جهان بسیار شناخته شده و پر طرفدار است می توان به کرواسان، اکلر، تار، سابله، وافل، ماکارون...
طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلا خانگی و توت فرنگی: تست فرانسوی به خودی خود صبحانهای فوق العاده خوشمزه است. اما به همراه نوتلای خانگی و دست ساز و تزئین ...
کوکی شکلاتی مکزیکی: یک کاسه بزرگ بردارید و کره و 1/3 فنجان خاک قند را باهم زن باهم مخلوط کنید تا پفکی و سبک شود ...
شیرینی مثلثی مخصوص عید فطر: آرد، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید. یک تکه از کره را بصورت مکعب های کوچک برش بزنید و ...
باقلوا گردو و کشمش شکلاتی مخصوص: یک شیر جوش مناسب انتخاب کنید و 1 فنجان شکر، شکر قهوه ای، آب زنجبیل و میخک را دروت آن ریخته و ...
طرز تهیه شیرینی کولوراکیا: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و مارگارین را با هم برقی بزنید تا پفکی و نرم شود ...
شیرینی آجیلی با فیلو: فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و در کف آن کاغذ مومی قرار دهید ...
خمیر پفکی را تهیه و آماده کنید. خمیر را با قاشق درون قیف تزئینی بریزید که نوک آن ساده و گرد ( حدود 1 سانتی متر) باشد ...
شیرینی ناپلئونی توت فرنگی و شکلات: فر را از قبل تا دمای 210 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید و کنار بگذارید ...
فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید ...
مه مواد را بیرون از یخچال و در دمای محیط قرار دهید تا به دمای اتاق نزدیک شود. به کمک قاشق کره را له کنید و کم کم پودر قند را به آن اضافه کنید ...
با توجه به جایگاه این شیرینی خوشمزه در این متن روش تهیه شیرینی قلبی ردولوت کرم دار را آموزش خواهیم داد تا با درست کردن آن خود و خانواده تان از خوردن شیرینی خانگی لذت بیشتر ببرید، شیرینی ای که..
برای تهیه ماکارون به قالب سیلیکنی نیاز دارید. پس قالب را آماده کنید. سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن آنقدر بهم بزنید تا ...
شیرینی مرنگ پشمکی : سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود ، کرم تار تار را اضافه و با قاشق مخلوط کنید ...
3/4 لیوان از چیپس شکلات و کره را در یک کاسه بریزید و به روش بن ماری آنها را باهم مخلوط کرده و ...
مخلوط کن را حاضر کنید و 3/4 لیوان خاک قند و کره و آرد را باهم مخلوط کنید تا ...
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب شیرینی را حاضر کنید ...
فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و اسانس وانیل، شکر و پودر جوز هندی را در ظرفی با همزن خوب مخلوط کنید ...
طرز تهیه شیرینی لبکوشن آلمانی: کاغذ شیرینی را در سینی فر پهن و آن را کمی چرب کنید.
شیرینی شکری ، یا بیسکوئیت شکری یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است. شیرینی شکری یا نان شکری، یکی از خوشمزه ترین خوراکی های ایرانی می باشد، که بومی استان کرمانشاه است. در رژیم غذایی مردم کرمانشاه، نان و شیرینی های سنتی جایگاه به خصوصی دارد. یکی از مهم ترین وجه تمایز نان و […]