فلافل اهوازی از غذاهای جنوبی و عربی ای است که مورد علاقه همه ی ما ایرانی هاست. چگونگی طرز تهیه فلافل مثل بیرون سوالی است که برای همه ی طرفداران فلافل پیش می آید. اما مساله مهم تر روش تهیه فلافل اهوازی اصل است. فلافل اصل عموما از نخود و مقدار زیادی ادویه های تند […]
در بین انواع سمبوسه می توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه پنیری، سمبوسه مرغ و ... اشاره کرد...
در این مطلب دو روش آسان را برای تهیه کباب ترکی در منزل توضیح داده ایم. روش اول برای خانواده و عزیزانتان میتواند کاربردی تر باشد اما روش دوم مخصوص زمان هایی است که یک مجلس بزرگ با مهمان های زیاد دارید. کباب ترکی یا دنر را با گوشت قرمز و یا مرغ، چه چرخ […]
خوراک فیله گوساله یک غذای بسیار مقوی و البته خوشمزه است که طرفداران گوشت قرمز به هیچ وجه نمی توانند از آن بگذرند. خوراک فیله با گوساله یک غذای مناسب برای وعده ی ناهار یا شام است که در کنار قارچ و سیب زمینی سرو می شود. این غذای دوست داشتنی را به راحتی میتوانید […]
سوتی پلو را برای چهارشنبه سوری و عید نوروز تا به حال امتحان نکرده اید؟این غذای خوشمزه را این بار از دست ندهید. در چهار مرحله میگویم چگونه این پلوی عالی و مجلسی را تهیه کنید و از آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
آش شلغم یکی از انواع آش های ایرانی و بسیار پر خاصیت می باشد. در فصل زمستان که بازار شلغم و لبو حسابی گرم است، این آش می تواند تنوعی برای خوردن شلغم و بهره بردن از خواص بی نظیر آن باشد. شلغم سرشار از ویتامین C بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. […]
برای شما هم حتما پیش آمده که هوس یه دسر شیرین و خوشمزه کرده باشین، یا اینکه سرزده براتون مهمان رسیده باشه و ندونین چای عصرونه رو همراه با چه چیزی صرف کنید. براونی در مایکروفر سریع و خوشمزه ای که در این دستور بهتون آموزش میدیم در کمتر از یک ربع یک راه حل […]
روش تهیه حریره به شیوه های مختلف صورت می گیرد به عنوان مثال عده ای حریره بادام با نشاسته، حریره بادام با شیر خشک، خریره بادام با آب، حریره بادام...
پیتزا ترکی (Turkish Pizza) یا همان لاهماجون ترکی، غذای ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و لذیذ، که شباهت هایی به پیده ترکی، دیگر غذای محبوب ترکیه ای دارد. اگر پیتزا ترکیه ای را خورده باشید حتما می دانید که آن را با خمیر نازکی تهیه کرده، مخلوطی از سبزیجات (نوعی سالاد) روی پیتزا ریخته و […]
بورک اسفناج یکی از انواع بورک ترکی می باشد که یک میان وعده و یا پیش غذای سبک و خوشمزه است. بورک ترکیه ای با خمیر یوفکا و یا همان خمیر فیلو تهیه می شود. درون خمیر را با هر نوع موادی طبق ذائقه و سلیقه می توان پر کرد. یکی از پر طرفدار ترین […]
یکی از انواع بورک بورک سبزیجات است. میدانید که بورک (Borek) غذایی ترکیه ای است که پایه اصلی آن خمیر یوفکا می باشد. امروزه غذاهای متنوع و لذیذی را می توان با خمیر یوفکا تهیه کرد. اما یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها با خمیر یوفکا، بورک می باشد. این غذای ترکیه ای […]
استیک با سس قارچ یک غذای دوست داشتنی برای همه است. طعم عالی گوشت با قارچ هوش را از سر همه میبرد اما تهیه کردن استیک از آن جایی که نکات و مراحلی دارد ممکن است به نظر بعضی ها سخت بیاید. یا حتی باعث شود از تهیه کردن و خوردن آن در منزل صرف […]
در ادامه می خواهیم روش تهیه خورش انار مسما مجلسی مخصوص شب یلدا را یاد بگیریم؛ امیدواریم از تهیه و خوردن این غذای پاییزی لذت ببرید...
ته چین یکی از آن غذاهایی است که همه عاشقش هستند. البته بیشتر ما با شنیدن این کلمه یاد ته چین مرغ یا ته دیگ ته چینی می افتیم که همراه خیلی از غذاهای رستورانی سرو میشود. شاید اسم ته چین قورمه سبزی را کمتر شنیده باشید اما جالب است بدانید با خورش های مختلف […]
حتما برای شما هم بارها پیش آمده است که مرغ پخته شده را از یک وعده غذایی اضافه بیاورید و به دنبال دستور غذاهایی باشید که برای وعدههای بعدی از این مرغ استفاده کنید. در این دستور با یک راه حل خوشمزه و ساده برای استفاده از مرغهای باقی مانده از وعدههای قبلی در خدمت شما هستیم: پیتزا مرغ و قارچ .
تهیه سمبوسه به عنوان پیش غذا یا فینگر فودی ساده می تواند گزینه مناسبی برای سرو شدن در میهمانی ها باشد، چرا که این پیش غذا در بین افراد مختلف به ویژه ...
کباب سرداشی از دسته غذاهای محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده میشود.
سوپ کدو حلوایی از سوپ های مقوی و خوش رنگی است که در فصول سرد سال که کدو حلوایی در بازار موجود است؛ بسیار پر طرفدار می باشد. به خصوص در فصل پاییز میتوانید با تهیه کردن این سوپ رنگ نارنجی طبیعت را به خانه هایتان بیاورید. کدو حلوایی که بافت نرم و لطیفی دارد […]
پای سیب از محبوب ترین دسر های فرنگی است. اگر این دسر را امتحان کرده باشید حتما متوجه شده اید که طعم و عطر فوق العاده اش را مدیون ترکیب سیب با دارچین است. خب اگر فرصتش را داشته باشید یا خمیر پای آماده در دسترس شما باشد تهیه پای سیب هم کار خیلی سختی […]
ته دیگ همه نوعش خوشمزه و پر طرفدار است: چه ته دیگ ته چینی باشد، چه ته دیگ سیب زمینی و چه ته دیگ با نان. البته انواع دیگری هم هستند که کمتر شناخته شده اند مثل ته دیگ مرغ. این ته دیگ خوشمزه را میتوانید با فیله، بال و یا حتی ساق مرغ تهیه کنید. […]
خورشت قیمه نذری با هر خورشت قیمه ای فرق داره. بالاخره باید قبول کرد که عطر و طعم قیمه نذری یه چیز دیگه است. گرچه غذاهای دیگه ای مثل قورمه سبزی، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ و آش رشته هم از غذاهای نذری ماه محرم هستند و شله زرد و حلوای نذری هم جای […]
همه انواع پیراشکی به اندازه پیتزا پیراشکی شناخته شده نیستند. برای همین شاید اسم این غذا را تا به حال نشنیده باشید. پیراشکی پیازچه و تخم مرغ آب پز نوعی غذای روسی است که در عین سادگی کاملاً سالم و مقوی است. برای تهیه این نوع پیراشکی اگر در عجله هستید میتوانید از خمیر پیراشکی […]
اگر دنبال غذایی ساده و مقوی هستید که کمی هم تنوع به برنامه غذایی شما بدهد، کباب لاپلو احتمالاً انتخاب خوبی خواهد بود. کباب لاپلو شبیه به کباب تابه ای است که این بار لایه لایه میان برنج قرار میگیرد و در بخار آن پخته میشود. طرز تهیه کباب لاپلویی بسیار آسان است.. گوشت چرخکرده طعمدار […]
خوراک گوشت و قارچ با پوره سیب زمینی غذایی فوق العاده خوشمزه و ساده است که هم میتواند به شکل گراتن در فر تهیه شود و هم بدون فر. در اینجا خوراک گوشت و قارچ در فر به شکل گراتن پخته شده است. اما شما میتوانید پس از تهیه پوره سیب زمینی و مخلوط گوشت […]
کوکو سیب زمینی و کدو سبز در ترکیه معمولاً برای ناهار همراه با سالاد گوجه یا ماست سرو میشود. این غذای خوشمزه و سالم ترکیبی از کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی و کوکوی کدو سبز است که البته در فر پخته میشود و در نتیجه از کوکو های معمولی که در روغن سرخ میشوند سالم […]
تا به حال انواع مختلفی از غذا با مرغ را معرفی کرده ایم: از غذاهای سنتی مثل ته چین مرغ گرفته تا غذاهای فرنگی مثل کوردن بلو. در این دستور اما با پخت ساق مرغ در فر آشنا میشوید. ساق مرغ اگر به خوبی طعم دار و مغز پخت شود بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد […]
باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذاهای گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج ترین آنها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با گردن هستند. گردن گوسفند گوشت خوش خوراک و نسبتاً چربی است و همراه با این پلوی محبوب میتواند غذایی فوق العاده خوشمزه و جذاب برای شب […]
لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی نوعی دمپخت گوجه است که با سیب زمینی پخته میشود و با لوبیاپلو تفاوت دارد. مواد اصلی لوبیا پلو، برنج، لوبیا سبز […]
گوجه پلو چیست؟ چیزی که اینجا به اسم گوجه پلو داریم شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد. همه با دمی گوجه یا استانبولی که قبلاً دستور تهیه اش به طور کامل گفته شده آشنا هستیم. گوجه پلو اما کمی شیک تر و مجلسی تر است مخصوصاً اگر همراه با سیب زمینی سرخ کرده و گوشت […]
فسنجون مجلسی با فیله مرغ و تزیین دونه های انار یه گزینه عالیه که میتونید با خیال راحت برای مهمونی شب چله یا عید نوروز درست کنید چون همه بدون شک دوستش دارن.