ممکنه برای شما هم سوال شده باشه که کاک یا نان یوخه چیست ؟ یا اصلا نان یوخه سوغات کجاست ؟ نان یوخه شیرازی یا کاک سنتی یه جور شیرینی خوشمزه ایرانیه که از قدیم در کرمانشاه و شیراز و خیلی از شهرهای دیگه تهیه می شده. نان یوخه و کاک تفاوت خیلی کمی با […]
امروز قراره براتون یه دستور آشپزی هیجان انگیز بنویسم که با احتمال 99.99 درصد اگه تهیه ش کنین عاشقش می شین. دستور شیرینی الماسی ! شيريني الماسي یه شیرینی خیلی جذابه و یه گزینه عالی برای شیرینی عید نوروز محسوب میشه. البته هر وقت که دوست داشته باشین می تونین اون رو تهیه کنین. چون […]
امروز میخوام یه شیرینی ترکیه ای جذاب و خوشمزه دیگه رو بهتون معرفی کنم. شاید اسم tarak tatlisi یا شیرینی تاتلی شانه رو شنیده باشید. تاتلی شانه هم مثل باقلوا و رز شربتی از شیرینی هایی هست که شربت داره و در نتیجه طبعش گرمه. ویژگی اصلیش هم اینه که با استفاده از شانه بهش […]
یکی از مهم ترین کارهایی که در سفر به استان فارس باید انجام داد، خرید مسقطی لاری هست. بعد از این که این شیرینی خوشمزه از کشور عمان به خلیج فارس و شهر لار اومد، تهیه مسقطی لاری در شیراز و کلا استان فارس از خیلی سال پیش انجام و روز به روز به طرفدارهاش […]
من شخصاً عاشق شیرینی های تر مثل نان خامه ای هستم. اما شیرینی های خشک هم گاهی اوقات خیلی میچسبن. چند وقتی هست که سر و کله ی شیرینی صدفی یا شیرینی مادلین توی شبکه های اجتماعی پیدا شده. یادم میاد روزهای قبل از عید نوروز بود که اسم این شیرینی رو برای اولین بار […]
دنبال دستور باقلوای ماه رمضان میگردید؟ یا شاید فر ندارید و دنبال نوعی باقلوای بدون فر هستید. کیک باقلوا رو که میشناسید. میخوام یه شیرینی جدید بهتون معرفی کنم که ماه رمضون امسال درست کنید و ازش لذت ببرید. به این شیرنی ترکیه ای در اصل Yassı Kadayıf گفته میشه، یعنی «کادایف تخت»! داشتم دنبال دستور […]
شیرینی های ترکی امروزه بسیار در کشور ما رایج شده. چون پختشون آسونه و طبع مردمان این کشور به ما خیلی نزدیکه. معروف ترینش باقلواست که خیلی طرفدار دارده. شیرینی گل رز یکی از شیرینی های ترکیه که هم خوشمزه است هم ظاهر قشنگی داره. امروز ایران کوک دستور پخت این شیرینی لذیذ رو براتون […]
شیرینی خوشکار یا خشکار یک شیرینی محلی ایرانی و بسیار خوشمزه است که احتمال دارد همه ی شما آن را نشناسید. پس اگر سوال هایی مانند ” رشته خوشکار شیرینی کجاست ” یا ” رشته خشکار سوغات کجاست ” برایتان پیش آمده، تا انتهای این مطلب هیجان انگیز همراه ما باشید. شیرینی خوشکار یک نوع […]
شیرینی زنجبیلی ساده شیرینی ای است که در این مطلب قصد داریم آن را آموزش دهیم. اگر شما هم طرفدار شیرینی های ادویه ای با طعم زنجبیل باشید، بدون شک عاشق این شیرینی می شوید. این شیرینی زنجبیلی خوشمزه همان شیرینی زنجبیلی کریسمس است که در برخی کشور ها تهیه می شود و پر از […]
نان چای قزوینی یک شیرینی عالی برای پذیرایی عید نوروز است. بعلاوه برای عصرانه ها گزینه ای فوق العاده است که به راحتی تهیه می شود و نیاز به مراحل سختی ندارد.
خرمالندو یا شیرینی لندو ، این شیرینی جذاب زابلی، برای مناسبت های مختلفی از جمله عید نوروز میتواند در سراسر ایران تهیه شود. با این دستور تهیه به سادگی این خوراکی مقوی را منزل تهیه کنید.
شیرینی ساق عروس یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها برای پذیرایی عید نوروز است. خودتان میتوانید در منزل این شیرینی را برای شب عید تهیه کنید و از آن لذت ببرید. با این شیرینی یک جشن خاطره انگیز بسازید.
گز اصفهان که شیرینی محبوب برای همه مردم ایران است؛ یک گزینه عالی در پذیرایی عید نوروز به شمار میرود. وجود گز اصفهان در پذیرایی عید صفای دیگری دارد و به سفره ی شما جلوه می بخشد.
اگه دنبال یه شیرینی نوروزی خوشمزه هستید شیرینی کرکی یا شیرینی بهشتی کرکی رو از دست ندید. این شیرینی اصفهانی با آرد کرکی یا ترکیب آرد برنج، نخودچی و آرد جوانه گندم تهیه میشه. و در نتیجه بسیار پر خاصیت و خوشمزه است.
قرابیه شیرینی محلی اما مجلسی و دوست داشتنی است که در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان، قزوین و… طرفداران بسیاری دارد. اگر اهل این مناطق نباشید شاید برایتان این سوال پیش بیاید که قرابیه چیست؟ قرابیه نوعی شیرینی است که عمدتا با بادام، شکر و تخم مرغ تهیه میشود و روی آن پر از مغز پسته […]
شیرینی زبان ، یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است. که در تمام شهرها و بین همه مردم، محبوبیت بسیار زیادی دارد. این شیرینی به دلیل خشک بودن و داشتن ماندگاری بالا، و همچنین لذیذ بودن غیر قابل وصفش، یکی از انتخاب های ثابت و پرطرفدار برای شیرینی عید نیز می باشد. شیرینی زبان […]
اگر اهل شیرینی تر باشید امکان ندارد رولت و نان خامه ای از شیرینی های محبوب شما نباشد. رولت هندوانه ای هم نوعی شیرینی تر فوق العاده خوشمزه است. کیک این رولت هندوانه ای به دلیل استفاده از نشاسته ذرت بسیار پوک و اسفنجی است و بافت جالبی دارد. با استفاده از رنگ های خوراکی […]
میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود. بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند ساعت که شیرینی میکادو منسجم و آماده شد […]
این رولت خوشمزه و هیجان انگیز مخصوص شب یلدا از سه قسمت تشکیل شده: کیک اسفنجی مخصوص رولت، خامه قنادی و بخش سوم که رولت انار را منحصر به فرد میکند ژله انار است.
شیرینی مربایی دو لایه ظاهر زیبا و منحصر به فردی دارد و در ضمن می توان با استفاده از کاترها و مرباهای مختلف در شکل و حتی طعم آن تنوع ایجاد کرد. علاوه بر این در خمیر شیرینی مربایی دو لایه از مغز بادام یا فندق استفاده میشود که هم باعث میشود خواص بیشتری داشته باشد و هم طعمی عالی به آن میدهد.
براونی نوتلا طعمی عالی دارد و به ویژه برای دورهمیها و مهمانیها عالی است. خمیر براونی نوتلا نسبتاً راحت و آسان تهیه میشود و بعد از آن در قالب ریخته شده و در فر پخته میشود.
شیرینی کادایف یک دسر ترکیه ای جذاب و خوشمزه است که با خمیر رشته شده مخصوصی به نام رشته کادایف تهیه میشود. این رشته ها همان خمیر فیلو هستند که رشته شده است.
براونی یک نوع شیرینی پر مایه و فوقالعاده خوشمزه است که در نگاه اول ممکن است شبیه به یک کیک نازک به نظر برسد. مایه براونی از مایه کیک غلیظتر است و در نتیجه براونی بافتی بسیار منسجمتر دارد.
شیرینی نارگیلی شیری از دو ماده اصلی تهیه میشود که عبارتند از پودر نارگیل و شیر تغلیظ شده شیرین شده یا همان شیر عسلی. در ضمن مقداری مغز بادام، پسته یا بادام هندی بوداده و خرد شده هم در آن به کار میرود که بافت و طعم بهتری به آن میدهد.
مسقطی از شیرینیهای سنتی ایران است که طرفداران زیادی دارد. ماده اصلی این شیرینی نشاسته است که در آب حل میشود و همراه با شکر، گلاب، هل و گاهی زعفران پخته میشود تا غلیظ شود
نان خامهای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر میکنند. این نان سبک از خمیر بنیه (beignet) تهیه میشود که تهیهاش خیلی ساده است.
بامیه مصری که در اینجا روش تهیهاش را توضیح میدهیم شبیه به شیرینی لگیمات یا بقیمات است که در شهرهای جنوبی مثل بوشهر میپزند. به این بامیه در کشورهای عربی لقمه القاضی یا لقیمات گفته میشود و البته مختص مصر هم نیست.
یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی میشود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه میشود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.
رولت خامه ای، شیرینی آشنایی برای همه ماست. اما در تهیه هر غذایی می توان خلاقیت به خرج داد. رولت قلبی از نظر طعم و ماهیت تفاوت خاصی با رولت های دیگر ندارد. اما ظاهر زیبای رولت قلبی است که آن را از دیگر رولت ها متمایز کرده است.
طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا: خامه پرچرب و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید. با استفاده از همزن برقی یا دستی حدود 5 دقیقه خامه را بزنید تا ...