آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع شیرینی خشک و تر

سرآشپز بانو

نان خامه‌ای

نان خامه‌ای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر می‌کنند. این نان سبک از خمیر بنیه (beignet) تهیه می‌شود که تهیه‌اش خیلی ساده است.

  • ۶۵,۲۱۱ بازدید
  • 4.1
    (97)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

زولبیای مخصوص پنیری

این بار نوبت زولبیای مخصوص است که با پنیر خانگی تهیه می‌شود. البته می‌توانید از پنیر آماده هم استفاده کنید. اما پنیر خانگی برای تهیه زولبیای مخصوص مناسب‌تر است.

  • ۱۶,۵۲۳ بازدید
  • 3.7
    (49)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لگیمات

بامیه مصری که در اینجا روش تهیه‌اش را توضیح می‌دهیم شبیه به شیرینی لگیمات یا بقیمات است که در شهرهای جنوبی مثل بوشهر میپزند. به این بامیه در کشورهای عربی لقمه القاضی یا لقیمات گفته می‌شود و البته مختص مصر هم نیست.

  • ۱۵۱,۴۱۹ بازدید
  • 3.7
    (242)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

خمیر بادام

خمیر بادام در تهیه کیک و شیرینی‌های مختلف به کار می‌رود و طعم فوق‌العاده‌ای به آنها می‌دهد. همان طور که می‌دانید بسیاری از شیرینی‌های خوشمزه از بادام تهیه می‌شوند. مثل شیرینی ماکارون (macaroon) فرانسوی‌ها یا همان آمارتی (amaretti) ایتاالیایی‌ها. در شیرینی‌پزی ایران هم شیرینی‌های بادامی خوشمزه وجود دارند.

  • ۱۲,۵۶۵ بازدید
  • 3.7
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی شکوفه بادام زمینی

شیرینی شکوفه بادام زمینی، برای طرفداران کره بادام زمینی بی‌نقص است. ابتدا خمیری از کره بادام زمینی و چند ماده ساده دیگر تهیه می‌شود و بعد از قرار گرفتن در فر یک عدد شکلات روی هر کدام از شیرینی ها قرار می‌گیرد که آن‌ها را به شکل کلاه‌های کوچکی در می‌آورد که خیلی هم خوشمزه هستند.

  • ۲۱,۱۸۸ بازدید
  • 4.2
    (25)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی بلوندی دولسه دلچه

یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی می‌شود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه می‌شود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.

  • ۱۹,۵۷۰ بازدید
  • 4.3
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

رولت قلبی فانتزی

رولت خامه ای، شیرینی آشنایی برای همه ماست. اما در تهیه هر غذایی می توان خلاقیت به خرج داد. رولت قلبی از نظر طعم و ماهیت تفاوت خاصی با رولت های دیگر ندارد. اما ظاهر زیبای رولت قلبی است که آن را از دیگر رولت ها متمایز کرده است.

  • ۳۷,۶۰۹ بازدید
  • 3.6
    (91)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک رد ولوت لقمه ای

این کیک رد ولوت لقمه ای ترکیبی است از کیک رد ولوت و کرم خامه ای که آغشته به شکلات شده است. ترکیب کرم خامه ­ای و شکلات طعمی بی نظیر به این کیک های لقمه­ ای می دهد. از طرف دیگر کیک رد ولوت با رنگ قرمز جذابش همه را خیره به خود می […]

  • ۲۱,۰۹۴ بازدید
  • 4.2
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر پاولووای انار و پسته

پاولووا با تزیین انار دسر خوشمزه ای بر پایه سفیده تخم مرغ است. سفره شب یلدای شما با پاولوای انار شیک و منحصر به فرد خواهد شد.

  • ۲۹,۸۴۷ بازدید
  • 4
    (127)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا

طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا: خامه پرچرب و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید. با استفاده از همزن برقی یا دستی حدود 5 دقیقه خامه را بزنید تا ...

  • ۳۵,۵۰۲ بازدید
  • 4
    (109)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شیرینی قلبی ردولوت

با توجه به جایگاه این شیرینی خوشمزه در این متن روش تهیه شیرینی قلبی ردولوت کرم دار را آموزش خواهیم داد تا با درست کردن آن خود و خانواده تان از خوردن شیرینی خانگی لذت بیشتر ببرید، شیرینی ای که..

  • ۱۸,۵۲۵ بازدید
  • 4.2
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قرابیه یونانی

فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و اسانس وانیل، شکر و پودر جوز هندی را در ظرفی با همزن خوب مخلوط کنید ...

  • ۲۴,۸۹۸ بازدید
  • 4.5
    (27)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شیرینی شکری ساده

شیرینی شکری ، یا بیسکوئیت شکری یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است. شیرینی شکری یا نان شکری، یکی از خوشمزه ترین خوراکی های ایرانی می باشد، که بومی استان کرمانشاه است. در رژیم غذایی مردم کرمانشاه، نان و شیرینی های سنتی جایگاه به خصوصی دارد. یکی از مهم ترین وجه تمایز نان و […]

  • ۱۰۴,۴۳۲ بازدید
  • 3.4
    (185)
  • ۱۰ دیدگاه